andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Noiembrie 11, 2014 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Postat Noiembrie 11, 2014 Hai acasa ca ma ispitești prea tarevoi veni ... in curand...
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Noiembrie 11, 2014 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Postat Noiembrie 11, 2014 In ce perioada te opresti in TimisoarA?prin decembrie .. dupa ce imi termin treburile in bucuresti
cocorudepravat Reputație: -5 Postat Noiembrie 16, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 16, 2014 ce horor esti sa moara dracii.....cum plm sa arati asa frate....da banii cineva pe asa ceva? 1
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Noiembrie 17, 2014 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Postat Noiembrie 17, 2014 ce horor esti sa moara dracii.....cum plm sa arati asa frate....da banii cineva pe asa ceva?multumesc mult .. ce sa zic .... totusi e bine ca arati tu bine ..... numai bine ... si din cate am observat ai comentat la cele din timisoara .. si acolo se intelege ce ca esti una din curve frustrate pe astea care arata mai bine decat tine ... kisss si inca o data multumesc .. mie nu me rusine sa ies pe strada asa tie cu siguranta DA 2 4
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Noiembrie 25, 2014 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Postat Noiembrie 25, 2014 sunt in buc .. pentru scurt timp
jerry_tm Reputație: -1 Postat Decembrie 1, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 1, 2014 Prin timisoara nu ajungi ?
futacios_man Reputație: 6008 Postat Decembrie 4, 2014 Oras:b Oras:b Postat Decembrie 4, 2014 pe viitor invata sa respecti persoanele din jurul tau.....transsexual sunt pana sa-mi tai jucaria..asa ca nu mai jigni tu persoanele doar pentru a te da tu mare cocosel bai dereglatule, o sa fii transexual atunci cand vei avea caracrete fizice comune ambelor sexe, gen pula si tzatze.pana sa-ti bagi silicoane, saracule, o sa ramai un travestit obosit, care provoaca cel mult scarba cand este intalnit pe strada.si asta vine din partea unuia care n-are absolut nimic impotriva homosexualitatii, din contra, e treaba fiecaruia cu cine si-o trage.scarba imi provoaca insa distrusii ca tine, care habar nu ai ce vrei, nu-ti place sa futi femei, dar in schimb iti place sa fi futut in timp ce esti imbracat in femeie.si tu zici ca esti sanatos la cap?nu esti! 5
charny Reputație: -386 Postat Decembrie 4, 2014 Oras:No man's land Oras:No man's land Postat Decembrie 4, 2014 =)) =))
scouter Reputație: 63 Postat Decembrie 6, 2014 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Decembrie 6, 2014 Pe la Cluj nu vi?
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Postat Decembrie 17, 2014 Pe la Cluj nu vi?nu cred ... poate pe viitor
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Postat Decembrie 17, 2014 bai dereglatule, o sa fii transexual atunci cand vei avea caracrete fizice comune ambelor sexe, gen pula si tzatze.pana sa-ti bagi silicoane, saracule, o sa ramai un travestit obosit, care provoaca cel mult scarba cand este intalnit pe strada.si asta vine din partea unuia care n-are absolut nimic impotriva homosexualitatii, din contra, e treaba fiecaruia cu cine si-o trage.scarba imi provoaca insa distrusii ca tine, care habar nu ai ce vrei, nu-ti place sa futi femei, dar in schimb iti place sa fi futut in timp ce esti imbracat in femeie.si tu zici ca esti sanatos la bai dereglatule, o sa fii transexual atunci cand vei avea caracrete fizice comune ambelor sexe, gen pula si tzatze.pana sa-ti bagi silicoane, saracule, o sa ramai un travestit obosit, care provoaca cel mult scarba cand este intalnit pe strada.si asta vine din partea unuia care n-are absolut nimic impotriva homosexualitatii, din contra, e treaba fiecaruia cu cine si-o trage.scarba imi provoaca insa distrusii ca tine, care habar nu ai ce vrei, nu-ti place sa futi femei, dar in schimb iti place sa fi futut in timp ce esti imbracat in femeie.si tu zici ca esti sanatos la cap?nu esti!bai tu asta sanatos la cap .... lasa-ma pe mine asa dereglat/a .... si apropo cu silicoanele si ce vroiai tu sa zici ... pe o transsex nu o caracterizeaza sanii ... ci feminitatea .... si nu cred ca ne-am vazut noi pe strada sau in alt domeniu ... a ma jigni tu pe mine .
milke Reputație: 41 Postat Decembrie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 23, 2014 mai esti in Buc intre craciun si rev ?
hormi Reputație: 787 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 7, 2015 Pana la urma esti tv (cum zice username-ul tau) sau ts asa cum pretinzi tu? Ca mi se pare ca te cam contrazicu singur(a)...
ciucurel Reputație: -294 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Ianuarie 7, 2015 Pana la urma esti tv (cum zice username-ul tau) sau ts asa cum pretinzi tu? Ca mi se pare ca te cam contrazicu singur(a)...nici ea (el) nu stie ce este!
mihaicta8 Reputație: 29 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 8, 2015 In constanta ajungi?
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Postat Ianuarie 9, 2015 In constanta ajungi?
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Postat Ianuarie 9, 2015 In constanta ajungi?..... In constanta vin mai mereu .. de fel sunt constanteanca
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Postat Ianuarie 9, 2015 nici ea (el) nu stie ce este!..... stiu foarte bine ceea ce sunt ... asa ca rautatea romanului nu o va schimba nimeni . Username-ul .. e facut de ceva vreme ... cand pe vremea aceea eram travestita ... ori ce transsex trece prin 4 etape ... asa ca ai sa nu mai injosim oamenii pe care nui cunoastem ok
bubleboy Reputație: 97 Postat Iunie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 9, 2015 Toate bune , dar momentan ai fata de barbat si se vede de la o posta.te-am vazut de revelion in piata constitutiei si plm arati ca un barbat machiat in exces si imbracat in haine de femeie.strange si tu banii in ciorapii aia de la sutien si fa-ti un tunning.nu mi-o lua in nume de rau,este doar o opinie.
jerry_tm Reputație: -1 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 23, 2015 La timisoara nu ai drum ?
soso89 Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Octombrie 26, 2015 In Brasov cand mai vii?
shemale1101 Reputație: 1 Postat Octombrie 30, 2015 Postat Octombrie 30, 2015 http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/andreea-transsexuala-de-gasit-in-bucuresti/7b0e6c7e7e6d6752.html Esti in cluj cumva !? Sau e fake anuntul ?
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Postat Octombrie 30, 2015 http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/andreea-transsexuala-de-gasit-in-bucuresti/7b0e6c7e7e6d6752.html Esti in cluj cumva !? Sau e fake anuntul ?Nu e fals anuntul .. dar momentan nu sunt in tara ..
shemale1101 Reputație: 1 Postat Octombrie 31, 2015 Postat Octombrie 31, 2015 Nu e fals anuntul .. dar momentan nu sunt in tara ..Anuntul aparea pt Cluj, de-asta te intrebam. Vei fi, ai fost, sau.........cum sta treaba de zici ca nu-i fake anuntul ?!
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Postat Octombrie 31, 2015 Anuntul aparea pt Cluj, de-asta te intrebam. Vei fi, ai fost, sau.........cum sta treaba de zici ca nu-i fake anuntul ?! am fost si nu am sters anuntul inca
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum