rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Nici eu nu ma vad bine daca-s amicul tau. vorba vine, nu ne cunoastem dar de ce nu te-ai vedea bine? i am all sugar, spice n everything nice. ai auzit altceva? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 1, 2015 ai binecuvantarea ))mai continuam, ca aveam niste texte.... dar chiar plec. trebuie sa imi fac bagajele pentru maine dimineata. ce sa-i faci. asa e cand esti magnat, azi se incheie week-end-ul la mine si maine incepe iar, pe barosaneala. o tin numai in croaziere. )) bai astia, va salut!continuati show-ul fara mine! https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=4ADh8Fs3YdU 1 3 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Septembrie 1, 2015 sa nu uiti baigon Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Septembrie 1, 2015 lu dolores trebuia sa.i zic Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Septembrie 1, 2015 lu dolores trebuia sa.i ziciar esti pa tel? Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Septembrie 1, 2015 iar esti pa tel? ihi Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Am și eu niște PM-uri cu ingineru...de pus în ramă. Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Am și eu niște PM-uri cu ingineru...de pus în ramă.da si noua daddy Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2015 da si noua daddy Nu cred că e cazul să le postez că sunt cu cuvinte jignitoare Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Nu cred că e cazul să le postez că sunt cu cuvinte jignitoare daaaaaa si noua baby Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2015 daaaaaa si noua baby Nu ca se supară prietenul meu ingineru pe mine Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Nu ca se supară prietenul meu ingineru pe minenu se supara baby ca-s evreu lui psihoterapeut favorit Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2015 nu se supara baby ca-s evreu lui psihoterapeut favorit Ingineru este un specimen aparte, are talentul lui. Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Ingineru este un specimen aparte, are talentul lui.si mie imi place maimutica aia rujata. mai ales cand baga emoticoane cu boob flash si shy, emoticonu ala in care rosesti 3 Link spre comentariu
lukyy73 Reputație: 8217 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Septembrie 1, 2015 si mie imi place maimutica aia rujata. mai ales cand baga emoticoane cu boob flash si shy, emoticonu ala in care rosesti + imagini atasate 3 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Yahtul e cu vasle sau are si motor? 1 Link spre comentariu
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Sincera sa fiu... discutiile voastre ma cam depasesc!!!! Ori sunteti filozofii erei noastre ori sunteti atat de imaturi incat ma lasati fara cuvinte... nu stiu, iar eu de obicei stiu! 2 1 Link spre comentariu
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Pana mea... niciodata nu m-am simtit atat de batrana 1 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Sincera sa fiu... discutiile voastre ma cam depasesc!!!! Ori sunteti filozofii erei noastre ori sunteti atat de imaturi incat ma lasati fara cuvinte... nu stiu, iar eu de obicei stiu!nu putem fi toti elevati ca tine draga mea, unii mai am chef de caterinca puerila. ce gasca si asta mai bine tacea...... ai chef de filozofie, deschide o carte! Link spre comentariu
shiva Reputație: 3141 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:Vest Oras:Vest Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Sacrificandu-mi demnitatea, voi posta un PM decisiv pentru vietile noastre. Suntem oare in pericol? Inginerul face dezvaluiri socante! Beleste ochii! )) )))) )))) )))))ing4.jpg Se pare ca Banatu' -i fruncea si la oameni ....deosebiti ) Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 2, 2015 nu putem fi toti elevati ca tine draga mea, unii mai am chef de caterinca puerila. ce gasca si asta mai bine tacea...... ai chef de filozofie, deschide o carte!Iar ai dat cu mucii-n fasole,nici nu ma mir.Tocmai de ea ti-ai gasit sa te iei Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Iar ai dat cu mucii-n fasole,nici nu ma mir.Tocmai de ea ti-ai gasit sa te ieiFonixule esti inca unu care devine obsedat si imi comenteaza activitatea pe diverse threaduri tinandu-te dupa fusta mea ) am emis o contra critica criticii aduse de ea, poate imi place felul ei de a fi, nu ai tu de unde stii. ea nu mi-a raspuns urat ceea ce e respectabil te-ai gasit tu sa o faci. nu imi face placere sa vb cu tine, crezi ca poti sa faci un efort si sa nu imi mai urmaresti raspunsurile te rog? thx u are a doll wink Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Fonixule esti inca unu care devine obsedat si imi comenteaza activitatea pe diverse threaduri tinandu-te dupa fusta mea ) am emis o contra critica criticii aduse de ea, poate imi place felul ei de a fi, nu ai tu de unde stii. ea nu mi-a raspuns urat ceea ce e respectabil te-ai gasit tu sa o faci. nu imi face placere sa vb cu tine, crezi ca poti sa faci un efort si sa nu imi mai urmaresti raspunsurile te rog? thx u are a doll winkSunt obsedat de prostia si nesimtirea ta.Unde plm ti-a raspuns ea? Si cum plm iti permiti tu s-o faci gasca?Mars in plm de zdreanta,am sa postez unde vreau si cand vreau.Baga-ma la ignore din nou Link spre comentariu
moccasin Reputație: -4 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 2, 2015 nu putem fi toti elevati ca tine draga mea, unii mai am chef de caterinca puerila. ce gasca si asta mai bine tacea...... ai chef de filozofie, deschide o carte!Sa stii ca te caracterizeaza bine sintagma asta...caterinca puerila. Esti mai puerila decat permite legea, dear Roz Viitoare Kendra))) 1 Link spre comentariu
laurelian Reputație: 2012 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Sa stii ca te caracterizeaza bine sintagma asta...caterinca puerila. Esti mai puerila decat permite legea, dear Roz Viitoare Kendra))) Parcă era un nene pe aici care se lingea-n cur cu roz și era uimit de reacțiile mele fața de o asemenea asemenea gingășie de minunăție. Ptiu! Tu erai, băga-mi-aș! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum