slave4rent Reputație: 3 Postat Martie 28, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Postat Martie 28, 2019 Disponibila Stapana Andreea ofera sedinte de dominare hard si soft, sedintele au loc in studio-ul meu personal care este utilat cu ustensile si dispozitiv pentru suspendat, cusca, roata, etc....... . Accept cunnilingus, anilingus si ofer cbt, footfetish, spanking, facesitting, face-slaping, trampling, ballbusting, roll-play, feminizare, ceruire. Poze reale din locatie Tributul pentru o sedinta de dominare este de 250 ron este de1.15 min Tributul pt o sedinta de dominare este de 150 ron pt 30min Exclus sexul Ofer si cer discretie si igiena maximaProgram de luni pana sambata intre orele 10/24Programarile se fac cu o ora inainte la nr. 0723505213Locatie Bulevardul Pache Protopopescu / langa Pro TV cam mic strapnul pentru tarfulita aia
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Martie 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 29, 2019 poze noi 1
giorgio2014 Reputație: 64 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 1, 2019 Cele mai frumoase picioare din BDSM
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2019 Mutumesc frumos ,in curind vei avea ocazia sa le venerezi.
giorgio2014 Reputație: 64 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 3, 2019 Oh, abia asteptðŸ˜
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2019 Oh, abia asteptBuna ziua ! In perioada 15 -21 aprilie revin in Constanta . Ofer sedinte de dominare hard si soft, ....... . Accept cunnilingus, anilingus si ofer cbt, footfetish, spanking, facesitting, face-slaping, trampling, ballbusting, roll-play, feminizare, ceruire,ustensile Tributul pt o sedinta este de 250 lei /60...70 min, programari la tel 0723505213. 1
giorgio2014 Reputație: 64 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 4, 2019 Uraaa
lolic11 Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2019 Postat Aprilie 10, 2019 a lins-o cineva pe doamna in pasarica ? e curata?
giorgio2014 Reputație: 64 Postat Aprilie 10, 2019 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 10, 2019 Este mai mult decât îți poți imagina. Este extrem de curata, atent epilata și miroase a parfum. Este un deliciu rafinat și un privilegiu sa ii faci cunilingus Stăpânei Andreea. 1
rostav Reputație: 2 Postat Aprilie 13, 2019 Postat Aprilie 13, 2019 ce tocuri superbe,m as baga umpic sub ele la trampling da imi e sa nu ma fac de ris ca nu prea mai am experienta....
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 15, 2019 Buna ziua, nu sunt in Ct imi pare rau , din cauza unor probleme organizatorice ,cel care mi a promis ca imi inchiriaza nu si a mai respectat promisiunea.Voi revenii cu anunt sigur cu detalii de locatie in momentul in care ma bazez doar pe mine...
alin.remo Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Aprilie 15, 2019 Uau..super sexy feet..numai bune de lins..
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 16, 2019 Buna ziua, nu sunt in Ct imi pare rau , din cauza unor probleme organizatorice ,cel care mi a promis ca imi inchiriaza nu si a mai respectat promisiunea.Voi revenii cu anunt sigur cu detalii de locatie in momentul in care ma bazez doar pe mine...fir-ar el de proprietar...ce neserios e...nu zici ca te-ai cotit,ca nu-ti place ct,dai vina pe proprietar...asta da scuza
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 16, 2019 Buna ziua , nu imi place sa intru in polemici cu nimeni.....nu era vb de proprietar, era vb de un sclav .Contrar afirmatiilor tale imi place Constana si cei din Constanta.... Nu caut sa ma scuz ,e normal sa spun adevarul.
lolic11 Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2019 Postat Aprilie 16, 2019 Buna ziua , nu imi place sa intru in polemici cu nimeni.....nu era vb de proprietar, era vb de un sclav .Contrar afirmatiilor tale imi place Constana si cei din Constanta.... Nu caut sa ma scuz ,e normal sa spun adevarul.Cam cand estimati ca veti ajunge la Constanta ?
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 16, 2019 Buna ziua , nu imi place sa intru in polemici cu nimeni.....nu era vb de proprietar, era vb de un sclav .Contrar afirmatiilor tale imi place Constana si cei din Constanta.... Nu caut sa ma scuz ,e normal sa spun adevarul.Eu te-am salutat pe wapp,te-am intrebat cand vii la ct,si ce sa vezi? Nu te-ai obosit sa-mi raspunzi,fie pozitiv,fie negativ...deci?
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 16, 2019 Sfarsitul lui iunie inceputul lui iulie , cel mai siugur , tocmai ca sa nu mai fie probleme am sa pun anunt , locatia va fi cea de anul trecut , cum se elibereaza , am sa vin.
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 16, 2019 Eu te-am salutat pe wapp,te-am intrebat cand vii la ct,si ce sa vezi? Nu te-ai obosit sa-mi raspunzi,fie pozitiv,fie negativ...deci?Deci ?? repet cand am sa fiu sigura de perioada am sa pun anunt , daca ai sa fi intresat de sedinte de dominare cu siguranata ca ne vom intalni.
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 16, 2019 Deci ?? repet cand am sa fiu sigura de perioada am sa pun anunt , daca ai sa fi intresat de sedinte de dominare cu siguranata ca ne vom intalni.puteai sa imi raspunzi pe watsapp,dar tu ai crezut ca fac misto..si nu as fii facut asta never...ai preferat sa ma ignori...de ce? Crezi ca eu imi mai doresc ceva cu o pers care ma ignora? Ma voi gandi de 2 ori..stii ce zic?pot sa fac pariu ca daca iti dau mesaj pe watsapp ma ignori
nicku39 Reputație: 203 Postat Aprilie 19, 2019 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 19, 2019 Disponibila Stapana Andreea ofera sedinte de dominare hard si soft, sedintele au loc in studio-ul meu personal care este utilat cu ustensile si dispozitiv pentru suspendat, cusca, roata, etc....... . Accept cunnilingus, anilingus si ofer cbt, footfetish, spanking, facesitting, face-slaping, trampling, ballbusting, roll-play, feminizare, ceruire. Poze reale din locatie Tributul pentru o sedinta de dominare este de 250 ron este de1.15 min Tributul pt o sedinta de dominare este de 150 ron pt 30min Exclus sexul Ofer si cer discretie si igiena maximaProgram de luni pana sambata intre orele 10/24Programarile se fac cu o ora inainte la nr. 0723505213Locatie Bulevardul Pache Protopopescu / langa Pro TV :slap2 :crazylove :crazylove :clapp
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Aprilie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 20, 2019 Multumesc frumos.
tomas123 Reputație: 208 Postat Aprilie 20, 2019 Oras:vrancea Oras:vrancea Postat Aprilie 20, 2019 E beton doamna! E cam departe, aș vizitat_o și eu!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum