trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 28, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 28, 2016 O fi trecut africanu' pă la ea... Prăpăstios ești, să mor 2 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Aprilie 29, 2016 Partajează Postat Aprilie 29, 2016 "He who hesitates ... waits ... and waits" Si Xenia ii da teapa Link spre comentariu
pipilica Reputație: 1621 Postat Aprilie 30, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Sfinanta Inviere a Domnului sa va aduca bucurii duhovnicesti si multa pace si liniste sufleteasca! Link spre comentariu
ksenyaaa Reputație: 2969 Postat Mai 2, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Mai 2, 2016 Hristos a Inviat!Buna seara dragilor!incepand de maine de la ora 16:00 sunt Disponibila!va astept cu drag!seara buna 2 Link spre comentariu
turbulente Reputație: 443 Postat Mai 3, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 3, 2016 am și o nelămurire. de când a revenit a reușit cineva sa ajungă la ea ? mereu are telefonul închis sau nu răspunde Link spre comentariu
pseudonim111 Reputație: 897 Postat Mai 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 3, 2016 am și o nelămurire.de când a revenit a reușit cineva sa ajungă la ea ? mereu are telefonul închis sau nu răspunde La mine cred ca sau aliniat planetele de am reusit sa o vizitez ))A 2 a oara a fost tel inchis si de atunci nu am mai incercat...dar iti urez mult succes pe viitor ! Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 turbulente, lucrurile sunt simple: au prioritate contributorii mari la bugetul xenieidaca nu ti-a raspuns inca, inseamna ca nu esti unul dintre ei.n-are timp sa-i primeasca pe toti care vor s-o futa 2 2 Link spre comentariu
unul_one Reputație: 18 Postat Mai 5, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 5, 2016 mai dam si noi de Xenia, mai activeaza, sau nu? Incerc de o luna si telefonul ori este inchis, ori nu raspunde.... Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Mai 6, 2016 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Mai 6, 2016 mai dam si noi de Xenia, mai activeaza, sau nu? Incerc de o luna si telefonul ori este inchis, ori nu raspunde.... Da' tu ce crezi, că răspunde la toți puleții? 2 Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat Mai 6, 2016 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat Mai 6, 2016 mai dam si noi de Xenia, mai activeaza, sau nu? Incerc de o luna si telefonul ori este inchis, ori nu raspunde....Nu a zis nimeni ca e usor sa iei legatura cu ea.Trebuie sa mai incerci.Spor Link spre comentariu
unul_one Reputație: 18 Postat Mai 6, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 6, 2016 Da' tu ce crezi, că răspunde la toți puleții? ce-i drept, cred ca tre' sa ai vreo 2 mastere in fizica cuantica pt a-ti raspunde! Link spre comentariu
ksenyaaa Reputație: 2969 Postat Mai 9, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Mai 9, 2016 Buna ziua!imi cer scuze ca nu a anuntat dar am fost intr o minivacanta neanuntata ca dupa sarbatori!incepand de maine ma gasiti intr o locatie cocheta alaturi de Darya!!!!voi afisa maine cateva poze noi(look nou)"!""va pup si va astept ci forte proaspete 3 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 xenia, cum de te-ai facut atat de cuminte?inainte raspundeai la orice comentariu.te-ai inmuiat? Link spre comentariu
leonidass Reputație: -570 Postat Mai 9, 2016 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Partajează Postat Mai 9, 2016 Buna ziua!imi cer scuze ca nu a anuntat dar am fost intr o minivacanta neanuntata ca dupa sarbatori!incepand de maine ma gasiti intr o locatie cocheta alaturi de Darya!!!!voi afisa maine cateva poze noi(look nou)"!""va pup si va astept ci forte proaspeteAsteapta.....vezi ca suntem pe drum....sa ne primesti cum se cuvine 1 2 Link spre comentariu
andrei205110 Reputație: 0 Postat Mai 10, 2016 Partajează Postat Mai 10, 2016 Buna, as dori sa te vizitez, dar ai telefonul inchis, cum putem lua legatura? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2016 Partajează Postat Mai 10, 2016 Buna, as dori sa te vizitez, dar ai telefonul inchis, cum putem lua legatura? cu porumbelu 2 1 Link spre comentariu
supertramp Reputație: 57 Postat Mai 10, 2016 Partajează Postat Mai 10, 2016 Numai prin telepatie ... Link spre comentariu
supertramp Reputație: 57 Postat Mai 10, 2016 Partajează Postat Mai 10, 2016 cu porumbeluTe-ai bagat tu repede in fata mea ))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2016 Partajează Postat Mai 10, 2016 Te-ai bagat tu repede in fata mea )))scuze Link spre comentariu
kiviak Reputație: 206 Postat Mai 10, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Mai 10, 2016 prin posta romana Link spre comentariu
leonidass Reputație: -570 Postat Mai 10, 2016 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Partajează Postat Mai 10, 2016 Buna, as dori sa te vizitez, dar ai telefonul inchis, cum putem lua legatura? Dute la o ghicitoare sa iti ghiceasca cand o poti intalni atfel e greu de gasit 1 2 Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Mai 10, 2016 Partajează Postat Mai 10, 2016 Rusoaico, sex in piszda faci ? 1 Link spre comentariu
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Mai 10, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Partajează Postat Mai 10, 2016 Rusoaico, sex in piszda faci ?Face, da' trebe să ai pulă. ) 1 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2016 Partajează Postat Mai 10, 2016 Face, da' trebe să ai pulă. )acumaşa... depinde unde'o ai Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 Face, da' trebe să ai pulă. ) Daca n"ajunge....ma duc de doua ori, sau iau tatuaju' cu mine si-l montez in baie PS. si pana la urma, pe banii mei nu trebuie sa-i ajunga ei , ce plmmmmmm 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum