Sari la conținut

unde mancam

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Rafinat te naști sau încerci să înveți pe parcurs. 

cred ca e vorba doar de gusturi

• Oras:Pe langa pat
  • Oras:Pe langa pat
Postat

Il pelicano(vis a vis de conservator), bucatareste fostul bucatar de la pergola

Bucatarie italiana facuta de un italian 100%

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Laudă-mă gură că-ți dau friptură!  :laugh2

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Cea mai gustoasa mancare e aia facuta de mama pentru "puiul" ei. "Mananca, mama, nu rabda foame ca acasa! Ia din asta, un pic din astalalta si un pic de prajitura."

• Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Fain subiect. Nu ma prea omor cu mersul la restaurant ca scop in sine, insa am umblat un pic prin tara si am gasit locuri care mi-au placut.

Incerc sa-mi amintesc cateva, poate le sunt de folos celor ce "umbla" mult...

Timisoara:

- "la Nea Mărin" - am fost acum destui ani, era mancare buna si portii imense

- "Marele Zid Chinezesc" (sau ceva de genu' asta... undeva spre Calea Lugojului)

- ...desi personal, cand ajung prin Timisoara prefer sa ma c*c pe toate restaurantele si sa mananc pleskavita de la tarabele de pe strazi. Un deliciu :)

- de la Lugoj spre Deva: "Ana Lugojana"

- de la Arad spre Oradea, zona loc. Salonta: "Milenium"

- de la Baia Mare spre Sighet, undeva pe stanga... pastravaria "Alex" - actually pastravul nu-i cel mai grozav, dar se mananca bine in general, portii mari

- de la Oradea spre Cluj, zona loc. Ciucea: "Route 60" -> ciorba de fasole cu afumatura, mortala

- Cluj: - mi-a placut restaurantul japonez, nu mai retin numele, zona Hasdeu

- de la Cluj spre Baisoara: in centrul loc. Savadisla, zid in zid cu magazinul central al satului, restaurant fara nume ca nu-l mai retin :) : niste ciorbe extraordinare, poate cele mai bune ciorbe pe care le-am mancat in tara

- de la Turda spre Alba Iulia: hanul de la Miraslau, ciorba de burta foarte buna

- Tg. Mures:

- "China Blue", restaurant chinezesc foarte bun

- "La Piazzetta", pizzerie; n-am fost in Italia, dar asta cred ca-i cel mai "italian" restaurant pe care l-am vazut vreodata; efectiv te astepti sa-l vezi intr-un colt intunecat pe Marlon Brando mangaind pisica si vorbind ragusit despre familie si respect... :)

- de la Sighisoara spre Brasov: loc. Mihai Viteazu, han al carui nume nu-l retin, mancare f. buna in special ciorbe...

- Brasov: "la Nelu" (dac-o mai fi existand...) langa Autogara: cei mai mari si mai buni papanasi pe care i-am mancat vreodata

- de la Sibiu spre Valcea pe Valea Oltului zona loc. Boiţa, sunt doua hanuri vis-a-vis, cel de pe DREAPTA cum mergi spre Valcea: ciolan cu fasole grozav... daca reusesti sa termini cat iti pun in farfurie... :)

Mai stiam locuri si prin Craiova, Constanta, Bucuresti... din pacate nu mai stiu numele.

Colegii din Bucuresti - mai exista Shorley? prin perioada 2003-2008 vizitam frecvent capitala si acolo ma tot duceau colegii; se manca bine...

• Like 1
Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

Fain subiect. Nu ma prea omor cu mersul la restaurant ca scop in sine, insa am umblat un pic prin tara si am gasit locuri care mi-au placut.

Incerc sa-mi amintesc cateva, poate le sunt de folos celor ce "umbla" mult...

Timisoara:

- "la Nea Mărin" - am fost acum destui ani, era mancare buna si portii imense

- "Marele Zid Chinezesc" (sau ceva de genu' asta... undeva spre Calea Lugojului)

- ...desi personal, cand ajung prin Timisoara prefer sa ma c*c pe toate restaurantele si sa mananc pleskavita de la tarabele de pe strazi. Un deliciu :)

- de la Lugoj spre Deva: "Ana Lugojana"

- de la Arad spre Oradea, zona loc. Salonta: "Milenium"

- de la Baia Mare spre Sighet, undeva pe stanga... pastravaria "Alex" - actually pastravul nu-i cel mai grozav, dar se mananca bine in general, portii mari

- de la Oradea spre Cluj, zona loc. Ciucea: "Route 60" -> ciorba de fasole cu afumatura, mortala

- Cluj: - mi-a placut restaurantul japonez, nu mai retin numele, zona Hasdeu

- de la Cluj spre Baisoara: in centrul loc. Savadisla, zid in zid cu magazinul central al satului, restaurant fara nume ca nu-l mai retin :) : niste ciorbe extraordinare, poate cele mai bune ciorbe pe care le-am mancat in tara

- de la Turda spre Alba Iulia: hanul de la Miraslau, ciorba de burta foarte buna

- Tg. Mures:

- "China Blue", restaurant chinezesc foarte bun

- "La Piazzetta", pizzerie; n-am fost in Italia, dar asta cred ca-i cel mai "italian" restaurant pe care l-am vazut vreodata; efectiv te astepti sa-l vezi intr-un colt intunecat pe Marlon Brando mangaind pisica si vorbind ragusit despre familie si respect... :)

- de la Sighisoara spre Brasov: loc. Mihai Viteazu, han al carui nume nu-l retin, mancare f. buna in special ciorbe...

- Brasov: "la Nelu" (dac-o mai fi existand...) langa Autogara: cei mai mari si mai buni papanasi pe care i-am mancat vreodata

- de la Sibiu spre Valcea pe Valea Oltului zona loc. Boiţa, sunt doua hanuri vis-a-vis, cel de pe DREAPTA cum mergi spre Valcea: ciolan cu fasole grozav... daca reusesti sa termini cat iti pun in farfurie... :)

Mai stiam locuri si prin Craiova, Constanta, Bucuresti... din pacate nu mai stiu numele.

Colegii din Bucuresti - mai exista Shorley? prin perioada 2003-2008 vizitam frecvent capitala si acolo ma tot duceau colegii; se manca bine...

Ai dreptate, la Boita e cel mare mare ciolan, dar sa nu ratezi aici http://fantanitahaiducului.ro , cea mai buna mancare ;) . Daca vii de la Sibiu, la sensul giratoriu faci dreapta si mergi inca 5-6 km spre Brasov. Daca o iei drept, vii la mine-te astept-te fac mafiot pentru o zi-doua, depinde cat te sechestrez, thecat-ule :)

PS: mor dusmanii cand imi dau check in de la fantanita haiducului.

• Like 2
Postat

Daca vii de la Sibiu, la sensul giratoriu faci dreapta si mergi inca 5-6 km spre Brasov.

De la Sibiu spre Brasov e drumul care trece prin Avrig, nu? Ala nu-i la stanga, de la sens...?  :350x

Daca Fantanita Haiducului e undeva intr-o padure, intr-un varf de panta, cred ca stiu despre ce e vorba, dar n-am oprit acolo niciodata; am notat sugestia!

Daca o iei drept, vii la mine-te astept-te fac mafiot pentru o zi-doua, depinde cat te sechestrez, thecat-ule :)

S-a marcat! Keep in touch, ca in Septembrie s-ar putea sa am drum in zona ;)

Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

Scuze, stanga la giratoriu. Ai dreptate, e in padure. Aer curat, mancare e de senzatie, sa opresti!

Postat

Că tapas, chorizo etc... or fi tocăniță de cartofi!  :laugh2

Postat

Faci cinste? acu vin :)

Stai ca acu ajunsei acasa.On topic...fac ( de cinste zic),da sa vina si Lana si Roz :laugh2

• Oras:worldwide
Postat

Stai ca acu ajunsei acasa.On topic...fac ( de cinste zic),da sa vina si Lana si Roz :laugh2

n-ai sa vezi :)

Postat

De control asa

poate poate pica. ..... al drq esti

bine, cu mine nu se stie niciodata. poate dintr-o data te invit eu . adica eu nu invit barbati, dar hop tzop te trezesti ca te invit sa ma inviti. nu se stie. sunt sucita

Postat

poate poate pica. ..... al drq esti

bine, cu mine nu se stie niciodata. poate dintr-o data te invit eu . adica eu nu invit barbati, dar hop tzop te trezesti ca te invit sa ma inviti. nu se stie. sunt sucita

Ba ma lasi.....nu-ti doresti ,iti zic io

Postat

Ba ma lasi.....nu-ti doresti ,iti zic io

te-ai prins tu cand glumesc eu asa fara intentii? 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...