alexxx101 Reputație: -664 Postat August 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2015 AIDA, poze reale, 20 ani, ofer masaj profesional de cea mai buna calitate. Pentru mai multe detalii contacteaza-ma. Universitate vizavi de biserica italiana poza pare reala, la cautare cu google nu reiese nimic suspect. am incercat sa sun dar are tel inchis (o fi prea dimineata)
bucurescu Reputație: -447 Postat August 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 3, 2015 E veche în branșă. Folosește mereu pozele ei.
Membru Premium il pupparo Reputație: 22551 Postat August 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat August 4, 2015 Salut . Are recenzii pe undeva ? Mci
bucurescu Reputație: -447 Postat August 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 4, 2015 Nu mai găsesc nici un thread de-al ei. Erau cel puțin două.
laury Reputație: 24071 Postat August 4, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 4, 2015 Poza de sus zici ca este facuta in ghetou...
easyriderbucuresti Reputație: 148 Postat August 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 5, 2015 am sunat eu nu are cum sa fie vocea aia la poza aceasta! imposibil! serviciile descrise mult prea triste.
mandinga Reputație: 106 Postat August 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 5, 2015 e aida de la rond din kogalniceanu. are 2 ani vechime cred. servicii in functie de cum o prinzi , in general vrea sa te termine repede. sani misto la un moment dat cu un cur mare care era pus si la bataie ( facea anal ). 1 2
alexxx101 Reputație: -664 Postat August 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 6, 2015 e aida de la rond din kogalniceanu. are 2 ani vechime cred. servicii in functie de cum o prinzi , in general vrea sa te termine repede.sani misto la un moment dat cu un cur mare care era pus si la bataie ( facea anal ).zici ca ar fi tipa din pozele din postarile #5 si #9 de aicihttps://nimfomane.com/forum/topic/25061-bonda-0762548262/?
mandinga Reputație: 106 Postat August 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 6, 2015 da man , fix aia este doar ca a mai crescut un pic ai s-a tatuat destul de mult.si review-urile de pe topicul ala majoritatea ale ei sunt din cate vad.
alexxx101 Reputație: -664 Postat August 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 6, 2015 considerand istoricul si pedigreeul, concluzia e deci ca s-ar merita pentru un 'fast'
Membru Premium il pupparo Reputație: 22551 Postat August 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat August 6, 2015 Multumesc pt lamuriri fratilor . Ma batea un gand . Fata ce e drept arata bine , dar recenziile nu m-au convins pt moment . Mai vedem .
mandinga Reputație: 106 Postat August 25, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 25, 2015 acuma din ce gasesti la 50 de roni , nu stiu daca ai variante mai bune pt un fast really.fata arata bine asa , sani , cur , mai conteaza in ce stare o prinzi sau daca faci clicku cu ea.
alexxx101 Reputație: -664 Postat August 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 25, 2015 acuma din ce gasesti la 50 de roni , nu stiu daca ai variante mai bune pt un fast really.fata arata bine asa , sani , cur , mai conteaza in ce stare o prinzi sau daca faci clicku cu ea.de acord cu tine.intrebare: ai fost la ea, ne poti da mai multe detalii? legate de sani, cur, stare... zic Multam fain!
Vizitator saamm24 Reputație: 0 Postat August 25, 2015 Postat August 25, 2015 Multumesc pt lamuriri fratilor . Ma batea un gand . Fata ce e drept arata bine , dar recenziile nu m-au convins pt moment . Mai vedem .am fost eu la ea,cand statea la rond!pentru o descarcare eu zic ca merita!arata bine dar vrea sa te termine repede!oralul il face bunicel
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum