caramida Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2014 Partajează Postat Septembrie 30, 2014 stie cineva daca si-a schimbat numarul de telefon? ca nu pot da de ea, sau ce program are. multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2014 Partajează Postat Septembrie 30, 2014 Numarul este in titlu, programul aproximativ intre 12:00 si 23:00 Link spre comentariu
shiva Reputație: 3141 Postat Septembrie 30, 2014 Oras:Vest Oras:Vest Partajează Postat Septembrie 30, 2014 http://m.youtube.com/watch?v=eBiJIb-Owy4 am ascultat-o de 1000 de ori!!!voua va place????e ciudat....de deosebita Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat Septembrie 30, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat Septembrie 30, 2014 Un fel de constantine , constantine ... Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat Septembrie 30, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat Septembrie 30, 2014 7 10 Link spre comentariu
caramida Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2014 Partajează Postat Octombrie 1, 2014 am incercat sa o sun de cateva zile dar are telefonul inchis. a dat cineva de ea zilele astea? Link spre comentariu
johnconstantine Reputație: 183 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:In alta parte Oras:In alta parte Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Un fel de constantine , constantine ... huh? ) probabil ca are legatura cu ce am zis mai sus dar banuiesc ca necunoscute sunt caile lui sangre. Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat Octombrie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat Octombrie 1, 2014 E o melodie varule, nu are legatura cu tine. Link spre comentariu
johnconstantine Reputație: 183 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:In alta parte Oras:In alta parte Partajează Postat Octombrie 1, 2014 E o melodie varule, nu are legatura cu tine.ok ps: nu lucrez ptr tocmai[punct]ro 1 Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat Octombrie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Nici mie nu-mi place parazitii. Nu te inteleg. Las-o asa. Link spre comentariu
johnconstantine Reputație: 183 Postat Octombrie 2, 2014 Oras:In alta parte Oras:In alta parte Partajează Postat Octombrie 2, 2014 Nici mie nu-mi place parazitii. Nu te inteleg. Las-o asa. Nu-mi plac* si daca ti se pare ca sunt parazit asta nu inseamna ca intradevar sunt. Vrei paraziti? Incerca la cei care fac cate 10+ comentarii pe zi ca sa ajunga la galbeni sau cei ce mentin offtopicuri lungi cu suetele lor. Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat Octombrie 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat Octombrie 2, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=K8KkZjBBbHchttp://www.youtube.com/watch?v=d84XpYsrRic Acum ai inteles ? Link spre comentariu
ksenyaaa Reputație: 2969 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Nu vreau sa para "up" nu cred ca e nevoie tinand cont ca in aceasta sectiune sunt putine fete, dar am rugamintea ca toti cei care suna, sa specifice ca au numarul de aici!nu ma intereseaza numele sau culoarea, nici daca e gras sau slab, nuci daca e ras de o zi, sau de o luna, dar vreau sa cred inca ca cei de aici sunt oameni care au cuvant!!Azi am lasat la o parte o chestiune importanta pt mn, pt ca facusem doua programari, de la 14:30 si 16:15!!!Din pacate sau poate din fericire, niciunul dintre domni nu a binevoit sa-si mai faca aparitia!ma enerveaza exagerat de mult ca am lasat un lucru important pt niste neseriosi!nu cred ca erau de aici pt ca nu mi-au specificat nimic!De acum inainte cei care suna si nu specifica acest lucru(cum ca au nr de aici, si ca vor respecta programarea), vor merge la ghici!!!nu garantez nici eu ca ne vom vedea!Sper ca nu v-am plictisit, poate ca este o rabufnire, pt ca am anulat sa fac ceva important pt cei doi, dar simteam nevoia sa o sun!Cu alte cuvinte, va rog mult, sa specificati ca aveti nr de pe forum si in caz ca nu mai reusiti sa ajungeti, dati un sms(costa 7 centi) ca sa stiu!multumesc😡😡😡😡😡😡😡 13 Link spre comentariu
bagabontu' Reputație: 1677 Postat Octombrie 4, 2014 Oras:homeless Oras:homeless Partajează Postat Octombrie 4, 2014 Curvari neseriosi, Ksenya!Totusi, poate ar trebui sa zici si tu, cand te suna cineva, ca faci programari la interval de 45 de minute, ca sa stie omul clar ca e fast-fuck. 1 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 4, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Octombrie 4, 2014 Curvari neseriosi, Ksenya!Totusi, poate ar trebui sa zici si tu, cand te suna cineva, ca faci programari la interval de 45 de minute, ca sa stie omul clar ca e fast-fuck. bossule, anvata sa faci calcule de la 2:30 la 4:15 e o ora si 45 Link spre comentariu
ksenyaaa Reputație: 2969 Postat Octombrie 4, 2014 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 4, 2014 Curvari neseriosi, Ksenya!Totusi, poate ar trebui sa zici si tu, cand te suna cineva, ca faci programari la interval de 45 de minute, ca sa stie omul clar ca e fast-fuck.Are rost sa-ti mai raspund??? Link spre comentariu
bagabontu' Reputație: 1677 Postat Octombrie 4, 2014 Oras:homeless Oras:homeless Partajează Postat Octombrie 4, 2014 Mi scusi, signorita N-am vazut bine, my mistake. Iar trebuie sa-mi schimb telefonul cu unul cu display mai mare sau sa-mi schimb dipotriile eventual. Link spre comentariu
leonidass Reputație: -570 Postat Octombrie 5, 2014 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Partajează Postat Octombrie 5, 2014 Nu vreau sa para "up" nu cred ca e nevoie tinand cont ca in aceasta sectiune sunt putine fete, dar am rugamintea ca toti cei care suna, sa specifice ca au numarul de aici!nu ma intereseaza numele sau culoarea, nici daca e gras sau slab, nuci daca e ras de o zi, sau de o luna, dar vreau sa cred inca ca cei de aici sunt oameni care au cuvant!!Azi am lasat la o parte o chestiune importanta pt mn, pt ca facusem doua programari, de la 14:30 si 16:15!!!Din pacate sau poate din fericire, niciunul dintre domni nu a binevoit sa-si mai faca aparitia!ma enerveaza exagerat de mult ca am lasat un lucru important pt niste neseriosi!nu cred ca erau de aici pt ca nu mi-au specificat nimic!De acum inainte cei care suna si nu specifica acest lucru(cum ca au nr de aici, si ca vor respecta programarea), vor merge la ghici!!!nu garantez nici eu ca ne vom vedea!Sper ca nu v-am plictisit, poate ca este o rabufnire, pt ca am anulat sa fac ceva important pt cei doi, dar simteam nevoia sa o sun!Cu alte cuvinte, va rog mult, sa specificati ca aveti nr de pe forum si in caz ca nu mai reusiti sa ajungeti, dati un sms(costa 7 centi) ca sa stiu!multumesc😡😡😡😡😡😡😡Faci si reducere daca spunem ca avem nr de aici? Link spre comentariu
ksenyaaa Reputație: 2969 Postat Octombrie 5, 2014 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 5, 2014 Faci si reducere daca spunem ca avem nr de aici? Da ce talent ai in a glumi....n-am vazut asa ceva!)))))E ca te-au mancat degetele ???😜😜😜 Te pup!!!! 2 Link spre comentariu
leonidass Reputație: -570 Postat Octombrie 5, 2014 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Partajează Postat Octombrie 5, 2014 Da ce talent ai in a glumi....n-am vazut asa ceva!)))))E ca te-au mancat degetele ???😜😜😜 Te pup!!!!E duminica, ne mai relaxam si noi. Te pup si eu! Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Octombrie 6, 2014 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 6, 2014 Draga mea, cred ca omu a vrut o ofertă black friday. )) Link spre comentariu
anaaremeresipere Reputație: 28 Postat Octombrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 8, 2014 Ok, deci am sunat-o pe Xenya la 19:00 pentru o programare in seara asta, specificand ca sunt de pe forum. Mi-a specificat ca e disponibila de la ora 10:00, i-am spus ca e ok pentru mine, am lasat-o pe ea sa aleaga cum i-ar fi mai comod, la fix sau la si jumate, ea alegand a doua varianta. M-a mai rugat sa confirm cu o jumatate de ora inainte intalnirea. Pana aici totul in regula. La 10:05 o sun, nu raspunde, ii dau un mesaj in care ii spun ca am plecat spre ea, gandindu-ma ca poate nu e langa telefon in acel moment. Ajung la destinatie la 10:20, sun, iar nu raspunde. Sun iar la 10:30 si la 10:45, acelasi rezultat.Concluzie:In loc sa stau ca prostul in parcare acum si sa scriu recenzii pentru o curva, puteam sa fac cu totul altceva.Asadar, chiar tu ai zis-o cum nu se putea mai bine mai sus: 7 centi costa o saracie de mesaj. Mie mi-ar fi rusine in locul tau sa fiu asa ipocrita. Masoara-ti gradele, nu toata lumea de pe acest forum e orice prost fara vreun statut social, cu care sa iti permiti tu sa faci ce vrei. 2 Link spre comentariu
nickthedick Reputație: 40 Postat Octombrie 8, 2014 Partajează Postat Octombrie 8, 2014 Ok, deci am sunat-o pe Xenya la 19:00 pentru o programare in seara asta, specificand ca sunt de pe forum. Mi-a specificat ca e disponibila de la ora 10:00, i-am spus ca e ok pentru mine, am lasat-o pe ea sa aleaga cum i-ar fi mai comod, la fix sau la si jumate, ea alegand a doua varianta. M-a mai rugat sa confirm cu o jumatate de ora inainte intalnirea.Pana aici totul in regula. La 10:05 o sun, nu raspunde, ii dau un mesaj in care ii spun ca am plecat spre ea, gandindu-ma ca poate nu e langa telefon in acel moment. Ajung la destinatie la 10:20, sun, iar nu raspunde. Sun iar la 10:30 si la 10:45, acelasi rezultat.Concluzie:In loc sa stau ca prostul in parcare acum si sa scriu recenzii pentru o curva, puteam sa fac cu totul altceva.Asadar, chiar tu ai zis-o cum nu se putea mai bine mai sus: 7 centi costa o saracie de mesaj.Mie mi-ar fi rusine in locul tau sa fiu asa ipocrita. Masoara-ti gradele, nu toata lumea de pe acest forum e orice prost fara vreun statut social, cu care sa iti permiti tu sa faci ce vrei. Sa mor de te inteleg,inteleg ca ti-a tras teapa dar de aici sa bagi asta cu statutul social e distanta mare!!!!Ti-ai asumat orice risc cand ai decis sa mergi la curve .....puncte negre ptr domnisoara curva dar atata.Daca erai prim-ministru tot aia era.... 6 Link spre comentariu
ksenyaaa Reputație: 2969 Postat Octombrie 8, 2014 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 8, 2014 Ok, deci am sunat-o pe Xenya la 19:00 pentru o programare in seara asta, specificand ca sunt de pe forum. Mi-a specificat ca e disponibila de la ora 10:00, i-am spus ca e ok pentru mine, am lasat-o pe ea sa aleaga cum i-ar fi mai comod, la fix sau la si jumate, ea alegand a doua varianta. M-a mai rugat sa confirm cu o jumatate de ora inainte intalnirea. Pana aici totul in regula. La 10:05 o sun, nu raspunde, ii dau un mesaj in care ii spun ca am plecat spre ea, gandindu-ma ca poate nu e langa telefon in acel moment. Ajung la destinatie la 10:20, sun, iar nu raspunde. Sun iar la 10:30 si la 10:45, acelasi rezultat.Concluzie:In loc sa stau ca prostul in parcare acum si sa scriu recenzii pentru o curva, puteam sa fac cu totul altceva.Asadar, chiar tu ai zis-o cum nu se putea mai bine mai sus: 7 centi costa o saracie de mesaj. Mie mi-ar fi rusine in locul tau sa fiu asa ipocrita. Masoara-ti gradele, nu toata lumea de pe acest forum e orice prost fara vreun statut social, cu care sa iti permiti tu sa faci ce vrei.Buna! Imi cer scuze pt neintelegere, am virbit azi, nu mai stiu exact la ce ora si ti-am specificat sa revii cu un telefon la ora 22:00, pt a-mi confirma si pt a-ti confirma si eu!Acum nu stiu ce sa zic, la mine a intervenit ceva ibtre timp, deaceea te-am si rugat sa revii cu telefon de confirmare, daca nu ti-am raspuns, nu ar fii trebuit sa pleci spre mine, nu mi-am permis sa-ti dau un mesaj dupa cateva ore, e vorba si de discretie!Nu trebuie sa ma jignesti fara sa ma cunosti, dar fiecare procedeaza cum doreste!!!O seara buna!! 5 Link spre comentariu
rocker27 Reputație: -522 Postat Octombrie 8, 2014 Oras:pe forum... Oras:pe forum... Partajează Postat Octombrie 8, 2014 Scuze de interventie dar fac treaba asta destul de des si nu am un statut social deosebit , dar daca ti se cere sa confirmi cu jumatate de ora inainte presupune nu numai faptul ca tu poti sa ajungi ci si faptul ca ea te poate primi. Nu pleci spre ea daca nu ai confirmarea.Si ieri si azi si in cazul multor programari am procedat la fel , cind confirm astept si confirmarea.Tu de fapt ti-ai tras teapa singur. Nu trebuie sa te superi pe altcineva , doar pe tine . Si cind ma gindesc ca ai un statut social si ti-ai tras-o singur asta ma ingrozeste si nu mai vreau nici un statut social Ok, deci am sunat-o pe Xenya la 19:00 pentru o programare in seara asta, specificand ca sunt de pe forum. Mi-a specificat ca e disponibila de la ora 10:00, i-am spus ca e ok pentru mine, am lasat-o pe ea sa aleaga cum i-ar fi mai comod, la fix sau la si jumate, ea alegand a doua varianta. M-a mai rugat sa confirm cu o jumatate de ora inainte intalnirea.Pana aici totul in regula. La 10:05 o sun, nu raspunde, ii dau un mesaj in care ii spun ca am plecat spre ea, gandindu-ma ca poate nu e langa telefon in acel moment. Ajung la destinatie la 10:20, sun, iar nu raspunde. Sun iar la 10:30 si la 10:45, acelasi rezultat.Concluzie:In loc sa stau ca prostul in parcare acum si sa scriu recenzii pentru o curva, puteam sa fac cu totul altceva.Asadar, chiar tu ai zis-o cum nu se putea mai bine mai sus: 7 centi costa o saracie de mesaj.Mie mi-ar fi rusine in locul tau sa fiu asa ipocrita. Masoara-ti gradele, nu toata lumea de pe acest forum e orice prost fara vreun statut social, cu care sa iti permiti tu sa faci ce vrei. 2 7 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum