andreigta Reputație: 23 Postat August 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 4, 2015 Rafinat te naști sau încerci să înveți pe parcurs. cred ca e vorba doar de gusturi
picon Reputație: 1045 Postat August 5, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 5, 2015 Asta ziceam și eu.
ceaica Reputație: 875 Postat August 5, 2015 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat August 5, 2015 Il pelicano(vis a vis de conservator), bucatareste fostul bucatar de la pergolaBucatarie italiana facuta de un italian 100%
ceaica Reputație: 875 Postat August 5, 2015 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat August 5, 2015 In iasi(uitasem sa precizez)
vypushka Reputație: 4156 Postat August 5, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat August 5, 2015 https://everydayisforthecritic.files.wordpress.com/2014/07/hannibal-2001-03-g.jpg
phoenix Reputație: -585 Postat August 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 5, 2015 Cartofi prajiti cu ceafa de porc nu va mai place?
ambidextru Reputație: 908 Postat August 15, 2015 Oras:Bu Oras:Bu Autor Postat August 15, 2015 Am mâncat super ok la "Taller de tapas" vis a vis de Nou Camp :-D
picon Reputație: 1045 Postat August 15, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 15, 2015 Laudă-mă gură că-ți dau friptură! 1 3
johnny&white Reputație: -438 Postat August 15, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat August 15, 2015 Cartofi prajiti cu ceafa de porc nu va mai place?Faci cinste? acu vin
mucalit Reputație: 73 Postat August 15, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 15, 2015 Cea mai gustoasa mancare e aia facuta de mama pentru "puiul" ei. "Mananca, mama, nu rabda foame ca acasa! Ia din asta, un pic din astalalta si un pic de prajitura."
thecat Reputație: 10279 Postat August 15, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat August 15, 2015 Fain subiect. Nu ma prea omor cu mersul la restaurant ca scop in sine, insa am umblat un pic prin tara si am gasit locuri care mi-au placut.Incerc sa-mi amintesc cateva, poate le sunt de folos celor ce "umbla" mult... Timisoara:- "la Nea Mărin" - am fost acum destui ani, era mancare buna si portii imense- "Marele Zid Chinezesc" (sau ceva de genu' asta... undeva spre Calea Lugojului)- ...desi personal, cand ajung prin Timisoara prefer sa ma c*c pe toate restaurantele si sa mananc pleskavita de la tarabele de pe strazi. Un deliciu - de la Lugoj spre Deva: "Ana Lugojana"- de la Arad spre Oradea, zona loc. Salonta: "Milenium"- de la Baia Mare spre Sighet, undeva pe stanga... pastravaria "Alex" - actually pastravul nu-i cel mai grozav, dar se mananca bine in general, portii mari- de la Oradea spre Cluj, zona loc. Ciucea: "Route 60" -> ciorba de fasole cu afumatura, mortala - Cluj: - mi-a placut restaurantul japonez, nu mai retin numele, zona Hasdeu- de la Cluj spre Baisoara: in centrul loc. Savadisla, zid in zid cu magazinul central al satului, restaurant fara nume ca nu-l mai retin : niste ciorbe extraordinare, poate cele mai bune ciorbe pe care le-am mancat in tara- de la Turda spre Alba Iulia: hanul de la Miraslau, ciorba de burta foarte buna - Tg. Mures:- "China Blue", restaurant chinezesc foarte bun- "La Piazzetta", pizzerie; n-am fost in Italia, dar asta cred ca-i cel mai "italian" restaurant pe care l-am vazut vreodata; efectiv te astepti sa-l vezi intr-un colt intunecat pe Marlon Brando mangaind pisica si vorbind ragusit despre familie si respect... - de la Sighisoara spre Brasov: loc. Mihai Viteazu, han al carui nume nu-l retin, mancare f. buna in special ciorbe... - Brasov: "la Nelu" (dac-o mai fi existand...) langa Autogara: cei mai mari si mai buni papanasi pe care i-am mancat vreodata - de la Sibiu spre Valcea pe Valea Oltului zona loc. Boiţa, sunt doua hanuri vis-a-vis, cel de pe DREAPTA cum mergi spre Valcea: ciolan cu fasole grozav... daca reusesti sa termini cat iti pun in farfurie... Mai stiam locuri si prin Craiova, Constanta, Bucuresti... din pacate nu mai stiu numele. Colegii din Bucuresti - mai exista Shorley? prin perioada 2003-2008 vizitam frecvent capitala si acolo ma tot duceau colegii; se manca bine... 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat August 15, 2015 Postat August 15, 2015 Fain subiect. Nu ma prea omor cu mersul la restaurant ca scop in sine, insa am umblat un pic prin tara si am gasit locuri care mi-au placut.Incerc sa-mi amintesc cateva, poate le sunt de folos celor ce "umbla" mult... Timisoara:- "la Nea Mărin" - am fost acum destui ani, era mancare buna si portii imense- "Marele Zid Chinezesc" (sau ceva de genu' asta... undeva spre Calea Lugojului)- ...desi personal, cand ajung prin Timisoara prefer sa ma c*c pe toate restaurantele si sa mananc pleskavita de la tarabele de pe strazi. Un deliciu - de la Lugoj spre Deva: "Ana Lugojana"- de la Arad spre Oradea, zona loc. Salonta: "Milenium"- de la Baia Mare spre Sighet, undeva pe stanga... pastravaria "Alex" - actually pastravul nu-i cel mai grozav, dar se mananca bine in general, portii mari- de la Oradea spre Cluj, zona loc. Ciucea: "Route 60" -> ciorba de fasole cu afumatura, mortala - Cluj: - mi-a placut restaurantul japonez, nu mai retin numele, zona Hasdeu- de la Cluj spre Baisoara: in centrul loc. Savadisla, zid in zid cu magazinul central al satului, restaurant fara nume ca nu-l mai retin : niste ciorbe extraordinare, poate cele mai bune ciorbe pe care le-am mancat in tara- de la Turda spre Alba Iulia: hanul de la Miraslau, ciorba de burta foarte buna - Tg. Mures:- "China Blue", restaurant chinezesc foarte bun- "La Piazzetta", pizzerie; n-am fost in Italia, dar asta cred ca-i cel mai "italian" restaurant pe care l-am vazut vreodata; efectiv te astepti sa-l vezi intr-un colt intunecat pe Marlon Brando mangaind pisica si vorbind ragusit despre familie si respect... - de la Sighisoara spre Brasov: loc. Mihai Viteazu, han al carui nume nu-l retin, mancare f. buna in special ciorbe... - Brasov: "la Nelu" (dac-o mai fi existand...) langa Autogara: cei mai mari si mai buni papanasi pe care i-am mancat vreodata - de la Sibiu spre Valcea pe Valea Oltului zona loc. Boiţa, sunt doua hanuri vis-a-vis, cel de pe DREAPTA cum mergi spre Valcea: ciolan cu fasole grozav... daca reusesti sa termini cat iti pun in farfurie... Mai stiam locuri si prin Craiova, Constanta, Bucuresti... din pacate nu mai stiu numele. Colegii din Bucuresti - mai exista Shorley? prin perioada 2003-2008 vizitam frecvent capitala si acolo ma tot duceau colegii; se manca bine...Ai dreptate, la Boita e cel mare mare ciolan, dar sa nu ratezi aici http://fantanitahaiducului.ro , cea mai buna mancare . Daca vii de la Sibiu, la sensul giratoriu faci dreapta si mergi inca 5-6 km spre Brasov. Daca o iei drept, vii la mine-te astept-te fac mafiot pentru o zi-doua, depinde cat te sechestrez, thecat-ule PS: mor dusmanii cand imi dau check in de la fantanita haiducului. 2
thecat Reputație: 10279 Postat August 15, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat August 15, 2015 Daca vii de la Sibiu, la sensul giratoriu faci dreapta si mergi inca 5-6 km spre Brasov. De la Sibiu spre Brasov e drumul care trece prin Avrig, nu? Ala nu-i la stanga, de la sens...? :350xDaca Fantanita Haiducului e undeva intr-o padure, intr-un varf de panta, cred ca stiu despre ce e vorba, dar n-am oprit acolo niciodata; am notat sugestia! Daca o iei drept, vii la mine-te astept-te fac mafiot pentru o zi-doua, depinde cat te sechestrez, thecat-ule S-a marcat! Keep in touch, ca in Septembrie s-ar putea sa am drum in zona
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat August 15, 2015 Postat August 15, 2015 Scuze, stanga la giratoriu. Ai dreptate, e in padure. Aer curat, mancare e de senzatie, sa opresti!
harrypoker77 Reputație: -411 Postat August 15, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat August 15, 2015 Ce va mai incurcati voi in explicatii, mama ei de tehnologie. Fantanita Haiducului e aici:https://www.google.ro/maps/place/F%C3%A2nt%C3%A2ni%C8%9Ba+Haiducului/@45.6988362,24.2894084,13.07z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x77d9a2ff18f33d5f 1 5
ambidextru Reputație: 908 Postat August 15, 2015 Oras:Bu Oras:Bu Autor Postat August 15, 2015 Laudă-mă gură că-ți dau friptură! Veterane,tapas nu friptura ;-)
picon Reputație: 1045 Postat August 15, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 15, 2015 Că tapas, chorizo etc... or fi tocăniță de cartofi!
phoenix Reputație: -585 Postat August 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 15, 2015 Faci cinste? acu vin Stai ca acu ajunsei acasa.On topic...fac ( de cinste zic),da sa vina si Lana si Roz
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 15, 2015 Stai ca acu ajunsei acasa.On topic...fac ( de cinste zic),da sa vina si Lana si Roz n-ai sa vezi
phoenix Reputație: -585 Postat August 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 15, 2015 n-ai sa vezi Nici nu ma asteptam la tine
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 15, 2015 Nici nu ma asteptam la tinepai si atunci la ce ai mai zis?
phoenix Reputație: -585 Postat August 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 15, 2015 pai si atunci la ce ai mai zis?De control asa
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 15, 2015 De control asapoate poate pica. ..... al drq estibine, cu mine nu se stie niciodata. poate dintr-o data te invit eu . adica eu nu invit barbati, dar hop tzop te trezesti ca te invit sa ma inviti. nu se stie. sunt sucita
phoenix Reputație: -585 Postat August 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 15, 2015 poate poate pica. ..... al drq estibine, cu mine nu se stie niciodata. poate dintr-o data te invit eu . adica eu nu invit barbati, dar hop tzop te trezesti ca te invit sa ma inviti. nu se stie. sunt sucitaBa ma lasi.....nu-ti doresti ,iti zic io
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 15, 2015 Ba ma lasi.....nu-ti doresti ,iti zic iote-ai prins tu cand glumesc eu asa fara intentii?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum