picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 2, 2015 Hai sictir distruso, ți-ai dat seama că nici dracu mai vrea să-i sugi pula la cât de malacă te-ai făcut și te-ai gândit să faci și tu un ban de samahoancă făcând pe peștoaica, dar ești prea idioată și pentru asta. Te faci de căcat pe zi ce trece, alcoolico!
yka Reputație: 9109 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 2, 2015 Uite visul meu de asta noapte...imi iesi dracul in cale.....
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 2, 2015 Scuipă-l și treci de culcă, că te găsește dracii!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 2, 2015 Esti constienta ce spui? Spui ca eu sunt betiva...Vai de curul tau. Picon, pasi mici, dar siguri, stii deja....Nu sunt si nu o sa fiu pestoica, un om normal intelege ce am vrut sa spun, o invitam si la supt pula nemteasca faca nici un interes.Acum nu as invita-o nici sa-mi stearga pantofii. Amada nu este ok ce faci pe bune, te rog din suflet frumos sa incetezi . chiar te implor 3
Examinatorul Reputație: 252 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2015 Ce stiu eu? Ce in afara de paranoia te mai face sa crezi ca tu stii ceva? Nu mai vorbim de grandomanie, crezi ca stii tot... Oare de ce in primul rand te comporti ca un proxenet?Chisinau este capitala Moldovei, eu vorbeam despre o vacanta in Rusia, sesizeti basinosule diferenta?Nu imbarlig pe nimeni ca tine, nu impun, nu storc de rabdare, doar am mentionat, ma fac de cap si singura, daca vrea sa vina ne destrebalam impreuna...Fuck off, vrei pizda, plateste ora si retine unde e usa, tataie! Paraseste forumul asta, imbecilo!!!!Ia-l pe Freud in brate si culcati-va impreunade un asemenea amant ai nevoie, sa te vindece de multiplele depresii de care suferi !
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2015 Hai sictir distruso, ți-ai dat seama că nici dracu mai vrea să-i sugi pula la cât de malacă te-ai făcut și te-ai gândit să faci și tu un ban de samahoancă făcând pe peștoaica, dar ești prea idioată și pentru asta. Te faci de căcat pe zi ce trece, alcoolico! Uite visul meu de asta noapte...imi iesi dracul in cale..... Cui exact faceti rau? Ce rau am spus? Mi-e mila de proasta, dar e sigura si capoasa... berbec este o virtute cand o folosesti pozitiv, whatever.Pestoaica?! Aratau superb cururile cazute pe langa o pustoaica... mda, nici topicul asta nu este instigare la suptul pulii gratis o zi pentru bani in alte zile...
yka Reputație: 9109 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 2, 2015 Amada nu este ok ce faci pe bune, te rog din suflet frumos sa incetezi . chiar te implor nu o ruga,crede-ma ca de data asta a intrat pe maini bune,iar eu cand fac un lucru il fac bine si pana la capat.
Examinatorul Reputație: 252 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2015 Cui exact faceti rau? Ce rau am spus? Mi-e mila de proasta, dar e sigura si capoasa... berbec este o virtute cand o folosesti pozitiv, whatever.Pestoaica?! Aratau superb cururile cazute pe langa o pustoaica... mda, nici topicul asta nu este instigare la suptul pulii gratis o zi pentru bani in alte zile... De unde sti tu fa, ca Yka este singura ?Nu ti-a dat tie raportul cand a fost ajutata
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 2, 2015 Uite visul meu de asta noapte...imi iesi dracul in cale.....domnita Ika Amada este putin exaltata, avand in vedere ca abia si-a schimbat casa. As dori sa ofer o atentie domnitei Cassy de 25 euro acum sa trecem mai departe, aveti vreuna paypal. promit sa ofer pe viitor daruri mai frumoase pe viitor , rog raspuns aveti paypal vreuna dintre voi? 2
yka Reputație: 9109 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 2, 2015 domnita Ika Amada este putin exaltata, avand in vedere ca abia si-a schimbat casa. As dori sa ofer o atentie domnitei Cassy de 25 euro acum sa trecem mai departe, aveti vreuna paypal. promit sa ofer pe viitor daruri mai frumoase, rog raspuns aveti paypal vreuna dintre voi?domnita in seara asta am doar papagal pentru o betiva in calduri cu nume de amlaba 1
yka Reputație: 9109 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 2, 2015 De unde sti tu fa, ca Yka este singura ?Nu ti-a dat tie raportul cand a fost ajutatapai asta e oful ei,ca nimeni nu ii cumpara in lipsa alcool,iar semintele in crize nu o pot ajuta.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 2, 2015 domnita in seara asta am doar papagal pentru o betiva in calduri cu nume de amlabaam inteles totusieste femeie si ea si trebuie oarecum scuzata, Piconas sau careva care nu ma stanjeneste ma puteti ajuta cu un paypal? data viiitopare voi oferi o suma decenta cash fetelor cadou. Are careva un paypal?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2015 domnita Ika Amada este putin exaltata, avand in vedere ca abia si-a schimbat casa. As dori sa ofer o atentie domnitei Cassy de 25 euro acum sa trecem mai departe, aveti vreuna paypal. promit sa ofer pe viitor daruri mai frumoase pe viitor , rog raspuns aveti paypal vreuna dintre voi? Roz, eu nu mai trimit bani datorita "ajutatoarelor", ca cea prezenta...Daca ai observat, am venit cu bune intentii... Nu ma inghite, sunt o betiva, jegoasa,... Ajutor? Si pentru tarfa pe care o numesc "sora" era sa stea la mine si tot tratamentul, eu eram suficient.Stors bani si profitat de oameni cu suflet... Daca patesti ceva fizic, ai un pat pufos la mine si orice pastile, nici nu te cunosc, dar meriti, nu ma bag sa fac bani pentru ca esti bolnava... Scuze, uraste-ma daca e cazul.
Examinatorul Reputație: 252 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2015 Roz, eu nu mai trimit bani datorita "ajutatoarelor", ca cea prezenta...Daca ai observat, am venit cu bune intentii... Nu ma inghite, sunt o betiva, jegoasa,... Ajutor? Si pentru tarfa pe care o numesc "sora" era sa stea la mine si tot tratamentul, eu eram suficient.Stors bani si profitat de oameni cu suflet... Daca patesti ceva fizic, ai un pat pufos la mine si orice pastile, nici nu te cunosc, dar meriti, nu ma bag sa fac bani pentru ca esti bolnava... Scuze, uraste-ma daca e cazul.cel mai bun lucru pe care ai putea sa-l faciar fi sa te sinucizi , dar bruscnu asa lent cum o faci acum 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 2, 2015 Roz, eu nu mai trimit bani datorita "ajutatoarelor", ca cea prezenta...Daca ai observat, am venit cu bune intentii... Nu ma inghite, sunt o betiva, jegoasa,... Ajutor? Si pentru tarfa pe care o numesc "sora" era sa stea la mine si tot tratamentul, eu eram suficient.Stors bani si profitat de oameni cu suflet... Daca patesti ceva fizic, ai un pat pufos la mine si orice pastile, nici nu te cunosc, dar meriti, nu ma bag sa fac bani pentru ca esti bolnava... Scuze, uraste-ma daca e cazul.Amada mi-esti draga , dar ai vorbit destul aici . Experientele tale familiale si personale le respect si imi pare din inima rau, insa extinderea unei experiente personale nasoale fata de cineva care nu ti-a cerut ajutorul nu! De asta am spus ca vom vb maine, nu te-a invitat nimeni sa contribui, eu imi permit sa te invit sa nu te prostesti aici ca nu a cerut nimeni nimic. Ca sunt eu Roz Kendra daca vrei si zic ce pizda mea are chef..... Destul! nani si vb maine, pana una alta Ika sau Cassy are un paypal? 1
Examinatorul Reputație: 252 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2015 Amada mi-esti draga , dar ai vorbit destul aici . Experientele tale familiale si personale le respect si imi pare din inima rau, insa extinderea unei experiente personale nasoale fata de cineva care nu ti-a cerut ajutorul nu! De asta am spus ca vom vb maine, nu te-a invitat nimeni sa contribui, eu imi permit sa te invit sa nu te prostesti aici ca nu a cerut nimeni nimic. Ca sunt eu Roz Kendra daca vrei si zic ce pizda mea are chef..... Destul! nani si vb maine, pana una alta Ika sau Cassy are un paypal?Da-i PM lui Cassy și îți va comunica ea detaliile.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 2, 2015 Da-i PM lui Cassy și îți va comunica ea detaliile.cu Cassy am vb la telefon si imi este draga. Mi-ar placea insa pe langa un iban sa isi faca un paypal atasat cardului sa ii pot trimite mai des un cadou, cum ar fi orice isi doreste ea. eu nu imi permit sa ii scriu domnitei Cassy sa ii spun fa-ti paypal, daca il are si stiti e foarte bine. daca nu prefer aceasta metoda de daruire putin din cand in cand 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2015 cel mai bun lucru pe care ai putea sa-l faciar fi sa te sinucizi , dar bruscnu asa lent cum o faci acum Ce anume te face sa crezi ca moartea oerecarei persoane pe internet te va face sa te simti mai bine?Banuiesc ca nu ai mentionat asta psihiatrului macar la angajare... altfel erai mai linistit... Amada mi-esti draga , dar ai vorbit destul aici . Experientele tale familiale si personale le respect si imi pare din inima rau, insa extinderea unei experiente personale nasoale fata de cineva care nu ti-a cerut ajutorul nu! De asta am spus ca vom vb maine, nu te-a invitat nimeni sa contribui, eu imi permit sa te invit sa nu te prostesti aici ca nu a cerut nimeni nimic. Ca sunt eu Roz Kendra daca vrei si zic ce pizda mea are chef..... Destul! nani si vb maine, pana una alta Ika sau Cassy are un paypal? Pana la urma Cassy are PM, dar asta vrei sa stii si tu public.
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 2, 2015 Roz, eu nu mai trimit bani datorita "ajutatoarelor", ca cea prezenta...Daca ai observat, am venit cu bune intentii... Nu ma inghite, sunt o betiva, jegoasa,... Ajutor? Si pentru tarfa pe care o numesc "sora" era sa stea la mine si tot tratamentul, eu eram suficient.Stors bani si profitat de oameni cu suflet... Daca patesti ceva fizic, ai un pat pufos la mine si orice pastile, nici nu te cunosc, dar meriti, nu ma bag sa fac bani pentru ca esti bolnava... Scuze, uraste-ma daca e cazul. Trimiteai o pulă... bune intenții o pulă... Întreabă-te malaco alcoolică de ce nu te înghite nimeni! Ai vreun prieten? Și nu mă refer (doar) la forum. Caracterul tău infect, alcoolismul, demența au ținut la distanță pe oricine a încercat să te înțeleagă și să te ajute. Cine să profite fă de tine? Ce ai tu de oferit? Suflet ...nema! Bani...nema! În afară de pizdă și gură și alea doar când mai semănai a ființă umană, ce altceva mai poți tu oferi? ADPM! 2 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 2, 2015 Ce anume te face sa crezi ca moartea oerecarei persoane pe internet te va face sa te simti mai bine?Banuiesc ca nu ai mentionat asta psihiatrului macar la angajare... altfel erai mai linistit... Pana la urma Cassy are PM, dar asta vrei sa stii si tu public. Gata Amada cand am spus este destul, am zis. Daca ai fi in fata mea in orice stare si as fute un pumn in masa ai tresari si te-ai duce instant la culcare. Cand spun eu destul, e destul. Vino ca guest a mea in Bucuresti sa vezi ce dom training iti fac eu. Sunt eu slim/ petite/athletic, dar cand vb ceva serios vb si du-te!!!orice comentariu aici al tau e gresit, daca vrei balacareste-ma pe topicele mele. Fata in fata cu mine iti spun ca daca fut un pumn, nu ai tupeu sa scoti un sunet....
Examinatorul Reputație: 252 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2015 Ce anume te face sa crezi ca moartea oerecarei persoane pe internet te va face sa te simti mai bine?Banuiesc ca nu ai mentionat asta psihiatrului macar la angajare... altfel erai mai linistit... Pana la urma Cassy are PM, dar asta vrei sa stii si tu public. este simplum-ar face sa ma simt mai binepentru ca nu ai mai parazita topicul astacare a fost deschis pentru o cauza nobilasi tu il murdaresti cu fiecare intrare a ta aiciai o gramada de topicuri de cacat pe care poti fi prezenta si chiar doritadeci daca nu te sinucizi si dispari, muta-ti curu acolo !si lasa acest topic liber! 1
yka Reputație: 9109 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 2, 2015 este simplum-ar face sa ma simt mai binepentru ca nu ai mai parazita topicul astacare a fost deschis pentru o cauza nobilasi tu il murdaresti cu fiecare intrare a ta aiciai o gramada de topicuri de cacat pe care poti fi prezenta si chiar doritadeci daca nu te sinucizi si dispari, muta-ti curu acolo !si lasa acest topic liber!BRAVOOO EXA,si nu te enerva-aceasta bufnita nu merita.
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 2, 2015 Gata Amada cand am spus este destul, am zis. Daca ai fi in fata mea in orice stare si as fute un pumn in masa ai tresari si te-ai duce instant la culcare. Cand spun eu destul, e destul. Vino ca guest a mea in Bucuresti sa vezi ce dom training iti fac eu. Sunt eu slim/ petite/athletic, dar cand vb ceva serios vb si du-te!!!orice comentariu aici al tau e gresit, daca vrei balacareste-ma pe topicele mele. Fata in fata cu mine iti spun ca daca fut un pumn, nu ai tupeu sa scoti un sunet.... Ai grijă ce-ți dorești, bate către 0,1 tone!
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2015 Postat Octombrie 2, 2015 Amada chiar nu te inteleg de ce provoci atata scandal .Ceea ce face Yka si alte fete duminica este de admirat si e treaba lor. Nu iti convine, foarte bine, dar asta nu iti da dreptul sa le iei rost. 10 1
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Octombrie 2, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Octombrie 2, 2015 ...As dori sa ofer o atentie domnitei Cassy de 25 euro acum sa trecem mai departe... La valoarea ta, tu cea care ai 200 de chiloti si strunesti zeci de cashpigs insetati de nurii tai cibernetici? 1 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum