shiva Reputație: 3153 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:Vest Oras:Vest Postat Noiembrie 13, 2015 nu stiu de fete da am inteles ca la Kapaonik e super fain....nu e in Ro, dar totusi ma gandesc ca mergi pet sky gen
x the impaler Reputație: 10107 Postat Decembrie 3, 2015 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Autor Postat Decembrie 3, 2015 nu stiu de fete da am inteles ca la Kapaonik e super fain....nu e in Ro, dar totusi ma gandesc ca mergi pet sky genMultumesc. Chiar nu stiam de Kapaonik. Pentru ski pare foarte fain. Din pacate cu sarboaicele n-am reusit sa interactionez "constructiv" pana acum, desi am dormit cateva nopti prin serbia in diverse zone. Nu prea stiu limbi straine si nici nu-s foarte easy-going. Totusi sun ceva frumuseti prin tara asta. In vara erau niste promoterite studente prin benzinarii. Astea vorbeau ceva engleza, dar nu prea erau dispuse sa flirteze iar eu cam in criza de timp. Ma intreb cum o fi cu prostitutia la ei. Pe sosele sau la marginea oraselor n-am vazut nimic. 3
x the impaler Reputație: 10107 Postat Octombrie 17, 2017 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Autor Postat Octombrie 17, 2017 Prin Polonia a fost cineva? In trecere am fost si eu si stiu ce faine sunt polonezele. Acuma ma gandesc la o minivacanta de iarna in Zakopane. As fi curios, daca nu pica turiste ce pot gasi pe piata de profil. 3
zafluger Reputație: 569 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:oradea Oras:oradea Postat Octombrie 28, 2017 Pentru ski incearca Bukovel...e relativ aproape, preturile sunt bune, sunt multe turiste si ucrainiencele sunt faine. Vorbesc si engleza, mi s-au parut destul de easygoing. PS am fost cu mai multi prieteni, familie, nu am testat "piata" efectiv...
hquinn Reputație: -429 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Octombrie 30, 2017 Cred ca ajungea daca ii multumeai fara a faci misto. Aici aveai traume ? Hai zi sincer !!! Iti aduceai aminte cand faceau si altii misto de tine , asa-i !? Parazitule :))))))))))
proastadeines Reputație: -433 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 30, 2017 Aici aveai traume ? Hai zi sincer !!! Iti aduceai aminte cand faceau si altii misto de tine , asa-i !? Parazitule :))))))))))Baga minus, creier de gaina proasta.
brokoli Reputație: 3273 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Postat Octombrie 31, 2017 Aici aveai traume ? Hai zi sincer !!! Iti aduceai aminte cand faceau si altii misto de tine , asa-i !? Parazitule :))))))))))Acuma pe bune...Chiar sunt necesare toate contrele tale cu cei pe care nu-i suporti, pe toate topicurile?Inteleg ca ai ceva cu unii useri, da' nu stiu daca off-topicurile astea cu jigniri, injuraturi, cuvinte si formulari ofensatoare trebuie sa continue. 1
x the impaler Reputație: 10107 Postat Octombrie 31, 2017 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Autor Postat Octombrie 31, 2017 Intamplarea m-a dus in Polonia mai repede decat planuiam. Cracovia.... frumos, ieftin, placut. Mancarea de nota 10. Fetele.... beton. Nici nu ma asteptam sa fie altfel ca doar e centru universitar.Intr-o seara ploioasa fara program imi trece prin cap sa ma uit la piata locala de profil. Preturile dupa cum auzisem intre 100 si 300 zloti/ora (1 zlot = 1.10 lei). Multe au si pret pt toata noaptea 1000 - 1500 zloti.Sun la doua nr de pe un site - nu mai stiu sigur care dar cred ca asta era https://www.roksa.pl/en/advertisements/all/KrakowCulmea ca raspund ambele. Cu prima nu m-am inteles deloc (cam yes si no era tot vocabularul ei englez). Cu a doua m-am inteles cat de cat pana la faza cu adresa. N-am reusit sa pricep numele strazii.Asa nu merge mi-am zis. Cobor la receptie unde era un tanar. Astept un moment prielnic si il iau la intrebari. Amabil imi spune ca stie ceva fete, dar nu le poate chema la hotel si fara ceva poloneza am sanse mici.Ultima solutie ies sa intreb ceva taximetrist. Intr-o statie de taxi vad un sofer mai tanar si ma duc direct la el. Intelegea ceva engleza dar se exprima foarte greu. Imi arata pe tel o poza cu o doamna pe la vreo 35 de ani in chiloti. Stramb din nas si-i zic young, slim si mai si mimez cu mainile slim. Zambeste cauta in tel si-mi mai arata o alta poza:- tanara slim, blonda tunsa scurt. Zambesc si intreb how much? 150 zlotii. Urc in taxi si ma duce asta vreo 7 min pana in fata unui bloc. Vine cu mine si suna la interfon (fara sa o fi sunat inainte pe tipa).Ii explica ceva la interfon dupa care ma indruma la et 3 si imi arata pe panou nr ap. Fara sa-l intreb decartez un 50 si ne despartim. Cand ajung usa deschisa, blonda in trening (aia din poza) zambitoare ma pofteste inauntru. Engleza nici aici nu ma ajuta prea mult. Intreb cat costa si zice 150 zloti. Incerc sa aflu ce primesc de banii astia... cam greu dar se pare ca o intalnire costa 150. stai cat ai chefBanuiesc ca o ora e rezonabil. Am comunicat mai mult prin zambete. Dupa un dus in doi unde deja primisem multa atentie iesim din baie in hol unde intreaba zambind kinky or normal? Show me kinky zic. Deschide asta o usa si intram in camera cu... jucarii. Avea niste costumase, scolarita si asistenta am remarcat, un soi de masa ginecologica, catuse din piele de mai multe feluri, un soi de fotoliu. Cred ca mi-a vazut uimirea pe fata. Am zambit. Am luat o pereche de catuse din piele si o masca de ochi si am intrebat bedroom? Bedroom fain, desi era canapea nu se simtea imbinarea. Faza faina a fost cand a vrut sa-mi puna catusele si i-am raspuns zambind sadic: for you. A ezitat putin dar s-a lasat. Fara maini si legata la ochi jucaria s-a comportat nemaipomenit. Oricum mi-a placut de cand am intrat pe usa pentru ca se imbujora si parea rusinoasa. Daca n-a avut doua orgasme puternice si unul mai mic inseamna ca e cea mai buna artista pe care am intalnit-o. Dupa socoteala mea am petrecut dtd vreo ora si 20 de min in ap ei. Ca sa nu fac vreo tampenie am intrebat inca o data cat costa si mi-a zis din nou 150 zloti. Am lasat 200 si am pupat-o pe frunte. Ajuns in fata blocului mi-am dat seama ca n-am luat nr taximetristului.... si in zona nu se vedea nici urma de asa ceva. Numarul fetei nici nu l-am cerut ca din zambate n-aveam cum sa ne intelegem la tel.Intoarcere prin Zakopane. Statiune frumoasa. iar mancare buna si ieftina. Despre schi am cerut informatii si din cate am reusit sa aflu partiile nu-s chiar grozave, adica nu se compara cu Jasna sau Austria. De ceva actiune pe aici ma indoiesc. Adica putin probabil sa existe profesioniste. Eventual turiste vesele... dar cand am ajuns eu era cam intre sezoane. 6 1
x the impaler Reputație: 10107 Postat Martie 19, 2018 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Autor Postat Martie 19, 2018 In Amterdam la vitrina a fost cineva? Pretul pt un nr stiu ca e 30-50 Eur. (am fost si am intrebat, dar n-am putut intra - nu eram singur). Intrebarea e: cum se desfasoara treaba? Posibilitati de igienizare sunt? Stiu ca dus asistat si chestii din astea sunt servicii extra si sunt scumpe... Cam in cat timp trebuie sa termini treaba? A fost careva?Multumesc 2
unikum29 Reputație: 305 Postat Martie 19, 2018 Oras:oradea Oras:oradea Postat Martie 19, 2018 In Amsterdam la vitrine am fost toamna , prețul cerut de fete era de 50 euro o finalizare sau 20,30 de minute cu dus cu tot , se poate face dus înainte , sunt destul de frumoase , iar după ora 1 noaptea poți sa negociezi cu ele undeva pana la 30 de euro mai ales dacă ii place de tine , sunt foarte multe românce , o da cu tine pe engleză te lasa sa vorbesti si pe urma te întreabă din ce oraș esti 😂😂😂, sunt versate si nu te lasa sa le faci poza , dar euforia de pe strada roșie merita toții bani , dar fiind amator de masaj nu am putut rata așa ceva acolo , sunt toate națiile si frumoase si mai puțin frumoase , dar toaletele publice sunt cele mai tari din lume , sunt doar pentru barbati , de închipuit , dacă mi-ar fi spus cineva cum sunt nu-l credeam , ceva bine gândit si evidențiat , bere buna , ciuperci bune, ciocolata buna , etc ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘🇹🇩🇹🇩🇹🇩Ciocane Tari 3
vistantric Reputație: -3411 Postat Martie 19, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Martie 19, 2018 Deci stai! Aici e topic despre vacante sau curve? Va rog... 😑 14 13
unikum29 Reputație: 305 Postat Martie 19, 2018 Oras:oradea Oras:oradea Postat Martie 19, 2018 Gagiu a întrebat , eu am fost primul ,i-am răspuns , asta eee , ai dreptate maxima !!!ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸºðŸºðŸº 3
vistantric Reputație: -3411 Postat Martie 19, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Martie 19, 2018 Nu contest ceea ce spui tu.Asa o fi.Dar ofertele tale sunt doar pt.cei solo. Cei cu radar acasa petrec vacantele cu familia. Rareori se mai intampla cate o delegatie, congres, simpozion in tara sau in afara ei, dar aici nu mai putem vb. de vacanta.....doar de o imbinare armonioasa a utilului cu placutul. :DSe face, e usor...oportunități sunt destule! Tragere de inima sa ai... 😉 1
x the impaler Reputație: 10107 Postat Martie 20, 2018 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Autor Postat Martie 20, 2018 Multumesc unikum - prompt si util sper. 1
unikum29 Reputație: 305 Postat Martie 21, 2018 Oras:oradea Oras:oradea Postat Martie 21, 2018 ðŸ‘👠1
unikum29 Reputație: 305 Postat Martie 21, 2018 Oras:oradea Oras:oradea Postat Martie 21, 2018 In vacanța riccione (it) a fost cineva ??
x the impaler Reputație: 10107 Postat Martie 21, 2018 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Autor Postat Martie 21, 2018 Sa-ti intorc serviciul :) In riccione n-am fost, dar prin italia am fost de multe ori. In vacanta la mare n-as merge (datorita ospitalitatii traditionale a italienilor). Cred ca-s cea mai nesimtita natie din europa, iar turistul e privit ca un fraier cam peste tot. De cateva ori era sa pocnesc proprietari de hoteluri sau restaurante. In italia autostrazile sunt scumpe (cam 10 eur/100 km, uneori mai mult). Cu parcarea e si mai nashpa (scumpa si greu de gasit mai ales in orasele mari) Nu parca fara sa te asiguri ca e ok sa-ti lasi masina acolo (ridica rapid masini, blocheaza roti si le plac ale turistilor). In centrul oraselor min EURO5 (amenda iti vine acasa, iar masina o identifica cu camerele din oras - nu te opreste nimeni) Daca mergi cu masina intreaba neaparat hotelul daca are parcare proprie si daca este gratuita.Prin periferia marilor orase gasesti intotdeauna curve (intreaba un localnic, taximetrist, barman, chelner ca sa afli exact zona). Pe langa romance si alte est europence poti gasi tot felul de exotice africane, asiatice. Preturile sunt f variate (fetele de strada cer de obicei intre 10 si 30 eur/numar). Daca gasesti una care merita dusa la un motel si accepta sa vina pretul normal e intre 50 si 100 eur in functie de servicii si timp (la 100 eur ceri 2 ore). In it sunt multe cluburi de swing, dar daca te intereseaza swing-ul mai bine Viena. Din cate am auzit vara sunt curve care migreaza in zona statiunilor. Vacanta placuta si fereste-te de tepe. 2
unikum29 Reputație: 305 Postat Martie 21, 2018 Oras:oradea Oras:oradea Postat Martie 21, 2018 In concediu am fost in Bibione si a fost super , o zi am petrecut in Veneția si mai super , acum depinde de orașe ,de zone,etc mie personal Imi place Italia am petrecut momente frumoase si merg cu drag ,dar ai dreptate mai țigan ii italianul ! ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘🇹🇩🇹🇩🇹🇩, bafta in continuare # Ciocane Tari# 2
craidon Reputație: 754 Postat Martie 22, 2018 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Martie 22, 2018 Apropo' de Amsterdam... 1
venom5 Reputație: 1691 Postat Martie 22, 2018 Postat Martie 22, 2018 Porec in Croația. E aproape de noi. Plaja e stancoasa, ceva ce românii nu prea preferă de obicei, dar e fain. Sfaturi pentru cei fara +1 la cazare :) ca eu am fost cand nu aveam obligații. Croatele sunt faine, destul de dezinhibate si doritoare in general, iar daca mai si beau (ca nu sunt ceva maici tereze) ... trebuie numai sa aveti cazare. NU MANELE. Ascultate sau vorbit de ele. Iti distrugi total șansele cu manele, pt ca apoi te considera țigan. Nu au ceva cu românii, dar am prins mai bine la ele cand nu am mentionat naționalitatea, deși nu cred ca e ceva general valabil. Poate fi o impresie de a mea.Respect 2
venom5 Reputație: 1691 Postat Martie 22, 2018 Postat Martie 22, 2018 Asta e un clip de prezentare. Un oras curat cu atracții de toate felurile. Croatia e putin mai scumpa, dar ma gandesc ca cine are bani de forumul asta nu merge la bai la Techirghiol. 1
unikum29 Reputație: 305 Postat Martie 22, 2018 Oras:oradea Oras:oradea Postat Martie 22, 2018 CraidonðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘🇹🇩🇹🇩🇹🇩
Vizitator raynor009 Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2018 Postat Aprilie 8, 2018 In vacanța riccione (it) a fost cineva ?? In Italia nu recomand sa mergi la mare decat in Sicilia. Peste tot in nordul Italiei apa arata ca aia din santuri. In schimb in Sicilia marea are apa limpede si poti sa vezi totul prin ea. Si nu mai spun ca locatiile din Sicilia sunt mult mai frumoase. 2
x the impaler Reputație: 10107 Postat Aprilie 12, 2018 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Autor Postat Aprilie 12, 2018 Pt curiosi - experienta Amsterdam aici:http://nimfomane.com/forum/blog/358/entry-701-amsterdam-vitrinele/ 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum