Sari la conținut

Vizitator sweet_mik86

Postări Recomandate

• Oras:bucures
Postat

Extrauterin...si eu pe reputatia ta sunt invidioasa.Auzi nu te supara dar ce faci cu punctele astea?? Te trimit astia la campionat??? Am intrebat asa ,nu trb sa-mi raspunzi hai auf Wierdersehen!@!

• Like 1
  • Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva
Postat

Astazi fiind prin zona Obor intr-o "vizita", ghiciti de cine dau intamplator pe strada? Incredibil ce mica-i lumea intr-un oras atat de mare. Initial n-am vrut sa-i acord nicio atentie pentru felul in care m-a tratat, dar de domn ce sunt, am zis s-o ascult, in ideea ca poate-si cere scuze pentru atitudinea avuta, avand in vedere ca m-a gonit fara motiv doar pentru ca n-am mai vrut sa raman si mi-a aruncat si banii pentru care eu chiar muncesc... Stiu, n-avea sens, altul nici nu s-ar fi uitat la ea sau ar fi facut mascarada in strada daca era mai nebun. In fine, ascultandu-o, incepe sa ma intrebe cat primesc pentru ca am facut recenzie?...Ma amuza, pentru ca eu n-am indus in eroare cu nimic, n-am fabulat, nici n-am vreun castig din recenzii, ci mi-am expus propria experienta :). N-am incercat sa-i stric business-ul, imaginea sau sa mint. Daca n-am spus ceva adevarat din cele intamplate, poate sa ma cotrazica. O inteleg ca din asta isi castiga existenta, dar ar putea sa-si revizuiasca atitudinea, cel putin fata de cei manierati. La un moment dat mi-a spus si ceva de genul "Orice munte isi are muntele", daca n-am inteles eu gresit, suna oarecum a amenintare, deci daca patesc ceva, stiu cine-i vinovatul... :)) Lasand gluma de-o parte, acum inteleg de ce se enervase asa, pentru ca i-am spus ca-s de pe forum. Asta a determinat-o sa ma alunge, ca nu-i suporta pe forumisti, numai ea stie de ce. Mai era cu inca una, parca Andreea, n-o cunosteam, dar mi se pare ca era colega ei de apartament, care m-a acuzat ca i-as fi facut recenzii false, dar vrajeala ieftina, de parca n-as avea cu ce sa pierd timpul...Oricum sper sa nu mai am tangente vreodata cu ea in nici o imprejurare si ii urez succes. Ar trebui sa-mi multumeasca ca a intrat din nou in centrul atentiei prin recenzia mea si au aparut alti doritori. E ultima postare pe acest topic, o sa-l ignor complet.

Postat

Eu nu stiu ce te-a atras sa mergi la ea.

Dupa gustul meu e naspa rau si mai e si figuranta pe principiul ala cu prostul nu e prost destul daca nu e si fudul...

Postat

Ti-am spus ca se intalneste munte cu munte dar om cu om .Se vede cu ochiul liber ca esti un provincial arogant care nu are nici o legatura cu viata si lumea in general.Tu n-ai ce sa -mi strici mie iar daca ai mai multe conturi sa scrii e problema ta.Si ala cu glavan este tot al tau.Sunteti prea nesimnificativi.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Ati innebunit in forumul asta.Daca lumea te respinge din cauza atitudinii si tampeniei nu-ti da de gandit ca ai o problema? Este grav daca te-a deranjat o discutie normala.Daca stii ce inseamna normal.

• Like 1
Postat

Ati innebunit in forumul asta.Daca lumea te respinge din cauza atitudinii si tampeniei nu-ti da de gandit ca ai o problema? Este grav daca te-a deranjat o discutie normala.Daca stii ce inseamna normal.

Postat

Lasand gluma la o parte du-te la peste,fa o cariera,insoara-te.,fu-te-te ,joaca um fotbal,citeste o carte,doua,trei si lasa-ne ca esti ASOCIAL.

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bine , doamna Alina , dar cu mine cum ramine ?

Ne putem revedea in conditiile ofertei mele de pe forum si sa inchidem usa trecutului ?

Nu sint pus pe glume ieftine , nici la camera ascunsa nu sintem....

Multumesc si numai bine

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Sau regulamentul zice ca trb mai multe negative? Eu nu ma pricep si de asta nu-mi bat capul.Nu mai ofer demult locatii spectaculoase,infatisari interesante sau servicii diverse .Mai lucrez cu cine ma stie demult si cu cine intelege sau se multumesste cu ce ofer.Mai stau putin in aceasta activitate si nu ma mai interes cine apreciaza sau cat.Cine intelege ca exista o uzura dupa niste ani bn cine vrea fotomodele la 40 ani sa fie sanatos .

• Like 1
Vizitator
Postat

De ce atitea complicatii si temeri pentru o questie in doi ?

Ce a fost a fost , hai sa fim pozitivi si realisti.

Macar stim fiecare ce vrem si nu ne ascundem dupa degete.

Recenzii sau tot felul de circoteli pot foarte simplu sa nu fsc.

Eu nu caut perfectiune ci o noua experienta...daca este si reciproc placuta atunci este si mai bine...

Oferi si ti se va oferi....

In fine , pentru mine Nu este Nu.....

Succes si numai bine !

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

Aoleu... alte recenzii negative?? Nu ,mersi.Una e suficienta.Daca data trecuta a fost sub asteptari ce rost are?

buna seara, doamna alina

se poate sa puneti cateva poze cu fata?

merci

• Oras:everywhere
  • Oras:everywhere
Postat

Astazi fiind prin zona Obor intr-o "vizita", ghiciti de cine dau intamplator pe strada? Incredibil ce mica-i lumea intr-un oras atat de mare. Initial n-am vrut sa-i acord nicio atentie pentru felul in care m-a tratat, dar de domn ce sunt, am zis s-o ascult, in ideea ca poate-si cere scuze pentru atitudinea avuta, avand in vedere ca m-a gonit fara motiv doar pentru ca n-am mai vrut sa raman si mi-a aruncat si banii pentru care eu chiar muncesc... Stiu, n-avea sens, altul nici nu s-ar fi uitat la ea sau ar fi facut mascarada in strada daca era mai nebun. In fine, ascultandu-o, incepe sa ma intrebe cat primesc pentru ca am facut recenzie?...Ma amuza, pentru ca eu n-am indus in eroare cu nimic, n-am fabulat, nici n-am vreun castig din recenzii, ci mi-am expus propria experienta :). N-am incercat sa-i stric business-ul, imaginea sau sa mint. Daca n-am spus ceva adevarat din cele intamplate, poate sa ma cotrazica. O inteleg ca din asta isi castiga existenta, dar ar putea sa-si revizuiasca atitudinea, cel putin fata de cei manierati. La un moment dat mi-a spus si ceva de genul "Orice munte isi are muntele", daca n-am inteles eu gresit, suna oarecum a amenintare, deci daca patesc ceva, stiu cine-i vinovatul... :)) Lasand gluma de-o parte, acum inteleg de ce se enervase asa, pentru ca i-am spus ca-s de pe forum. Asta a determinat-o sa ma alunge, ca nu-i suporta pe forumisti, numai ea stie de ce. Mai era cu inca una, parca Andreea, n-o cunosteam, dar mi se pare ca era colega ei de apartament, care m-a acuzat ca i-as fi facut recenzii false, dar vrajeala ieftina, de parca n-as avea cu ce sa pierd timpul...Oricum sper sa nu mai am tangente vreodata cu ea in nici o imprejurare si ii urez succes. Ar trebui sa-mi multumeasca ca a intrat din nou in centrul atentiei prin recenzia mea si au aparut alti doritori. E ultima postare pe acest topic, o sa-l ignor complet.

apa trece, pietrele raman......ea si alte ca ea vor continua sa  latre a frustrare, dar forumurile vor  persista....

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

...Forumurile persista....dar la fel si prostia.

Vezi mai sus ca este un nene care se roaga de tepara sa-l mai primeasca inca o data.

Cred ca prostia invinge.

Vizitator
Postat

Crezi ce vrei , ti-am demonstrat ce greu este sa multumesti o femeie..

Dar tu esti poate super femeie care este deasupra muritorilor de rind.

Cum o dai , cum o intorci tot nu este bine.

Deocamdata pe banii si pe timpul meu inca ajung unde doresc si ma simt bine.

Voi sa fiti sanatosi si multumiti !

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Eu le-am raspuns lor, nu domniei voastre d le Gelu.Dc extrapolati si degenerati in alte discutii? Eu am intrat aici sa raspund unora care m-au deranjat inte-un fel sau altul ,nu sa -mi fac vreo reclama cum a zis dark ,vezi d ne am aj in centrul atentiei.Nu vreau clientela de pe forum,multumesc cerului am fost vizitata de persoane fff dragute in acesti ani .N-am fost nevoita sa fac servicii stand in cap ,in maini ,oblica ,

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...