Sari la conținut

Private life :)

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

nu Piconas ca am inceput sa utulizez lista de ignor si presimt multa activitate in zona aia de acum :) mi-iei ciocolata ? :D

Nu că m-ai supărat rău. Ai dat-o de gard grav.

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

e frumos afara poti sa iesi

Trebuie sa recunosti ca indemnul suna oarecum ciudat, venind din partea cuiva cu 6000 de postari in 3 luni, catre cineva cu 400 de postari in 2 ani... :)

• Like 7
  • Oras:worldwide
Postat

Trebuie sa recunosti ca indemnul suna oarecum ciudat, venind din partea cuiva cu 6000 de postari in 3 luni, catre cineva cu 400 de postari in 2 ani... :)

tu sa taci ca te zmotocesc, iar faci galagie pa forumu meu 

post-169611-0-69879700-1441128607_thumb.jpg

Postat

cum asa iubi?  :laugh2  ce ti-am facut?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Oare Dobre ce parere o avea ?  :thinking 

Postat

Roz, nu mie mi-ai făcut ceva, nici nu ai de ce și nici nu ai cum. Postarea unor conversații private este nu doar o greșeală, ci un lucru interzis de regulile scrise sau nescrise de comportament, mai ales pe un forum de genul acesta. Se pot accepta la limită postările cu înjurături sau amenințări, ceea-ce nu era cazul în ce ai expus tu aici. Ai greșit Roz și trebuie să fii de acord cu asta.

Pe de altă parte, nici Diamond nu e mai breaz, ce s-o mai zguduim!

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Care faci pariu ca daywalker, cand se va intâlni cu panarama ( daca se va întâmpla asta), ii va suna telefonul si va spune ca are o treaba urgentă, de la munca si dus va fi :)))))

Probabil curva de Kendra este vreo panarama strâmba, de care daywalker va fugi de rupe pământul:)))) Sa nu mai zic ca n o duce capul nici cat o găina:)))))€

CA SI PS: Parasuto, acum n am citit conversațiile tale cu Diamond , dar le aștept, pe un topic separat numit " Virtual life" , pe cele cu Daywalker. Sunt 100% convins ca vor apare.

Te pup in bot, fmm:)))))

daca nu vorbesti frumos te bag la ignor din nou. in primul rand day are zeci de poze cu mine si un videoclip deci stie prea bine cum arat. in al doilea rand nu as posta niciodata ce vb cu el, deci nu isi are locul in discutia asta de niciun fel. daca mai spui ceva despre el pe theadu asta ignor direct. pe day chiar il respect si daca ma ciondanesc cu el nu ma/il expun public.

Vizitator sarlatanu
Postat

Asa i ca pe daywalker il iubești mai mult ca pe Diamond? Si cu el tot virtual o arzi ? Ți-e nu îți place sa simți o pula calda in pizda? Numai cu răcituri din plastic? Ce zici, daca nu vrea daywalker sa te futa, vin eu sa te omenesc? Sa ti faci si tu odată pofta. Vin fără sa ti cer vreun ban, dai doar o pizza de la jerrys, ca e cea mai buna

Vizitator
Postat

Nea Picoane, in ultima vreme breaz pe aici pe forum = Rara Avis ! :no2  :no2  :no2 

Postat

Roz, nu mie mi-ai făcut ceva, nici nu ai de ce și nici nu ai cum. Postarea unor conversații private este nu doar o greșeală, ci un lucru interzis de regulile scrise sau nescrise de comportament, mai ales pe un forum de genul acesta. Se pot accepta la limită postările cu înjurături sau amenințări, ceea-ce nu era cazul în ce ai expus tu aici. Ai greșit Roz și trebuie să fii de acord cu asta.

Pe de altă parte, nici Diamond nu e mai breaz, ce s-o mai zguduim!

ok fie imi asum greseala si imi ofer scuze. pe de alta parte toti ati intrat sa va dati cu parerea. daca era asa neinteresant sareati peste. nu am de gand sa ma disculp , dar l-am tratat asa cum merita. el a facut de multe ori pe diverse theaduri si sectiuni din forum ofense foarte foarte urate si complet mincinoase. vreau sa aud si eu inregistrarile alea in care gemeam si faceam sex telefonic. mintie de ingheata apele. era deplasat daca ii publicam fotografiile, nr de telefon nume si prenume. adica el face asta  de acteva ori si folosind-se de minciuni ca sa ma terfeleasca nimeni nu ii zice nimic, sau il trage de maneca in timp ce pe mine ma judecati si criticati

Vizitator sarlatanu
Postat

PS- fac pariu ca si de Diamond tot asa ziceai , cum zici acum de daywalker.

PS. Da si mie un videoclip cu tine cand te masturbezi sa fac si eu o laba

Postat

tu sa taci ca te zmotocesc, iar faci galagie pa forumu meu 

pre_1441129277__cat-slap.gif

• Like 1
Postat

Asa i ca pe daywalker il iubești mai mult ca pe Diamond? Si cu el tot virtual o arzi ? Ți-e nu îți place sa simți o pula calda in pizda? Numai cu răcituri din plastic? Ce zici, daca nu vrea daywalker sa te futa, vin eu sa te omenesc? Sa ti faci si tu odată pofta. Vin fără sa ti cer vreun ban, dai doar o pizza de la jerrys, ca e cea mai buna

ignore din nou in lista. ti-am spus clar sa nu il pomenesti aici

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Stai calm,nu-si da seama la cat de proasta e

• Like 1
  • Minus 4
Postat

ok fie imi asum greseala si imi ofer scuze. pe de alta parte toti ati intrat sa va dati cu parerea. daca era asa neinteresant sareati peste. nu am de gand sa ma disculp , dar l-am tratat asa cum merita. el a facut de multe ori pe diverse theaduri si sectiuni din forum ofense foarte foarte urate si complet mincinoase. vreau sa aud si eu inregistrarile alea in care gemeam si faceam sex telefonic. mintie de ingheata apele. era deplasat daca ii publicam fotografiile, nr de telefon nume si prenume. adica el face asta  de acteva ori si folosind-se de minciuni ca sa ma terfeleasca nimeni nu ii zice nimic, sau il trage de maneca in timp ce pe mine ma judecati si criticati

Nu te judecă și nu te critică nimeni. Tu singură ți-ai făcut viața grea și acuma suporți consecințele. E grea viața pe forum!

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Nu te judecă și nu te critică nimeni. Tu singură ți-ai făcut viața grea și acuma suporți consecințele. E grea viața pe forum!

daca te tzuc si ma pisicesc mi-iei ciocolata?

• Oras:Undisclosed
  • Oras:Undisclosed
Postat

Lasa, fata, da-l in gat pe tontalaul ala... :laugh2  :laugh2  :laugh2

picoaie, stai dracului in cotetul ala si nu mai fa pe Solomon.

Postat

Lasa, fata, da-l in gat pe tontalaul ala... :laugh2  :laugh2  :laugh2

picoaie, stai dracului in cotetul ala si nu mai fa pe Solomon.

Diamond este lasat definitiv. Nu am ce cauta cu el :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...