Sari la conținut

asta înseamnă să fii mafiot...:)

Postări Recomandate

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

încă una. ...:))

post-3169-0-65931800-1439321183_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 1
Postat

....

post-3169-0-50297700-1439321877_thumb.jpg

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

încă una. ... :))

Sau să-ți pui poșeta-n cap cacolumbeanca ... asta înseamnă să fii ... proastă!  :laugh2

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:-----------
  • Oras:-----------
Postat

mafiot inseamna ca luat la bani marunti, traiesti de pe cadavre, fie ca esti politician, psihiatru, psiholog, politist, nevasta pe bani, trebuie sa taci, cadavrele vii te hranesc ! 

cum ii recunosti ...

au bărbiță, ascoltă mozică clasică și râd țigonii de ei! și dau 24 mil de likeri pe bonii lu premarele ..  :laugh2

"ză fuckest dizărv tu survaiv! niță filozofu cu bărbiță"

• Oras:worldwide
Postat

ma gandeam la KFC diseara si ceva beri reci :) plus 2-3 episoade din Dosarele x..

io nu pot sa ma uit la Dosarele X ca ma ecit si nu-s atenta la ce se intampla. Cum il vad pe David pac, cum visez ca sar pe el si-l incolacesc cu cracii si fac piruete in pl lui. el sa nu faca nimic doar sa stea pe verticala. fac eu tot :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

io nu pot sa ma uit la Dosarele X ca ma ecit si nu-s atenta la ce se intampla. Cum il vad pe David pac, cum visez ca sar pe el si-l incolacesc cu cracii si fac piruete in pl lui. el sa nu faca nimic doar sa stea pe verticala. fac eu tot :)

:) sincer nu am intalnit pana acum....vino, ne uitam impreuna, nu e probl.. :blushing2

Postat

:) sincer nu am intalnit pana acum....vino, ne uitam impreuna, nu e probl.. :blushing2

pai nu ne cunoastem cum sa privim seriale impreuna? daca esti psihopat sau daca-s eu? daca te las intr-o balta de sange in care ma scald? eee na, vezi atunci  :laugh2

Vizitator
Postat

pai nu ne cunoastem cum sa privim seriale impreuna? daca esti psihopat sau daca-s eu? daca te las intr-o balta de sange in care ma scald? eee na, vezi atunci  :laugh2

la cate balti de sange am vzt eu la viata mea :) crezi ca mai conteaza 1 sau 2 in plus.. :) ...ar trebui sa fii cel putin Mike Tyson ca sa poti sa ma dobori :) .

Postat

la cate balti de sange am vzt eu la viata mea :) crezi ca mai conteaza 1 sau 2 in plus.. :) ...ar trebui sa fii cel putin Mike Tyson ca sa poti sa ma dobori :) .

unde ai vazut?

sau sa am cutite bune metodic ascunse :)

Vizitator
Postat

unde ai vazut?

sau sa am cutite bune metodic ascunse :)

:) peste tot :) ...si cu tine acum...deja stii dupa ca sunt psihopat :) 

Postat

:) peste tot :) ...si cu tine acum...deja stii dupa ca sunt psihopat :)

incepi sa ma cuceresti. cred ca gasesc omul care sa imi pregatesca o cada plina cu inimi si sange 

of of where have u been all my life? :P

Vizitator
Postat

incepi sa ma cuceresti. cred ca gasesc omul care sa imi pregatesca o cada plina cu inimi si sange 

of of where have u been all my life? :P

La Balaceanca, Socola si inca cateva Institutii ale Statului Roman pentru a tine bolile cele rele sub control.

Postat

La Balaceanca, Socola si inca cateva Institutii ale Statului Roman pentru a tine bolile cele rele sub control.

ahhh in vacanta prelungita. mie mi-a zis cineva ca e fain la nebuni. cica-s sedati si e f multa liniste. si cand nu-s sedati rau sunt f amuzanti :))))

Vizitator
Postat

ahhh in vacanta prelungita. mie mi-a zis cineva ca e fain la nebuni. cica-s sedati si e f multa liniste. si cand nu-s sedati rau sunt f amuzanti :))))

e frumos si nu prea....

Vizitator
Postat

Sa faci concediul la Balaceanca........asta inseamna sa fii mafiot.................

• Like 3
Postat

e frumos si nu prea....

intrebare de preludiu: cate persoane ai ucide pentru mine intr-o zi Ticutza? :))))

Postat

Sa faci concediul la Balaceanca........asta inseamna sa fii mafiot.................

Si să o ai pe Andone șefa de cameră....:))

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Si să o ai pe Andone șefa de cameră.... :))

cu par sau fara ? 

Vizitator
Postat

intrebare de preludiu: cate persoane ai ucide pentru mine intr-o zi Ticutza? :))))

maxim 2 tantari sa nu ma ciupeasca cand stau gol in pat..

Postat

maxim 2 tantari sa nu ma ciupeasca cand stau gol in pat..

ai devenit neapetisant .........

eu imi imaginam un barbat plin de pathos si verva care imi umple o cada cu inimi si ma lasa sa ma intind peste ele cat sunt inca fragede si calde si asta da dupa tantari si muste :)))

Vizitator
Postat

ai devenit neapetisant .........

eu imi imaginam un barbat plin de pathos si verva care imi umple o cada cu inimi si ma lasa sa ma intind peste ele cat sunt inca fragede si calde si asta da dupa tantari si muste :)))

e greu cu puscaria in ziua de azi..poate o punga de pipote de la alimentara as sacrifica in cada...ca na, atatea omoruri pentru o cada sangerie...

Vizitator
Postat

si ceva in pas cu moda :)

cam asta inseamna sa fii mafiot....ca sa fii mafiot trebuie sa ai si niste coco acolo...

post-123528-0-85385100-1439357645_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...