Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2015 Postat Iulie 29, 2015 Deci să înțeleg că metoda căpăcelii o propuneți, nu? Nu sunt de acord cu capaceala Pur si simplu in vest nu e ca in est - na, un truism, asta), este pur si simplu o diferenta intre tot ce se intampla in vest fata de ceea ce se intampla in est...
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2015 Postat Iulie 29, 2015 Sigur de la aia si nu de la faptul ca bei ca un nesatul cand esti cu mine )Stai ma! Adica tu esti ungur? Noah de aia ma doare pe mine capu' dupa ce beau cu tine....
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 29, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iulie 29, 2015 Nea Lopixe, ca să nu dau quote la lunga-ți postare: în nordul României nu sunt țigani? De țigani unguri nu ai auzit? De "ianoșii cu pălărie"? Nea' Picoane, sunt si acolo, dar... nu stiu ce sa zic...... nu locuiesc acolo, doar din ce aud de la altii, si din ce am vazut din putinele vizite pe acolo, parca sunt mai altfel ca cei din sud, mai tolerabili si parca mai civilizati...La cerere fac pe ghidul in orasul meu sa va arat tiganii unguri, sau in satele din imprejurimi 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2015 Postat Iulie 29, 2015 La cerere fac pe ghidul in orasul meu sa va arat tiganii unguri, sau in satele din imprejurimi Multumiri Cassy, chiar ma gandesc, fotografii cu tigani nu prea se fac, cel putin nu printre tiganii din Ro., din varii motive. Este un fotograf spaniol care fotografiaza si filmeaza printre gitanos din Spania, Portugalia si Franta (multi dintre ei un fel de tigani evreizati sau evrei tiganizati, in fine)
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 29, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 29, 2015 fotografiati-l pe ddpof , e cel mai hidos tigan din lume
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum