Sari la conținut

Postări Recomandate

Buna ziua!

Din pacate nu mai pot lua locatia provizorie....nu gasesc nimic ok in momentul acesta...voi anunta aici daca voi gasi o locatie!

Imi cer scuze tururor celor care au avut programari si nu le am respectat dar chiar a fost o problema cu locatia!

Mumtumesc de intelegere

Incearca pe la alba iulia :)) sa ajung rapid de la birou
Link spre comentariu
  • Oras:Bucurestiu

Buna!

Dupa lungi cautari am reusit sa gasesc o locatie!!locatia se afla pe la rondul Alba Iulia, mai multe detalii la telefon!

Ma gasiti incepand de maine, dar raspund ai azi la telefon pt cei care doresc o programare pentru maine!!!va pup cu drag!!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

Buna!

Dupa lungi cautari am reusit sa gasesc o locatie!!locatia se afla pe la rondul Alba Iulia, mai multe detalii la telefon!

Ma gasiti incepand de maine, dar raspund ai azi la telefon pt cei care doresc o programare pentru maine!!!va pup cu drag!!

Vorba aia:"cine cauta ...gaseste!!!" :laugh2

Succes!!

• Like 2
Link spre comentariu

Serviciile mele sunt urmatoarele:Sex Oral Protejat/Neprotejat( in functie de igena fiecaruia), Sex Normal PROTEJAT, Fk in functie de igena,cunnilingus, COB, GFE, masaj de Relaxare!

30 minute-150 ron

60 minute- 300 ron

90 minute-400 ron

-CIM 50 ron

-Annilingus Activ 50 ron

Programarile se pot face si cu cateva ore inainte, dar intotdeauana se va confirma cu 30 de minute inainte din ambele parti!Neconfirmarea duce la anulatea programarii!!

Program de lucru Luni-Viner intre orele 12:00-21:00!!umeori mai lucrez si in weekend in functie de disponibilitate!

Va pup si va astept cu drag!!!

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Serviciile mele sunt urmatoarele:Sex Oral Protejat/Neprotejat( in functie de igena fiecaruia), Sex Normal PROTEJAT, Fk in functie de igena,cunnilingus, COB, GFE, masaj de Relaxare!

30 minute-150 ron

60 minute- 300 ron

90 minute-400 ron

-CIM 50 ron

-Annilingus Activ 50 ron

Programarile se pot face si cu cateva ore inainte, dar intotdeauana se va confirma cu 30 de minute inainte din ambele parti!Neconfirmarea duce la anulatea programarii!!

Program de lucru Luni-Viner intre orele 12:00-21:00!!umeori mai lucrez si in weekend in functie de disponibilitate!

gata cu analu'?!

Link spre comentariu

Buna!!

Din cauza unor probleme personale nu am fost la birou nici ieri si nici astazi!

De maine sunt disponibila incepand cu ora 12:00!

Va pup si va astept cu mare drag!!!

30 minute-150 ron

60 minute- 300 ron

90 minute-400 ron

-CIM 50 ron

-Annilingus Activ 50 ron

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Pare ceva in neregula....titlu topicului este Xenia rusoica....? vad ca la disponibilitate este ,,anastasia,, ....care la telefon nu are accent de rusoica....?

si nu respecta programarea stabilita telefonic....asfel banuiesc ca se foloseste alta persoana de prestigiul ,,xenia rusoica,, ....si umbla cu smecherii ieftine de gradinita ,,grupa mare,,....stie Ea ce face nu vreau sa dezvolt subiectu.....

Link spre comentariu

Pare ceva in neregula....titlu topicului este Xenia rusoica....? vad ca la disponibilitate este ,,anastasia,, ....care la telefon nu are accent de rusoica....?

si nu respecta programarea stabilita telefonic....asfel banuiesc ca se foloseste alta persoana de prestigiul ,,xenia rusoica,, ....si umbla cu smecherii ieftine de gradinita ,,grupa mare,,....stie Ea ce face nu vreau sa dezvolt subiectu.....

Hai sa o luam pas cu pas, usor, usor...

Anastasia000 este userul meu, pt ca nu mi mai stiu parola de la cel vechi, si mi am facut altul nou!

“Mi-am permis†sa pun acest nume deoarece imi place foarte mult, si nu cred ca este vreo problema!!(nu am avut niciodata intentia sa ma ascund sub vreun nikname)!

Faptul ca nu am accent...🤦â€â™€ï¸.este clar ca nu ai citit nimic despre mine, daca iti doresti o rusoaica cu accent, cauta in alta parte...Eu n am asa ceva!!😂😂

N-am respectat programarea??

Probabil ai sunat in acele 2 zile in care nu mi a mers telefonul, dar cu toate astea eu am anuntat pe forum despre aceasta problema si cei care au citit au primit scuzele mele...

Ar mai putea fii faptul ca mi ai dat vreun meaaj si nu ti am raspuns, m ai sunat si nu am stabilit nimic concret...dar in niciun caz nu am stabilit cu tine nimic, ca mai apoi sa nu ti mai raspund!!!

Ai putea sa-mi spui cand ai stabilit tu programarea cu mine??poate reusim sa lamurim totusi....

Cat despre smecherii de gradinita, nu este cazul...cel putin nu in cazul meu!

Sper ca te am lamurit cat de cat...si inchei aici aceasta discutie, n am mai facut de mult offtopic si parca mi am iesit din mana!!😂

Iti doresc o seara frumoasa!!!

• Like 4
Link spre comentariu

Si eu am patit la fel ca neiberr! Xenia, vad ca ai intotdeauna o scuza!

Ce ai patit?

Imi explici te rog??

Ma repet...am avut o perioada de 3 zile in care am avut probleme cu telefonul si nu am reusit sa mai raspund!

Dar am scris pe forum si mi am cerut scuze...in rest nu a mai existat programare nerespectata!!

Te rog explica-mi...poate reusim sa lamurim!

Link spre comentariu
Vizitator mc hammer
Reputație: 0

Recenzie

Sunat, programat, infiintat in fata usii fara bomboane si flori. Imi deschide usa larg, ma lasa sa ma dumiresc si ma pofteste inauntru.

Deschisa, volubila, te bine dispune din prima.

Actiunea a fost cu FK la greu, oral foarte umed, un pic de normal protejat si buuuum, gata. Se misca bine, e senzuala, geme atat cat trebuie, vorbeste frumos, e ce trebuie.

Note:

Oral: 10 stie bine

Normal: 10, nu am ce comenta

Corp: 7-8, a pus ceva in jurul taliei fata de fosta Xenia. Nu e pt amatori de slim. Piele fina, bronzata. O fata care se respecta

Igiena: 10

Chip: 9 draguta la fata

GFE: 10 FK la greu, intretinut din partea ei. E belea fata :)

Locatie: 8. Scad putin pentru ca se aude din camerele celelalte, de la colega cu gura mare :)

Cadou: 150 o tragere, bani lasati de mine la urma

Concluzie: o fata profi, e de revenit

• Like 8
  • Minus 9
Link spre comentariu

Buna, am avut programare intr-o sambata la ora 12.00, te-am sunat de cateva ori plus mesaj si nu am primit nici un raspuns, ca atare am pierdut o dupaamiaza. Cam asta e oful meu. Toate cele bune!

Cu siguranta te am rugat sa ne confirmam cu 30 min sau o ora inainte programarea, tocmai pt a evita neplacerile de genul asta!!!

Imi cer scuze

• Like 2
Link spre comentariu

Recenzie

Sunat, programat, infiintat in fata usii fara bomboane si flori. Imi deschide usa larg, ma lasa sa ma dumiresc si ma pofteste inauntru.

Deschisa, volubila, te bine dispune din prima.

Actiunea a fost cu FK la greu, oral foarte umed, un pic de normal protejat si buuuum, gata. Se misca bine, e senzuala, geme atat cat trebuie, vorbeste frumos, e ce trebuie.

Note:

Oral: 10 stie bine

Normal: 10, nu am ce comenta

Corp: 7-8, a pus ceva in jurul taliei fata de fosta Xenia. Nu e pt amatori de slim. Piele fina, bronzata. O fata care se respecta

Igiena: 10

Chip: 9 draguta la fata

GFE: 10 FK la greu, intretinut din partea ei. E belea fata :)

Locatie: 8. Scad putin pentru ca se aude din camerele celelalte, de la colega cu gura mare :)

Cadou: 150 o tragere, bani lasati de mine la urma

Concluzie: o fata profi, e de revenit

Iti multumesc frumos!

PS:intr o luna de zile voi avea 10 kg minus!

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...