Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Un nou topic, o noua provocare :D

Ma declar o persoana dependenta de adrenalina, de senzatii tari. Pentru a-mi satisface aceasta sete am facut multe nebunii la viata mea. Una dintre ele ar fi ca, la varsta de 20 de ani, intr-o duminica, mi-am instiintat parintii ca eu plec sa fac bungee jumping. Mama a inlemnit instant si s-a albit la fata =)) insa tata a zambit usor, abia vizibil, dupa care mi-a spus simplu: “esti libera”.

Am ajuns la locul cu pricina, am tras la sorti ordinea in care urmeaza sa facem aceasta nebunie. Am fost ultima. Dar eram singura fata, toate refuzasera sa participe sub o alta forma decat ca spectatoare. =))

Mi-a venit randul, am fost inhamata, mi-a fost legat un microfon de mana dreapta, am urcat in cabina-lift si am purces catre cer. Pe masura ce ne departam de pamant, imi era din ce in ce mai teama sa ma uit in jos  insa era un adevarat spectacol de care ma puteam deasupra mea...m-am bucurat de el din plin. As fi jurat ca voi ajunge sa ating norii. Imi era din ce in ce mai frica. Am uitat sa mentionez ca eu am o mare teama de inaltimi. Suna a paradox insa nu-mi este strain deloc acest cuvant. :D

Sa reveni la senzatii, la trairi. Cu toate ca imi propusesem sa nu ma uit in jos, nu ma puteam abtine sa privesc macar cu coada ochiului catre o parcare. Mare greseala am facut. Ma panicam insa imediat ma uitam catre cer si ceea ce simteam taia din frica insa ea era acolo, mereu prezenta facandu-ma sa tremur. Tremuram de frica si de placere in acelasi timp. This is fucking adrenaline, o daaaaa. Nu eram straina de acest sentiment insa recunosc ca nu intelegeam prea bine care e treaba, cert este ca imi placea la nebunie.

Si urcam si urcam si frica crestea, la fel si placerea si nerabdarea. Cu un mare zgaltait, intr-un final, ne-am oprit. This is it. L-am rugat pe tipul care ma insotea sa ma impinga, sa-mi dea un vant. :slap2 Evident ca am fost refuzata cu toate ca mi-am folosit toate armele de care dispuneam la 20 de ani. Era impotriva regulamentului.

M-am apropiat de marginea cabinei, am pasit cu jumatate din talpi in afara podelei, ma tineam cu ambele maini de bare, m-am uitat in jos catre parcare, m-am speriat, am inchis ochii o secunda, dupa care am privit catre cer. Am zambit si am dat drumul balustradei. And I fell. Woooooowwwwwww, ce trairi, nu stiu daca reusesc sa descriu in cuvinte ce am simtit in acele momente. Cert este ca le resimt si acum, mi-au transpirat palmele iar inima bate ca nebuna. Woaw!!!

Nu stiu cat a durat, pentru mine a fost o vesnicie. Pentru un timp nu am avut curajul sa deschid ochii, mi-era frica insa la un moment dat am facut-o. Mare greseala, m-am speriat, ma indreptam prea repede catre pamant, se presupunea ca ar trebui sa zbor, sa plutesc. Am inchis repede ochii. Din acel moment nu am mai vazut nimic, doar am simtit. Si am simtit ca …. Nu stiu ce am simtit insa stiu ca a fost al naibii de bine. Am simtit ca sunt libera, am simtit ca eram singura...doar eu cu mine si placerea. 

Daca as mai face asta?!?! Acum zic ca nu, nu mi-a trecut teama de inaltimi, insa niciodata nu se stie…

Ar fi interesant de auzit si alte povesti ale oamenilor ce sunt in cautare de adrenalina.

• Like 6
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Ar fi fost fooarte interesant Sorina, sa iti fi masurat cineva, imediat dupa "nebunie", tensiunea, cu un tensiometru clasic, analogic!!!..cred ca ii exploda acul indicator!!!

