Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

buna seara Ksenya , sunt foarte curios in data de 10 seara cand te-am sunat si m-ai programat pentru ora 11 si cand am ajuns in fata la tine aveai telefonul inchis?nu e frumos sa pui oamenii pe drum fara sa ii mai anunti ca a intervenit altceva..

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Oras:pe forum...

Scuze stiu ca nu te simti bine cand iei o teapa , am luat si eu una chiar ieri , dar tu nu ti-ai dat seama daca era inchis telefonul :)

mai trebuie sa o intrebi pe ea :)

buna seara Ksenya , sunt foarte curios in data de 10 seara cand te-am sunat si m-ai programat pentru ora 11 si cand am ajuns in fata la tine aveai telefonul inchis?nu e frumos sa pui oamenii pe drum fara sa ii mai anunti ca a intervenit altceva..

Multumesc.

Link spre comentariu

Eu cred ca Xenia a renuntat la a mai face programari si si-a schimbat total stilul de lucru, cum vom ajunge sa facem toate, una cate una. Este inutil nsa mai intrebati "de ce" sau sa va mai puneti problema la modul "eu sunt om serios, am ajuns, am sunat, nu cu mine trebuia sa se comporte astfel". Teparii par foarte galanti la telefon, nu sunt toti cocliti, retardati sau analfabeti, asadar cateodata devine greu sa faci diferenta.

.........
Azi am lasat la o parte o chestiune importanta pt mn, pt ca facusem doua programari, de la 14:30 si 16:15!!!
Din pacate sau poate din fericire, niciunul dintre domni nu a binevoit sa-si mai faca aparitia!ma enerveaza exagerat de mult ca am lasat un lucru important pt niste neseriosi!nu cred ca erau de aici pt ca nu mi-au specificat nimic!
....

te pup blondo  :hug1

• Like 2
Link spre comentariu

Se zice karaba - san , are legatura cu hai caramba :)

Sa te iau pe Karabasan

Vezi ca ti-a trimis mesaj , te asteapta la locul stabilit  are si o camasa mai speciala dute cu incredere :)

Maine dupa ora 14:00  esti disponibila? 

• Like 1
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:California Sacramento

Ce se intampla cu Xenia?

Azi mi-a tras o teapa...am vorbit la telefon pentru o ora...mi-a comunicat ca se poate si ca locatia e pe bd Decebal.

Ajuns la fata locului nu mi-a mai raspuns si am asteptat 30minute in frig si ploaie...nimic.

In acel interval de timp am sunat, dar fara nici un rezultat.

Comunicare: 10.

Seriozitate: 0.

Din ce inteleg Xenia are foarte multi clienti si isi permite sa dea si tepe? :(

Link spre comentariu

Nu toate intalnirile de pana acum au fost tepe. De unde ai tras concluzia asta?

Am scris ce s-a intamplat azi.

Nu am nimic cu fata, dar poate imi poate spune ce s-a intamplat de nu a putut onora intalnirea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...