Sari la conținut

Cristina, 20 ani, noua in domeniu: 0720.276.551

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Faci CIM pana la urma ? Ai uitat sa ne reimprospatezi memoria :D

• Minus 1
Postat

Fratii mei,

Am fost si eu la Cristina Vineri dupa amiaza. Programare pe SMS, foarte ok....am propus o ora dar nu s-a putut atunci si am acceptat contrapropunerea ei (ora la care putea). Locatia este la Eva, foarte central. Un apartament cu 3 camere...destul de vechi blocul dar apartamanetul curat si dotat cu tot ce trebuie. Mi-am amintit ca am mai fost acolo acum vreo 5 ani cand era alt cuib...iar experienta nu a fost reusita... :)...atunci...ca de data asta,...a fost!  ;)

Cristina este o domnita de vreo 20 de ani, miniona, dragutica, slim, cu tate micute dar frumoase foc si un fund bombat ce mai,..  o mana de fata frumoasa!! :). Zambeste mai tot timpul si foarte atenta la dorintele clientului. :). Nice!!

Am facut cunostinta, am povestit putin...si m-am dus la dus....Baia ok, cu de toate...doar proposul nu era 100% uscat.... :(...ceea ce nu prea mi-a placut. Asta a fost singurul lucru neplacut! :). Dupa dus am revenit in camera iar Cristina a fugit repede la o improspatare. Apoi, regasindu-ne in camera....a inceput distractia. Mangaieri, Fk, pupici...mangaiat pusi cheala si foarte receptiva....iar Cristina a inceput un oral de iubita timida, fara DT si altele....dar cinstit asa....Nu este punctul ei forte...asa ca am pus prezenvativul si am trecut la normal cu ea deasupra. Mmmm.... are o pasarica stramta si senzatia este foarte placuta. Dupa ceva timp...am trecut in Doggy style unde fundul bombat se vedea bine. Este bombat dar nu este mare....mergea o leaca mai mare dar este ff bine si asa!! :). Am terminat in misionar....cu ideea ca nu i-a displacut nici Cristinei. :)

In pauza am vorbit de una, de alta...Cristina fiind destul de rezervata si avand ideea in cap sa nu greseasca cu ceva. Am rtugat-o sa fie naturala...si a reusit dar nu in proportie de 100% :)

A urmat numarul 2 firesc....cam aceeasi poveste....doar cu amendamentul ca-mi pusesem pe noptiera ochelarii si un pahar cu apa...iar cand ii dadeam pe la spate in viteza si simtind caa....It's comming....aud poc....si vad ochelarii pe jos iar paharul de apa pe marginea noptierei...gata sa cada si el. Am terminat cam fortat sperand sa nu pice paharul pe ochelari :)). Patul se misca si scartaie cam rau... :) dar a fost fun si ne-am distrat pe tema asta.

Dusul, imbracatu', cadou' si la revedere!!

M-a rugat la sfarsit daca vreau si pot sa ii fac recenzie!! Fac recenzii...dupa cum bine stiti .... ;) si am asigurat-o ca nu o uit! :)

Note:

Fata: 9+

Oral: 8

Normal: 9+

GFE: 9+

Cadou:200 ron/h

Am convingerea ca notele de 9 se vor transforma in 10 dupa ce mai capata experinta. Sper ca si nota de 8 sa devina 10 la urmatoarele vizite ;). Cea de 8 nu 8+  :D

Recomand!

De revenit!

Pula tare sa va fie!!

Je

• Like 7
  • Minus 10
Postat

Buna!Sunt Cristina, am 20 ani, sunt noua in domeniu.Sunt blonda, slim – 160 cm, 41 kg.Va ofer servicii de companie intima: masaj, mici fantezii, oral (neprotejat in functie de igiena), normal (protejat).Cadou: 200 lei ora.Locatia: Bdul Magheru, bloc Eva; mai am o singura colega.Telefon: 0720.276.551I speak English.Va astept!Cristina 

Hi there

Accepti si anal?

Merci!

• Like 1
Postat

Nu ma raspunde la apelari de vreo saptamana... Sper ca nu am futut-o domnisoara prea hard la prima intalnire :( Cristina, raspunde si mie o data te rog :) vreau sa te vad din nou! Scriu si prima mea recenzie pentru tine, promit! :) nu se aude romantic asta, hm? :)

• Oras:bucharest
Postat

Același lucru valabil și în cazul meu am sunat de vrei luna încoace aproape în fiecare zi de pe mai multe Nr de tel deci concluzia mea e că ori e ocupată că la gara are 20 clienți pe zi sau mai mult ori lucrează când are chef

Postat

Mie mi-a raspuns pana la urma dar dupa ce am folosit un truc. I am dat tel apoi sms "Buna ziua, sunt administratorul blocului si am ceva important sa va spun". In maxim 10 secunde m-a sunat inapoi...culmea ca nici nu stia cine e adminul la ei.))) :laugh2  (ps - e un pamflet...)

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Mai lucrează sau nu? Că de răspuns la tel nici vorba

Poate i-a furat cineva telefonul, sau l-a pierdut...zic si eu.

• Minus 1
  • Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Poate i-a furat cineva telefonul, sau l-a pierdut...zic si eu.

Sau s-a pișat cineva pe el și l-a ars.

Postat

Acum lăsând gluma la o parte din ce am citit aici e o fata ok dar nu am inteles ce interes ar avea să nu răspundă la telefon? Vouă celor de pe aici care ați mai sunat-o va răspuns...?

• Membru Premium
Postat

Mie unul nu mi-a raspuns . Am Sunat si am incercat sa dau si eu de ea , dar fara rezultat . Am inteles insa de la Anca ( colega ei ) , ca nu primeste mai mult de 2 clienti / zi . Deci sunt sanse foarte mari sa fie very busy si se opreste / limiteaza la acest numar de vizite .

Postat

iti mulțumesc de răspuns dar de ce nu ai sunat-o pe Anca să iti facă o programare la cristina? Crezi k ar fi si asta o soluție?

• Membru Premium
Postat

Personal , nu sunt incantat de ideea de a face programare prin altcineva . Prefer sa vorbesc direct cu persoana care ma intereseaza sa o vizitez . Dar , ai dreptate , e o idee buna de incercat daca nu putem da de ea la telefon .

Postat

Personal , nu sunt incantat de ideea de a face programare prin altcineva . Prefer sa vorbesc direct cu persoana care ma intereseaza sa o vizitez . Dar , ai dreptate , e o idee buna de incercat daca nu putem da de ea la telefon .

Sincer, cu tot respectul, nu prea cred ca e buna ideea - fie colega este si ea ocupata, fie ii blocati telefonul pentru propriile-i programari.

Si e valabil oriunde, nu numai pentru aceste doua colege.

Multumesc.

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Ar fi de porc sa o sun pe Anca_dreams(am fost de 2 ori la ea):Buna Ancuta ce mai faci?Colega ta e acolo,vreau si o programare pt ora...

@cristina please lumineaza-ne!

Postat

Eu nu zic să ii cerem Ancăi să ne facă programare pt că nu e ok dar măcar o putem întreba când o mai găsim pe Cristina în locație că să știm, poate nici nu mai lucrează, să nu mai sunam degeaba

Postat

Imposibil de avut la telefon. Cred ca de 2 saptamin am tot incercat la diferite ore. Prosteala pe fata hah) E un prank fata asta nu i asa? )

Postat

Pai și atunci ăștia care au zis că au fost la ea sapt astea cum plm au dat de ea? Sau sunt fanteziile lor ce scriu pe aici....oricum sper să nu se supere nimeni că spun asa ceva dar am impresia că unii pot și inventa...inca o data imi cer scuze dar sincer sunt și doar povestitori mulți sper să nu fiu inteles gresit

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...