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Pt mine adrenalina imi creste la cote maxime cand joc ceva online :)) Sa vezi atunci draci si nervi.... Sau cand trec pe langa seful meu la sfarsit de ziua ... sau cand cand incerc sa explic ceva la un idiot la serviciu (nu e ca pe forum , sunt insistenti da i dracu) :)) ...nu am nevoie de bungy

Postat

Ar fi fost fooarte interesant Sorina, sa iti fi masurat cineva, imediat dupa "nebunie", tensiunea, cu un tensiometru clasic, analogic!!!..cred ca ii exploda acul indicator!!!

Nu cred ca-i exploda fiindca asta ar fi insemnat ca trebuia sa explodez si eu. :) 

Postat

Un salt cu parasuta de la 4000 de metri ai incercat? Recomand

• Oras:-----------
Postat

cu asa ceva, cu elasticu ala,  as sari si eu, chit ca am rau de-naltime, partial indus de tata-miu, care m-a vrut sus, sus de tot ... 

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Pt mine adrenalina imi creste la cote maxime cand joc ceva online :)) Sa vezi atunci draci si nervi.... Sau cand trec pe langa seful meu la sfarsit de ziua ... sau cand cand incerc sa explic ceva la un idiot la serviciu (nu e ca pe forum , sunt insistenti da i dracu) :)) ...nu am nevoie de bungy

La tine adrenalina maximă e când mergi la curve. Îți e teamă să nu se rupă gumaru'.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
Postat

@svitara, ai dreptate, adrenalina adevarata este sa incercati sa sariti cu parasuta de la macar 3000m cu comanda la liber. Este de vis!!!!

• Minus 1
Postat

Un salt cu parasuta de la 4000 de metri ai incercat? Recomand

Nope, nu cred sa ma incumet la asa ceva, cel putin nu singura, cu un instructor poate as avea curaj.  :no2  

Postat

@svitara, ai dreptate, adrenalina adevarata este sa incercati sa sariti cu parasuta de la macar 3000m cu comanda la liber. Este de vis!!!!

pai asta si vor mamele noaste, cel putin a mea, să  ne aruncăm în cap de sus! 

.........................................

vezi cum se pliază totul? tații noștrii ne-au vrut sus, da sus de tot, mamele au dorit atunci, ca de acolo, de sus, sa ne arucam jos, în cap! 

așa a aparut legenda aia, a meșterului, acuma ca perverșii din ministerul învățământului au găsit altă explicație, nu ține! 

NU MERGE AȘA ! 

deaia șoimul costel (care s-a căcat pe el), a ajuns inginer, el construiește catedrala! catedrala neamului! 

p.s. țara asta are și oameni buni, și fete bune, (15%), păcat de ei, că trebuie să asiste la acest circ! dar fiecare om bun, are ghinionul sa se fi nascut intr-o familie de diavoli! EMIGREAZĂ FATĂ DRAGĂ (dacă ești normală)!  cine te ține aici ? sau nu emigra ...  dacă ești brunetă cu ochi verzi, ca la șarpe, știi ce se spune, non verbalul contează! (nu te du peste aia, ca Breivik real, e un erou! ) 

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

pai asta si vor mamele noaste, cel putin a mea, să  ne aruncăm în cap de sus! 

.........................................

vezi cum se pliază totul? tații noștrii ne-au vrut sus, da sus de tot, mamele au dorit atunci, ca de acolo, de sus, sa ne arucam jos, în cap! 

așa a aparut legenda aia, a meșterului, acuma ca perverșii din ministerul învățământului au găsit altă explicație, nu ține! 

NU MERGE AȘA ! 

deaia șoimul costel (care s-a căcat pe el), a ajuns inginer, el construiește catedrala! catedrala neamului! 

p.s. țara asta are și oameni buni, și fete bune, (15%), păcat de ei, că trebuie să asiste la acest circ! dar fiecare om bun, are ghinionul sa se fi nascut intr-o familie de diavoli! EMIGREAZĂ FATĂ DRAGĂ (dacă ești normală)!  cine te ține aici ? sau nu emigra ...  dacă ești brunetă cu ochi verzi, ca la șarpe, știi ce se spune, non verbalul contează! 

DRAGOSTEA DE ŢARĂ !

Postat

EU NU SUNT PATRIOT! NICI N-AM FOST VREODATA!

pamantul sub care stai retardule, nu e al tau! e al Creatorului! tu si cu parintii tai, te-ai catat pe el! nu-l meriti! 

niciodata nu am iubit sarmalele, mamaliga, muzica populara romaneasca, LE URASC! cine iubeste asa ceva, sa stea aici! si sa isi suga pula cu MUIE-rea lui oligofrena in catedrala neamului de prost gust! 

daca eram lasat in pace, de mult emigram, si nici acum nu e tarziu! 

IN IAD CU MINCINOSII! 

AFARA VOR FI, CURVARII, VRAJIRORII, SCARBOSII, MINCINOSII SI TOTI CEI CE TRAIESC IN MINCIUNA SI SPURCACIUNE!

am zis eu vreodata ca e e bine sa ma duc sa fut femei pe bani? NU! 

DAR AUTORII MORALI SUNT BINE MERCI! EI SUNT PROFESORII DE ISTORIE SI LIMBA ROMÂNĂ! 

băăăă muie, fătat de botaista buie, cum poți să te declari măcar latin, cand ăia din catedrala neamului,suferint de sindromul 8 martie (obedienta absoluta, pt ban nemuncit), arata a ruși?

ZI MĂ MUIE DIN CARPAȚI! DE CE TE CREZI LATIN, CAND ARĂȚI A MUIE DE RUS? CU OCHI ALNBAȘTRI SPĂLĂCIȚI ȘI FACI COADA LA CURVELE ȘI TATUAȚII DE DIN BUCALE? TU NU EȘTI LATIN, EȘTI O CURVĂ DE RUS! IA PRIVEȘTE-TE ÎN OGLINDĂ ....

P.S. AMBASADA USA, AMBASADA ISRAEL, AMBASADA GERMANIEI TE ȘTIE! ȘTIE CE ASCULȚI! ȘTIE CĂ EȘTI FAN SING SING! 

BLESTEMAT SA FII TU DE PE FORUM CARE AI ZIS CA MADALINA MANOLE ERA PSIHOPATA! TU SI TOATA SĂMÂNȚA TA! 

BLESTEMAȚI SĂ FIȚI TOTI CEI CE AȚI ZIS CA REVELAȚIA E REFELAȚIA! VOI SI COPIII VOȘTRI! SĂ BEȚI SÂNGE ÎN 5 ANI! ȘI TOATE NEAMURILE SĂ VĂ ȘTIE CĂ VOI SUNTEȚI GUNOAIE! 

BLESTEMAȚI SĂ FIȚI ÎN VECI TOTI CEI CE AȚI RÂS DE ANGELA CIOCHINĂ! 

Postat

Poți să faci așa cu mobra ta?  :laugh2

• Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
Postat

Mie îmi creste adrenalina când vreau sa ma duc la nudiști

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sorinelu', incearca sa zbori... LA PROPRIU ! ;) :hug1 (m-ar tenta asa ceva :) )

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ciudat ca nu pomeneste nimeni despre viteza si cai putere. :D

Dar de "IL Dottore" Valentino Rossi ce zici ?

• Like 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

O doza nebuna de adrenalina as obtine-o daca te-as fute anal fara caciulita draga sorina...fuck...nebunie curata!

Postat

Până atunci, poți să iei muie liniștit, fără adrenalină. Ești obișnuit.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Poți să faci așa cu mobra ta?  :laugh2

Doar in imaginatie. =)) =))

In 8 ani nu mi-am vazut niciodata motocicleta pe o roata, insa am mers pasager cu cativa prieteni motociclisti care faceau stunt. Frumos...

On topic:

• Oras:craiova
  • Oras:craiova
Postat

Un nou topic, o noua provocare :D

Ma declar o persoana dependenta de adrenalina, de senzatii tari. Pentru a-mi satisface aceasta sete am facut multe nebunii la viata mea. Una dintre ele ar fi ca, la varsta de 20 de ani, intr-o duminica, mi-am instiintat parintii ca eu plec sa fac bungee jumping. Mama a inlemnit instant si s-a albit la fata =)) insa tata a zambit usor, abia vizibil, dupa care mi-a spus simplu: “esti libera”.

Am ajuns la locul cu pricina, am tras la sorti ordinea in care urmeaza sa facem aceasta nebunie. Am fost ultima. Dar eram singura fata, toate refuzasera sa participe sub o alta forma decat ca spectatoare. =))

Mi-a venit randul, am fost inhamata, mi-a fost legat un microfon de mana dreapta, am urcat in cabina-lift si am purces catre cer. Pe masura ce ne departam de pamant, imi era din ce in ce mai teama sa ma uit in jos  insa era un adevarat spectacol de care ma puteam deasupra mea...m-am bucurat de el din plin. As fi jurat ca voi ajunge sa ating norii. Imi era din ce in ce mai frica. Am uitat sa mentionez ca eu am o mare teama de inaltimi. Suna a paradox insa nu-mi este strain deloc acest cuvant. :D

Sa reveni la senzatii, la trairi. Cu toate ca imi propusesem sa nu ma uit in jos, nu ma puteam abtine sa privesc macar cu coada ochiului catre o parcare. Mare greseala am facut. Ma panicam insa imediat ma uitam catre cer si ceea ce simteam taia din frica insa ea era acolo, mereu prezenta facandu-ma sa tremur. Tremuram de frica si de placere in acelasi timp. This is fucking adrenaline, o daaaaa. Nu eram straina de acest sentiment insa recunosc ca nu intelegeam prea bine care e treaba, cert este ca imi placea la nebunie.

Si urcam si urcam si frica crestea, la fel si placerea si nerabdarea. Cu un mare zgaltait, intr-un final, ne-am oprit. This is it. L-am rugat pe tipul care ma insotea sa ma impinga, sa-mi dea un vant. :slap2 Evident ca am fost refuzata cu toate ca mi-am folosit toate armele de care dispuneam la 20 de ani. Era impotriva regulamentului.

M-am apropiat de marginea cabinei, am pasit cu jumatate din talpi in afara podelei, ma tineam cu ambele maini de bare, m-am uitat in jos catre parcare, m-am speriat, am inchis ochii o secunda, dupa care am privit catre cer. Am zambit si am dat drumul balustradei. And I fell. Woooooowwwwwww, ce trairi, nu stiu daca reusesc sa descriu in cuvinte ce am simtit in acele momente. Cert este ca le resimt si acum, mi-au transpirat palmele iar inima bate ca nebuna. Woaw!!!

Nu stiu cat a durat, pentru mine a fost o vesnicie. Pentru un timp nu am avut curajul sa deschid ochii, mi-era frica insa la un moment dat am facut-o. Mare greseala, m-am speriat, ma indreptam prea repede catre pamant, se presupunea ca ar trebui sa zbor, sa plutesc. Am inchis repede ochii. Din acel moment nu am mai vazut nimic, doar am simtit. Si am simtit ca …. Nu stiu ce am simtit insa stiu ca a fost al naibii de bine. Am simtit ca sunt libera, am simtit ca eram singura...doar eu cu mine si placerea. 

Daca as mai face asta?!?! Acum zic ca nu, nu mi-a trecut teama de inaltimi, insa niciodata nu se stie…

Ar fi interesant de auzit si alte povesti ale oamenilor ce sunt in cautare de adrenalina.

Iti mai poti privi parintii in ochi?

• Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

te astept sa vii cu mine sa facem cursul de parasutism. :D acolo adrenalina. :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.