Sari la conținut

de ce va inselati nevestele?

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Gogosari in otet...parca e altceva:)

conopida murata. parca azi ar merge de fapt o salata de ardei copti :)

• Like 2
  • Oras:Unde vreau
Postat

conopida murata. parca azi ar merge de fapt o salata de ardei copti :)

Nu-mi faci pofta, abia am mancat :) :rax2

Postat

Nu-mi faci pofta, abia am mancat :) :rax2

nu voiam sa iti fac ca nu cred ca o sa am timp de gatit macar din pacate. azi o sa comand chestii, tre sa lucrez mult sa sparg maine bani multi prosteste. odata la cateva luni fac o de asta cu o suma mai indecenta.

Postat

nu voiam sa iti fac ca nu cred ca o sa am timp de gatit macar din pacate. azi o sa comand chestii, tre sa lucrez mult sa sparg maine bani multi prosteste. odata la cateva luni fac o de asta cu o suma mai indecenta.

Te respecti domnisoara.

Postat

Te respecti domnisoara.

trebuie sa fi dragut si gentil cu tine insuti. destul ca te brucheaza sau incearca toti taranii  uneori :D :D  :ellao  :ellao  :ellao  :ellao  :ellao

Postat

trebuie sa fi dragut si gentil cu tine insuti. destul ca te brucheaza sau incearca toti taranii  uneori :D :D  :ellao  :ellao  :ellao  :ellao  :ellao

Ma da' ce topai azi! oare asa energica esti la toate ? ;)

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Văd că te-a necăjit tare postarea mea. Nu asta am vrut, crede-mă! Chestia cu "mucii-n fasole" e o expresie ca "a da cu bâta-n baltă",adică "greși flagrant" .Și ai greșit, pentru că în postarea aia nu ai lăsat locul pentru nuanțări. Redactarea unui text de mărimea și densitatea celui pe care l-ai postat este destul de delicată. Dacă se bazează doar pe observații făcute în jurul tău, e bine să fii mai puțin sentențios, să lași loc interpretărilor/nuanțelor. Asta am vrut să relev. 

Mulțumesc pentru sfaturile pe care mi le-ai dat! Mă duc să cumpăr niște castraveți murați. 

ma bucur ca am fost inteles de data asta

si imi place cand lumea agreeaza si modul de comunicare mai putin agresiv

sunt genul relaxat, dependent de buna dispozitie si nu caut in general doar partile negative in ceea ce asimilez (inclusiv texte/opinii de aici)

pofta buna la castraveti :)

Postat

Ma da' ce topai azi! oare asa energica esti la toate ? ;)

daaaaa  :rockettes-1  :PCx  :waytogo  :shrk

Postat

Ai sarit un domeniu. :)

zeii ma-sii ce dezordonata sunt tre sa fac azi o sesiune cu sanguivoriphilia si nu imi gasesc dintii de vampir de la Halloween :(

Postat

zeii ma-sii ce dezordonata sunt tre sa fac azi o sesiune cu sanguivoriphilia si nu imi gasesc dintii de vampir de la Halloween :(

Acum m-ai speriat.

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:-----------
Postat

" să se ducă, dar eu să nu știu! "

nu cred ca le pasa ălora căsătorite din interese financiare! 

cred că le pasă de ceeace scrie în contractul de căsătorie, cât le-ar reveni în caz de divorț! 

România = curvârie generalizată (dacă erau bordeluri, așa cum ar fi fost normal, și cum a fost din antichitate, majoritatea relațiilor de căsătorie ar fi fost făcute din sentiment, și nu din necesități instinctuale)

așa ... 

80 % din populatia Ro provine din relatii de casatorie din interes, de aici si căcatul audio vizualo muzical de pe posturile tv, radio, presă! 

toți cu credite! ca sa continue acelasi căcat! tot mai mare! supra etajat! 

• Like 1
Postat

" să se ducă, dar eu să nu știu! "

nu cred ca le pasa ălora căsătorite din interese financiare! 

cred că le pasă de ceeace scrie în contractul de căsătorie, cât le-ar reveni în caz de divorț! 

România = curvârie generalizată (dacă erau bordeluri, așa cum ar fi fost normal, și cum a fost din antichitate, majoritatea relațiilor de căsătorie ar fi fost făcute din sentiment, și nu din necesități instinctuale)

așa ... 

80 % din populatia Ro provine din relatii de casatorie din interes, de aici si căcatul audio vizualo muzical de pe posturile tv, radio, presă! 

toți cu credite! ca sa continue acelasi căcat! tot mai mare! supra etajat! 

vad ca iar o iei pe aratura pe toate threadurile ai bagat iarasi xanax +alcool si-n loc sa fi pasnic te-ai tulburat grav, nu?

• Like 2
  • Oras:unde vreau eu
  • Oras:unde vreau eu
Postat

Nu doar barbatii inseala.Acestia inseala cu femei.Femei care cunosc problemele, stiu ca acestia au sotii si prietene acasa si ele la randul lor au prieteni si soti .

Barbatii inseala pentru a se simti de valoare, importanti, apreciati si siguri pe ei.

Postat

Poate unii nici nu au (neveste)... Deci nu au ce insela...

am avut, 1-2-3 ani iti ia pana o inseli, dupa care urmeaza divortu, daca au le-ai avut deja pe toate ale tale (casa, masa),  te lasa cu curu in drum, daca ai si puradei din interes cu ea , boschetar ajungi

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Era ... ingineră, este?  :laugh2

Postat

România a fost și e pe mâna curvarilor (și a copiiior lor ziși nepoți), lipsiți de orice putere militară sau economică! 

acești curvari, sunt înrolați în secte creștine, lingăi ai lui Cristos, doftori de suflete, sau fetițe în sutană neagră în catedrale construite pe credit de la jidani și americani! 

acești curvari, sunt (ești tu!) sunt cei ce ți-au tăiat curentul 2 ore pe zi, înainte de 1989, sunt cei ce au construit casa poporului cu 3 miliarde euro și acum fac si catedrala neamului cu alte miliarde de euro, împrumutați! 

ei, ce care au facut toate aceste lucruri, și le fac, ei sunt TU! 

Black Mesa - Ordinary Reality Original Mix ᴴᴰ

https://www.youtube.com/watch?v=Ibp0hpNNOVM

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...