Sari la conținut

Aida - biserica italiana - 0764542530

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

AIDA, poze reale, 20 ani, ofer masaj profesional de cea mai buna calitate. Pentru mai multe detalii contacteaza-ma. Universitate vizavi de biserica italiana

post-126699-0-05030300-1438496975_thumb.jpg

poza pare reala, la cautare cu google nu reiese nimic suspect. am incercat sa sun dar are tel inchis (o fi prea dimineata)

Reputație: 24071
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Poza de sus zici ca este facuta in ghetou...

• Oras:bucuresti
Postat

e aida de la rond din kogalniceanu. are 2 ani vechime cred. servicii in functie de cum o prinzi , in general vrea sa te termine repede.

sani misto la un moment dat cu un cur mare care era pus si la bataie ( facea anal ).

• Like 1
  • Minus 2
Postat

e aida de la rond din kogalniceanu. are 2 ani vechime cred. servicii in functie de cum o prinzi , in general vrea sa te termine repede.

sani misto la un moment dat cu un cur mare care era pus si la bataie ( facea anal ).

zici ca ar fi tipa din pozele din postarile #5 si #9 de aici

https://nimfomane.com/forum/topic/25061-bonda-0762548262/

?

Postat

da man , fix aia este doar ca a mai crescut un pic ai s-a tatuat destul de mult.

si review-urile de pe topicul ala majoritatea ale ei sunt din cate vad.

Postat

considerand istoricul si pedigreeul, concluzia e deci ca s-ar merita pentru un 'fast'

• Membru Premium
Postat

Multumesc pt lamuriri fratilor . Ma batea un gand . Fata ce e drept arata bine , dar recenziile nu m-au convins pt moment . Mai vedem .

Postat

acuma din ce gasesti la 50 de roni , nu stiu daca ai variante mai bune pt un fast really.

fata arata bine asa , sani , cur , mai conteaza in ce stare o prinzi sau daca faci clicku cu ea.

Postat

acuma din ce gasesti la 50 de roni , nu stiu daca ai variante mai bune pt un fast really.

fata arata bine asa , sani , cur , mai conteaza in ce stare o prinzi sau daca faci clicku cu ea.

de acord cu tine.

intrebare: ai fost la ea, ne poti da mai multe detalii? legate de sani, cur, stare... zic

Multam fain!

Vizitator saamm24
Reputație: 0
Postat

Multumesc pt lamuriri fratilor . Ma batea un gand . Fata ce e drept arata bine , dar recenziile nu m-au convins pt moment . Mai vedem .

am fost eu la ea,cand statea la rond!

pentru o descarcare eu zic ca merita!arata bine dar vrea sa te termine repede!

oralul il face bunicel

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...