Sari la conținut

Vizitator sweet_mik86

Postări Recomandate

• Oras:In inima femeilor
Postat

Sa-ți mai esplic ceva .... știe tot forumu' ca ești bucataru' pizdii de la hotelul ...... să zicem X ..... cam cat de greu îmi e sa vin sa facem cunoștință?????

stie toata lumea ca esti alcoolicul de servici,nu cred ca ai vrea sa faci cunostinta cu mine ,stai cuminte este usor sa se umfle muschii pe tine in fata monitorului

• Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

... să-l B și să-l U ... este?  :laugh2

Da :)

Gata că prea i-am ridicat cota ...

• Like 1
  • Minus 17
Postat

Așa este cu cota toți se uită la ce scrii si se gândesc că Liviu fute patru cinci femei pe săptămână si ăștia încearcă să mârâie la el de oftica în loc să meargă și ei la femei

• Minus 2
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Iar at-i început să o sugeti pe pula sunteți prosti făcuți grămadă,ma pis pe voi ca nu am ce face cu punctele mai mergeți la femei si voi ca o luați razna de la atâta laba

Inca o dovada de analfabetism. Nu exista fraza la tine fara greseli. Ia uite bucatare cum ai scris at-i.

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Inca o dovada de analfabetism. Nu exista fraza la tine fara greseli. Ia uite bucatare cum ai scris at-i.

Încă o dată te tii după mine dar numai aici ca la femei nu ești în stare ca ești lake

• Minus 2
Postat

Încă o dată te tii după mine dar numai aici ca la femei nu ești în stare ca ești lake

Nici nu stiu acum...sa imi fie mila de tine sau nu? Sa ajungi la o varsta ca a ta si sa devii asa de penibil....

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Stai cuminte, că dacă se împiedică nea Petrică și cade peste tine, e bai!

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Stai cuminte, că dacă se împiedică nea Petrică și cade peste tine, e bai!

Dacă îmi numără cineva recenziile vine pe spate nu peste mine si mai sunt cred că 60/70 unde nu am făcut recenzii

• Minus 2
Postat

Dacă îmi numără cineva recenziile vine pe spate nu peste mine si mai sunt cred că 60/70 unde nu am făcut recenzii

Mai omule inceteaza cu idioteniile ca o sa ajungi sa te crezi si tu si atunci nu mai ai scapare!

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Să ne ferească Bunuțu de așa ceva .....

• Minus 17
Postat

Mai omule inceteaza cu idioteniile ca o sa ajungi sa te crezi si tu si atunci nu mai ai scapare!

Tu ai început să te dai rotund nu eu .Eu decât ți-am răspuns sau ești amnezic?

• Minus 2
Postat

Tu ai început să te dai rotund nu eu .Eu decât ți-am răspuns sau ești amnezic?

Eu nu ma dau rotund! Eu sunt rotund! Pai raspunzi la fel de agramat si pueril.

• Minus 1
Postat

Nu stiu de ce sunt atatea comentarii despre doamna dar va pot spune ca a fost chiar foarte bine de vorbit vorbeste foarte frumos ,si chiar se pricepe

• Oras:Outside București
Postat

Nu stiu de ce sunt atatea comentarii despre doamna dar va pot spune ca a fost chiar foarte bine de vorbit vorbeste foarte frumos ,si chiar se pricepe

Înscris azi la 1.28 și lăudat doamna la 1.42.

Pute rău!

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Înscris azi la 1.28 și lăudat doamna la 1.42.

Pute rău!

pai intre 1.28 si 1.42 a avut timp de programare la fetita, ajuns la fetita, actiune si finalizare/finalizari, iar apoi redactare mesaj. E normal... pai nu a zis unu' mic, cret si fumator ... Einstein parca ii zice ca "timpul e relativ"?

• Like 4
  • Minus 11
  • Oras:bucures
Postat

Pai si-a adus aminte ...conteaza cand scrie omul? Zdrentelor.Ms frumos Andrei 22 ,cand ma intorc din tara te astept suna la 0729.668.399.ca pe asta cu 865 l-am pierdut.ms

• Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Se vede ce frumos vb!!

La ce se pricepe stimabile!? :slap2

Pai si-a adus aminte ...conteaza cand scrie omul? Zdrentelor.Ms frumos Andrei 22 ,cand ma intorc din tara te astept suna la 0729.668.399.ca pe asta cu 865 l-am pierdut.ms

...sau de la tara? :laugh2  :laugh2  :laugh2 .

• Like 8
Postat

De la tara esti tu ,frustratule ,eu am crescut langa Ambasada Chinei ,boule!!!Din tara(adica din celelalte orase ale tarii noastre ), razi ca vaca singur!! Ai mai vazut numarul asta pe anunt cumva ?? Sau esti duuuus

Postat

De la tara esti tu ,frustratule ,eu am crescut langa Ambasada Chinei ,boule!!!Din tara(adica din celelalte orase ale tarii noastre ), razi ca vaca singur!! Ai mai vazut numarul asta pe anunt cumva ?? Sau esti duuuus

Doamne,ce atitudine,ce vocabular,câtă virulență,câtă încrâncenare,ce atacuri!!

Nu-i de mine acest topic!

Mă retrag cu decența dictată de educație!

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Vai Doamne ...dar ce ai vrea sa scriu???"* Domnilor care postati mizerii si care jigniti va multumesc ,saru' mana si va mai astept pe aici si cu alte laturi si dejectii."*A voastra ,Alina bulina care se plimba cu masina (prin Transilvania) .Nu mai terminati cu razboiul asta?

• Like 1
Postat

Vai Doamne ...dar ce ai vrea sa scriu???"* Domnilor care postati mizerii si care jigniti va multumesc ,saru' mana si va mai astept pe aici si cu alte laturi si dejectii."*A voastra ,Alina bulina care se plimba cu masina (prin Transilvania) .Nu mai terminati cu razboiul asta?

Capacitatea unui om de a se ridica peste nivelul celui cu care intenționează îl face mai valoros.

Dacă rămâne la același nivel sau se coboară la nivelul prostului amândoi vor fi percepuți ca fiind la același nivel.

Un om de calitate va prefera întotdeauna să tacă deștept decât să vorbească prost!

Postat

Ai zis ca te retragi cu decenta si eu vad ca te gasesc tot aici printre virulenti si comportamente lipsite de educatie .Nu te mai cobori la nivelul nostru de mahala si ramai la nivelul tau de educatie si decenta.Asta e un site unde orice lichea isi face cont,oricine a fost la oricare si toti le stiu pe toate ,intelegi.Daca ai intrat in tarate te mananca porcii.Altfel poti sa incerci pe site uri despre opere literare,filme bune,masini de lux etc.In speranta ca ai inteles ce vreau sa zic pt ca esti un om mobilat iti doresc o seara frumoasa si o viata fericita.

Postat

Ai zis ca te retragi cu decenta si eu vad ca te gasesc tot aici printre virulenti si comportamente lipsite de educatie .Nu te mai cobori la nivelul nostru de mahala si ramai la nivelul tau de educatie si decenta.Asta e un site unde orice lichea isi face cont,oricine a fost la oricare si toti le stiu pe toate ,intelegi.Daca ai intrat in tarate te mananca porcii.Altfel poti sa incerci pe site uri despre opere literare,filme bune,masini de lux etc.In speranta ca ai inteles ce vreau sa zic pt ca esti un om mobilat iti doresc o seara frumoasa si o viata fericita.

Mulțumesc pentru compliment!

Observ că,în varianta că și crezi când spui "mobilat",mă trimiți în altă parte,pe alte site-uri!!

Dacă vei procedura la fel cu toți "mobilații", vei comunica doar cu lichelele!

Crezi că asta te va ajuta??

Uite,promit că dacă îți vei revizui atitudinea și comportamentul și eu îmi voi reconsidera poziția!!

Și,astfel,amândoi devenim cu un strop mai buni!!

• Like 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...