Sari la conținut

Minoritati

Postări Recomandate

• Oras:B
Postat

Mersi mult de raspunsuri...ma gandeam ca poate am fost eu incredibil de norocos sa cunosc numai oameni de treaba. Spre jena mea, recunosc n-am stiut niciodata diferenta dintre unguri si secui...ar trebui sa pun sa citesc ceva despre asta.

Nu trebuie sa iti ceri scuze, citeste si vei vedea diferenta! Da ar trebuii sa citesti si sa vezi de unde au plecat conflictele. Cert este ca ei sunt mult mai uniti decât noi ( îmi este rusine sa spun sa sunt de aceiasi etnie cu specimene precum prietenul tau bombardierul alias xoxo). I-am admirat întotdeauna ca au spus in fata ce au vrut sa spună si nu s-au sprijinit pe betivi ca si "prietenul" tau!

PS . La unguri si secui mă refeream, nu la tigani!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Daca-mi permiteti o mica interventie: conflictele astea inter-etnice care au loc la noi sunt prostesti si sunt alimentate sintetic la ordinul unor forte politice care dicteaza ce si cum. Cei cu FB, cautati grupul "Corbii Albi" si veti vedea adevarul despre relatiile dintre sasi, secui, maghiari si romani.

• Like 3
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Daca-mi permiteti o mica interventie: conflictele astea inter-etnice care au loc la noi sunt prostesti si sunt alimentate sintetic la ordinul unor forte politice care dicteaza ce si cum. Cei cu FB, cautati grupul "Corbii Albi" si veti vedea adevarul despre relatiile dintre sasi, secui, maghiari si romani.

si cei fara fb?

Postat

Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la advancedVezi chiar si asa?

Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la advancedVezi chiar si asa?

prostu asta care vorbeste singur e o corcitura intre o cioara si-un bozgor , un fel de catar =)) =))

• Oras:worldwide
Postat

tata , etnic sau ca si sange ne predominant maghiar. si nu suporta cand noi ca femei vb exclusiv in maghiara in public :)

inclusiv eu am injurat o vanzatoare f f urat cand a efuzat sa imi serveasca o sticla de apa minerala si o pereche de dresuri in romana... traiesti intr-o tara nu refuza limba oficiala. in rest vorbeste in arameica la tine acas ca nu iti are nimeni treaba :)

• Like 4
Postat

Nu mai spune asta că se oftică fraierul ăla și își mai face încă vreo 10 conturi, în afară de alea 2-3 de azi. ;)

hi daddy after my nap woke up thinking of you 

u crazy romanian bucharest gypsy mother fucker i love you :)

• Oras:Bucuresti
Postat

hi daddy after my nap woke up thinking of you 

u crazy romanian bucharest gypsy mother fucker i love you :)

The country girl slept only for half an hour? WTF....you're a vampire.

Postat

The country girl slept only for half an hour? WTF....you're a vampire.

feel so good now though mwahhh 

vampire huh? suck u bloodless :)

Postat

feel so good now though mwahhh 

vampire huh? suck u bloodless :)

Vezi că ți-a sărit F-ul de la tastatură.

Aaa...l-ai pus la loc :)

Postat

Vezi că ți-a sărit F-ul de la tastatură.

Aaa...l-ai pus la loc :)

i am just sleepy and mellow :)  just woke up :)

Postat

Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la [/size]advanced. [/size]Vezi chiar si asa?Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la [/size]advanced. [/size]Vezi chiar si asa? prostu asta care vorbeste singur e o corcitura intre o cioara si-un bozgor , un fel de catar =)) =))

Iar tu esti un bou necordit si cu tupeu nesustinut de modul in care gandesti. Xoxo,,mă pis pe tine si in culcare si in sculare! Asemeni si pe prietenul tau cirotic care te sustine! Doua jeguri, doua basini!

Reputație: 16362
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Traducerile ca sa gustati si voi

baj=problema, vai

Si inscriptiile din clip

a fost facut de joska=ioska a lasat-o insarcinata

joska duce frunze=Ioska duce scrisoare

2 geam de bere=doua sticle de bere =))

o sticla de paznic de gaura= o sticla de lichior )likor pe maghiara lik=gaura, or= paznic) :))

cascaval pricipal de porc= toba (disznofosajt pe maghiara, diszno=porc, fo=cap, sajt=cascaval) =))

lapte sus=smanatana (partea de sus a leptelui=tejfel)

casa de culori=teatru (szinhaz , szin=culoare, haz=casa)

rau sarat=culoar( folyoso, folyo=rau, so=sare :D )

am fost fara ochi=am fost obraznic (szemtelen tradus mot a mot inseamna fara ochi :D )

popor alb=femeie (fehernep)

ciorba de gat = palma (nyakleves)

macara sus pe cer = pe maghiara daru inseamna si macara dar si cocostarc

• Like 1
Postat

Nu mai am puncte pentru azi, descoperisem si eu intamplator acel site :hug1

Postat

tata , etnic sau ca si sange ne predominant maghiar. si nu suporta cand noi ca femei vb exclusiv in maghiara in public :)

inclusiv eu am injurat o vanzatoare f f urat cand a efuzat sa imi serveasca o sticla de apa minerala si o pereche de dresuri in romana... traiesti intr-o tara nu refuza limba oficiala. in rest vorbeste in arameica la tine acas ca nu iti are nimeni treaba :)

Nu prea se intelege cine ce etnic a fost  din postarea ta :)

Postat

Nu prea se intelege cine ce etnic a fost  din postarea ta :)

ce ai dori sa explic doamna Cassy? :)

originele  mele sunt putin amestecate, nu a zis day ca ce am romanesc in mine ar fi el? ::))

crede-l pe cuvant

• Like 2
Postat

ce ai dori sa explic doamna Cassy? :)

originele  mele sunt putin amestecate, nu a zis day ca ce am romanesc in mine ar fi el? : :))

crede-l pe cuvant

ca sa las gluma departe am origini germane, maghiare si sarbe. max 5% din ce provin este romanesc :) cel mult :) 

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

io dacas manelist is **spam editat**itar sau majoritar ?

Intreabă-l pe Pisicuţ

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare