n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 2, 2015 iubito nimeni nu iti vrea raul, dormi, retrage-te .maine e altceva:) nu e frumos ce faci acum, te rog! termina! Neee, m-au trezit din calmul intelegerii psihopatilor... Next. Va calc psihic de va raman pe creier pe viata...Ce altceva mai este un om care v-a vorbit normal, dar este jegos si betiv, sa nu uitat ca trebuie sa moara...Apropos, aberati pe un toping de caritate... Mi-as... ascult (citesc) poate, daca ma implorati cum trebuie... Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2015 Neee, m-au trezit din calmul intelegerii psihopatilor... Next. Va calc psihic de va raman pe creier pe viata...Ce altceva mai este un om care v-a vorbit normal, dar este jegos si betiv, sa nu uitat ca trebuie sa moara...Apropos, aberati pe un toping de caritate... Mi-as... ascult (citesc) poate, daca ma implorati cum trebuie... te implor eu-dute dracului !!! 1 Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2015 Fiind topic de caritate,tu dilimandroaso ce cauti aci???nu ai fost in stare sa donezi un cent si vi sa ma tragi pe mine la rost??? mars in tuica de penala ce esti. 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 2, 2015 Neee, m-au trezit din calmul intelegerii psihopatilor... Next. Va calc psihic de va raman pe creier pe viata...Ce altceva mai este un om care v-a vorbit normal, dar este jegos si betiv, sa nu uitat ca trebuie sa moara...Apropos, aberati pe un toping de caritate... Mi-as... ascult (citesc) poate, daca ma implorati cum trebuie... Nu e bine Amada Totul se intoarce, nu e bine asculta te rog..... maine vei regreta, dar va fi tardiv, ca deja ai scris. si ca un om vicios nu recetesti ce ai scris, dar in sinea ta stiii ce si unde ai scris. Termina, in primu rand iti faci tie un bine, eu nu-s impotriva ta, dar te rog sa nu mai postezi aici, te rog frumos! Link spre comentariu
Examinatorul Reputație: 252 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 2, 2015 Neee, m-au trezit din calmul intelegerii psihopatilor... Next. Va calc psihic de va raman pe creier pe viata...Ce altceva mai este un om care v-a vorbit normal, dar este jegos si betiv, sa nu uitat ca trebuie sa moara...Apropos, aberati pe un toping de caritate... Mi-as... ascult (citesc) poate, daca ma implorati cum trebuie... Daca te-a futut Nenea Picon, macar pe el asculta-l ! Sau din respect pentru Cassy, iesi de pe topicul asta si nu te mai intoarceNu ai avut nici macar un mesaj de sustinere, pentru mizeriile pe care le-ai scris pe aici. Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2015 Mda, eu te-am provocat si caut scandal. Ce altceva face nebuna alcoolica? Vorbeai de ma-ta?in casa lui maica'sa ai dormit nesimtito. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 2, 2015 te implor eu-dute dracului !!! Fiind topic de caritate,tu dilimandroaso ce cauti aci???nu ai fost in stare sa donezi un cent si vi sa ma tragi pe mine la rost??? mars in tuica de penala ce esti. Yka, vrei bani? Nu am fost in stare sa trimit precum multi altii, nu ne place sa ni se ia banul cu japca, de, unii nu suntem tigani sa te intelegem.Disperata rau... Daca te razbuni verbal pe mine esti mai bine? Pana acum te-a ajutat? Scrie, plm, daca vrei sa-mi pese trebuia sa scrii altceva...Scrie, in sfarsit te descarci... Nu te-am provocat eu, pe tine chiar te ajuta pulea spatarul, alfel nu faceai psihoze...Ti-am sugerat o vacanta, desi who the fuck needs you, mi-a fost mila, in schimb musti mai ceva ca o catea turbata.Sanatate! Link spre comentariu
Examinatorul Reputație: 252 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 2, 2015 Yka, vrei bani? Nu am fost in stare sa trimit precum multi altii, nu ne place sa ni se ia banul cu japca, de, unii nu suntem tigani sa te intelegem.Disperata rau... Daca te razbuni verbal pe mine esti mai bine? Pana acum te-a ajutat? Scrie, plm, daca vrei sa-mi pese trebuia sa scrii altceva...Scrie, in sfarsit te descarci... Nu te-am provocat eu, pe tine chiar te ajuta pulea spatarul, alfel nu faceai psihoze...Ti-am sugerat o vacanta, desi who the fuck needs you, mi-a fost mila, in schimb musti mai ceva ca o catea turbata.Sanatate!Reiau un mesj anterior:De unde sti tu fa, ca Yka nu este ajutata ?Nu ai primit raportul? Link spre comentariu
remember_me Reputație: -552 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:. Oras:. Partajează Postat Octombrie 2, 2015 Bai ce pula mea e aici? Dintr-un topic,caritabil s-a ajuns la balacareala.Se vede amando sau cum dracu o fi fost nikul tau (cel vechi) se vede ca nu ai ce face.. Mai bine marș la supt de pulă sau du-te in pula mea la somn. Am vazut ca m-ai pomenit de cateva ori. Ce pula mea ..nu ai loc de mine? Marș da-te-n gâții tai de scroafa ce esti. 8 Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2015 Yka, vrei bani? Nu am fost in stare sa trimit precum multi altii, nu ne place sa ni se ia banul cu japca, de, unii nu suntem tigani sa te intelegem.Disperata rau... Daca te razbuni verbal pe mine esti mai bine? Pana acum te-a ajutat? Scrie, plm, daca vrei sa-mi pese trebuia sa scrii altceva...Scrie, in sfarsit te descarci... Nu te-am provocat eu, pe tine chiar te ajuta pulea spatarul, alfel nu faceai psihoze...Ti-am sugerat o vacanta, desi who the fuck needs you, mi-a fost mila, in schimb musti mai ceva ca o catea turbata.Sanatate!deci logic ar trebui sa te feresti de mine, tu esti turbata din placenta Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 2, 2015 Nenea Picon, ai fututo si pe Amada ?Incredibil ! Recunosc! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 2, 2015 in casa lui maica'sa ai dormit nesimtito. O cumpărasem eu din 1992, dar da, era casa părintescă. Las-o dracu pe nesimțită Yka, nu merită jigodia! Link spre comentariu
Examinatorul Reputație: 252 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 2, 2015 Recunosc! Esti vechi nene si incercat ! Link spre comentariu
Examinatorul Reputație: 252 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 2, 2015 Bai ce pula mea e aici? Dintr-un topic,caritabil s-a ajuns la balacareala.Se vede amando sau cum dracu o fi fost nikul tau (cel vechi) se vede ca nu ai ce face.. Mai bine marș la supt de pulă sau du-te in pula mea la somn. Am vazut ca m-ai pomenit de cateva ori. Ce pula mea ..nu ai loc de mine? Marș da-te-n gâții tai de scroafa ce esti.Bravo, bebe !Imi place de tine ! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 2, 2015 Mda, eu te-am provocat si caut scandal. Ce altceva face nebuna alcoolica? Vorbeai de ma-ta? Comentariile sunt de prisos! Jigodia tot jigodie ,,, Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 2, 2015 deci logic ar trebui sa te feresti de mine, tu esti turbata din placenta Logic, tu faci bani aici, mie nu-mi pasa pe unde dau peste tine, tu ma urasti la fel ca pasarica arsa...Atata energie irosita...2 copii zici, ei stiu ca sugi pula pe bani? Definim mai tarziu cine sunt eu, esti lipsita de gandire mediocra sa constati ce faci... Link spre comentariu
