Sari la conținut

0723505213 Andreea Stapana cu Asistenta.

Postări Recomandate

• Oras:craiova
  • Oras:craiova
Postat

Disponibila                                                                                                                                                                                                           Stapana Andreea ofera sedinte de dominare hard si soft, sedintele au loc in studio-ul meu personal care este utilat cu ustensile si dispozitiv  pentru suspendat, cusca, roata, etc....... . Accept cunnilingus, anilingus si ofer cbt, footfetish, spanking, facesitting, face-slaping, trampling, ballbusting, roll-play, feminizare, ceruire.

Poze reale din locatie 

Tributul pentru o sedinta de dominare este de  250 ron este de1.15 min

Tributul  pt o sedinta de dominare este de 150 ron pt 30min 

Exclus sexul 

Ofer si cer discretie si igiena maxima

Program de luni pana sambata intre orele 10/24

Programarile se fac cu o ora inainte la nr. 0723505213

Locatie Bulevardul Pache Protopopescu / langa Pro TV

cam mic strapnul pentru tarfulita aia

• Oras:Bucuresti
Postat

Oh, abia astept

Buna ziua ! In perioada 15 -21 aprilie revin in Constanta .                                                                                                                               Ofer sedinte de dominare hard si soft, ....... . Accept cunnilingus, anilingus si ofer cbt, footfetish, spanking, facesitting, face-slaping, trampling, ballbusting, roll-play, feminizare, ceruire,ustensile

Tributul pt o sedinta este de 250 lei /60...70 min, programari la tel 0723505213.

• Like 1
  • Oras:constanta
Postat

Este mai mult decât îți poți imagina. Este extrem de curata, atent epilata și miroase a parfum. Este un deliciu rafinat și un privilegiu sa ii faci cunilingus Stăpânei Andreea.

• Like 1
Postat

ce tocuri superbe,m as baga umpic sub ele la trampling da imi e sa nu ma fac de ris ca nu prea mai am experienta....

Postat

Buna ziua, nu sunt in Ct imi pare rau , din cauza unor probleme organizatorice ,cel care mi a promis ca imi inchiriaza nu si a mai respectat promisiunea.Voi revenii cu anunt sigur cu detalii de locatie in momentul in care ma bazez doar pe mine...

Postat

Buna ziua, nu sunt in Ct imi pare rau , din cauza unor probleme organizatorice ,cel care mi a promis ca imi inchiriaza nu si a mai respectat promisiunea.Voi revenii cu anunt sigur cu detalii de locatie in momentul in care ma bazez doar pe mine...

fir-ar el de proprietar...ce neserios e...nu zici ca te-ai cotit,ca nu-ti place ct,dai vina pe proprietar...asta da scuza
Postat

Buna ziua , nu imi place sa intru in polemici cu nimeni.....nu era vb de proprietar, era vb de un sclav .Contrar afirmatiilor tale imi place Constana si cei din Constanta....

Nu caut sa ma scuz ,e normal sa spun adevarul.

Postat

Buna ziua , nu imi place sa intru in polemici cu nimeni.....nu era vb de proprietar, era vb de un sclav .Contrar afirmatiilor tale imi place Constana si cei din Constanta....

Cam cand estimati ca veti ajunge la Constanta ? 

Postat

Eu te-am salutat pe wapp,te-am intrebat cand vii la ct,si ce sa vezi? Nu te-ai obosit sa-mi raspunzi,fie pozitiv,fie negativ...deci?
Postat

Sfarsitul lui iunie  inceputul lui iulie , cel mai siugur , tocmai ca sa nu mai fie probleme am sa pun anunt , locatia va fi cea de anul trecut , cum se elibereaza , am sa vin.

Postat

Eu te-am salutat pe wapp,te-am intrebat cand vii la ct,si ce sa vezi? Nu te-ai obosit sa-mi raspunzi,fie pozitiv,fie negativ...deci?

Deci ?? repet cand am sa fiu sigura de perioada am sa pun anunt , daca ai sa fi intresat de sedinte de dominare cu siguranata ca ne vom intalni.

Postat

Deci ?? repet cand am sa fiu sigura de perioada am sa pun anunt , daca ai sa fi intresat de sedinte de dominare cu siguranata ca ne vom intalni.

puteai sa imi raspunzi pe watsapp,dar tu ai crezut ca fac misto..si nu as fii facut asta never...ai preferat sa ma ignori...de ce? Crezi ca eu imi mai doresc ceva cu o pers care ma ignora? Ma voi gandi de 2 ori..stii ce zic?pot sa fac pariu ca daca iti dau mesaj pe watsapp ma ignori
Postat

Disponibila                                                                                                                                                                                                           Stapana Andreea ofera sedinte de dominare hard si soft, sedintele au loc in studio-ul meu personal care este utilat cu ustensile si dispozitiv  pentru suspendat, cusca, roata, etc....... . Accept cunnilingus, anilingus si ofer cbt, footfetish, spanking, facesitting, face-slaping, trampling, ballbusting, roll-play, feminizare, ceruire.

Poze reale din locatie 

Tributul pentru o sedinta de dominare este de  250 ron este de1.15 min

Tributul  pt o sedinta de dominare este de 150 ron pt 30min 

Exclus sexul 

Ofer si cer discretie si igiena maxima

Program de luni pana sambata intre orele 10/24

Programarile se fac cu o ora inainte la nr. 0723505213

Locatie Bulevardul Pache Protopopescu / langa Pro TV

:slap2 :crazylove :crazylove :clapp

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...