rozkendra Reputație: 10772 Postat August 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 1, 2015 Da. las' ca vezi tu
klm112 Reputație: 5026 Postat August 1, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 1, 2015 las' ca vezi tu Pe cine ?
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 1, 2015 Pe cine ?secret
johnny&white Reputație: -438 Postat August 1, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat August 1, 2015 Fără castraveţi muraţi viaţa e pustiuGogosari in otet...parca e altceva:) 1 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 1, 2015 Gogosari in otet...parca e altceva:)conopida murata. parca azi ar merge de fapt o salata de ardei copti 2
johnny&white Reputație: -438 Postat August 1, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat August 1, 2015 conopida murata. parca azi ar merge de fapt o salata de ardei copti Nu-mi faci pofta, abia am mancat
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 1, 2015 Nu-mi faci pofta, abia am mancat nu voiam sa iti fac ca nu cred ca o sa am timp de gatit macar din pacate. azi o sa comand chestii, tre sa lucrez mult sa sparg maine bani multi prosteste. odata la cateva luni fac o de asta cu o suma mai indecenta.
johnny&white Reputație: -438 Postat August 1, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat August 1, 2015 nu voiam sa iti fac ca nu cred ca o sa am timp de gatit macar din pacate. azi o sa comand chestii, tre sa lucrez mult sa sparg maine bani multi prosteste. odata la cateva luni fac o de asta cu o suma mai indecenta.Te respecti domnisoara.
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 1, 2015 Te respecti domnisoara.trebuie sa fi dragut si gentil cu tine insuti. destul ca te brucheaza sau incearca toti taranii uneori :D
krokoroot Reputație: 144 Postat August 1, 2015 Oras:desert Oras:desert Postat August 1, 2015 Ontopic: findca pot! )
johnny&white Reputație: -438 Postat August 1, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat August 1, 2015 trebuie sa fi dragut si gentil cu tine insuti. destul ca te brucheaza sau incearca toti taranii uneori :D Ma da' ce topai azi! oare asa energica esti la toate ?
alexxx101 Reputație: -664 Postat August 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 1, 2015 Văd că te-a necăjit tare postarea mea. Nu asta am vrut, crede-mă! Chestia cu "mucii-n fasole" e o expresie ca "a da cu bâta-n baltă",adică "greși flagrant" .Și ai greșit, pentru că în postarea aia nu ai lăsat locul pentru nuanțări. Redactarea unui text de mărimea și densitatea celui pe care l-ai postat este destul de delicată. Dacă se bazează doar pe observații făcute în jurul tău, e bine să fii mai puțin sentențios, să lași loc interpretărilor/nuanțelor. Asta am vrut să relev. Mulțumesc pentru sfaturile pe care mi le-ai dat! Mă duc să cumpăr niște castraveți murați. ma bucur ca am fost inteles de data astasi imi place cand lumea agreeaza si modul de comunicare mai putin agresivsunt genul relaxat, dependent de buna dispozitie si nu caut in general doar partile negative in ceea ce asimilez (inclusiv texte/opinii de aici) pofta buna la castraveti
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 1, 2015 Ma da' ce topai azi! oare asa energica esti la toate ? daaaaa :waytogo
johnny&white Reputație: -438 Postat August 1, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat August 1, 2015 daaaaa :waytogo Ai sarit un domeniu.
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 1, 2015 Ai sarit un domeniu. zeii ma-sii ce dezordonata sunt tre sa fac azi o sesiune cu sanguivoriphilia si nu imi gasesc dintii de vampir de la Halloween
johnny&white Reputație: -438 Postat August 1, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat August 1, 2015 zeii ma-sii ce dezordonata sunt tre sa fac azi o sesiune cu sanguivoriphilia si nu imi gasesc dintii de vampir de la Halloween Acum m-ai speriat. 1 3
tk2xxx Reputație: -531 Postat August 1, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 1, 2015 http://www.quickmeme.com/img/1e/1e314961dbf73e8dc2881debf1cd8c45c137f77a00cb865744ef4617dac2a3f3.jpg
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 1, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 1, 2015 " să se ducă, dar eu să nu știu! " nu cred ca le pasa ălora căsătorite din interese financiare! cred că le pasă de ceeace scrie în contractul de căsătorie, cât le-ar reveni în caz de divorț! România = curvârie generalizată (dacă erau bordeluri, așa cum ar fi fost normal, și cum a fost din antichitate, majoritatea relațiilor de căsătorie ar fi fost făcute din sentiment, și nu din necesități instinctuale) așa ... 80 % din populatia Ro provine din relatii de casatorie din interes, de aici si căcatul audio vizualo muzical de pe posturile tv, radio, presă! toți cu credite! ca sa continue acelasi căcat! tot mai mare! supra etajat! 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 1, 2015 " să se ducă, dar eu să nu știu! " nu cred ca le pasa ălora căsătorite din interese financiare! cred că le pasă de ceeace scrie în contractul de căsătorie, cât le-ar reveni în caz de divorț! România = curvârie generalizată (dacă erau bordeluri, așa cum ar fi fost normal, și cum a fost din antichitate, majoritatea relațiilor de căsătorie ar fi fost făcute din sentiment, și nu din necesități instinctuale) așa ... 80 % din populatia Ro provine din relatii de casatorie din interes, de aici si căcatul audio vizualo muzical de pe posturile tv, radio, presă! toți cu credite! ca sa continue acelasi căcat! tot mai mare! supra etajat! vad ca iar o iei pe aratura pe toate threadurile ai bagat iarasi xanax +alcool si-n loc sa fi pasnic te-ai tulburat grav, nu? 2
publius Reputație: 0 Postat August 3, 2015 Oras:unde vreau eu Oras:unde vreau eu Postat August 3, 2015 Nu doar barbatii inseala.Acestia inseala cu femei.Femei care cunosc problemele, stiu ca acestia au sotii si prietene acasa si ele la randul lor au prieteni si soti .Barbatii inseala pentru a se simti de valoare, importanti, apreciati si siguri pe ei.
azi nu Reputație: 1103 Postat August 3, 2015 Oras:Galati Oras:Galati Postat August 3, 2015 COSTEL CIOFU SI PLAY AJ - MI-AM INSELAT NEVASTA
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 3, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 3, 2015 Poate unii nici nu au (neveste)... Deci nu au ce insela... am avut, 1-2-3 ani iti ia pana o inseli, dupa care urmeaza divortu, daca au le-ai avut deja pe toate ale tale (casa, masa), te lasa cu curu in drum, daca ai si puradei din interes cu ea , boschetar ajungi
picon Reputație: 1045 Postat August 4, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 4, 2015 Era ... ingineră, este?
klm112 Reputație: 5026 Postat August 4, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 4, 2015 sau avocată ca aia te fut e cu legea in unghiute
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 6, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 6, 2015 România a fost și e pe mâna curvarilor (și a copiiior lor ziși nepoți), lipsiți de orice putere militară sau economică! acești curvari, sunt înrolați în secte creștine, lingăi ai lui Cristos, doftori de suflete, sau fetițe în sutană neagră în catedrale construite pe credit de la jidani și americani! acești curvari, sunt (ești tu!) sunt cei ce ți-au tăiat curentul 2 ore pe zi, înainte de 1989, sunt cei ce au construit casa poporului cu 3 miliarde euro și acum fac si catedrala neamului cu alte miliarde de euro, împrumutați! ei, ce care au facut toate aceste lucruri, și le fac, ei sunt TU! Black Mesa - Ordinary Reality Original Mix ᴴᴰ https://www.youtube.com/watch?v=Ibp0hpNNOVM
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum