Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:București
  • Oras:București

Cand nu ajunge vulpea la struguri , zice ca-s acri.Fata asta chiar e misto , si e are un caracter aparte iar asta o zice unu care n-a halit-o multa vreme.Stim ca incurca programarile , dar la cum am cunoscut-o eu , nu face cu rea vointa , pur si simplu e zapacita.Sunteti prostalai ca o luati in pula pe aici , ati avea mult de castigat daca ati v-ati comporta un pic , altfel.

Ce face talentul Romaniei???💋💋
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Banuiam io ca nu-ti rezista femeile..

Aşa e când te naști cu mir în frunte..... ai bani mulți şi femei şi mai multe :)

Să-ți zică Troleibuz ;)

• Like 1
  • Minus 15
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Plosk tu esti unul din putinii cu care mi e drag sa ma vad...si pe forum sincer inca am contul activ datorita catorva personae cu care imi doresc sa ma vad, restul e can can.unii nici macar nu meritati sa fiti bagati in seama!

Imi cer scuze ca tot timpul gasesc morive si lipsesc sau am telefonul inchis dar am anumite motive, mai fac si altceva in afara de asta si in plus este vara, cald afara si imi place mult marea!momentan va salut din grecia..."pa" astia care nu ma haliti!

Cei ce imi sunt dragi fiti siguri ca in curand revin, doar pt voi...va pup dulce dulce!!!

Krassava abia te asteptam :)))) , mai ai fantezii cu Vin Diesel? :))) ca de acum un an de cand ne-am vazut am mai mers putin la sala.

Hai vacanta placuta in Grecia si Kalimera ^^!

Cu drag,

Tony

Link spre comentariu
  • Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame

Maestre @picon, fiindca te vad la curent cu programul fetei, nu ma pot abtine sa nu te intreb: oare duduia Ksenya e plecata in insula aceea al carei nume care incepe cu Ski..?.. ;) :laugh2 :laugh2 Ca nici nu vreau sa imi inchipui ce fericire o fi pe amicul nostru... :laugh2 :laugh2 :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Maestre @picon, fiindca te vad la curent cu programul fetei, nu ma pot abtine sa nu te intreb: oare duduia Ksenya e plecata in insula aceea al carei nume care incepe cu Ski..?.. ;) :laugh2 :laugh2 Ca nici nu vreau sa imi inchipui ce fericire o fi pe amicul nostru... :laugh2 :laugh2 :laugh2

Maestre, nu am nici cel mai mic habar de programul rusoaicei, dar dacă ar fi să fie așa cum spui ... se sparie gândul! :laugh2

• Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...