Sari la conținut

ANA!! sau sex cu ANA! 0756354674

Postări Recomandate

• Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Disponibila

M

Io una nu cred...ka am auzit ka vria sa intre ân politică...si nu vria să se auda că o fost curvă ! ;)

Neah...politica nu-i de brăileanca noastră ! Ei I s-ar potrivi ceva mai Light, mai pe pace și armonie. Și, pana mea, nu mai folosi cuvinte d'astea obscene ,suntem niște doamne în p**a mea ! Exact ăsta suntem NIȘTE DOAMNE ÎN POOLA ! :)

• Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:constanta

M

Neah...politica nu-i de brăileanca noastră ! Ei I s-ar potrivi ceva mai Light, mai pe pace și armonie. Și, pana mea, nu mai folosi cuvinte d'astea obscene ,suntem niște doamne în p**a mea ! Exact ăsta suntem NIȘTE DOAMNE ÎN POOLA ! :)

Miss you around here!
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Hai LA MULTI ANI și Anul Nou cu bine toată lumea, cu spor în toate !

Deocamdată sunt ok,mulumesc ptr interesul încă acordat. O eventuala revenire încă nu e în plan, nici pentru mine și nici pentru Ana. Și ați face bine sa va bucurați pentru noi ca lucrurile stau așa ! :P

• Like 5
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Fataaa...ai o leaka di grija. Asa galbina cum iesti nu sie citeste foarti bini an lumina pi telifon...si ana!!...siamana foarti mult cu anall !!!

;)

Am.încercat și eu asta-vară, dar cică NU și NU !

post-167744-0-43155800-1486304959_thumb.jpg

• Like 8
Link spre comentariu

De-o saptamana pe litoral si nici o recenzie proaspata?

Hai baieti puneti mana pe lopeti!

are balta peste! :)

aceeasi ana, aceleasi servicii. parca a mai crescut in cur!:)

in rest, aceeasi sani tari, amabila si lipicioasa!

• Like 2
Link spre comentariu

• Oras:Peste tot si nicaieri
  • Oras:Peste tot si nicaieri

Aveam ieri chef de o actiune si dupa ce am sunat pe la vreo 15 doamne si domnisoare (vechi si noi) fara succes (deci e plin de anunturi peste tot si mereu ori intra casuta postala ori nu raspunde nimeni), mi-am adus aminte ca a revenit Larisssa!! Am bagat un telefon si mi-a zis ca este si Ana la ea si ca ma invita la un suc. Locatia, o stie marea majoritate, in spate la China Mall.

Ajuns in locatia "insalubra"  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 , unde de data asta masina de spalat era noua (Larisssa stieeee!!!), ne-am apucat de tigari, un suc, o apa si multa caterinca! 

Am ales sa ma cunosc cu Ana de data asta, ca nu-mi prea puteam lua ochii de la copanele ei! ;)

Facut un dus corespunzator, primit prosop curat (ca de fiecare data), apoi Ana la dus si intrat in camera de "tortura". Ne-am zbenguit ceva vreme, cu oral si normal, schimbat vreo 2 pozitii si finalizat in balon. 

Am mai bagat o tigare si-o apa, am mai ras putin si am plecat, cu gandul ca in viitorul apropiat sa-mi iau revansa fata de Larisssa (practic, cu ea vorbisem la telefon).

Note nu dau. Eu m-am simtit ca de fiecare data acolo, foarte bine!

• Like 11
  • Minus 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...