skyseven Reputație: 15269 Postat August 26, 2015 Oras:- Oras:- Postat August 26, 2015 De unde se impute peştele ? incepand din pizda, 2
klm112 Reputație: 5026 Postat August 26, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 26, 2015 incepand din pizda, Cel mai bun răspuns ! Dar aşa de mult ne place mirosu" dă pizdăăăăăăăăăă ! 1
skyseven Reputație: 15269 Postat August 26, 2015 Oras:- Oras:- Postat August 26, 2015 Cel mai bun răspuns ! Dar aşa de mult ne place mirosu" dă pizdăăăăăăăăăă ! E cel mai bun raspuns. E la figurat, te-ai prins.
picon Reputație: 1046 Postat August 26, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 26, 2015 Dar nu constataţi un exces de reguli ce se vor impuse pe capul nostru? Dar , mai important, chiar vrem să trăim ca nemţii ? Nu credeţi că e mai fan cava mai subţire la portofel dar mai puţin constrânşi ? Şi regulile , ale care sunt , cine le încalcă primii. De unde se impute peştele ? Și care ar fi regulile alea în exces impuse pe capul nostru? Și nu e vorba numai de portofel coane. Îți place să ai străzi curate, sigure, cu circulație mai fluidă? Îți place să fii respectat și tratat civilizat de autorități? Îți place să nu-ți urle manelele-n cap la 2 noaptea, sau să nu se închidă strada/șoseaua pe care vrei să circuli, din cauză de nuntă țigănească? Vrei ca mâncarea de la restaurant să fie pregătită în condiții igienice? Vrei să nu trezești pa plajă călcat de vreun gipan? ... etc. Să nu-mi spui că nu, pentru că ... libertate!
klm112 Reputație: 5026 Postat August 26, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 26, 2015 Sigur că e de bun-simţ ce zici . Dar credeam că parte din ce ai scris au intrat deja in fibra noastră , sunt axiomatice si poate nu ar mai trebui pomenite. Gipane pe plajă pentru mine frizează absurdul , suntem in ţara lui Kafka. O politie slăbită prin amputări salariale acum câţiva ani ar avea acelasi tupeu in lupta cu maneliştii de 2 noaptea şi gipaniştii de care vorbeşti? Vroiam să mă refer la disoluţia instituţiilor statului şi la mutarea deciziilor importante la alte centre de putere din lume. La Pungeşti, jandarmul românesc plătit din impozitele tale şi ale mele l-a luat la bataie pe localnicul de acolo de dragul unei prăvălii străine - ştim toţi care. Cam in spiritul ăsta am vrut să mă esprim.
picon Reputație: 1046 Postat August 27, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 27, 2015 La Pungești a fost o manifestare de protest la fel de în slujba unei puteri străine, ce dracu bre? Cine are interes să nu fim deloc dependenți de gazul rusesc? Ghici ciupercă cine-i! Cine a stipendiat ONG-urile alea? Ce știau oamenii ăia despre gazele de șist, fracturare hidraulică etc. ? Și cine i-a pus să blocheze drumuri publice și să distrugă un bun privat? Ăsta e haosul de care vorbeam. A lupta pentru ceva, chiar dacă e o cauză justă, nu înseamnă să faci atingere drepturilor altora.
Vizitator Reputație: 0 Postat August 27, 2015 Postat August 27, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AZVGETEmio0&list=PL1RySF8aqQ2TW8kTCkXkFXWsmZCMbUOuQ&index=14
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 27, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 27, 2015 azi vin pensiile (umbrelor din valea morții)!
vistantric Reputație: -3413 Postat August 27, 2015 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat August 27, 2015 "Vrei ca mâncarea de la restaurant să fie pregătită în condiții igienice?" PiconTatal meu avea o iubita care intr-o zi m-a luat in restaurantul ei din centrul Bruxelles. Si am vazut cam ce era de vazut intr-un mare restaurant de trei etaje din renumitul grande place. Gandaci de bucatarie, soricei... In Cannes am locuit in centru unde noaptea priveam pe geam linistea si marea. In linistea aceea vedeam sobolani mari care se strecurau in restaurante. Cineva imi zicea ca atunci cand vin ploile mari in Cannes, strazile sunt pline de gandaci enormi care ies din canalizarile care nu fac fata cantitatii de apa. In trei ani cat am locuit acolo, o singura data am prins inundatie pe strazi... si doua zile a fost imposibil de iesit din casa. Deci... libertatea de care spui tu este doar referitoare la aparente. 9 5
alexxx101 Reputație: -664 Postat August 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 27, 2015 hmmm.... intru pe DG, vad ceva legat de papusi gonflabile din china, inca o inventie geniala a lui benz (nici nu stiiu daca sa te injur sau sa te felicit pentru ca de fiecare data cand arunci undita in balta se musca din carlig la greu), apoi rasfoiesc 2-3 pagini, vad bineinteles o muiala fina intre roz si altcineva (nu conteaza neaparat cine, oricum se schimba periodic interlocutorul), apoi ceva legat de libertate si de reguli, si apoi gandaci si sobolani intr-un vis (nu tantric) ci usor parizian (cu accentul sunt convins ca ne poate ajuta don picon; varsta si educatia il recomanda ceva mai franco-cunoscator zic eu). deci concluzia care e, sa nu mai fim nationalisti sau xenofobi, sa adunam gandacii si sobolanii din vestul europei (unde sint reguli), sa ii exportam in china pe post de main course, si sa primim in schimb papusi gonflabile cu GFE ridicat ()))) pe care sa le aduce in tara tuturor libertatilor (adica la noi), multumiti fiind ca am scapat de straini, ca le-am facut chiar noi curatenie prin bucatarii si pe strazi de gandaci si sobolani, si ca l-am facut pe benz fericit cu femeile lui cauciucate. Ca radeti sau nu, eu cred ca benz ar fi in stare sa deschida si un bordel (salon de masaj desigur ) cu acele gonflabile, si la ce priza are la popor cred ca va avea si un mare succes.... deosebit... mai beau o cafea, mai trag un gat aer, mai o samanta, mai un popcorn, soarele e pe cer, berea e rece, viatza e frumos, halatu e bine sanatos, multumesc de intrebare Nu, n-am fumat nimic, mi-as fi dorit insa...
Vizitator Reputație: 0 Postat August 27, 2015 Postat August 27, 2015 On topic.... Better not :no2 (Oricum, intr-un viitor oarecum indepartat oamenii vor deveni sclavii robotilor, Cititi seria "Fundatia" a lui Asimov)....
klm112 Reputație: 5026 Postat August 27, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 27, 2015 hmmm.... intru pe DG, vad ceva legat de papusi gonflabile din china, inca o inventie geniala a lui benz (nici nu stiiu daca sa te injur sau sa te felicit pentru ca de fiecare data cand arunci undita in balta se musca din carlig la greu), apoi rasfoiesc 2-3 pagini, vad bineinteles o muiala fina intre roz si altcineva (nu conteaza neaparat cine, oricum se schimba periodic interlocutorul), apoi ceva legat de libertate si de reguli, si apoi gandaci si sobolani intr-un vis (nu tantric) ci usor parizian (cu accentul sunt convins ca ne poate ajuta don picon; varsta si educatia il recomanda ceva mai franco-cuno******r zic eu). deci concluzia care e, sa nu mai fim nationalisti sau xenofobi, sa adunam gandacii si sobolanii din vestul europei (unde sint reguli), sa ii exportam in china pe post de main course, si sa primim in schimb papusi gonflabile cu GFE ridicat ()))) pe care sa le aduce in tara tuturor libertatilor (adica la noi), multumiti fiind ca am scapat de straini, ca le-am facut chiar noi curatenie prin bucatarii si pe strazi de gandaci si sobolani, si ca l-am facut pe benz fericit cu femeile lui cauciucate. Ca radeti sau nu, eu cred ca benz ar fi in stare sa deschida si un bordel (salon de masaj desigur ) cu acele gonflabile, si la ce priza are la popor cred ca va avea si un mare succes.... deosebit... mai beau o cafea, mai trag un gat aer, mai o samanta, mai un popcorn, soarele e pe cer, berea e rece, viatza e frumos, halatu e bine sanatos, multumesc de intrebare Nu, n-am fumat nimic, mi-as fi dorit insa...ar trebui să cumpere Neferalu sau cum i.o zice ca îi trebuie acumulatori pentru gonflabile
picon Reputație: 1046 Postat August 28, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 28, 2015 "Vrei ca mâncarea de la restaurant să fie pregătită în condiții igienice?" PiconTatal meu avea o iubita care intr-o zi m-a luat in restaurantul ei din centrul Bruxelles. Si am vazut cam ce era de vazut intr-un mare restaurant de trei etaje din renumitul grande place. Gandaci de bucatarie, soricei...In Cannes am locuit in centru unde noaptea priveam pe geam linistea si marea. In linistea aceea vedeam sobolani mari care se strecurau in restaurante. Cineva imi zicea ca atunci cand vin ploile mari in Cannes, strazile sunt pline de gandaci enormi care ies din canalizarile care nu fac fata cantitatii de apa. In trei ani cat am locuit acolo, o singura data am prins inundatie pe strazi... si doua zile a fost imposibil de iesit din casa. Deci... libertatea de care spui tu este doar referitoare la aparente. Și e bine așa? Nu trebuie reguli și acestea să fie respectate?Coșmar tantric, tu știi ce e de capul tău? Știi pe ce lume trăiești? Te gândești înainte de a posta? Crezi că ne fute pe noi o grijă că ai profesat la Cannes și că domnul tatăl tău are iubită cu crâșmă la Bruxelles și că aia e o împuțită?
benz Reputație: 34 Postat August 28, 2015 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat August 28, 2015 Și e bine așa? Imi plac povestile din Franta..
alexxx101 Reputație: -664 Postat August 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 28, 2015 cea mai replica on topicaproape ca ti-as fi dat un punct, ca tot vroiai tu, dar am reusit sa "ma abtin tentatiei"
laurelian Reputație: 2012 Postat August 28, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 28, 2015 Și e bine așa? Nu trebuie reguli și acestea să fie respectate?Coșmar tantric, tu știi ce e de capul tău? Știi pe ce lume trăiești? Te gândești înainte de a posta? Crezi că ne fute pe noi o grijă că ai profesat la Cannes și că domnul tatăl tău are iubită cu crâșmă la Bruxelles și că aia e o împuțită?Ce ai, bre, cu ea? E doar profundă, nu cred că-i altfel. Io nu pricep nimic din ce postează. Nu mă duce capu', probabil...
benz Reputație: 34 Postat August 28, 2015 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat August 28, 2015 "Vrei ca mâncarea de la restaurant să fie pregătită în condiții igienice?" cine-i tatal copilului tau? 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 29, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 29, 2015 Aaaa, voiam sa fac ceva de astazi dimineata, dar mereu ma iau cu una alta si uit esenta. Imi cer scuze pentru ce am spus urat , cinic si nerespectuos. Sa nu ai spirit patriot e o alegere personala, dar sa manifesti spirit anti-patriot este altceva. Plus ca e uman a gresi mai ales cand esti nervos si/sau temperamental, dar este prosteste sa nu iti asumi ori recunosti.si mici scuze i le ofer si lu Phoenix care desi m-a provocat si m-a gasit, totusi am exagerat nitel cu riposta 2
picon Reputație: 1046 Postat August 30, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 30, 2015
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum