Sari la conținut

Vi sa intampalt?

Postări Recomandate

• Oras:cluj-napoca
Postat

daca iti arat brevetul de la facultate, faci flotari de voie

care brevet dintre ele?

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Sunt posibile toate combinatiile. Le-am cam intalnit pe toate. Eu unul am terminat la un liceu mai bine cotat unde majoritatea lumii s-a tinut de treaba si a ajuns bine.

La facultate tot asa.

Mai e si chestie de sansa si risc. Sunt cateva exemple de colegi f buni in meseria lor, care desi sunt platiti bine, nu se pot compara cu unul care si-a deschis firma tot in acelasi domeniu si castiga mult mai bine facand chestii mult mai simple.

Ce-i drept, primii au avantajul flexibilitatii, isi pot da demisia cand vor ei si tot in saptamana aia isi gasesc de lucru! Sau pot sta pe tusa un an si apoi sa se reangajeze.

Si legat de colege, de ce sa nu te combini cu una, daca ai vreo curiozitate sexuala? Nu e musai sa o iei de nevasta.

Fiecare se poate schimba, imbatraneste, se ingrasa, cheleste, sau de ce nu la 30-35 ani se poate intampla sa arate mai bine ca in liceu (unde era chiar urat/urata)!

In liceu ai o alta gandire, nu ai nici o idee despre viata, ai in cap doar distractia. Asa ca e normal ca o fata sa fie vrajita de unul cu care se simte bine si o abureste, decat de unul care e de-a dreptul plictisitor si care nici nu se baga in seama cu ea.

La fel ca si cum un baiat sa fie vrajit de o diva de liceu, cand dupa el se tine scai o tipa de 100 de ori mai cum se cade pe care o ignora total, doar pt ca nu e "populara".

E specificul varstei.

Asta imi aminteste de unul care isi promisese ca o sa ne caute pe toti care l-am luat in balon in liceu si o sa ne bata mar. DAca la nivelul ala ramai o sa fii un frustrat toata viata.

Mai bine iti vezi de ale tale si de ce iti place tie. Din liceu iti amintesti cu drag de momentele frumoase petrecute alaturi de colegi.

• Like 2
  • Oras:tara silvaniei
  • Oras:tara silvaniei
Postat

Sunt posibile toate combinatiile. Le-am cam intalnit pe toate. Eu unul am terminat la un liceu mai bine cotat unde majoritatea lumii s-a tinut de treaba si a ajuns bine.

La facultate tot asa.

Mai e si chestie de sansa si risc. Sunt cateva exemple de colegi f buni in meseria lor, care desi sunt platiti bine, nu se pot compara cu unul care si-a deschis firma tot in acelasi domeniu si castiga mult mai bine facand chestii mult mai simple.

Ce-i drept, primii au avantajul flexibilitatii, isi pot da demisia cand vor ei si tot in saptamana aia isi gasesc de lucru! Sau pot sta pe tusa un an si apoi sa se reangajeze.

Si legat de colege, de ce sa nu te combini cu una, daca ai vreo curiozitate sexuala? Nu e musai sa o iei de nevasta.

Fiecare se poate schimba, imbatraneste, se ingrasa, cheleste, sau de ce nu la 30-35 ani se poate intampla sa arate mai bine ca in liceu (unde era chiar urat/urata)!

In liceu ai o alta gandire, nu ai nici o idee despre viata, ai in cap doar distractia. Asa ca e normal ca o fata sa fie vrajita de unul cu care se simte bine si o abureste, decat de unul care e de-a dreptul plictisitor si care nici nu se baga in seama cu ea.

La fel ca si cum un baiat sa fie vrajit de o diva de liceu, cand dupa el se tine scai o tipa de 100 de ori mai cum se cade pe care o ignora total, doar pt ca nu e "populara".

E specificul varstei.

Asta imi aminteste de unul care isi promisese ca o sa ne caute pe toti care l-am luat in balon in liceu si o sa ne bata mar. DAca la nivelul ala ramai o sa fii un frustrat toata viata.

Mai bine iti vezi de ale tale si de ce iti place tie. Din liceu iti amintesti cu drag de momentele frumoase petrecute alaturi de colegi.

Prin primavara mi s-a intamplat una faina. Eram prin Iulius la cumparaturi si se apropie de mine  o tipa imbracata sic, genul de directoare de banca cara ma saluta amical. Stanjenit (eram cu radarul dupa mine) ingaim un buna ziua protocolar, intrebandu-ma rpid de unde ma cunoaste. Tipa isi da seama ca habar nu am de unde sa o iau si zambeste dulce: "Au cam trecut anii dar chiar atat de tare sa ma fi schimbat". Brusc ceva din vocea ei imi aprinde un beculet :  Carla? intreb eu, cu ochii prin magazine sa vad unde mie consoarta. Da eu sunt, nu m-ai recunoscut, zice ea. De unde dracu sa o recunosc, fiindca in liceu era o tocilara cuminte, cu care mi-am tras-o intr-o debara, la un chef, beti fiind amandoi. Daca eram treaz sigur nu ma uitam la ea. Era o tipa comuna, cu ochelari, cu parul prins intr-o coada de cal, pe care noi baietii nu o prea bagam in seama.

Si acum , dupa 20 de ani, imi rasare inainte o femeie plina de senzualitate, machiata discret, coafata is ma intreaba daca nu o cunosc. M-a invitat sa-mi deschid cont la ea la banca( e sefa intr-o banca) sa mai trec pe la ea pe la o cafea,etc,etc.

Si uite-asa mi-am mutat conturile la banca ei si am avut trei- patru escapade cu ea, desi de fiecare data imi aduce reprosuri ca am lasat-o balta in liceu. Asa ca acum am parte de sex muuult si  un GFE de nota 10.

• Like 3
  • Oras:No man's land
  • Oras:No man's land
Postat

La facultate tot asa.

Prin primavara mi s-a intamplat una faina. Eram prin Iulius la cumparaturi si se apropie de mine  o tipa imbracata sic, genul de directoare de banca cara ma saluta amical. Stanjenit (eram cu radarul dupa mine) ingaim un buna ziua protocolar, intrebandu-ma rpid de unde ma cunoaste. Tipa isi da seama ca habar nu am de unde sa o iau si zambeste dulce: "Au cam trecut anii dar chiar atat de tare sa ma fi schimbat". Brusc ceva din vocea ei imi aprinde un beculet :  Carla? intreb eu, cu ochii prin magazine sa vad unde mie consoarta. Da eu sunt, nu m-ai recunoscut, zice ea. De unde dracu sa o recunosc, fiindca in liceu era o tocilara cuminte, cu care mi-am tras-o intr-o debara, la un chef, beti fiind amandoi. Daca eram treaz sigur nu ma uitam la ea. Era o tipa comuna, cu ochelari, cu parul prins intr-o coada de cal, pe care noi baietii nu o prea bagam in seama.

Si acum , dupa 20 de ani, imi rasare inainte o femeie plina de senzualitate, machiata discret, coafata is ma intreaba daca nu o cunosc. M-a invitat sa-mi deschid cont la ea la banca( e sefa intr-o banca) sa mai trec pe la ea pe la o cafea,etc,etc.

Si uite-asa mi-am mutat conturile la banca ei si am avut trei- patru escapade cu ea, desi de fiecare data imi aduce reprosuri ca am lasat-o balta in liceu. Asa ca acum am parte de sex muuult si  un GFE de nota 10.

Bravo . Foarte tare :D

• Oras:Bucuresti
Postat

Asa mare dreptate ai colegu,si eu am foste iubite,amice foste colege care tot asa au dat cu piciorul la o viata buna si acum la varsta lor multe sunt divortate cu copii,vai si amar de fizicul lor(care in liceu erau chiar bune)si nerealizate pe deasupra si intretinute de parintii lor cu pensii,si nu le mai vrea nimeni,daca le-a trebuit smecheras din liceu ca barbat.

Si da pe termen lung noi castigam dar ele nu se gandesc asa departe,mai departe ca ziua de azi nu vad si asa ajung sa le vorbeasca tot orasul si sa nu le bage nimeni in seama in parc sau pe strazi,etc.. etc.. etc.........

Pot spune si din experienta mea nu doar cam toate despre care tocmai am vorbit,acum are un copil,desteptu o lasat-o cum ne asteptam toti numai ea nu,a ramas in Germania cu alta si crede ca o bag in seama acum,ce tupeu pe unele sa ne ieie de prosti.

Nu a vrut in liceu cand invatam bine si imi vedeam de viata mea linistita si acum ca ea ii nimic cu un copil cum sa nu caute un "prost" ca mine realizat in viata pe care deabia il saluta cand era printesa liceului.

Amu esti femeie si ii tii partea dar nu stii de ea de cati baieti de treaba/tocilari si-a batut joc cand era una din printelese liceului si aproape le-a distrus viata cu farmecele ei,ai fost in liceu sa vezi prin ce trece un tocilar dupa ce una ca aia isi bate joc de el,si ii foloseste cum vrea ea,si acum ei ca au ajuns ceva in viata sefi,directori si pe ea o vorbeste tot orasul asa este tot suntem prosti din orasul asta.

Si aia amaratii si ratatii cum ne zicea in liceu am ajuns ceva,chiar daca ea nu credea ca vom ajunge.

Da stiu femeile pot sa isi bate joc de noi dar invers nu.

Sa nu uit nu poti lua aparare unui strain in fata cuiva care il cunoaste mult mai bine ca tine si stie ce zice/face,asa ceva nu se face.

Ca si cum ai lua parte unui raufacator in tribunal fara sa stii ca ii vinovat.

Numai de bine sa ne auzim. :bow 

Sper ca nu vor aparea unii spunand ca sunt rasist,misogin sau cine mai stie ce.

Mai toti stiti ca am dreptate si multi din voi ati trecut tot prin asa ceva.

Nu stiu de altii, doar de prietenii mei,cum spun cei ca tine "gasca",si nu mai suntem ci am fost,acum avem pozitii destul de bune si suntem multumiti ca am invatat si ne-am vazut de treaba in scoala.

Acum cei ce faceau smecherii,se tineau de batai si cine mai stie ce in scoala, lucreaza pentru noi.

Acum nu stiu ce se intampla in lumea ta,poate de unde vii tu Tiriac lucreaza pentru tine si nu invers.

Si iata exemplul clasic de complexat, pe care il macina si il vor macina toata viata frustrarile provenite din copilarie/adolescenta :slap2

Te recunosc...tu esti ala care isi lua capace pe holurile liceului, care avea tot timpul ciunga-n par la propriu =)) care atunci cand intreba profesorul ceva ridica mana mai sa si-o rupa, poate il vede si pe el cineva...genul de tocilar pe care nu-l ajuta creierul si chiar daca invata tot pe de rost, tot un 7-8 lua ;)

Ia spune drept...de cate ori pe zi faceai laba? =)) Ia spune...cate "printese", pe care le desconsideri atat de mult, te-au pacalit sa le faci temele? Cati colegi ti-au promis ca nu-ti mai dau capcace daca le faci un referat?

Ai facut liceul cu japca, de facultate nu mai zic...ai diploma si zici tu, ca ai ajuns "sef". Intervine intrebarea, perfect pertinenta, zic eu, ce fel de tocilar esti daca habar n-ai sa scrii in limba romana??!!??!! Asta e modelul de "sef" in Romania...un distrus, frustrat, agramat, incompetent, cu aere de sef din motiv ca a ajuns vremelnic pe o oarecare pozitie (cu toate ca eu as zice ca unul ca tine nu s-ar atinge nici macar de o functie de middle management ;) cel putin intr-o companie seriaosa...la stat, in schimb, sunt toate sansele). In orice moment, cei sau cele care nu aveau nevoie sa stea sa toceasca si sa invete pe de rost, care aveau si timp de un chef, de o iesire, de sex...atentie, laba nu se include aici ;) si care totusi aveau rezultate bune, vor fi cu 10 clase din orice punct de vedere peste cei de teapa ta.

Am mai spus-o pe undeva...nu retin exact unde...am eu un nene la serviciu, sarit de 60 de ani...care mi-a spus o vorba mare: poti sa ai cate facultati vrei tu, dar fara cei 7 ani de acasa, scoala vietii si orientare in teren, esti degeaba! Chew on that, nerd! ;)

Ce te faci cu cei care in adolescenta ta erau "smecherasi", cum le spui tu si au reusit cu adevarat in viata...si crede-ma ca sigur sunt cativa, asta nu in sensul ca au furat prin occident si s-au scos...nu...au facut scoli si acum sunt oameni de succes. Pai aia  vor fi tot timpul peste cei ca tine din orice punct de vedere.

Crezi ca vei avea in viata ta vreo femeie care sa stea langa tine pentru ca esti sefutz si castigi ceva mai mult decat media? Aaaaa, da...vei avea...numai ca ori e monstrul din Loch Ness, ori tine la portofelul tau =))

Cea mai periculoasa specie...tocilarul care se vede...exact ceea ce nu va fi niciodata.

Hai c-am scris prea mult...mai ia un capac si treci in banca ta cu cartea de gramatica :slap2

• Like 1
  • Oras:Undeva aproape
Postat

Vai esti copil sau doar ai ajuns la o varsta inaintata deageaba,chiar nu m-ai ghicit deloc.

Am fost chiar capitanul clasei la fotbal,si eram atacant in echipa scolii,dar nu sunt aici sa imi povestesc copilaria/adolescenta.

Si in copilarie chiar am fost unul din acei copii care aveau de toate de la BMX la telefonul caramida,si cu invatatu iar chiar foarte bine am stat.

Chiar de si faceam parte din clasa celor smecheri cu prieteni batausi/smecheri sa spun asa,nu faceam lucrurile care le faceau ei altora chiar de multe ori incercam sa rezol conflictele intre cele dou tabere si din cauza asta ca le lu-am apararea unor prieteni mai tocilari mai aveam mici certuri cu ceilalti,si ca intotdeauna si acum am de toate,tot ce imi doresc,deoarece am stiut ce si cum sa sa fac.

NU are rost sa ma intind mai mult desi as vrea sa scriu o compunere dar nu imi mai pierd din timpul meu pretios pentru cei ca tine care cred ca le stiu pe toate in viata si care au intotdeauna dreptate desi nu au.

Postat

Da unii scriu din masina si la telefon si aici am terminat nu voi incepe gramatica limbii extratereste cu tine daca tu nu ai o viata si responsabilitati sau nu esti destul de ocupat de poti sat cu orele sa scrii la telefon/pc 24/24 esti invitatul meu.

Chiar intr-o companie privata sunt poate chiar directorul tau de management.

Amu desigur ca oricate ai avea in viata tot nu poti avea chiar.chair tot ce vrei,dar poti avea destule,nimeni niciodata ne le va avea pe toate,ceva tot pierzi.

Postat

Da,da stiu ca vei veni cu o gramada de completari dar nu are rost sa imi detaliez viata mea aici.

Tocmai vroiam sa te intreb ce ai cu mine dar cum nu te cunosc,nu ma cunosti nu cu mine ai ceva,la fel ar fi fost cu restul membrilor care ar fi scris ceva de genul sau cu toti,deci ai ceva ba cu tocilarii ba cu batausii.

Ori ai luat cum spui tu prea multe capace,ori ai ramas repetent ca nu ai putut copia de la tocilari.

Da stiu,stiu esti acel tip care este impotrivatuturor/lumii.

Postat

Si aia amaratii si ratatii cum ne zicea in liceu am ajuns ceva,chiar daca ea nu credea ca vom ajunge.

...

Chiar de si faceam parte din clasa celor smecheri cu prieteni batausi/smecheri sa spun asa,...

Hotaraste-te, amice...ori asa, ori asa...vezi ca o dai pe langa...asta e...intelectul =))

Nu are rost sa te intinzi, nu ai timp....esti foarte ocupat, dar ai mai scris repede 2 posturi :D 'ai de plm...

Da unii scriu din masina si la telefon si aici am terminat nu voi incepe gramatica limbii extratereste cu tine daca tu nu ai o viata si responsabilitati sau nu esti destul de ocupat de poti sat cu orele sa scrii la telefon/pc 24/24 esti invitatul meu.

A durat cam 7 minute sa scriu postarea respectiva. Nu trebuie sa insisti in a dovedi ca esti limitat...se vede cu ochiul liber...nu trebuie sa apari cu clasicul "scriu dupe telefon si ma grabeam". Ce telefon nebun ai...pune cratime cum vrea el, pune virgule exact unde nu trebuie si scrie verbele aiurea. Eu cred ca ar trebui sa schimbi telefonul =)) La valoarea ta, sigur iti permiti...

Chiar intr-o companie privata sunt poate chiar directorul tau de management.

Asta e director de management...lesiiiiin :eek Tare functia asta :slap2 In ce companie ai auzit tu de ea? Evident, in compania ta imaginara =)) Nu te zgarie la ureche?...Nu crezi ca e putin pleonasm...numai putin =))

Concluzie: nu mai semnaliza si nu te mai da ceea ce nu esti...se vede de la distanta ;)

Si nu in ultimul rand...CARTI! =)) =)) =))

• Like 1
  • Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

Educativ pentru toata lumea.Emisiunea eunpicmailunga sinecesita intelegerea limbii engleze la un nivel minim,dar merita ascultat.

Tipu e legenda in state...E vorba tocmai de acest subiect:fetele in tinerete vor"baietii rai"care nu-i baga in seama tocmai din cauza asta gasindu-i atractivi,iar cand timpul trece si raman necasatorite sau divortatecu uncopil si saracia le bate la usa dintr-o data baietii"tocilari" gen timizi,bine crescuti care si-au petrecut tineretea invatand cu burta pe carte,cu care nu iesea nimeni ca erau ochelaristi si nu se pricepeau sa "agate",care si-au adunat banii si nu i-au baut ,jucat la ruleta sau cheltuit pe prostii,ei atunci dintr-o data acest gen de" tocilar "devine interesant si atragator pentru femeia ramasa singura....Ar fi intr-adevar multe de discutat pemarginea acestor subiecte:)

Postat

mda...imi tot spune ca nu o fuuut destul si ca inainte.

pai sa-i dai si tu ceaiu mai mult si bine!

:) :)

• Like 1
  • Minus 3

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

:))))))))))) plm am crezut ca i s-a intamplat si la ciurucurel ceva:))))))))))) . plm lu asta nu i se intampla decat sa ia muie pe aci. si sa mai posteze ceva inutil. baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ciurucurele esti penibil:)))))))). prostu pulii:)))))).

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...