Sari la conținut

Cine e RozKendra

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sa n o găsim pe pula Sub forma de sculament ca dam de draq, nu mai scăpam nici " cu ciomu" de ea

o rapandula si ca ea sunt multe  ,  fitze si basini dar in realitate niste anonime cu o viata de cacat.

orizontul lor  e limitat si printre asa zisele stapane gasesti numai d`astea cu gandire si comportament deviant.

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Infern
Postat

Auleooooo@@@!!! Duoamne apara si pazeste@@!!!! Allahumahkbars!!!! Stiu sunt in infern si sunt un infidel arab sirian refugiat cu misiunea sinucigasa de a arunca in aer infernul inainte de cele patru zile ramase pana la sfarsitul pulii. Pardon...sfarsitul lumii...!!!!

Dar Duoamne apara si pazeste!!!! Sunt un Master foarte posesiv....si daca mai taie cineva din iele....dupa ce ca unii au pula mica...cu ce mai raman amaratii de sklaveti???!!!!:)

Apropo...stiu io ce zic ca si mie mi taiato cineva .....cand m am nascut cei drept...ca asa se face la evrei si atunci oricum eram sklavete....si

Postat

....si pula si cu pula mika. ....si cu detonatoarele de mita ...pardon de dinamita caxsa arunc totul in aer. .....si cu banii...si fara bani....nu merge!!! Am incercat....ca am avut prima tentativa reusita la un McDonalds din Dristor s i pt care oricum vreau sa fuck o contestatie in anulare la protectia consumatorului, ca eram....asa cum ziceam la Macdonaldristorkebat si ceream sharama cu de tuoate

Postat

.....ma rog e vorba de o recenzie negativa la salonul asta de.....mesaj erobic numit Macdristorkebagmasajerobic...ca dam..am cerut sarama cu de tuoate camie era fuoame si m am bagat in fata la un cetetean roman cu aspect de inspector ce detine herghelie de sclave sexumate....grase paroase si urate in plus si nereciclabile si egologice....si cand mo vazt ca desi sunt Master dar ca am pula mika o vrut sa secbata cu mine. Noroc ca era politia saramei acolo ca vazand pula mikaca mea au renuntat dar eu oricum leam pus dinamitacsi vor sari in aier ca sa muoara pesti si carnea paroasa din meniul matinal ca io vroiam duoa cafea

Postat

Deci....nu supt ee acord sa mai taie draku din iele ca oricum io o am mikalacacichicea!!!

:((((

Ma voi sinucide ajungand in rai unde ma vor astepta 40 de virgime ecologice si fara carme in meniul de chakre din din masajul matinal!!!! Dale dreaku mai taie din ele. Nuuuuu. Nuuuu Din carmea de mesaj....nu din oula mika...nu vreau nuuuuu

• Oras:worldwide
Postat

Auleooooo@@@!!! Duoamne apara si pazeste@@!!!! Allahumahkbars!!!! Stiu sunt in infern si sunt un infidel arab sirian refugiat cu misiunea sinucigasa de a arunca in aer infernul inainte de cele patru zile ramase pana la sfarsitul pulii. Pardon...sfarsitul lumii...!!!!

Dar Duoamne apara si pazeste!!!! Sunt un Master foarte posesiv....si daca mai taie cineva din iele....dupa ce ca unii au pula mica...cu ce mai raman amaratii de sklaveti???!!!! :)

Apropo...stiu io ce zic ca si mie mi taiato cineva .....cand m am nascut cei drept...ca asa se face la evrei si atunci oricum eram sklavete....si

fai nebunule iarasi topai agale pa topice mele?

Postat

Ce trebuie facut ca sa ajungi acolo?  ma incadrez? :)

sa ma injuri ca in satra :) mama ce ma doare spatele, simt asa un blocaj mai jos de ceafa.....

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

sa ma injuri ca in satra :) mama ce ma doare spatele, simt asa un blocaj mai jos de ceafa.....

incearca kosmodisk. are si bunica.

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Delta Quadrant
Postat

mai ai 17 zile de UL, straduieste-te mai mult

Postat

daca ar sti bunica ta ce urat te exprimi aici pe site, te-ar bate cu kosmosdisku peste gurita aia senzuala

• Like 1
Postat

m-am trezit asa si se simte cam dureros, cred ca mi-am sucit ceva pe acolo in timpul somnului :(

Postat

m-am trezit asa si se simte cam dureros, cred ca mi-am sucit ceva pe acolo in timpul somnului :(

cred ca spatele tau cere un masaj de care vorbeam aseara. :D te-ai culcat uc gandul la el? :))))))

Postat

daca ar sti bunica ta ce urat te exprimi aici pe site, te-ar bate cu kosmosdisku peste gurita aia senzuala

lasa ca o sa vb eu cu bunica lui Dolores, ba mai grav, cu mama lui .....

Postat

lasa ca o sa vb eu cu bunica lui Dolores, ba mai grav, cu mama lui .....

nu-l pune intr-o situatie dificila, e si asa vai de capul lui pe aici

Postat

cred ca spatele tau cere un masaj de care vorbeam aseara. :D te-ai culcat uc gandul la el? :))))))

masajul de spate e misto dar favoritul meu e la tample incep sa motai si imi induce somnolenta instant

Postat

masajul de spate e misto dar favoritul meu e la tample incep sa motai si imi induce somnolenta instant

iti fac si acolo, dar simti apoi daca ti-o bag prin somn?

• Like 1
  • Minus 3
Postat

nu-l pune intr-o situatie dificila, e si asa vai de capul lui pe aici

ce ai mah cu Dolores? glumeste el cam exagerat uneori, dar e baiat de treaba

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...