obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 29, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 29, 2015 m-am saturat de interventile idioate ale maimutei fara CREIER.nu inteleg cum esste posibil ca un idot sa distruga o sectiune a forumului , constanta , fara ca nimeni sa ia masuri.in afara de faptul ca are un cont dublu , nu recenzeaza, nu e premium , da dovada de idiotenie , retard mintal si paranoia, este in continuare tolerat . iubiti-l cu totii , merita. ii voi umple cu regularitate gura spurcata de sloboz, si lui si lui coarda de ma-sa , in speranta ca cineva ,in final va reusi sa baneze pe unul din noi. 3
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 29, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Iulie 29, 2015 ...
giani1480 Reputație: 592 Postat Iulie 29, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Postat Iulie 29, 2015 Pai e simplu. Moderatorii vor postare aiurea si nu recenzii. Forumul e loc de chat nu de recenzat! 1
tk2xxx Reputație: -531 Postat Iulie 29, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 29, 2015 Foloseste functia ignore . Rezerva de retardati nu o sa se termine niciodata 3 2
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 29, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Iulie 29, 2015 da dar ddpof e un penal , sifilitic si contagios
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 29, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Iulie 29, 2015 l-am luat si cu frumosul si cu injuraturi , nu ma lasa in pace nici pe pm, se crede dumnezeu si vrea sa ma alunge de pe forum. incerc sa il ajut in eforturile lui , il injur de mortii ma-sii si ii dau la muie pina cind voi fi banat.
giani1480 Reputație: 592 Postat Iulie 29, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Postat Iulie 29, 2015 Pai daca te baneaza si pe tine se duce pulii de suflet sectiunea Constanta. 2
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 29, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 29, 2015 Pai e simplu. Moderatorii vor postare aiurea si nu recenzii. Forumul e loc de chat nu de recenzat!Mă scuzaţi că intervin : există moderatori in acest moment ? Ii cunoastem ? 1
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 29, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Iulie 29, 2015 ddpof e moderatorul forumului , in asa hal am ajuns
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 29, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Iulie 29, 2015 ddpof , te-a luat militia? te laudai ca esti penal
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2015 Postat Iulie 29, 2015 Nu ca ar fi treaba mea, dar, serios acum, va comportati amandoi ca doi copii mici. El o da inainte hohotind cu gura pana la urechi,stiind ca tu te oftici de mori, tu ii bagi "teapa" si-l stropesti "cu furtunu" pe unde-l prinzi (sau mai nou, nu doar pe unde-l prinzi), iar astfel nu are de castigat nici unul. De ce nu mai bine, - cum a mai spus cineva mai sus - il ignori si gata tot genul asta de satira ieftina care nu da bine nici pentru tine, nici pentru ddpof. Eu zic ca ar fi mai bine doar cu ignore. Parerea mea ! 4
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 29, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 29, 2015 Nea Obi, perfect de acord cu tine, mai puțin chestia cu mama lui. Fii un domn așa cum te știu! Oricum, domnia sa nu are nicio vină că a ieșit așa un dobitoc. Cea mai bună metodă e să-l ignorăm pe retardat, crede-mă! Se va plictisi și se va enerva. Vrea să se bage în seamă și mai ales să fie băgat în seamă. Să-l lăsăm dracu' în mizeria lui! 1 3
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 29, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Iulie 29, 2015 ba, sa-i fut toti gitii mortilor ma-sii pina se satura,ar trebui pusa la zid sexecutata si slobozita de toti labagii de pe forum, baga-mi-as pula in tot neamul lui de muist
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 29, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Iulie 29, 2015 Nu ca ar fi treaba mea, dar, serios acum, va comportati amandoi ca doi copii mici. El o da inainte hohotind cu gura pana la urechi,stiind ca tu te oftici de mori, tu ii bagi "teapa" si-l stropesti "cu furtunu" pe unde-l prinzi (sau mai nou, nu doar pe unde-l prinzi), iar astfel nu are de castigat nici unul. De ce nu mai bine, - cum a mai spus cineva mai sus - il ignori si gata tot genul asta de satira ieftina care nu da bine nici pentru tine, nici pentru ddpof. Eu zic ca ar fi mai bine doar cu ignore. Parerea mea ! nu am avut timp de el pina acum , chiar ma amuza pina la un moment dat, l-am ignorat, i-am dat chiar puncte de reputatie in speranta ca se va linisti, dar jigodia daca nu are ocupatie sta toata ziua pe forumul de constanta si mizgaleste . mai nou se crede dumnezeu si ma ameninta ca a fost la puscarie si are el grija de mine.nu imi doresc decit sa fie banat si sa revina cu un cont platit , stiu bine cit de multi bani inseamna pentru el 4 euro pe luna, a pretins 500 de lei de la un coleg de forum pentru a inceta sa il atace.dovezile exista , impreuna cu numele sau real. am ajuns sa tolerez toti santajistii si sa nu ii fut in git?am sa-mi bag pula in mortii ma-sii pina voi fi banat .ramineti voi cu el si suportati-i mitocania. 2
tk2xxx Reputație: -531 Postat Iulie 29, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 29, 2015 Obiectiv imagineaza ti ce i faci lui ddpof in timp ce asculti asta. O sa te simti mai bine ) https://www.youtube.com/watch?v=EUUo9crSdf8
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 29, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Iulie 29, 2015 ma simt oricum grozav , mai ales cind imi bag mii de puli in mortii ma-sii.imi pare tare rau , dar muzica asta nu ma inspira decit la violenta , eu sint dealtfel un tip calm, nu imi place sa ma enervez decit atunci cind beau mult.apreciez gestul.
indubitabil Reputație: 2178 Postat Iulie 29, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Iulie 29, 2015 ma simt oricum grozav , mai ales cind imi bag mii de puli in mortii ma-sii.imi pare tare rau , dar muzica asta nu ma inspira decit la violenta , eu sint dealtfel un tip calm, nu imi place sa ma enervez decit atunci cind beau mult.apreciez gestul. rockerii au un motto, In Satana ne incredem! (cauta pe youtube clipuri cu neo nazi, sunt rockeri) acuma fiecare se esprima non violent dar pe fata, cata vreme jandarmii si politatii au monopol pe armele de foc, unii prin muzica cu simboluri satanice, altii si le tatueaza pe piele, altii stiu sa fie discreti
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 29, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Iulie 29, 2015 rockerii au un motto, In Satana ne incredem! (cauta pe youtube clipuri cu neo nazi, sunt rockeri) acuma fiecare se esprima non violent dar pe fata, cata vreme jandarmii si politatii au monopol pe armele de foc, unii prin muzica cu simboluri satanice, altii si le tatueaza pe piele, altii stiu sa fie discretirespect inclinatiile artistice si orice mod de a protesta impotriva sistemului.am fost si voi ramine un anarhist, pacat totusi ca pe masura ce te maturizezi, realizezi ca te-ai zbatut degeaba , ai protestat in zadar si sistemul implementat pentru a creea noua ordine mondiala este cistigator iar tu nu ramii decit un biet looser, un cod de bare sau un simplu numar.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 30, 2015 Nu m-a deranjat pana acum, are personalitate, fute fara topicuri de plangacios... Piiiisi, cineva l-a suparat pe Obi!
Administrator pisicuts Reputație: 114415 Postat Iulie 30, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 30, 2015
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2015 Postat Iulie 30, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=pg2DfX_cvI4
andrei" Reputație: 180 Postat Iulie 30, 2015 Oras:banca Oras:banca Postat Iulie 30, 2015 ai ceva pe 7?
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 30, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Iulie 30, 2015 ii transmit muistului ddpof si in seara asta, multa muie si o gura inclestata de sperma
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 30, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Iulie 30, 2015 sa o fut pe ma-sa in beregataall night long, ca lionel richie
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 30, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Iulie 30, 2015 pina o omor si o bag sufocata in pamint.mincao-ar viermii de boschetara
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum