nicku39 Reputație: 203 Postat Februarie 12, 2019 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 12, 2019 vezi o dai in graga nenii ma faci animal acu betivan si tot tu o dai in urusari.nesimtirea e cam crasa la tine.adica daca esit domina nu inseamna ca tu ai dreptu sa jignesit lumea Mai usor cu parintii, betivane! :)Tata e mort de cand aveam 4 ani, cu un an inaintea mamei. Iti doresc sa simti din tot sufletul cum e! Peseu: Nu vorbeam cu tine si frustrarile pe viitor sa ti le expui unui psihiatru. ;)cred ca psihiatru iti e recomandat.frustrarile tu vad ca le expui pe aici deranjand si catalogand negativ pe mai toti tu fiind o zeitza suprena neincronorata dar care nu mai presteaza:))repet daca din plictiseala te baig ins eama cauta sa nu mai deranjezi forumistii ca nu toti traim in lumea ta.si daca tac tu e mort cauta sa o lasi moale cu jignirile tale marsave ca nu e nimani cainele tau in mortii matii de jartea si nici nu am cazut sub masa la o bauta cu tine in gatu ma tii
nicku39 Reputație: 203 Postat Februarie 12, 2019 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 12, 2019 faci tu pe avocata tuturor pe topice si iei tu cuvantul inaintea lor stai in plm cuminte si repet nu mai jigni pervers lumea sau controleaza te daca nu ia calmante ca ai nevoie sigur
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Februarie 12, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 12, 2019 Reciteste maine ce ai scris.
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Februarie 13, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2019 Buna seara! .E loc sub soare pt toata lumea .... ..Cainii latra ursul merge!.. Sclavii ,doritorii de noi experiente si fantezii isi aleg stapanele ....de noi depinde TOT de felul cum intelegem ,simtim pe fiecare in parte ...daca nu ar fi acesti sclavi sau doritori ce mari stapane am fi noi ????? Ce usor este sa arunci cu piatra . Sa va mai destindeti ,mai ales ca mi am iesit din ritmul postarilor.. ..dupa cum va obisnuisem ....POZE NOI 1
funsquirt Reputație: 57 Postat Februarie 15, 2019 Postat Februarie 15, 2019 Buna Andreea!!O poza cu pizda se poate?Vreau sa ti fac o vizita si vroiam sa vad cum arata.Multumesc!!
nicku39 Reputație: 203 Postat Februarie 17, 2019 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 17, 2019 Buna seara! .E loc sub soare pt toata lumea .... ..Cainii latra ursul merge!.. Sclavii ,doritorii de noi experiente si fantezii isi aleg stapanele ....de noi depinde TOT de felul cum intelegem ,simtim pe fiecare in parte ...daca nu ar fi acesti sclavi sau doritori ce mari stapane am fi noi ????? Ce usor este sa arunci cu piatra . Sa va mai destindeti ,mai ales ca mi am iesit din ritmul postarilor.. ..dupa cum va obisnuisem ....POZE NOI superba donna andreea!:)
omanid Reputație: 209 Postat Februarie 18, 2019 Postat Februarie 18, 2019 Buna seara! .E loc sub soare pt toata lumea .... ..Cainii latra ursul merge!.. Sclavii ,doritorii de noi experiente si fantezii isi aleg stapanele ....de noi depinde TOT de felul cum intelegem ,simtim pe fiecare in parte ...daca nu ar fi acesti sclavi sau doritori ce mari stapane am fi noi ????? Ce usor este sa arunci cu piatra . Sa va mai destindeti ,mai ales ca mi am iesit din ritmul postarilor.. ..dupa cum va obisnuisem ....POZE NOISuper sexy
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 28, 2019 Stapana Andreea ofera sedinte de dominare hard si soft, sedintele au loc in studio-ul meu personal care este utilat cu ustensile si dispozitiv pentru suspendat, cusca, roata, etc....... . Accept cunnilingus, anilingus si ofer cbt, footfetish, spanking, facesitting, face-slaping, trampling, ballbusting, roll-play, feminizare, ceruire. Poze reale din locatie Tributul pentru o sedinta de dominare este de 250 ron este de1.15 min Tributul pt o sedinta de dominare este de 150 ron pt 30min Exclus sexul Ofer si cer discretie si igiena maximaProgram de luni pana sambata intre orele 10/24Programarile se fac cu o ora inainte la nr. 0723505213Locatie Bulevardul Pache Protopopescu / langa Pro TV
andrew538 Reputație: 3 Postat Martie 6, 2019 Oras:Vancower Oras:Vancower Postat Martie 6, 2019 Stapina Andreea faci si scato ca in filme si cat costa?
andrew538 Reputație: 3 Postat Martie 6, 2019 Oras:Vancower Oras:Vancower Postat Martie 6, 2019 Esti Superba vreau sa inghit tot din pizda si funduletul tau
andrew538 Reputație: 3 Postat Martie 6, 2019 Oras:Vancower Oras:Vancower Postat Martie 6, 2019 Su0erb Fundulet ai Stapina vreau sa til ling si sa til sarut mult
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Martie 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 6, 2019 Buna ziua ! Da fac scato detalii la tel.
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Martie 14, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 14, 2019 Poze noi
soso89 Reputație: 0 Postat Martie 14, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 14, 2019 Te așteptăm și la Brașov Stăpână
valislave Reputație: 10 Postat Martie 14, 2019 Postat Martie 14, 2019 Poze noiDin ultima poza deduc ca faceti sedinte si cu doi sclavi simultan. Daca da, as vrea sa stiu care sunt conditiile, pentru ca sunt interesat, mai ales cu mine pasiv.
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Martie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 15, 2019 Din ultima poza deduc ca faceti sedinte si cu doi sclavi simultan. Daca da, as vrea sa stiu care sunt conditiile, pentru ca sunt interesat, mai ales cu mine pasiv.Buna ziua, da fac si sedinte in care umilesc mai multi sclavi .Detaliile le discutam la tel. 1
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Martie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2019 Poze noi 1
rainner Reputație: 11 Postat Martie 18, 2019 Postat Martie 18, 2019 Bună seara! Stăpână, asistentă aveți?
michaelsc Reputație: 40 Postat Martie 21, 2019 Oras:buc Oras:buc Postat Martie 21, 2019 asistenta mai aveti?
nicku39 Reputație: 203 Postat Martie 21, 2019 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 21, 2019 Disponibila Stapana Andreea ofera sedinte de dominare hard si soft, sedintele au loc in studio-ul meu personal care este utilat cu ustensile si dispozitiv pentru suspendat, cusca, roata, etc....... . Accept cunnilingus, anilingus si ofer cbt, footfetish, spanking, facesitting, face-slaping, trampling, ballbusting, roll-play, feminizare, ceruire. Poze reale din locatie Tributul pentru o sedinta de dominare este de 250 ron este de1.15 min Tributul pt o sedinta de dominare este de 150 ron pt 30min Exclus sexul Ofer si cer discretie si igiena maximaProgram de luni pana sambata intre orele 10/24Programarile se fac cu o ora inainte la nr. 0723505213Locatie Bulevardul Pache Protopopescu / langa Pro TV superba :slap2 :crazylove :crazylove :clapp
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Martie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 21, 2019 Buna seara , multumesc frumos. 1
nicku39 Reputație: 203 Postat Martie 21, 2019 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 21, 2019 Buna seara , multumesc frumos. :gifs_ojos :bye
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Martie 22, 2019 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 22, 2019 Buna seara , multumesc frumos.pe wapp se poate discuta?
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Martie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2019 pe wapp se poate discuta?Buna seara,da se poate discuta. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum