Sari la conținut

Private life :)

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

V-ati cuplat virtual...v-ati despartit virtual...daca te insela tot virtual tot ii dadeai papucii? Intreb si eu asa ca nu le am cu astea...

ehh din moment ce planuiam sa ne mutam impreuna nu a fost atat de virtual si trebuia deja sa locuim impreuna daca nu ii dadeam cu flit.........definitiv ca mai mult m-am despartit decat sa fiu ok cu el

Postat

nu mai vreau sa il barfesc dar e foarte prostut si chiar daca gandeam deseori ca imi ucide inteligenta era ok ca ma facea sa rad des. ma distra cat de tont era, plus ca era asa lejer ca feeling pt mine ca stiam ca daca o rup nu ma chinui prea mult :) plusca zice ca are bani are o pula, parintii lui au bani si el la 25 de ani nu a avut un singur job. ba chiar acu l-au cam taiat si parintii

naspet, naspet, se linje pe bot de Pantera in cazu' asta  :laugh2  .... dar totusi nu-i frumos sa dai din casa, lasa-l asa cum e cu bani sau fara  :laugh2  :laugh2

femeilor le plac barbatii cu umor, zice lumea

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Roz, iar mă superi! De ce dai detalii private despre el? Cred că trebuie să mai crești, scuză-mă!

Postat

naspet, naspet, se linje pe bot de Pantera in cazu' asta  :laugh2  .... dar totusi nu-i frumos sa dai din casa, lasa-l asa cum e cu bani sau fara  :laugh2  :laugh2

femeilor le plac barbatii cu umor, zice lumea

intamplator orice as spune despre el nu e suficient avand in vedere cat minte el despre mine. macar eu spun chestii adevarate.  nu se linge ca ii dau , dar nu il lasa sa se lafaie ca inainte. dar ai dreptate nu e cazul sa mai vorbesc despre el :)

Postat

Roz, iar mă superi! De ce dai detalii private despre el? Cred că trebuie să mai crești, scuză-mă!

Picon am spus si am repetat nu te-am auzit pe tine si pe nimeni sa ii spuna sa nu ma injure si sa nu vb chestii urate si neadevarate despre mine ca o relatie se tine privata. Unde erati tu si astia cand el ma porcaia in toate felurile. Hai lasa-ma in pace ca ai inceput sa ma iriti

• Oras:$$$
  • Oras:$$$
Postat

Deci sunt în plin Kafka.

Rapandula îl numește pe papagal "iubit" deși ei s-au văzut doar odata la față.

Deșii după toate regulile de logica și de bun simț ei nu erau decât două cunoștințe oarecare, ea l-a părăsit pe el.

Cum pula mea?

Am căzut în vizuina iepurelui?

Sunt în Matrice?

Cu ce adevăruri lucrăm?

Practic realitatea e prozaica:

Prostituata virtuală a prins un fraier.

Să-i zicem Diamond.

Încearcă să suga de la el diverse, cu succes sau fără.

Intre timp pica alt fraier, mai de perspectivă.

Sa-i zicem Daywalker.

Panarama se "îndrăgostește" instant de amărât, si-i dă jet la primul fraier.

Acum lucrează la cel mai de perspectivă.

Ce curva jalnică!

Și patetică.

Postat

intamplator orice as spune despre el nu e suficient avand in vedere cat minte el despre mine. macar eu spun chestii adevarate.  nu se linge ca ii dau , dar nu il lasa sa se lafaie ca inainte. dar ai dreptate nu e cazul sa mai vorbesc despre el :)

si totusi raman uimit cum femeile inteligente cad in capcana unor indivizi mai putin potenti intelectual decat ele ...  dar cum am zis ca eu nu le am cu d'astea, va ramane un vesnic mister 

cat despre ce spune el despre tine, el se arunca in derizoriu .... si totusi, iata capcana relatiilor cu oameni sa zicem nepotrivizi, se ajunge la final la o balaceala reciproca in mocirla, un om normal la cap se bucura pentru ceea ce a fost frumos si merge mai departe, in viata ne intra si ne ies tot felul de oameni, de ce sa nu fim o amintire frumoasa pentru ei .....nu mai e, taci si mergi mai departe,respecta ceea ce a fost frumos, atat cat a tinut.

• Like 1
Postat

Deci sunt în plin Kafka.

Rapandula îl numește pe papagal "iubit" deși ei s-au văzut doar odata la față.

Deșii după toate regulile de logica și de bun simț ei nu erau decât două cunoștințe oarecare, ea l-a părăsit pe el.

Cum pula mea?

Am căzut în vizuina iepurelui?

Sunt în Matrice?

Cu ce adevăruri lucrăm?

Practic realitatea e prozaica:

Prostituata virtuală a prins un fraier.

Să-i zicem Diamond.

Încearcă să suga de la el diverse, cu succes sau fără.

Intre timp pica alt fraier, mai de perspectivă.

Sa-i zicem Daywalker.

Panarama se "îndrăgostește" instant de amărât, si-i dă jet la primul fraier.

Acum lucrează la cel mai de perspectivă.

Ce curva jalnică!

Și patetică.

simpatic zic, dar daca totul e numai virtual ... ce sa suga, megabytes ... sau macar teava de net ?  :laugh2

Postat

Picon am spus si am repetat nu te-am auzit pe tine si pe nimeni sa ii spuna sa nu ma injure si sa nu vb chestii urate si neadevarate despre mine ca o relatie se tine privata. Unde erati tu si astia cand el ma porcaia in toate felurile. Hai lasa-ma in pace ca ai inceput sa ma iriti

Fetiță, nu ai tu căderea să mă tragi de urechi. Dacă nu înțelegi, nu e vina mea. Repet: trebuie să mai crești, să te maturizezi. 

Postat

simpatic zic, dar daca totul e numai virtual ... ce sa suga, megabytes ... sau macar teava de net ?  :laugh2

pe day il fut in draci dimineata la pranz si pe parcursu noptii, trebuie sa ma regrupez doar . si oricum nu poti compara un barbat interesant pe care il duce capul si il simt egal cu un pusti prostut . te rog sa nu mai vorbesti despre el aici ca e deplasat si nu-mi convine

Postat

Fetiță, nu ai tu căderea să mă tragi de urechi. Dacă nu înțelegi, nu e vina mea. Repet: trebuie să mai crești, să te maturizezi. 

din acest moment nu ai ce discuta cu mine si viceversa ca m-ai enervat.  nu te-am vazut sa ii zici ca nu e ok sa injure ca la usa cortului inainte sau dupa ce am postat eu aici. talk to you never!

Postat

pe day il fut in draci dimineata la pranz si pe parcursu noptii, trebuie sa ma regrupez doar . si oricum nu poti compara un barbat interesant pe care il duce capul si il simt egal cu un pusti prostut 

desi are si asta prea mult timp liber, da' ferice de el daca sta pe forum si vine banu

cat despre dusul capului ... uneori nu trebe sa exprimam tot ce ne duce capul, asta-i micul-mare defect al lui day :)

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

de ce tii tu neaparat sa fi needucat? altfel aí fi un tip valabil

E prieten cu Zeta. Își permite...

Postat

din acest moment nu ai ce discuta cu mine si viceversa ca m-ai enervat.  nu te-am vazut sa ii zici ca nu e ok sa injure ca la usa cortului inainte sau dupa ce am postat eu aici. talk to you never!

Mă duc să caut o lamă să-mi tai venele.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

desi are si asta prea mult timp liber, da' ferice de el daca sta pe forum si vine banu

cat despre dusul capului ... uneori nu trebe sa exprimam tot ce ne duce capul, asta-i micul-mare defect al lui day :)

mie imi place asta la el si acum te rog sa nu vorbim despre el pe threadul asta ca e foarte foarte departe de povestea asta si asa imi doresc sa il tin. Efectiv numele lui nu are ce cauta pe langa Diamond

Postat

Conu' Picon e un fel de egumen al forumului, este aici dinaintea lui Burebisa, deci iti vorbeste de la inaltimea etatii sale milenare  :laugh2

Postat

Conu' Picon e un fel de egumen al forumului, este aici dinaintea lui Burebisa, deci iti vorbeste de la inaltimea etatii sale milenare  :laugh2

ieri eram nepoata lui astazi nu il mai cunosc. femeile-s parsive :)

Postat

mie imi place asta la el si acum te rog sa nu vorbim despre el pe threadul asta ca e foarte foarte departe de povestea asta si asa imi doresc sa il tin. Efectiv numele lui nu are ce cauta pe langa Diamond

moaaa, devin gelosi iubitii virtuali, belea de belea  :laugh2

Postat

moaaa, devin gelosi iubitii virtuali, belea de belea  :laugh2

Azareth pt day bag cutitu in careva si nu virtual . careful whcha say  :laugh2

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

daca nu vorbesti frumos te bag la ignor din nou. in primul rand day are zeci de poze cu mine si un videoclip deci stie prea bine cum arat. in al doilea rand nu as posta niciodata ce vb cu el, deci nu isi are locul in discutia asta de niciun fel. daca mai spui ceva despre el pe theadu asta ignor direct. pe day chiar il respect si daca ma ciondanesc cu el nu ma/il expun public.

deci iti dai seama , il bagi la ignore din nou , sa stii ca atunci cand o sa faci asta...soarele , nu va mai rasari =)) pe bune ? iar doi la mana , cine pula mea crezi tu ca te mai haleste vrajeala ca nu ai mai face publice mesajele private dintre tine si x user , din moment ce ai calcat pe bec deja...bitch please =)) 

• Like 2
Postat

Sunt un fel de Burebista.  :laugh2

Postat

deci iti dai seama , il bagi la ignore din nou , sa stii ca atunci cand o sa faci asta...soarele , nu va mai rasari =)) pe bune ? iar doi la mana , cine pula mea crezi tu ca te mai haleste vrajeala ca nu ai mai face publice mesajele private dintre tine si x user , din moment ce ai calcat pe bec deja...bitch please =))

cum le stii tu pe toate, precum un om mare :)

Postat

i forgive you and to you i am miss bitch . u dun know me that way 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...