phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2015 intelegi ca eu calc in acelasi timp rufe si nu vreau sa dau cu fieru peste degete ori esti turc? Pai e mai important calcatul decat forumul?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 6, 2015 intelegi ca eu calc in acelasi timp rufe si nu vreau sa dau cu fieru peste degete ori esti turc? vezi ca stii )
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2015 vezi ca stii )Iar iti dai quote singura?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 6, 2015 Iar iti dai quote singura? sunt mult prea funny pt forumu asta, bag picioarele ma apuc part time de stand upvoiam sa vorbesc despre mine la persoana a 3 a
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 6, 2015 Băi, io în armată călcam pantalonii ... sub saltea. 2 2
johnny&white Reputație: -438 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Septembrie 6, 2015 Băi, io în armată călcam pantalonii ... sub saltea. Domnu da' ati facut armata?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 6, 2015 Băi, io în armată călcam pantalonii ... sub saltea. asa am pus si io niste monede sub salta, sperand ca fac pui si se vor inmulti. ale drq, cred ca erau sterile
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2015 Băi, io în armată călcam pantalonii ... sub saltea. Le faceai dunga cu monezile
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2015 sunt mult prea funny pt forumu asta, Adevarat,tu cu Ingineru ce mai sunteti 1 4
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 6, 2015 Domnu da' ati facut armata? Da. La cavalerie grea.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 6, 2015 Da. La cavalerie grea.imi iei calutz Piconash? mi-iei, mi-iei ,MI-IEIIIIIIIIIII? (ultimu a fost rostit cu un tiuit care seamana cu o creta pe tabla)
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 6, 2015 Miei pula!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 6, 2015 Miei pula! manca-mi-ai pisicutza ! nu mai esti bunicul meu ca nimic nu imi iei. e clar ca nu esti din familia mea din moment ce nu simti nevoia sa imi cumperi iubirea
yka Reputație: 9109 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 6, 2015 manca-mi-ai pisicutza ! nu mai esti bunicul meu ca nimic nu imi iei. e clar ca nu esti din familia mea din moment ce nu simti nevoia sa imi cumperi iubirea IUBIREA nu se cumpara absolut niciodata !!! 5
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 6, 2015 IUBIREA nu se cumpara absolut niciodata !!! mda intam[larea face ca la mine iertarea mereu s-a cumparat si am ramas oarecum setata, nu iubirea
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 6, 2015 4 2
laurelian Reputație: 2012 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 6, 2015 manca-mi-ai pisicutza ! nu mai esti bunicul meu ca nimic nu imi iei. e clar ca nu esti din familia mea din moment ce nu simti nevoia sa imi cumperi iubirea Piciane, săi repede, că-ți dă asta pizda!
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Septembrie 6, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Septembrie 6, 2015 si esti curios sa vezi cine e smintita live dai bacsis cam cat face un suc un oras si punem ce se aduna tot la Cassy . altcevas nu fac. PS atata cat cotizati pt ea puteti sa ma si injurati live, dar numa dupa ce platiti Adică un fel de poze cu maimuța? 1 5
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 6, 2015 Adică un fel de poze cu maimuța? nu ca la poze nu stau, un fel de ras ca proasta la pula live si topaiala aidoma live fac pariu ca live fac pe oricve sa rada cu pofta, nu mi s-a intamplat niciodata sa nu reusesc.
yka Reputație: 9109 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 6, 2015 Scuze Alinuta multumesc pentru ajutor
laury Reputație: 24072 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Septembrie 6, 2015 Promovez acest topic in ideea ca o putem ajuta pe colega noastra CASSY !!! Tin sa va anunt ca voi presta saptamanal DUMINICA in folosul ei. Invit pe acesta cale,si o alta colega in locatia mea (garsoniera) prestarea ei fiind :simpla finalizare / 1ora / show erotic impreuna-e alegerea ei,cum vrea sa ajute,gestul conteaza mai mult. Chiar in aceasta Duminica ALINA 42,ma anuntat ca da curs invitatiei. Suma totala,la finalul zilei va fi postata pe acest topic. Care vreti si puteti alaturati-va. VA MULTUMESC FOARTE MULT !!! Frumoasa initiativa IKA! Esti un OM cu suflet mare! 6
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2015 Postat Septembrie 7, 2015 sunt mult prea funny pt forumu asta, De fapt, ești prea proasta pentru forumul asta. Atât de proasta încât te crezi Funny. ))Atât de proasta încât daca iti zice unu l ca ești proasta, tu razi ca proasta ))Apropo, ca am neglijat puțin: Ai mâncat ceva ieri? PS. yka, cat s a strâns darul ieri? lăutarii au fost buni?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 7, 2015 De fapt, ești prea proasta pentru forumul asta. Atât de proasta încât te crezi Funny. ))Atât de proasta încât daca iti zice unu l ca ești proasta, tu razi ca proasta ))Apropo, ca am neglijat puțin: Ai mâncat ceva ieri? PS. yka, cat s a strâns darul ieri? lăutarii au fost buni?Si tu atat de in retard si marginit de cand te-am observat ca te-ai agatat de mine ca fanul meu incat ai aceeasi placa de saptamani si in trei fraze am un lexic mai bogat decat tine decat probabil tot ce ai scris pe forum. Esti in ignore list definitiv si pt ca esti mai idiot si cu un handicap care vadit imi afecteaza veselia nu mai citesc niciodata ce scrii si niciodata nu vei mai primi pe formul un rapsund de la mine
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2015 Postat Septembrie 7, 2015 Băi, io în armată călcam pantalonii ... sub saltea. si faceai dunga cu prenadez 3
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 7, 2015 Prelandez se spune! 3 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum