James Joyce Reputație: 397 Postat Iulie 25, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Partajează Postat Iulie 25, 2014 hai ca te-am bagat prea mult in seamascuza-ma, e vina mea. Doare adevarul. Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Iulie 25, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Iulie 25, 2014 mariane, te iau cu mine sa ne pisam pe el 2 Link spre comentariu
futacios_man Reputație: 6008 Postat Iulie 25, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat Iulie 25, 2014 Doare adevarul. de-ar durea si prostia... Link spre comentariu
James Joyce Reputație: 397 Postat Iulie 25, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Partajează Postat Iulie 25, 2014 de-ar durea si prostia... Ai fi deja la Bellu.... 1 Link spre comentariu
futacios_man Reputație: 6008 Postat Iulie 25, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat Iulie 25, 2014 Ai fi deja la Bellu.... esti previzibil.mi-e mila de ma-ta ca are un copil asa prost.sper ca esti singur la parinti. Link spre comentariu
marian175 Reputație: 912 Postat Iulie 25, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 25, 2014 xo xo , asteapta 10 min ca mai am 2 heineken la 0,5 ) 2 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Iulie 25, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Iulie 25, 2014 bine, hai ca-l pregatesc pe prost 3 2 Link spre comentariu
James Joyce Reputație: 397 Postat Iulie 25, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Partajează Postat Iulie 25, 2014 esti previzibil.mi-e mila de ma-ta ca are un copil asa prost.sper ca esti singur la parinti. Un, sper (pentru binele tau), ex-indragostit de o proxeneta nu putea fi decat un "domn". Keep up the good work! Link spre comentariu
futacios_man Reputație: 6008 Postat Iulie 25, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat Iulie 25, 2014 Xoxo hai cu berea aia ca pută ăsta are gura uscata.Îl lași sa sufere? Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iulie 25, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Iulie 25, 2014 Sa revenim la recenzii 1 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Iulie 25, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Iulie 25, 2014 il astept pe marian ca a baut 5 beri, in el am baza ) 3 2 Link spre comentariu
marian175 Reputație: 912 Postat Iulie 25, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 25, 2014 Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iulie 25, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Iulie 25, 2014 Gata,v-ati 'usurat'? 1 Link spre comentariu
marian175 Reputație: 912 Postat Iulie 25, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 25, 2014 Nu'l gasesc pe xo xo ....... Eu fac presiune incontinuare Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Iulie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 26, 2014 Las-o moarta, f_m! Va mai curge multa apa pe Dunare pana cand vei avea tu (si, din pacate, multi altii) simtaminte normale fata de o proxeneta: scarba, dezgust, dispret... Cat esti de prost....si ce probleme ai si tu, pe cine admira Futaciosu'?!?! Ce are a face topicul Xeniei cu Randunica?!?! Ce va mai place sa vorbiti din auzite... Oricum e clara treaba cine e deviat atat timp cat aici se discuta un subiect si "psihopatii" o aduc imediat in discutie pe Irina. Ia vedeti, va recunoasteti? "Bula urmeaza sa fie ascultat , dar el nu si`a invatat decat castravetele . Colegul lui il intreaba cum v`a face sa raspunda tocmai din castravete . Acesta ii raspunde sa stea si sa priveasca . Profesorul intra in clasa :- Ziua buna , copii ! Hai sa vedem cine n`are nota ! ... Bulisorule , ia treci tu la tabla si raspunde . Ce ti`ai invatat ? - Castravetele !- Buun zi !- Pai .... Castravetele este un fruct decotiledonat de culoare galbena - verzuie care face parte din familia curcubitaceelor , se inmulteste prin samanta si are peste 98% apa , GATA ! - No bun , vad ca castravetele il stii , sa trecem la matematica ! Cum se extrage radacina patrata ? - Pai , se extrage mult mai greu decat radacina rotunda cum ii a castravetelui care stie toata lumea ca ii un fruct decotiledonat de culoare galbena - verzuie care face parte din familia curcubitaceelor , se inmulteste prin samanta si are peste 98% apa , GATA ! - Lasa ca trecem la istorie ! Cine o descoperit America ? - Cristofer Columb ! - No , bine a fii ! Si ce`o descoperit el acolo - Indieni ! Care erau sa de saraci ca la un moment dat n`o mai putut manca numai castravete care stie orice prostalau ca ii un fruct decotiledonat de culoare galbena - verzuie care face parte din familia curcubitaceelor , se inmulteste prin samanta si are peste 98% apa , GATA ! - Trecem la geografie ! Zi`mi ce sti despre canlul de Suez !- Pai ii mare ... Si pa langa ca ii mare mai are forma unui ... - UNUI ? !- Si pe langa ca ii mare si are forma unui dovelecel si mai samana` si cu o vanata mai are forma si a unui castravete care stie orice prost ca ii ii un fruct decotiledonat de culoare galbena - verzuie care face parte din familia curcubitaceelor , si se inmulteste prin samanta ..." 2 Link spre comentariu
James Joyce Reputație: 397 Postat Iulie 26, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Partajează Postat Iulie 26, 2014 Sorina, "Ca cel ce prinde un câine de urechi, aşa este cel ce se vâră într-o ceartă în care nu este amestecat." Cat esti de prost....si ce probleme ai si tu, pe cine admira Futaciosu'?!?! Ce are a face topicul Xeniei cu Randunica?!?! Ce va mai place sa vorbiti din auzite... Oricum e clara treaba cine e deviat atat timp cat aici se discuta un subiect si "psihopatii" o aduc imediat in discutie pe Irina. Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Iulie 26, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Iulie 26, 2014 ai vorbit ca un poet, sa-ti pun coaiele pe piept 3 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 26, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iulie 26, 2014 Amin! Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Iulie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 26, 2014 Sorina, "Ca cel ce prinde un câine de urechi, aşa este cel ce se vâră într-o ceartă în care nu este amestecat." Esti frate cu Romero, idiotten ?!?! Link spre comentariu
James Joyce Reputație: 397 Postat Iulie 26, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Partajează Postat Iulie 26, 2014 Nu, Sorina. Dar iti pot oferi un indiciu cu privire la cine sunt. Si o fac nu pentru ca ma deranjeaza ca te-ai lansat atat de rapid in a profera injurii la adresa mea, ci pentru ca vreau sa-ti ofer posibilitatea de a ma putea privi in ochi data viitoare cand ne vom intalni, fara a te rusina. Indiciul:"La ceasul unui amurg învăpăiat de primăvară, la Moscova, în parcul Patriaşie prudî, îşi făcură apariţia doi cetăţeni. Primul, un bărbat la vreo patruzeci de ani, îmbrăcat în haine gri de vară, mic de stat, brunet, dolofan şi chel, ţinea în mână pălăria decentă, din fetru moale; faţa bine bărbierită i-o împodobeau nişte ochelari uriaşi cu ramă neagră de baga. Celălalt, un tânăr lat în umeri, roşcovan, ciufulit, cu o şapcă în carouri dată pe ceafă, purta o cămaţă de cowboy, pantaloni albi boţiţi şi pantofi negri de sport." Cand vei recunoaste acest text, vei sti cine sunt. Si-ti va servi acest episod drept ilustratie a cat de mult judeca oamenii ceea ce se spune in functie de cine spune. 1 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Iulie 26, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Iulie 26, 2014 iesi acasa 2 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Iulie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 26, 2014 Nu ma intereseaza niciun indiciu, nu stau sa ma joc de-a "manastire intr-un picior, ghici ciuperca ce e"....Poti fi oricine, NU MA INTERESEAZA....nu esti nici barbatul meu, nici iubitul meu, nici prietenul meu....poate esti vreun client...de ce ar conta?!?! De ce mie mi-ar fi rusine cand tu te ascunzi in spatele unui user pe un forum si o arzi cu ghicitori?!?! Daca m-ai cunoaste catusi de putin, ai sti ca detest genul acesta de indicii...Ai ceva de spus?!?! Pai spune nene cine esti si ce vrei, lasa-ne cu chestiile astea de gradinita... 2 Link spre comentariu
James Joyce Reputație: 397 Postat Iulie 26, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Partajează Postat Iulie 26, 2014 Vei intelege singura la momentul potrivit. Iti promit insa ca nu te voi starni pe forum, iar motivul l-am expus mai sus. Daca vei vrea sa ma injuriezi in continuare, nu-ti voi raspunde cu aceeasi moneda. Link spre comentariu
futacios_man Reputație: 6008 Postat Iulie 26, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat Iulie 26, 2014 Nu, Sorina. Dar iti pot oferi un indiciu cu privire la cine sunt. Si o fac nu pentru ca ma deranjeaza ca te-ai lansat atat de rapid in a profera injurii la adresa mea, ci pentru ca vreau sa-ti ofer posibilitatea de a ma putea privi in ochi data viitoare cand ne vom intalni, fara a te rusina. Indiciul:"La ceasul unui amurg învăpăiat de primăvară, la Moscova, în parcul Patriaşie prudî, îşi făcură apariţia doi cetăţeni. Primul, un bărbat la vreo patruzeci de ani, îmbrăcat în haine gri de vară, mic de stat, brunet, dolofan şi chel, ţinea în mână pălăria decentă, din fetru moale; faţa bine bărbierită i-o împodobeau nişte ochelari uriaşi cu ramă neagră de baga. Celălalt, un tânăr lat în umeri, roşcovan, ciufulit, cu o şapcă în carouri dată pe ceafă, purta o cămaţă de cowboy, pantaloni albi boţiţi şi pantofi negri de sport." Cand vei recunoaste acest text, vei sti cine sunt. Si-ti va servi acest episod drept ilustratie a cat de mult judeca oamenii ceea ce se spune in functie de cine spune. stiu eu, stiu eu!!!esti o pula proasta!crezi ca daca dai un citat din maestrul si margareta esti inteligent?fugi cu cercul, lache flausat. Link spre comentariu
James Joyce Reputație: 397 Postat Iulie 26, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Partajează Postat Iulie 26, 2014 stiu eu, stiu eu!!!esti o pula proasta!crezi ca daca dai un citat din maestrul si margareta esti inteligent?fugi cu cercul, esti un lache flausat. Wow! Sa nu-ti pocneasca neuronul, lord_andrew! Inteligent sunt nu pentru ca am citat din Bulgakov, ci pentru ca am ales sa-i raspund decent si sa-i ofer acel text drept indiciu cu privire la cine sunt. Stie ea de ce am citat tocmai din "Maestrul si Margareta". 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum