Sari la conținut

asta înseamnă să fii mafiot...:)

Postări Recomandate

• Oras:-----------
  • Oras:-----------
Postat

i'auzi ce zice asta da deasupra =)))

dragi pești, tractoriștii cu diplomă vă vor tăia fondurile, asta înseamnă să fii mafiot cu pixu! 

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Asta înseamnă că nu ți-ai luat pastilele. 

• Like 5
  • Minus 2
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Am sa iau in vedere sfatul tau,adica data viitoare cand voi face cu utilizatorii vechi de pe forum,promit ca te voi pune la coada,adica la curul pisicii..Cu respect

Nu rețin sa-ti fi dat eu sfaturi.

Oare pe tine tot respectând ierarhia te-ai plantat la tzatza de matza? Dau e de fapt semnătura ta de artist? ;)

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

sa ai propriul tau pachet de tigari, sa nu ceri de la nimeni, asta inseamna sa fii mafiot

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

sa ai propriul tau pachet de tigari, sa nu ceri de la nimeni, asta inseamna sa fii mafiot

nu nu, sa fumezi tigari `altora`sau `n-am da-mi tu` inseamna sa fii mafioata :laugh2  :laugh2

• Like 8
Postat

nu nu, sa fumezi tigari `altora`sau `n-am da-mi tu` inseamna sa fii mafioata :laugh2  :laugh2

eu sant mafiot, dar sant mafiot prin modul meu de-a ma comporta! dau 14 lei pe un pachet de tigari, las 1 leu la spaga! ma duc cu pachetul in club, tzap-pac, dau juma de pachet spaga! nu cer tigari la oricine, nu dau tigari la oricine! pai eu sant smekerul, mafiotul, cum sa cer eu tigari la oricine?!? mai ales cand mereu am pachetul meu! cum sa n-am prestanta mea cand dimineata la cafea fumez un Kent sau un Sobraaa...zz...cum dreacu' ii spune ma?...'Sobranie' cum?!? cum sa va dau eu ultima tigara din pachet? pai cine mai sunt eu daca pun pachetul la dispozitia voastra? v-am spus ca de luni ma las de fumat? nu m-am lasat! dar de la intai ma las! asta inseamna sa fii smeker, mafiot, fumator... cum vrei tu... asta-i mafiotul da azi! mafiotul de azi nu se mai amageste cu tigara electronica, nu se mai chinuie cu plasturi sau pastile, nu mai fumeaza pe ascuns! mafiotul de azi se lasa cum nu stie nimeni si cand nu stie nimeni, d'aia i se zice M-A-F-I-O-T-U-L, ca are ambitie!

Postat

Să hi tu a naibii că e așa?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:worldwide
Postat

eu sant mafiot, dar sant mafiot prin modul meu de-a ma comporta!

Eu cred ca ti se zice MaHiotul?!?! =)) =)) =))

>

Să hi tu a naibii că e așa?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

voi trei ati fumat ceva fgin. ceva ce nu vreti sa dati la nimeni. incognito. numa voi ca egoistii!!

Postat

postari de astea nu a sa vedeti in toata istoria forumului. "magna cum laude" mi se mai spune =))))

Postat

Pentru limba română apăsați tasta 1.  :laugh2

Postat

Pentru limba română apăsați tasta 1.  :laugh2

ie limbaj da mafiot. nu am cum sa-l schimb

Postat

Sa iti faca altii planuirile de concediu si tu sa uiti data asta inseamna sa fii mafioata :)

Postat

ie limbaj da mafiot. nu am cum sa-l schimb

De Roz ziceam mey! :laugh2

Postat

De Roz ziceam mey! :laugh2

eu stiam ca de mine zici, dar daca a sarit parleazu' Dolores l-am lasat. ce am scris bre gresit, ce am scris? in afar de fin, pentru ca litera 'f' e aproape de 'g' si am bagat 2 deodata  mereu ma tachinezi cu obraznicie, numai Pisi are tupeu din asta de-al tau. si day, dar el are voie ca suntem prieteni buni :)

Postat

voi trei ati fumat ceva fgin. ceva ce nu vreti sa dati la nimeni. incognito. numa voi ca egoistii!! :rax2 

Postat

voi trei ati fumat ceva fgin. ceva ce nu vreti sa dati la nimeni. incognito. numa voi ca egoistii!! :rax2 

hooo ca stiu ce spus nu-s amnezica. si ce este gresit in afara de fin acol. ti s-a urcat fasolea la cap Piconash. treci de fa-mi o ciorba ca-s stoarsa de puteri :)

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

nu nu, sa fumezi tigari `altora`sau `n-am da-mi tu` inseamna sa fii mafioata :laugh2 :laugh2

Depejos sunt cele mai tari!

• Like 1
Postat

hooo ca stiu ce spus nu-s amnezica. si ce este gresit in afara de fin acol. ti s-a urcat fasolea la cap Piconash. treci de fa-mi o ciorba ca-s stoarsa de puteri :)

În primul rând, o frază se începe cu majusculă.

În al doilea rând s-a inventat virgula.

În al treilea rînd, vorbește politicos, că te pun pe coji de nuci! :laugh2

Postat

În primul rând, o frază se începe cu majusculă.

În al doilea rând s-a inventat virgula.

În al treilea rînd, vorbește politicos, că te pun pe coji de nuci! :laugh2

nu scriu cu majuscule ca-s pe net. nu folosesc semne de punctuatie pt ca mi place sa creez confuzii, in stilul creez dezordine pana la noi ordine.daca te mai infoi la mine vezi tu,.... sa o crezi ca varsta bate, iti dau cu biciu si cu pliciu, ca am accesorii. acum vrei sa imi faci o ciorbita, vrleeeeeiiiiiii?

http://media.tumblr.com/tumblr_m37gmxByRH1r9rjs4.gif

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

hooo ca stiu ce spus. 

Si noi stim ce tu spus, dar tu trebuie avut grija, ca tu din cand in cand nu numai gresit litere, ci uneori tu ratat si cuvinte intregi... :)

post-53465-0-76302400-1441547434_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Si noi stim ce tu spus, dar tu trebuie avut grija, ca tu din cand in cand nu numai gresit litere, ci uneori tu ratat si cuvinte intregi... :)

pe pariu daca daca-ti fac un cantec in cap iti musti singur limba ca din greseala? beware  :laugh2  :laugh2

serios atunci cand gresesc cuvinte intregi sau sintaxa pare dca o fut de-a dreptul, fie am vreo 2-3 formulari diferite in cap si fac un mix din ele, fie tastez si in alta parte :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...