rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 12, 2015 e vai mama ei , cerere aprobata
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2015 Postat Septembrie 12, 2015 Sa n o găsim pe pula Sub forma de sculament ca dam de draq, nu mai scăpam nici " cu ciomu" de eao rapandula si ca ea sunt multe , fitze si basini dar in realitate niste anonime cu o viata de cacat.orizontul lor e limitat si printre asa zisele stapane gasesti numai d`astea cu gandire si comportament deviant. 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2015 Postat Septembrie 12, 2015 Ia STOP JOC toata lumea ! Detensionarea situatiei ! https://www.youtube.com/watch?v=fgeHeevaSD0 3
master74bi Reputație: 4 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Infern Oras:Infern Postat Septembrie 13, 2015 Mai taie din ele da-le dreacu!
master74bi Reputație: 4 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Infern Oras:Infern Postat Septembrie 13, 2015 Auleooooo@@@!!! Duoamne apara si pazeste@@!!!! Allahumahkbars!!!! Stiu sunt in infern si sunt un infidel arab sirian refugiat cu misiunea sinucigasa de a arunca in aer infernul inainte de cele patru zile ramase pana la sfarsitul pulii. Pardon...sfarsitul lumii...!!!!Dar Duoamne apara si pazeste!!!! Sunt un Master foarte posesiv....si daca mai taie cineva din iele....dupa ce ca unii au pula mica...cu ce mai raman amaratii de sklaveti???!!!!Apropo...stiu io ce zic ca si mie mi taiato cineva .....cand m am nascut cei drept...ca asa se face la evrei si atunci oricum eram sklavete....si
master74bi Reputație: 4 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Infern Oras:Infern Postat Septembrie 13, 2015 ....si pula si cu pula mika. ....si cu detonatoarele de mita ...pardon de dinamita caxsa arunc totul in aer. .....si cu banii...si fara bani....nu merge!!! Am incercat....ca am avut prima tentativa reusita la un McDonalds din Dristor s i pt care oricum vreau sa fuck o contestatie in anulare la protectia consumatorului, ca eram....asa cum ziceam la Macdonaldristorkebat si ceream sharama cu de tuoate
master74bi Reputație: 4 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Infern Oras:Infern Postat Septembrie 13, 2015 .....ma rog e vorba de o recenzie negativa la salonul asta de.....mesaj erobic numit Macdristorkebagmasajerobic...ca dam..am cerut sarama cu de tuoate camie era fuoame si m am bagat in fata la un cetetean roman cu aspect de inspector ce detine herghelie de sclave sexumate....grase paroase si urate in plus si nereciclabile si egologice....si cand mo vazt ca desi sunt Master dar ca am pula mika o vrut sa secbata cu mine. Noroc ca era politia saramei acolo ca vazand pula mikaca mea au renuntat dar eu oricum leam pus dinamitacsi vor sari in aier ca sa muoara pesti si carnea paroasa din meniul matinal ca io vroiam duoa cafea
master74bi Reputație: 4 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Infern Oras:Infern Postat Septembrie 13, 2015 Deci....nu supt ee acord sa mai taie draku din iele ca oricum io o am mikalacacichicea!!!(((Ma voi sinucide ajungand in rai unde ma vor astepta 40 de virgime ecologice si fara carme in meniul de chakre din din masajul matinal!!!! Dale dreaku mai taie din ele. Nuuuuu. Nuuuu Din carmea de mesaj....nu din oula mika...nu vreau nuuuuu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 13, 2015
johnny&white Reputație: -438 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Septembrie 13, 2015 cerere aprobata Aici e cu lista neagra? )
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 13, 2015 Aici e cu lista neagra? )da,da
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 13, 2015 Auleooooo@@@!!! Duoamne apara si pazeste@@!!!! Allahumahkbars!!!! Stiu sunt in infern si sunt un infidel arab sirian refugiat cu misiunea sinucigasa de a arunca in aer infernul inainte de cele patru zile ramase pana la sfarsitul pulii. Pardon...sfarsitul lumii...!!!!Dar Duoamne apara si pazeste!!!! Sunt un Master foarte posesiv....si daca mai taie cineva din iele....dupa ce ca unii au pula mica...cu ce mai raman amaratii de sklaveti???!!!! Apropo...stiu io ce zic ca si mie mi taiato cineva .....cand m am nascut cei drept...ca asa se face la evrei si atunci oricum eram sklavete....sifai nebunule iarasi topai agale pa topice mele?
johnny&white Reputație: -438 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Septembrie 13, 2015 da,da Ce trebuie facut ca sa ajungi acolo? ma incadrez?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 13, 2015 Ce trebuie facut ca sa ajungi acolo? ma incadrez? sa ma injuri ca in satra mama ce ma doare spatele, simt asa un blocaj mai jos de ceafa.....
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 13, 2015 sa ma injuri ca in satra mama ce ma doare spatele, simt asa un blocaj mai jos de ceafa.....incearca kosmodisk. are si bunica. 1 3
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Postat Septembrie 13, 2015 sa ma injuri ca in satra mama ce ma doare spatele, simt asa un blocaj mai jos de ceafa.....mai ai 17 zile de UL, straduieste-te mai mult
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Postat Septembrie 13, 2015 incearca kosmodisk. are si bunica.daca ar sti bunica ta ce urat te exprimi aici pe site, te-ar bate cu kosmosdisku peste gurita aia senzuala 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 13, 2015 incearca kosmodisk. are si bunica.m-am trezit asa si se simte cam dureros, cred ca mi-am sucit ceva pe acolo in timpul somnului
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 13, 2015 m-am trezit asa si se simte cam dureros, cred ca mi-am sucit ceva pe acolo in timpul somnului cred ca spatele tau cere un masaj de care vorbeam aseara. te-ai culcat uc gandul la el? )))))
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 13, 2015 daca ar sti bunica ta ce urat te exprimi aici pe site, te-ar bate cu kosmosdisku peste gurita aia senzualalasa ca o sa vb eu cu bunica lui Dolores, ba mai grav, cu mama lui .....
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Postat Septembrie 13, 2015 lasa ca o sa vb eu cu bunica lui Dolores, ba mai grav, cu mama lui .....nu-l pune intr-o situatie dificila, e si asa vai de capul lui pe aici
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 13, 2015 cred ca spatele tau cere un masaj de care vorbeam aseara. te-ai culcat uc gandul la el? )))))masajul de spate e misto dar favoritul meu e la tample incep sa motai si imi induce somnolenta instant
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 13, 2015 masajul de spate e misto dar favoritul meu e la tample incep sa motai si imi induce somnolenta instantiti fac si acolo, dar simti apoi daca ti-o bag prin somn? 1 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 13, 2015 nu-l pune intr-o situatie dificila, e si asa vai de capul lui pe aicice ai mah cu Dolores? glumeste el cam exagerat uneori, dar e baiat de treaba
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 13, 2015 iti fac si acolo, dar simti apoi daca ti-o bag prin somn? aloooo, ala e viol!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum