rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 1, 2015 V-ati cuplat virtual...v-ati despartit virtual...daca te insela tot virtual tot ii dadeai papucii? Intreb si eu asa ca nu le am cu astea...ehh din moment ce planuiam sa ne mutam impreuna nu a fost atat de virtual si trebuia deja sa locuim impreuna daca nu ii dadeam cu flit.........definitiv ca mai mult m-am despartit decat sa fiu ok cu el
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Septembrie 1, 2015 nu mai vreau sa il barfesc dar e foarte prostut si chiar daca gandeam deseori ca imi ucide inteligenta era ok ca ma facea sa rad des. ma distra cat de tont era, plus ca era asa lejer ca feeling pt mine ca stiam ca daca o rup nu ma chinui prea mult plusca zice ca are bani are o pula, parintii lui au bani si el la 25 de ani nu a avut un singur job. ba chiar acu l-au cam taiat si parintii naspet, naspet, se linje pe bot de Pantera in cazu' asta .... dar totusi nu-i frumos sa dai din casa, lasa-l asa cum e cu bani sau fara femeilor le plac barbatii cu umor, zice lumea
picon Reputație: 1045 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 1, 2015 Roz, iar mă superi! De ce dai detalii private despre el? Cred că trebuie să mai crești, scuză-mă!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 1, 2015 naspet, naspet, se linje pe bot de Pantera in cazu' asta .... dar totusi nu-i frumos sa dai din casa, lasa-l asa cum e cu bani sau fara femeilor le plac barbatii cu umor, zice lumeaintamplator orice as spune despre el nu e suficient avand in vedere cat minte el despre mine. macar eu spun chestii adevarate. nu se linge ca ii dau , dar nu il lasa sa se lafaie ca inainte. dar ai dreptate nu e cazul sa mai vorbesc despre el
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 1, 2015 Roz, iar mă superi! De ce dai detalii private despre el? Cred că trebuie să mai crești, scuză-mă!Picon am spus si am repetat nu te-am auzit pe tine si pe nimeni sa ii spuna sa nu ma injure si sa nu vb chestii urate si neadevarate despre mine ca o relatie se tine privata. Unde erati tu si astia cand el ma porcaia in toate felurile. Hai lasa-ma in pace ca ai inceput sa ma iriti
barrabas Reputație: 210 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:$$$ Oras:$$$ Postat Septembrie 1, 2015 Deci sunt în plin Kafka.Rapandula îl numește pe papagal "iubit" deși ei s-au văzut doar odata la față. Deșii după toate regulile de logica și de bun simț ei nu erau decât două cunoștințe oarecare, ea l-a părăsit pe el. Cum pula mea? Am căzut în vizuina iepurelui? Sunt în Matrice? Cu ce adevăruri lucrăm? Practic realitatea e prozaica: Prostituata virtuală a prins un fraier. Să-i zicem Diamond.Încearcă să suga de la el diverse, cu succes sau fără. Intre timp pica alt fraier, mai de perspectivă. Sa-i zicem Daywalker.Panarama se "îndrăgostește" instant de amărât, si-i dă jet la primul fraier. Acum lucrează la cel mai de perspectivă. Ce curva jalnică! Și patetică.
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Septembrie 1, 2015 intamplator orice as spune despre el nu e suficient avand in vedere cat minte el despre mine. macar eu spun chestii adevarate. nu se linge ca ii dau , dar nu il lasa sa se lafaie ca inainte. dar ai dreptate nu e cazul sa mai vorbesc despre el si totusi raman uimit cum femeile inteligente cad in capcana unor indivizi mai putin potenti intelectual decat ele ... dar cum am zis ca eu nu le am cu d'astea, va ramane un vesnic mister cat despre ce spune el despre tine, el se arunca in derizoriu .... si totusi, iata capcana relatiilor cu oameni sa zicem nepotrivizi, se ajunge la final la o balaceala reciproca in mocirla, un om normal la cap se bucura pentru ceea ce a fost frumos si merge mai departe, in viata ne intra si ne ies tot felul de oameni, de ce sa nu fim o amintire frumoasa pentru ei .....nu mai e, taci si mergi mai departe,respecta ceea ce a fost frumos, atat cat a tinut. 1
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Septembrie 1, 2015 Deci sunt în plin Kafka.Rapandula îl numește pe papagal "iubit" deși ei s-au văzut doar odata la față.Deșii după toate regulile de logica și de bun simț ei nu erau decât două cunoștințe oarecare, ea l-a părăsit pe el.Cum pula mea? Am căzut în vizuina iepurelui?Sunt în Matrice? Cu ce adevăruri lucrăm? Practic realitatea e prozaica: Prostituata virtuală a prins un fraier.Să-i zicem Diamond.Încearcă să suga de la el diverse, cu succes sau fără.Intre timp pica alt fraier, mai de perspectivă.Sa-i zicem Daywalker.Panarama se "îndrăgostește" instant de amărât, si-i dă jet la primul fraier.Acum lucrează la cel mai de perspectivă. Ce curva jalnică! Și patetică. simpatic zic, dar daca totul e numai virtual ... ce sa suga, megabytes ... sau macar teava de net ?
picon Reputație: 1045 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 1, 2015 Picon am spus si am repetat nu te-am auzit pe tine si pe nimeni sa ii spuna sa nu ma injure si sa nu vb chestii urate si neadevarate despre mine ca o relatie se tine privata. Unde erati tu si astia cand el ma porcaia in toate felurile. Hai lasa-ma in pace ca ai inceput sa ma iriti Fetiță, nu ai tu căderea să mă tragi de urechi. Dacă nu înțelegi, nu e vina mea. Repet: trebuie să mai crești, să te maturizezi.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 1, 2015 simpatic zic, dar daca totul e numai virtual ... ce sa suga, megabytes ... sau macar teava de net ? pe day il fut in draci dimineata la pranz si pe parcursu noptii, trebuie sa ma regrupez doar . si oricum nu poti compara un barbat interesant pe care il duce capul si il simt egal cu un pusti prostut . te rog sa nu mai vorbesti despre el aici ca e deplasat si nu-mi convine
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 1, 2015 Fetiță, nu ai tu căderea să mă tragi de urechi. Dacă nu înțelegi, nu e vina mea. Repet: trebuie să mai crești, să te maturizezi. din acest moment nu ai ce discuta cu mine si viceversa ca m-ai enervat. nu te-am vazut sa ii zici ca nu e ok sa injure ca la usa cortului inainte sau dupa ce am postat eu aici. talk to you never!
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Septembrie 1, 2015 pe day il fut in draci dimineata la pranz si pe parcursu noptii, trebuie sa ma regrupez doar . si oricum nu poti compara un barbat interesant pe care il duce capul si il simt egal cu un pusti prostut desi are si asta prea mult timp liber, da' ferice de el daca sta pe forum si vine banucat despre dusul capului ... uneori nu trebe sa exprimam tot ce ne duce capul, asta-i micul-mare defect al lui day
laurelian Reputație: 2012 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 1, 2015 de ce tii tu neaparat sa fi needucat? altfel aí fi un tip valabilE prieten cu Zeta. Își permite...
picon Reputație: 1045 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 1, 2015 din acest moment nu ai ce discuta cu mine si viceversa ca m-ai enervat. nu te-am vazut sa ii zici ca nu e ok sa injure ca la usa cortului inainte sau dupa ce am postat eu aici. talk to you never! Mă duc să caut o lamă să-mi tai venele.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 1, 2015 desi are si asta prea mult timp liber, da' ferice de el daca sta pe forum si vine banucat despre dusul capului ... uneori nu trebe sa exprimam tot ce ne duce capul, asta-i micul-mare defect al lui day mie imi place asta la el si acum te rog sa nu vorbim despre el pe threadul asta ca e foarte foarte departe de povestea asta si asa imi doresc sa il tin. Efectiv numele lui nu are ce cauta pe langa Diamond
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Septembrie 1, 2015 din acest moment nu ai ce discuta cu mine si viceversa ca m-ai enervat. nu te-am vazut sa ii zici ca nu e ok sa injure ca la usa cortului inainte sau dupa ce am postat eu aici. talk to you never! Conu' Picon e un fel de egumen al forumului, este aici dinaintea lui Burebisa, deci iti vorbeste de la inaltimea etatii sale milenare
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 1, 2015 Conu' Picon e un fel de egumen al forumului, este aici dinaintea lui Burebisa, deci iti vorbeste de la inaltimea etatii sale milenare ieri eram nepoata lui astazi nu il mai cunosc. femeile-s parsive
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Septembrie 1, 2015 mie imi place asta la el si acum te rog sa nu vorbim despre el pe threadul asta ca e foarte foarte departe de povestea asta si asa imi doresc sa il tin. Efectiv numele lui nu are ce cauta pe langa Diamond moaaa, devin gelosi iubitii virtuali, belea de belea
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Septembrie 1, 2015 ieri eram nepoata lui astazi nu il mai cunosc. femeile-s parsive Femeia e adesea schimbatoare, nebun este acela care se increde-n ea.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 1, 2015 moaaa, devin gelosi iubitii virtuali, belea de belea Azareth pt day bag cutitu in careva si nu virtual . careful whcha say
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2015 daca nu vorbesti frumos te bag la ignor din nou. in primul rand day are zeci de poze cu mine si un videoclip deci stie prea bine cum arat. in al doilea rand nu as posta niciodata ce vb cu el, deci nu isi are locul in discutia asta de niciun fel. daca mai spui ceva despre el pe theadu asta ignor direct. pe day chiar il respect si daca ma ciondanesc cu el nu ma/il expun public.deci iti dai seama , il bagi la ignore din nou , sa stii ca atunci cand o sa faci asta...soarele , nu va mai rasari pe bune ? iar doi la mana , cine pula mea crezi tu ca te mai haleste vrajeala ca nu ai mai face publice mesajele private dintre tine si x user , din moment ce ai calcat pe bec deja...bitch please 2
picon Reputație: 1045 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 1, 2015 Conu' Picon e un fel de egumen al forumului, este aici dinaintea lui Burebisa, deci iti vorbeste de la inaltimea etatii sale milenare Sunt un fel de Burebista.
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Septembrie 1, 2015 deci iti dai seama , il bagi la ignore din nou , sa stii ca atunci cand o sa faci asta...soarele , nu va mai rasari pe bune ? iar doi la mana , cine pula mea crezi tu ca te mai haleste vrajeala ca nu ai mai face publice mesajele private dintre tine si x user , din moment ce ai calcat pe bec deja...bitch please cum le stii tu pe toate, precum un om mare
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 1, 2015 deci iti dai seama , il bagi la ignore din nou , sa stii ca atunci cand o sa faci asta...soarele , nu va mai rasari pe bune ? iar doi la mana , cine pula mea crezi tu ca te mai haleste vrajeala ca nu ai mai face publice mesajele private dintre tine si x user , din moment ce ai calcat pe bec deja...bitch please i forgive you and to you i am miss bitch . u dun know me that way
mișkin Reputație: 344 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Septembrie 1, 2015 Sunt un fel de Burepizda.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum