alyna42 Reputație: 9842 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Postat Septembrie 17, 2015 Asta da! As manca si deaia ...da nu am di undi lolol toata ziulica ti plangi di foame hai fata hai si tu dabia ciuguli
remember_me Reputație: -552 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 17, 2015 lolol toata ziulica ti plangi di foame hai fata hai si tu dabia ciuguli Pai de aia si ma plang di foami ...mananc puțân da des ))
yka Reputație: 9109 Postat Septembrie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 24, 2015 Acest topic(si cauza lui) merge mai departe indiferent prin ce am avut de trecut,. 5
Examinatorul Reputație: 252 Postat Septembrie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 28, 2015
cruelmstr15 Reputație: 48 Postat Septembrie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 28, 2015 Felicitari pentru initiativa si pentru perseverenta IKA!! Iti trebuie multa putere si tarie de caracter pentru a continua aceasta initiativa laudabila! Ma inclin in fata ta! 1
yka Reputație: 9109 Postat Septembrie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 28, 2015 Felicitari pentru initiativa si pentru perseverenta IKA!! Iti trebuie multa putere si tarie de caracter pentru a continua aceasta initiativa laudabila! Ma inclin in fata ta! Cand am sa vad cu ochii mei,ca analizele sunt bune-atunci ma pot opri,pana atunci sunt pe pozitie,multumesc frumos si colegelor-si ele au un merit 3
cruelmstr15 Reputație: 48 Postat Septembrie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 29, 2015 Cand am sa vad cu ochii mei,ca analizele sunt bune-atunci ma pot opri,pana atunci sunt pe pozitie,multumesc frumos si colegelor-si ele au un merit Nu am vrut niciun moment sa ignor contributia colegelor - tot respecul pentru ele - dar am vrut sa laud initiatorul acestui gest frumos! 1
alyna42 Reputație: 9842 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Postat Octombrie 2, 2015 Buna seara dragi forumisti Voi atasa chitanta cu donatia pentru colega noastra cassy la cererea lui Yka Mentionez ca aceasta donatie a fost stransa in zilele de duminica cat si la intalnirea de joi seara Multumim celor care au contribuit 1
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 2, 2015
yka Reputație: 9109 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 2, 2015 Buna seara dragi forumistiVoi atasa chitanta cu donatia pentru colega noastra cassy la cererea lui YkaMentionez ca aceasta donatie a fost stransa in zilele de duminica cat si la intalnirea de joi searaMultumim celor care au contribuit Imi cer scuze ca intervin dar :suma este stransa de la o singura intalnire de Joi (am postat aici 370 ron) si de la vizitele primite de mine-in nici un caz de duminica;probabil am vorbit foarte repede la telefon si Alina nu ma inteles corect. Suma totala a fost de 1070 ron- Multumesc celor care m-au inteles si ajutat. 2
Examinatorul Reputație: 252 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2015 confirm prezenta mea la Yka, duminica asta. Impreuna pentru Cassy !
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2015 Imi cer scuze ca intervin dar :suma este stransa de la o singura intalnire de Joi (am postat aici 370 ron) si de la vizitele primite de mine-in nici un caz de duminica;probabil am vorbit foarte repede la telefon si Alina nu ma inteles corect. Suma totala a fost de 1070 ron- Multumesc celor care m-au inteles si ajutat. Suma contribuita e de 1007 si nu 1070 lei. Va mai chinuiti mult?Sincer, fara nici o rautate, nu inteleg de ce va faceti asta...In prima saptamana a bagat Alyna ca nebuna, apoi a venit pustoaica... toate 3 ati facut jutatate, mai mult a pus aia care nu a venit, apoi draga Yka, sincer o spun draga, pana mea, de ce trebuie neaparat sa afisati pe forum? De ce ajunsa acasa trebuie sa-i scrii public, aici, ca ai ajuns cu bine?Nu are sens. Pentru recunostinta forumului faci asta?Nu sari te rog, nu te mai enerva, spune, eu vad doar ca pe tine nu te-a ajutat nici dracu, asa nu o sa ai mai multi prieteni, ci mai multi profitori...Scuza-ma, nu vreau sa te ranesc, scuzele mele si fata de Cassy, topicul este pentru ea, ia o pauza macar, nu-mi impun puctul de vedere, o sa ma intelegi daca te retragi de la toate astea un timp...Vrei sa vezi Rusia? (banii trimitem pe sestache sa stie doar mutu' si pamantul, sa nu crezi ca vreau sa renunti...)
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 2, 2015 Ieși fă în plm de distrusă! Ce plm te bagi ca supozitoru aiurea? De unde căcat știi tu de la Chișinău cine și cum a ajutat-o pe Yka? Află că a fost ajutată!Tu nu înțelegi fă, băga-mi-aș pula (iar) în gâtul tău că pentru a atrage clienți duminica în special ( dar nu numai), este nevoie ca acest lucru să fie cunoscut și pentru că știind despre ce este vorba clientul poate plusa la halat? Te crezi deșteaptă dar nu ești capabilă să înțelegi lucruri elementare!Marș pe topicele ale de căcat și nu te mai băga în seamă pe aici! Plm ... m-ai făcut să-mi ies din pepeni! 3 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2015 Ieși fă în plm de distrusă! Ce plm te bagi ca supozitoru aiurea? De unde căcat știi tu de la Chișinău cine și cum a ajutat-o pe Yka? Află că a fost ajutată!Tu nu înțelegi fă, băga-mi-aș pula (iar) în gâtul tău că pentru a atrage clienți duminica în special ( dar nu numai), este nevoie ca acest lucru să fie cunoscut și pentru că știind despre ce este vorba clientul poate plusa la halat? Te crezi deșteaptă dar nu ești capabilă să înțelegi lucruri elementare!Marș pe topicele ale de căcat și nu te mai băga în seamă pe aici! Plm ... m-ai făcut să-mi ies din pepeni! Ce stiu eu? Ce in afara de paranoia te mai face sa crezi ca tu stii ceva? Nu mai vorbim de grandomanie, crezi ca stii tot... Oare de ce in primul rand te comporti ca un proxenet?Chisinau este capitala Moldovei, eu vorbeam despre o vacanta in Rusia, sesizeti basinosule diferenta?Nu imbarlig pe nimeni ca tine, nu impun, nu storc de rabdare, doar am mentionat, ma fac de cap si singura, daca vrea sa vina ne destrebalam impreuna...Fuck off, vrei pizda, plateste ora si retine unde e usa, tataie!
yka Reputație: 9109 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 2, 2015 Suma contribuita e de 1007 si nu 1070 lei. Va mai chinuiti mult?Sincer, fara nici o rautate, nu inteleg de ce va faceti asta...In prima saptamana a bagat Alyna ca nebuna, apoi a venit pustoaica... toate 3 ati facut jutatate, mai mult a pus aia care nu a venit, apoi draga Yka, sincer o spun draga, pana mea, de ce trebuie neaparat sa afisati pe forum? De ce ajunsa acasa trebuie sa-i scrii public, aici, ca ai ajuns cu bine?Nu are sens. Pentru recunostinta forumului faci asta?Nu sari te rog, nu te mai enerva, spune, eu vad doar ca pe tine nu te-a ajutat nici dracu, asa nu o sa ai mai multi prieteni, ci mai multi profitori...Scuza-ma, nu vreau sa te ranesc, scuzele mele si fata de Cassy, topicul este pentru ea, ia o pauza macar, nu-mi impun puctul de vedere, o sa ma intelegi daca te retragi de la toate astea un timp...Vrei sa vezi Rusia? (banii trimitem pe sestache sa stie doar mutu' si pamantul, sa nu crezi ca vreau sa renunti...) sa fii a dracului de betivanca imputita si dementa!!! 2
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 2, 2015 Am mai scris odata chestia asta, daca s-a raspuns si nu am vazut imi cer scuze, dar, daca se poate sa o ajutam pe Cassy si cei care suntem prin alte colturi de tara, nu se poate posta sau trimite PM cu un cont ?
yka Reputație: 9109 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 2, 2015 Nenorocito,vezi ca io nu iti inghit comportamentul diavolesc. Ai pus tu banii astazi sa vorbesti in locul meu??? Care e problema ta,nu a sarit forumul sa faca cheta sa iti cumpere un bar??? 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2015 sa fii a dracului de betivanca imputita si dementa!!! Esti buna de muls, ramai vaca, mai mult nu poti fi.Vrei suflet.. vorbesti de suflet... in scurt timp, retine, tu nu o sa mai stii unde esti, ce ai fost, ce esti...Eu nu am fost si nu sunt alcoolica, nebuna poate, toti suntem, la igiena tin mai mult ca tine.Succesuri!
yka Reputație: 9109 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 2, 2015 Am mai scris odata chestia asta, daca s-a raspuns si nu am vazut imi cer scuze, dar, daca se poate sa o ajutam pe Cassy si cei care suntem prin alte colturi de tara, nu se poate posta sau trimite PM cu un cont ?Ia legatura cu mine,si iti trimit nr de cont prin mesaj.
yka Reputație: 9109 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 2, 2015 Esti buna de muls, ramai vaca, mai mult nu poti fi.Vrei suflet.. vorbesti de suflet... in scurt timp, retine, tu nu o sa mai stii unde esti, ce ai fost, ce esti...Eu nu am fost si nu sunt alcoolica, nebuna poate, toti suntem, la igiena tin mai mult ca tine.Succesuri!mars curva care doar imiti futaiul!!! 1
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 2, 2015 Fă cretino, chiar știu de la ea și de la cei implicați, iar vorbești ca o tâmpită, din imaginația ta bolnavă!Crezi tu că Yka, sau orice altă fată ar da curs invitației tale în Rusia sau la Chișinău sau oriunde te-ai afla? De plătit, plătesc corect, așa cum am făcut și cu tine și dacă s-a îmtâmplat de vreo 2 ori să stau mai mult și mi-am dat seama că am lăsat cam puțin, am sunat fata și a doua zi am reglat socotelile. O dată mi s-a întâmplat ca și eu și fata să uităm de halat, m-am întors de la mașină, am sunat la interfon, i-am spus că am uitat ceva și când am intrat în casă aia căuta pe masă, pe sub masă dacă am pierdut ceva. Așa că Amada dragă, taci în plm și nu mai vorbi tâmpenii și ieși dracu de pe topicul ăsta. Ești toxică.
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 2, 2015 Am mai scris odata chestia asta, daca s-a raspuns si nu am vazut imi cer scuze, dar, daca se poate sa o ajutam pe Cassy si cei care suntem prin alte colturi de tara, nu se poate posta sau trimite PM cu un cont ? Da-i PM lui Cassy și îți va comunica ea detaliile.Mulțumim!
yka Reputație: 9109 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 2, 2015 Esti buna de muls, ramai vaca, mai mult nu poti fi.Vrei suflet.. vorbesti de suflet... in scurt timp, retine, tu nu o sa mai stii unde esti, ce ai fost, ce esti...Eu nu am fost si nu sunt alcoolica, nebuna poate, toti suntem, la igiena tin mai mult ca tine.Succesuri!fa animaloo,am nascut doi copii,dar kg tale nu ti le-am ajuns,deci vaca esti tu care nu ai fatat inca dar esti cat VACA.de suflet vb cu oameni normali nu cu malefici ca si tine.iti dau eu scoala vietii inteligento cat iti trebuie fit'ar bobii ai dracu. 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2015 mars curva care doar imiti futaiul!!! Esti constienta ce spui? Spui ca eu sunt betiva...Vai de curul tau. Picon, pasi mici, dar siguri, stii deja....Nu sunt si nu o sa fiu pestoica, un om normal intelege ce am vrut sa spun, o invitam si la supt pula nemteasca faca nici un interes.Acum nu as invita-o nici sa-mi stearga pantofii.
yka Reputație: 9109 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 2, 2015 Esti constienta ce spui? Spui ca eu sunt betiva...Vai de curul tau. Picon, pasi mici, dar siguri, stii deja....Nu sunt si nu o sa fiu pestoica, un om normal intelege ce am vrut sa spun, o invitam si la supt pula nemteasca faca nici un interes.Acum nu as invita-o nici sa-mi stearga pantofii. da ce esti de fapt VIPEROOO????un muc de tigara? si lasam curul in pace al meu ii destul de normal raportat la varsta. eu nu iti inghit crizele in lipsa de alcool-asa ca fereste-te,ti-ai cam batut joc de toata lumea pe aici,stai ca iti dau eu dominare dc esti in stare.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum