Sari la conținut

Cine vrea,il / o astept sa mi se alature

yka

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Trimiteai o pulă... bune intenții o pulă... Întreabă-te malaco alcoolică de ce nu te înghite nimeni! Ai vreun prieten? Și nu mă refer (doar) la forum. Caracterul tău infect, alcoolismul, demența au ținut la distanță pe oricine a încercat să te înțeleagă și să te ajute. Cine să profite fă de tine? Ce ai tu de oferit? Suflet ...nema!  Bani...nema! În afară de pizdă și gură și alea doar când mai semănai a ființă umană, ce altceva mai poți tu oferi? ADPM!

Cracterul meu, insupotrabil bineinteles pentru tine, sa ma anunti cand inveti sa spui adevarul, sa ma suporti, ca mie nu-mi pasa.

Sunt libera, asta vreau, nu putza fripta cu mentalitatea...

Pana si faptul ca te roade libertatea mea arata cat de incuiat esti...

De ce as avea nevoie de cineva?! Logic?! Repar orice, ma fut cand vreau, altfel dorm fara reprosuri... Pentru o femeie independenta masculii sunt buni doar de samanta, eu nici asta nu vreau. :laugh2 

Gata Amada cand am spus este destul, am zis. Daca ai fi in fata mea in orice stare si as fute un pumn in masa ai tresari si te-ai duce instant la culcare. Cand spun eu destul, e destul. Vino ca guest a mea in Bucuresti sa vezi ce dom training iti fac eu. Sunt eu slim/ petite/athletic, dar cand vb ceva serios vb si du-te!!!orice comentariu aici al tau e gresit, daca vrei balacareste-ma pe topicele mele. Fata in fata cu mine iti spun ca daca fut un pumn, nu ai tupeu sa scoti un sunet.... :)

Roz, regasete-ti locul, pot sa uit de respect.

Link spre comentariu
  • Oras:worldwide

Ai grijă ce-ți dorești, bate către 0,1 tone!  :laugh2

eu am incredere ca e femeie buna si isi vede de ale ei, Cassy iarta-ma ca spun , dar mi-ar fi mie personal foarte lesne sa iti transfer o suma cadou macar echivalentul unui buchet de flori online  . desigur pot sa folosesti cum imi place daca ai face un link rapid de card in paypal. Te rog frumos daca nu e mare deranjul :)

• Like 1
Link spre comentariu

Cracterul meu, insupotrabil bineinteles pentru tine, sa ma anunti cand inveti sa spui adevarul, sa ma suporti, ca mie nu-mi pasa.

De ce as avea nevoie de cineva?! Logic?! Repar orice, ma fut cand vreau, altfel dorm fara reprosuri... Pentru o femeie independenta masculii sunt buni doar de samanta, eu nici asta nu vreau. :laugh2

uita in cazul asta eu te-0am sfatuit de bine, faci dupa bunul plac Amada

Link spre comentariu

La valoarea ta, tu cea care ai 200 de chiloti si strunesti zeci de cashpigs insetati de nurii tai cibernetici? :)

azi pot sa ofer atat, fix in a doua zi poate de 4 ori mai mult samd,gestul conteaza ori nu, pana una alta nu te-am vazut sa spui ca ma poti ajuta macar ca o donatie tie prin paypal si apoi forward.......

Link spre comentariu

da macar stii ce inseamna respectu????

dute si fa matanii la bobi,ca doar aia te mai asculta in prezent....vai si amar !!!

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Nu vezi demento că nu numai eu, dar nimeni nu te suportă? Ești liberă ... ce înțelegi tu prin libertate? Nu ești liberă, ești singură cuc, fără cuc că nu te mai cucăie nici dracu și o dai pe aia cu libertatea! Nu ai cu cine să vorbești și de aceea ne faci capul calendar cu căcaturile tale zilnice: chiuvete, AC, mutat etc. EȘTI SINGURĂ FĂ ȘI VEI MURI ÎNTR UN ȘANȚ CĂCATĂ ȘI PIȘATĂ ,ÎNTINSĂ DE CÂINI ȘI INGROPATĂ DE MUNICIPALITATE LA CIMITIRUL AUROLACILOR! Nu vei lăsa nimic în urma ta, nici măcar un semn că ai făcut umbră degeaba pământului.

• Like 3
  • Minus 4
Link spre comentariu

da macar stii ce inseamna respectu????

dute si fa matanii la bobi,ca doar aia te mai asculta in prezent....vai si amar !!!

Ma gandeam acum ca sa-mi bag... daca va inteleg. :no2

Nu am atacat pe nimeni, mi-am exprimat sincer buna vointa... reactia a fost agresiva.

What is wrong with you people?!

A aparut un user care a spus mai nimic si e trimis la moarte... crazy people, everywhere...

Sunt mai proasta asa, caut logica, geometrie stiti? :)

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Nu vezi demento că nu numai eu, dar nimeni nu te suportă? Ești liberă ... ce înțelegi tu prin libertate? Nu ești liberă, ești singură cuc, fără cuc că nu te mai cucăie nici dracu și o dai pe aia cu libertatea! Nu ai cu cine să vorbești și de aceea ne faci capul calendar cu căcaturile tale zilnice: chiuvete, AC, mutat etc. EȘTI SINGURĂ FĂ ȘI VEI MURI ÎNTR UN ȘANȚ CĂCATĂ ȘI PIȘATĂ ,ÎNTINSĂ DE CÂINI ȘI INGROPATĂ DE MUNICIPALITATE LA CIMITIRUL AUROLACILOR! Nu vei lăsa nimic în urma ta, nici măcar un semn că ai făcut umbră degeaba pământului.

Prima parte e greșită... pentru că maieu jegos...

Link spre comentariu

Ma gandeam acum ca sa-mi bag... daca va inteleg. :no2

Nu am atacat pe nimeni, mi-am exprimat sincer buna vointa... reactia a fost agresiva.

What is wrong with you people?!

A aparut un user care a spus mai nimic si e trimis la moarte... crazy people, everywhere...

Sunt mai proasta asa, caut logica, geometrie stiti? :)

iesi fa de aici !!!

Nu intelegi ca nu esti dorita pe topicul asta

chiar si Roz , ti-a spus sa iesi

si tu insisti, sa scri ca proasta, pe aici

Link spre comentariu

Ok! Hai să o lăsăm pe alcoolica nebună pentru că asta vrea, cu asta se hrănește: cu scandal și cu ură. Să nu-i mai dăm prilejul să se bucure și să o ignorăm pe orice topic ar posta. 

Link spre comentariu

esti un mare nesimtit, si asta nu ar fi o pb, daca ai fi ales pm ca prima data. intamplatar astazi, ma rog ieri, mi-am inlocuit toate cardurile si eu cu toti banii mei nu am fumat pana in pranz. si castig sute de ero pe o singura ora!!   in fine....orice mi-as permite cateva zeci de euro ori cateva sute e mereu binevenenit si refuz sa vb cu tine despre asta sau cu oricine pana fac efectiv. la mine sa fac e mai important decat sa vb despre. avand in vedere ca tu te agheti de ceva ce am spus si nu contribui sau te oferi sa o faci, te rog sa te abtii si sa scrii pe orice thread al meu orice ai caterincos, am destule topice sa faci caterinca pana ti se lasa pl de tot in jos....

La valoarea ta, tu cea care ai 200 de chiloti si strunesti zeci de cashpigs insetati de nurii tai cibernetici? :)

Link spre comentariu

Ok! Hai să o lăsăm pe alcoolica nebună pentru că asta vrea, cu asta se hrănește: cu scandal și cu ură. Să nu-i mai dăm prilejul să se bucure și să o ignorăm pe orice topic ar posta. 

Mda, eu te-am provocat si caut scandal. :)

Ce altceva face nebuna alcoolica? Vorbeai de ma-ta?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...