Sari la conținut

nesimtirea curvelor vs prostia curvarilor

Postări Recomandate

Singura panarama de aici esti fix tu...daca nu crezi, uita-te in oglinda....asta daca ai vreuna necrapata prin casa =))  Probabil ca la tine acasa toate sunt crapate toate si vorbesti in cunostinta de cauza ... nu au suportat imaginea ...

Cat tupeu prost sa ai incat sa vorbesti de sensul cuvintelor Am , pentru ca pot si imi permit mai ales cand stiu sensul cuvintelor :P

Boil b(w)itch! =))

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

Tinere, pentru a avea o simpla pizda nu e nevoie sa te straduiesti ... Pentru a o gasi pe cea care se potriveste exact cu madularul tau ... e munca multa

si daca o gasesti si e vagabontica ai cautat degeaba...
Link spre comentariu

Singura panarama de aici esti fix tu...daca nu crezi, uita-te in oglinda....asta daca ai vreuna necrapata prin casa =))

Cat tupeu prost sa ai incat sa vorbesti de sensul cuvintelor, cand tu nu esti in stare sa le scrii in limba romana?

Boil b(w)itch! =))

ne bei slobozul de fiecare data cand iti lingi maimuta in pizda...sictir intabil emotional
Link spre comentariu

Gresit, o femeie daca primeste tot ce are nevoie, nu cred ca mai e interesata de alta :D... dar acum, depinde de cum o mananca :D

nevoile ei se pot schimba iar resursele tale materiale si emotionale raman aceleasi...punem pariu ca te trece la diverse?
Link spre comentariu

nevoile ei se pot schimba iar resursele tale materiale si emotionale raman aceleasi...punem pariu ca te trece la diverse?

este posibil :( ... eu nu am de unde sa stiu dar am si varianta cu "nu toate sunt la fel" ... Inca o data spun depinde de motivatia fiecaruia

Link spre comentariu
  • Oras:-----------
  • Oras:-----------

n-am intalnit fete pe bani nesimtite, afara de tigancusele traficate (in fond, niste copii), in mare dragoste pentru pestii lor ca ne si puneau manele pe telefon, cand erau cazate pe la hoteluri private ieftine, fara tv in camera in rest, numai de bine! 

Link spre comentariu

n-am intalnit fete pe bani nesimtite, afara de tigancusele traficate (in fond, niste copii), in mare dragoste pentru pestii lor ca ne si puneau manele pe telefon, cand erau cazate pe la hoteluri private ieftine, fara tv in camera in rest, numai de bine! 

Ai fost si cu d-alea? :)  Pfui pfui!

Link spre comentariu
Vizitator stau de sase
Reputație: 0

poze noi cu flocii anonei de pe laba piciorului

Cu piciorul ala iti fac o laba dar ca trebuie sa platesti suma de 100euro

Nebunie curata :)) De unde scoateti fratilor pozele astea?

Anonna, te-ai gandit ca poti sa te arzi singura? Gratis. Cu bricheta. Scapi de par in cateva secunde.

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...