remember_me Reputație: -552 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:. Oras:. Partajează Postat Octombrie 2, 2015 Bravo, bebe !Imi place de tine !Stai sa vezi ce incepe nebuna acu .. Nui bai si asa nu aveam somn faza e ca si eu am participat ..fiecare cu sufletul si gandirea lui ... Dar o japiță sa ferfeleasca in asa hal un topic ,caritabil .. Las-o in pula mea. A si scuze pentru limbaj insa cu unii/unele idioti/idioate ..mai folosesc un limbaj ..foarte urat 1 7 Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2015 O cumpărasem eu din 1992, dar da, era casa părintescă. Las-o dracu pe nesimțită Yka, nu merită jigodia!ete na cum sa o las,prea mult si-a facut AMLABA de cap,sa ma fii tras cineva la raspundere din cei care au donat (dar am notat tot)nu o labila psihic- Link spre comentariu
Examinatorul Reputație: 252 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 2, 2015 ete na cum sa o las,prea mult si-a facut AMLABA de cap,sa ma fii tras cineva la raspundere din cei care au donat (dar am notat tot)nu o labila psihic-Noi stim mamicule, ce ai facut ! cred ca asta conteaza mai multnu elucrubratiile nebuneiNumai sa nu-ti faci rau !Nebuna asta depresiva n-o sa se opreasca. Am mai vazut-o si pe alte topice.Nu se lasa, vrea sa aibe ultimul cuvant intotdeaunacred ca solutia ar fi sa nu-i mai raspunda nimeni si probabil ca atunci se va potoli! 2 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Octombrie 2, 2015 (...)Sincer, fara nici o rautate, nu inteleg de ce va faceti asta...(...) de ce trebuie neaparat sa afisati pe forum? De ce ajunsa acasa trebuie sa-i scrii public, aici, ca ai ajuns cu bine? Arunc si eu cu o opinie, in lipsa de altceva..."Trebuie neaparat sa afiseze pe forum" pentru ca e vorba de mediatizare, cum s-ar spune. E vorba despre faptul ca un om inimos (fie el si curvar, cele doua atribute nu se exclud reciproc), poate vedea topicul fix in ziua cand are chef (pe romaneste) de fwtut... si daca ziua aia se intampla sa fie una aleasa de catre Yka & co. pentru donatii, ar putea alege sa imbine placutul cu utilul, ajutand (in timp ce-si satisface viciul) o persoana deosebita. Ilegal...? Poate. Imoral...? Nush'... e de discutat. FRUMOS...? Cu siguranta! Un fel de "Haideti, oameni buni, ca se poate!!!" in cel mai pozitiv sens al cuvintelor... In certurile ulterioare, nu ma bag, conform traditiei. 5 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 2, 2015 Noi curve li curvar, pizde și carici,Luptăm să sprijinim o "colegă de servici".Pe Amada ne căcăm În curu-i mare o pișămȘi vodca-n cur i-o băgăm. Am zis! 4 3 Link spre comentariu
Examinatorul Reputație: 252 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 2, 2015 Noi curve li curvar, pizde și carici,Luptăm să sprijinim o "colegă de servici".Pe Amada ne căcăm În curu-i mare o pișămȘi vodca-n cur i-o băgăm. Am zis! . Imi pare rau ca nu pot sa-ti bag punct !esti total nene , sa traiesti !trebuie neaparat sa ne vedem la Yka sa bem o cafea impreuna ! ti-am vazut si sapca, cand am fost eu prima data la Yka, inca era acolo. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2015 Partajează Postat Octombrie 2, 2015 Noi curve li curvar, pizde și carici,Luptăm să sprijinim o "colegă de servici".Pe Amada ne căcăm În curu-i mare o pișămȘi vodca-n cur i-o băgăm. Am zis! De la ce ti se trage insipartia la ora asta>!? Link spre comentariu
Examinatorul Reputație: 252 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 2, 2015 Deci sa revenim, de unde am plecat: confirm prezenta mea la Yka, duminica asta. Impreuna pentru Cassy ! Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 3, 2015 Ai de plm,haos ati facut aseara aiciMai bine de mine ca am fost matol 3 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum