phoenix Reputație: -585 Postat August 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 15, 2015 te-ai prins tu cand glumesc eu asa fara intentii? pai io n-am glumit,ziceam asa, ca tu iesi cu Johnny,ca eu oricum ies cu Lana
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 15, 2015 pai io n-am glumit,ziceam asa, ca tu iesi cu Johnny,ca eu oricum ies cu Lana pai o sa il intalnesc ca avem o amicala in ring
phoenix Reputație: -585 Postat August 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 15, 2015 pai o sa il intalnesc ca avem o amicala in ring Sa va protejati,da? De manusi zic
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 15, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 15, 2015 Azi,dă Sfântă Mărie care a fost, am mâncat saramură la Valea Iazurilor....ce plm
phoenix Reputație: -585 Postat August 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 15, 2015 Azi,dă Sfântă Mărie care a fost, am mâncat saramură la Valea Iazurilor....ce plm Stati-ar in gatP.S de crap?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 15, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 15, 2015 Stati-ar in gatP.S de crap?Daaaa
phoenix Reputație: -585 Postat August 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 15, 2015 Daaaa Atunci sa-ti fie de bine,io am ars-o pe caras de la Luciu
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 15, 2015 Sa va protejati,da? De manusi zicnormal ca punem manusi. imi iubesc fata. da' sa vezi ce-i dau
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 15, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 15, 2015 io am ars-o pe caras de la LuciuNicoleta?
phoenix Reputație: -585 Postat August 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 15, 2015 Nicoleta?Nu boss,la fosta balta de partid,in Buzau
laurelian Reputație: 2012 Postat August 15, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 15, 2015 Nu boss,la fosta balta de partid,in BuzauTovarășu' gradu'?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 15, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 15, 2015 Tovarășu' gradu'? Ahahaaa, comunistișe obărmaistăr
laurelian Reputație: 2012 Postat August 15, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 15, 2015 Ahahaaa, comunistișe obărmaistăr Acu' se explică multe...
phoenix Reputație: -585 Postat August 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 15, 2015 Ahahaaa, comunistișe obărmaistăr Tovarășu' gradu'?O pula,e la liber acu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 15, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 15, 2015 Acu' se explică multe...Când îți spuneam, mă făceai nebun cu capu' și că am ceva împotriva regimului
laurelian Reputație: 2012 Postat August 15, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 15, 2015 Când îți spuneam, mă făceai nebun cu capu' și că am ceva împotriva regimului Să-mi bag mințile-n cap, să nu ma mai piș contra vântului....
laurelian Reputație: 2012 Postat August 15, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 15, 2015 Când îți spuneam, mă făceai nebun cu capu' și că am ceva împotriva regimului Și dă regim, țam spus să mai lași naibii brânza dă vaci și să treci pă ceafă dă porc cu slănină afumata, căț ese amitriptilina mare, nah!
goofylad Reputație: 68 Postat August 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 16, 2015 Ai dreptate, la Boita e cel mare mare ciolan, Cui ii place ciolanul, il poate incerca pe cel de la Poiana Regala (din Sinaia cred ca putem spune). Dintr-unul singur mananca 4 persoane si e facut excelent. E un fel de marca inregistrata la ei.Muschi de vita in sos de piper verde la Sabri ParkTortul casei la Nicoresti.Muschi de vita argentiniana la cuptor servit pe o tigaita fierbinte, cu un calup de unt alaturi la Hanul Berarilor. Asta din urma a fost o fandoseala, dar eram curios. A meritat toti banii. 1
picon Reputație: 1045 Postat August 16, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 16, 2015 Atunci sa-ti fie de bine,io am ars-o pe caras de la Luciu Nicoleta are pește?
phoenix Reputație: -585 Postat August 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 16, 2015 Nicoleta are pește? Marinat
picon Reputație: 1045 Postat August 16, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 16, 2015 Mai bine plachie.
dolores rld Reputație: -518 Postat August 18, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 18, 2015 eu mananc ca bogatii, doar la Isoletta si DiDavid. asta inseamna trai corect, pe barosaneala
cosmin r Reputație: -982 Postat August 19, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 19, 2015 restaurantul dragului predeal.au niste coaste de porc la gratar cu cartofi.belea de belea. Aproximativ da! Dar inca mai se poate lucra la chestia asta. Sunt sunt eu mai pretentios cu bucataria!
cosmin r Reputație: -982 Postat August 19, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 19, 2015 Fain subiect. Nu ma prea omor cu mersul la restaurant ca scop in sine, insa am umblat un pic prin tara si am gasit locuri care mi-au placut.Incerc sa-mi amintesc cateva, poate le sunt de folos celor ce "umbla" mult... Timisoara:- "la Nea Mărin" - am fost acum destui ani, era mancare buna si portii imense- "Marele Zid Chinezesc" (sau ceva de genu' asta... undeva spre Calea Lugojului)- ...desi personal, cand ajung prin Timisoara prefer sa ma c*c pe toate restaurantele si sa mananc pleskavita de la tarabele de pe strazi. Un deliciu - de la Lugoj spre Deva: "Ana Lugojana"- de la Arad spre Oradea, zona loc. Salonta: "Milenium"- de la Baia Mare spre Sighet, undeva pe stanga... pastravaria "Alex" - actually pastravul nu-i cel mai grozav, dar se mananca bine in general, portii mari- de la Oradea spre Cluj, zona loc. Ciucea: "Route 60" -> ciorba de fasole cu afumatura, mortala - Cluj: - mi-a placut restaurantul japonez, nu mai retin numele, zona Hasdeu- de la Cluj spre Baisoara: in centrul loc. Savadisla, zid in zid cu magazinul central al satului, restaurant fara nume ca nu-l mai retin : niste ciorbe extraordinare, poate cele mai bune ciorbe pe care le-am mancat in tara- de la Turda spre Alba Iulia: hanul de la Miraslau, ciorba de burta foarte buna - Tg. Mures:- "China Blue", restaurant chinezesc foarte bun- "La Piazzetta", pizzerie; n-am fost in Italia, dar asta cred ca-i cel mai "italian" restaurant pe care l-am vazut vreodata; efectiv te astepti sa-l vezi intr-un colt intunecat pe Marlon Brando mangaind pisica si vorbind ragusit despre familie si respect... - de la Sighisoara spre Brasov: loc. Mihai Viteazu, han al carui nume nu-l retin, mancare f. buna in special ciorbe... - Brasov: "la Nelu" (dac-o mai fi existand...) langa Autogara: cei mai mari si mai buni papanasi pe care i-am mancat vreodata - de la Sibiu spre Valcea pe Valea Oltului zona loc. Boiţa, sunt doua hanuri vis-a-vis, cel de pe DREAPTA cum mergi spre Valcea: ciolan cu fasole grozav... daca reusesti sa termini cat iti pun in farfurie... Mai stiam locuri si prin Craiova, Constanta, Bucuresti... din pacate nu mai stiu numele. Colegii din Bucuresti - mai exista Shorley? prin perioada 2003-2008 vizitam frecvent capitala si acolo ma tot duceau colegii; se manca bine... DAAAA! Mai exista Shorley. Acelasi patron! 1 3
relatie Reputație: -193 Postat August 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 19, 2015 Ai dreptate, la Boita e cel mare mare ciolan, dar sa nu ratezi aici http://fantanitahaiducului.ro , cea mai buna mancare . Daca vii de la Sibiu, la sensul giratoriu faci dreapta si mergi inca 5-6 km spre Brasov. Daca o iei drept, vii la mine-te astept-te fac mafiot pentru o zi-doua, depinde cat te sechestrez, thecat-ule PS: mor dusmanii cand imi dau check in de la fantanita haiducului.Mincinosule,nu tu erai bagat cu totul in tomberon si papai? Nu mintii lumea boschetar ce esti! Ps.ma-ta este acasa? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum