klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 1, 2015 nu e recomandabil sa dormi certat si nefutut 2
picon Reputație: 1045 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 1, 2015 nu Piconas ca am inceput sa utulizez lista de ignor si presimt multa activitate in zona aia de acum mi-iei ciocolata ? Nu că m-ai supărat rău. Ai dat-o de gard grav. 2 3
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Septembrie 1, 2015 e frumos afara poti sa iesi Trebuie sa recunosti ca indemnul suna oarecum ciudat, venind din partea cuiva cu 6000 de postari in 3 luni, catre cineva cu 400 de postari in 2 ani... 7
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 1, 2015 Trebuie sa recunosti ca indemnul suna oarecum ciudat, venind din partea cuiva cu 6000 de postari in 3 luni, catre cineva cu 400 de postari in 2 ani... tu sa taci ca te zmotocesc, iar faci galagie pa forumu meu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 1, 2015 Nu că m-ai supărat rău. Ai dat-o de gard grav.cum asa iubi? ce ti-am facut?
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2015 Postat Septembrie 1, 2015 Oare Dobre ce parere o avea ?
picon Reputație: 1045 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 1, 2015 Roz, nu mie mi-ai făcut ceva, nici nu ai de ce și nici nu ai cum. Postarea unor conversații private este nu doar o greșeală, ci un lucru interzis de regulile scrise sau nescrise de comportament, mai ales pe un forum de genul acesta. Se pot accepta la limită postările cu înjurături sau amenințări, ceea-ce nu era cazul în ce ai expus tu aici. Ai greșit Roz și trebuie să fii de acord cu asta.Pe de altă parte, nici Diamond nu e mai breaz, ce s-o mai zguduim! 1 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 1, 2015 Care faci pariu ca daywalker, cand se va intâlni cu panarama ( daca se va întâmpla asta), ii va suna telefonul si va spune ca are o treaba urgentă, de la munca si dus va fi ))))Probabil curva de Kendra este vreo panarama strâmba, de care daywalker va fugi de rupe pământul:)))) Sa nu mai zic ca n o duce capul nici cat o găina:)))))€ CA SI PS: Parasuto, acum n am citit conversațiile tale cu Diamond , dar le aștept, pe un topic separat numit " Virtual life" , pe cele cu Daywalker. Sunt 100% convins ca vor apare.Te pup in bot, fmm:)))))daca nu vorbesti frumos te bag la ignor din nou. in primul rand day are zeci de poze cu mine si un videoclip deci stie prea bine cum arat. in al doilea rand nu as posta niciodata ce vb cu el, deci nu isi are locul in discutia asta de niciun fel. daca mai spui ceva despre el pe theadu asta ignor direct. pe day chiar il respect si daca ma ciondanesc cu el nu ma/il expun public.
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2015 Postat Septembrie 1, 2015 Asa i ca pe daywalker il iubești mai mult ca pe Diamond? Si cu el tot virtual o arzi ? Ți-e nu îți place sa simți o pula calda in pizda? Numai cu răcituri din plastic? Ce zici, daca nu vrea daywalker sa te futa, vin eu sa te omenesc? Sa ti faci si tu odată pofta. Vin fără sa ti cer vreun ban, dai doar o pizza de la jerrys, ca e cea mai buna
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2015 Postat Septembrie 1, 2015 Nea Picoane, in ultima vreme breaz pe aici pe forum = Rara Avis !
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 1, 2015 Roz, nu mie mi-ai făcut ceva, nici nu ai de ce și nici nu ai cum. Postarea unor conversații private este nu doar o greșeală, ci un lucru interzis de regulile scrise sau nescrise de comportament, mai ales pe un forum de genul acesta. Se pot accepta la limită postările cu înjurături sau amenințări, ceea-ce nu era cazul în ce ai expus tu aici. Ai greșit Roz și trebuie să fii de acord cu asta.Pe de altă parte, nici Diamond nu e mai breaz, ce s-o mai zguduim!ok fie imi asum greseala si imi ofer scuze. pe de alta parte toti ati intrat sa va dati cu parerea. daca era asa neinteresant sareati peste. nu am de gand sa ma disculp , dar l-am tratat asa cum merita. el a facut de multe ori pe diverse theaduri si sectiuni din forum ofense foarte foarte urate si complet mincinoase. vreau sa aud si eu inregistrarile alea in care gemeam si faceam sex telefonic. mintie de ingheata apele. era deplasat daca ii publicam fotografiile, nr de telefon nume si prenume. adica el face asta de acteva ori si folosind-se de minciuni ca sa ma terfeleasca nimeni nu ii zice nimic, sau il trage de maneca in timp ce pe mine ma judecati si criticati
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2015 Postat Septembrie 1, 2015 PS- fac pariu ca si de Diamond tot asa ziceai , cum zici acum de daywalker.PS. Da si mie un videoclip cu tine cand te masturbezi sa fac si eu o laba
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Septembrie 1, 2015 tu sa taci ca te zmotocesc, iar faci galagie pa forumu meu 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 1, 2015 Asa i ca pe daywalker il iubești mai mult ca pe Diamond? Si cu el tot virtual o arzi ? Ți-e nu îți place sa simți o pula calda in pizda? Numai cu răcituri din plastic? Ce zici, daca nu vrea daywalker sa te futa, vin eu sa te omenesc? Sa ti faci si tu odată pofta. Vin fără sa ti cer vreun ban, dai doar o pizza de la jerrys, ca e cea mai bunaignore din nou in lista. ti-am spus clar sa nu il pomenesti aici
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2015 Nu că m-ai supărat rău. Ai dat-o de gard grav.Stai calm,nu-si da seama la cat de proasta e 1 4
picon Reputație: 1045 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 1, 2015 ok fie imi asum greseala si imi ofer scuze. pe de alta parte toti ati intrat sa va dati cu parerea. daca era asa neinteresant sareati peste. nu am de gand sa ma disculp , dar l-am tratat asa cum merita. el a facut de multe ori pe diverse theaduri si sectiuni din forum ofense foarte foarte urate si complet mincinoase. vreau sa aud si eu inregistrarile alea in care gemeam si faceam sex telefonic. mintie de ingheata apele. era deplasat daca ii publicam fotografiile, nr de telefon nume si prenume. adica el face asta de acteva ori si folosind-se de minciuni ca sa ma terfeleasca nimeni nu ii zice nimic, sau il trage de maneca in timp ce pe mine ma judecati si criticati Nu te judecă și nu te critică nimeni. Tu singură ți-ai făcut viața grea și acuma suporți consecințele. E grea viața pe forum! 1 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 1, 2015 Nu te judecă și nu te critică nimeni. Tu singură ți-ai făcut viața grea și acuma suporți consecințele. E grea viața pe forum!daca te tzuc si ma pisicesc mi-iei ciocolata?
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 1, 2015 da!emoticon care rade
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 1, 2015 da!emoticon care radeadica si tu mi-iei?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 1, 2015 da thank you!
mișkin Reputație: 344 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Septembrie 1, 2015 Lasa, fata, da-l in gat pe tontalaul ala... picoaie, stai dracului in cotetul ala si nu mai fa pe Solomon.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 1, 2015 Iconash daca nu mi-iei esti naspa uite klm imi ia
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 1, 2015 eu sant frate geaman cu picon 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 1, 2015 Lasa, fata, da-l in gat pe tontalaul ala... picoaie, stai dracului in cotetul ala si nu mai fa pe Solomon.Diamond este lasat definitiv. Nu am ce cauta cu el
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum