Sari la conținut

gelozia, boala grea !

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Te innebuneste, te face sa iti iesi din minti, sa fii irational,sa faci lucruri nebunesti...

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

mai bine deschizi un  topic aici la discutii generale si impartasesti cu noi tot ce ai pe suflet acolo

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Te innebuneste, te face sa iti iesi din minti, sa fii irational,sa faci lucruri nebunesti...

Așa ... și? 

• Oras:worldwide
Postat

Exagerezi...

ma tin de caterinci. de fapt eu sunt rar geloasa , am in schimb reala probleme cu posesivitatea

• Oras:Bucuresti
Postat

io-s atat de geloasa ca nu m-as imparti cu nimeni  :laugh2

tu de fapt esti egoista

Postat

tu de fapt esti egoista

cu persoanele dragi niciodata. toti restu DAAA

ma gandesc la bunastarea unui strain tot atat cat se gandeste acesta la a mea :)

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

cu persoanele dragi niciodata. toti restu DAAA

ma gandesc la bunastarea unui strain tot atat cat se gandeste acesta la a mea :)

Eu nu am reușit vreodată să fiu geloasa. Nici nu am încercat. A încercat un tip să mă facă geloasă... și eu nu aveam chef. Îmi aduc aminte ca eforturile sale nu mi s-au părut demne de luat în seamă... iar eu aveam altceva mai bun de făcut fiind intr-un punct al relației destul de important pentru mine.

Recent a mai încercat sa ma faca geloasa un tip care pare să vrea o relație cu mine... dar mai mult m-a amuzat.

Mersi Kendra pentru urare. Mult bine și ție.

• Like 17
  • Minus 4
Postat

Eu nu am reușit vreodată să fiu geloasa. Nici nu am încercat. A încercat un tip să mă facă geloasă... și eu nu aveam chef. Îmi aduc aminte ca eforturile sale nu mi s-au părut demne de luat în seamă... iar eu aveam altceva mai bun de făcut fiind intr-un punct al relației destul de important pentru mine.

Recent a mai încercat sa ma faca geloasa un tip care pare să vrea o relație cu mine... dar mai mult m-a amuzat.

Mersi Kendra pentru urare. Mult bine și ție.

ei inainte si eu eram ori amuzata ori indiferenta, in sensul de sictirita. si doar posesiva. adica de ce e al meu nu se atinge nimeni, nu impart etc. gelozia mi se parea tampita cum ar veni ca nu ma simt amenintata de nicio alta femeie.am o incredere in mine insami f ridicata. pana cand odata m-a troznit gelozia. m-au apucat si dracii ca nu pricepeam ce se intampla  si era  ceva nou pt mine. de pe atunci am cam ramas geloasa din fire. f stupid, dar hey oamenii inteligenti pot face gesturi cretine gen fumatul :) sa iti fie de bine si sper ca ai vacanta frumoasa :)

• Oras:Unde vreau
Postat

Cine spune ca nu e/ n-a fost gelos e putin cam ipocrit. Totul e sa nu duci la extrem aceasta '' boala''.

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Gelozia, monstrul cu ochi verzi cum mai este numita, necontrolata, devine foarte perculoasa si autodistructiva. Poti citi despre sindromul Othello daca vrei sa stii ce te asteapta daca ratiunea cade in plan secund. ;)

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Arfi culmea ca o curva in activitate sa fie geloasa pe un eventual prieten/ gagic. Ar fi de rasul curcilor :)))

Vizitator sarlatanu
Postat

A, unii sunt atat de prosti incat nu pot fi gelosi:))) Sunt convinsi ca " nu le da alta gaura", in cel mai rau caz doar o largeste putin :)

Postat

Arfi culmea ca o curva in activitate sa fie geloasa pe un eventual prieten/ gagic. Ar fi de rasul curcilor :)))

Sa vezi ce ti-o iei :)...nu te vad bine:)

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Pentru ele sexul este doar o meserie...ce, nu stiai?

• Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame
Postat

Hai sa nu demonizam! Intensitatea geloziei este diferita, putand fi situata pe o scală variind între: gelozie aproape de normal, gelozie nevrotică şi gelozie psihotică până la starea de schizofrenie paranoidă.

• Like 1
Postat

Toate pleaca de la ceva mic care, nestapanit, devine ceva mare. Pana acum nu prea am vazut cazuri de gelozie constructiva in cupluri. Nu spun ca nu exista, insa eu nu am intalnit. Iti trebuie putere sa constientiezi in ce panza de paianjen te afli atunci cand isi arata ranjetul. 

Un partener gelos este un partener slab, un partener ce si-a pierdut increderea in sine.

PS. La fel este si invidia. Aceste emotii degenereaza extrem de repede in ceva grav, sunt cele mai parsive emotii. 

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

ei inainte si eu eram ori amuzata ori indiferenta, in sensul de sictirita. si doar posesiva. adica de ce e al meu nu se atinge nimeni, nu impart etc. gelozia mi se parea tampita cum ar veni ca nu ma simt amenintata de nicio alta femeie.am o incredere in mine insami f ridicata. pana cand odata m-a troznit gelozia. m-au apucat si dracii ca nu pricepeam ce se intampla si era ceva nou pt mine. de pe atunci am cam ramas geloasa din fire. f stupid, dar hey oamenii inteligenti pot face gesturi cretine gen fumatul :) sa iti fie de bine si sper ca ai vacanta frumoasa :)

Nu există gest cretin la un om... doar mimica sa poate apărea ca amuzantă, caraghioasă în acel moment. Eu am zis doar din perspectiva acelui fapt... ca nu sunt geloasă si sunt doar curioasă cum face altcineva treaba în locul meu. Omul care-și vede de treaba lui... respect.

• Like 10
  • Minus 3
Vizitator sarlatanu
Postat

Sa vedeti cate curve se vor aduna sa ne invete cum e treaba cu gelozia. Cum vor spune ele ca e bine sa NU fii gelos, ca Dumnezeu le a dat pizda sa o dea si la altii, nu sa mearga cu ea in RAI :)

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

io-s atat de geloasa ca nu m-as imparti cu nimeni :laugh2

impartirea la zero dă infinit

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...