Sari la conținut

Socant: Parerea inginerului despre Rozkendra vs Diamond Prince. Credeti ca vom scapa de trolli?

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

ai binecuvantarea =))))

mai continuam, ca aveam niste texte.... :laugh2  :laugh2 dar chiar plec. trebuie sa imi fac bagajele pentru maine dimineata.

ce sa-i faci. asa e cand esti magnat, azi se incheie week-end-ul la mine si maine incepe iar, pe barosaneala. o tin numai in croaziere. :)))

bai astia, va salut!

continuati show-ul fara mine!  :138x

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=4ADh8Fs3YdU

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:worldwide

Sincera sa fiu... discutiile voastre ma cam depasesc!!!! Ori sunteti filozofii erei noastre ori sunteti atat de imaturi incat ma lasati fara cuvinte... nu stiu, iar eu de obicei stiu!

nu putem fi toti elevati ca tine draga mea, unii mai am chef de caterinca puerila. ce gasca si asta mai bine tacea...... ai chef de filozofie, deschide o carte!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

nu putem fi toti elevati ca tine draga mea, unii mai am chef de caterinca puerila. ce gasca si asta mai bine tacea...... ai chef de filozofie, deschide o carte!

Iar ai dat cu mucii-n fasole,nici nu ma mir.

Tocmai de ea ti-ai gasit sa te iei

Link spre comentariu

Iar ai dat cu mucii-n fasole,nici nu ma mir.

Tocmai de ea ti-ai gasit sa te iei

Fonixule esti inca unu care devine obsedat si imi comenteaza activitatea pe diverse threaduri tinandu-te dupa fusta mea :)) am emis o contra critica criticii aduse de ea, poate imi place felul ei de a fi, nu ai tu de unde stii. ea nu mi-a raspuns urat ceea ce e respectabil te-ai gasit tu sa o faci. nu imi face placere sa vb cu tine, crezi ca poti sa faci un efort si sa nu imi mai urmaresti raspunsurile te rog? thx u are a doll wink

Link spre comentariu

Fonixule esti inca unu care devine obsedat si imi comenteaza activitatea pe diverse threaduri tinandu-te dupa fusta mea :)) am emis o contra critica criticii aduse de ea, poate imi place felul ei de a fi, nu ai tu de unde stii. ea nu mi-a raspuns urat ceea ce e respectabil te-ai gasit tu sa o faci. nu imi face placere sa vb cu tine, crezi ca poti sa faci un efort si sa nu imi mai urmaresti raspunsurile te rog? thx u are a doll wink

Sunt obsedat de prostia si nesimtirea ta.Unde plm ti-a raspuns ea? Si cum plm iti permiti tu s-o faci gasca?Mars in plm de zdreanta,am sa postez unde vreau si cand vreau.Baga-ma la ignore din nou

Link spre comentariu

Sa stii ca te caracterizeaza bine sintagma asta...caterinca puerila. Esti mai puerila decat permite legea, dear Roz Viitoare Kendra))) :laugh2  :laugh2

• Minus 1
Link spre comentariu

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Sa stii ca te caracterizeaza bine sintagma asta...caterinca puerila. Esti mai puerila decat permite legea, dear Roz Viitoare Kendra))) :laugh2 :laugh2

Parcă era un nene pe aici care se lingea-n cur cu roz și era uimit de reacțiile mele fața de o asemenea asemenea gingășie de minunăție.

Ptiu! Tu erai, băga-mi-aș!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...