Sari la conținut

Cine e RozKendra

Postări Recomandate

• Oras:B
Postat

Stimabile. Nu ai facut doi membrii ai unei brigazi idioti ca nu ai enumerat si specificat numele lor!!! Si ma doare f putin de ce brigazi vb tu. In general sunt unii care plini de pishat pe ei...suntvfoarte vocali aici din spateke tastaturii. Eu zic asa. Spune mi te rig frumos cum si unde vrei sa ne intalnim ca sa vad ce ai vrut sa zici ca misc in cacat si sa plimb ursul....nu de alta darcastea sunt numite in anchetele politiste ticuri verbale. Comune cei drept unei femei retarde si cu bacul luat la 1500 de euro fai pizda. Vrei sa dai in mine ? Esti barbat??? Ia suna ma ....ca vad ca esti foarte smechera!!!Asta e numarul meu si nu mi e frica sa il pun aici:0765 916 992

Hai sictir jartea!

• Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

Stimabile. Nu ai facut doi membrii ai unei brigazi idioti ca nu ai enumerat si specificat numele lor!!! Si ma doare f putin de ce brigazi vb tu. In general sunt unii care plini de pishat pe ei...suntvfoarte vocali aici din spateke tastaturii. Eu zic asa. Spune mi te rig frumos cum si unde vrei sa ne intalnim ca sa vad ce ai vrut sa zici ca misc in cacat si sa plimb ursul....nu de alta darcastea sunt numite in anchetele politiste ticuri verbale. Comune cei drept unei femei retarde si cu bacul luat la 1500 de euro fai pizda. Vrei sa dai in mine ? Esti barbat??? Ia suna ma ....ca vad ca esti foarte smechera!!!

Asta e numarul meu si nu mi e frica sa il pun aici:

0765 916 992

da nici platita nu vreau sa iti aud vocea, sau sa iti vad mecla. ma aud si ma vad la fta cu oameni care imi plac :)

Postat

Stimabile. Nu ai facut doi membrii ai unei brigazi idioti ca nu ai enumerat si specificat numele lor!!! Si ma doare f putin de ce brigazi vb tu. In general sunt unii care plini de pishat pe ei...suntvfoarte vocali aici din spateke tastaturii. Eu zic asa. Spune mi te rig frumos cum si unde vrei sa ne intalnim ca sa vad ce ai vrut sa zici ca misc in cacat si sa plimb ursul....nu de alta darcastea sunt numite in anchetele politiste ticuri verbale. Comune cei drept unei femei retarde si cu bacul luat la 1500 de euro fai pizda. Vrei sa dai in mine ? Esti barbat??? Ia suna ma ....ca vad ca esti foarte smechera!!!Asta e numarul meu si nu mi e frica sa il pun aici:0765 916 992

Bah, pula am; coaie am: Mi se rupe de tine ca esti sandilau, deci, Sa Te futa cainii de labagiu, mi se rupe de tine zdreanta! Te tin coaiele!?

• Minus 3
  • Oras:Infern
  • Oras:Infern
Postat

Uite. Pt linistea ta ca vad ca esti aparatorul domnisoarelor de aici. Eu ...am postat nr meu de tel. Ok. Nu am coaie sunt un scla financiar am pula mika si doar visez la pizda rozalie.... ok! Uire sfat intelept! Tac din gura dar sa nu se astepte nimeni la cewa ce urmeaza! Sau si mai bine. Tocmai mi a venit o idee. Am sa fac o plimbare la malul marii negre la Constanta ca sa ma linistesc! Si voi parasi aceasta lume virtuala ca vad ca in afara de multe vorbe si minciuni nineni nu are tupeul sa si faca ceva! Oricum....pui mic....binele si raul exista in egala masura din punct de vedere psihologic!

Atat de simplu! Si sa nu uit.... sa nu incepi niciodata un razboi daca nu esti sigur sau sigura ca il vei castiga! Eu....nu am nimic dd pierdut sau castigat! Era mai simplu sa imi raspunsi la niste intrebari! Vroiam ADEVARUL! Atat. Dar e greu....! Sa aveti o viata frumoasa

Postat

Uite. Pt linistea ta ca vad ca esti aparatorul domnisoarelor de aici. Eu ...am postat nr meu de tel. Ok. Nu am coaie sunt un scla financiar am pula mika si doar visez la pizda rozalie.... ok! Uire sfat intelept! Tac din gura dar sa nu se astepte nimeni la cewa ce urmeaza! Sau si mai bine. Tocmai mi a venit o idee. Am sa fac o plimbare la malul marii negre la Constanta ca sa ma linistesc! Si voi parasi aceasta lume virtuala ca vad ca in afara de multe vorbe si minciuni nineni nu are tupeul sa si faca ceva! Oricum....pui mic....binele si raul exista in egala masura din punct de vedere psihologic!Atat de simplu! Si sa nu uit.... sa nu incepi niciodata un razboi daca nu esti sigur sau sigura ca il vei castiga! Eu....nu am nimic dd pierdut sau castigat! Era mai simplu sa imi raspunsi la niste intrebari! Vroiam ADEVARUL! Atat. Dar e greu....! Sa aveti o viata frumoasa

Esti in eroare COAIE BLEGI! marsh ma labagiule. "Rozica" stie ca ma iau de ea de cate ori pot. Te vas insa ca aduci cu jilli Si cu troleul sarlatan ... deci,ma pish pe tine!

• Minus 3
Postat

Uite. Pt linistea ta ca vad ca esti aparatorul domnisoarelor de aici. Eu ...am postat nr meu de tel. Ok. Nu am coaie sunt un scla financiar am pula mika si doar visez la pizda rozalie.... ok! Uire sfat intelept! Tac din gura dar sa nu se astepte nimeni la cewa ce urmeaza! Sau si mai bine. Tocmai mi a venit o idee. Am sa fac o plimbare la malul marii negre la Constanta ca sa ma linistesc! Si voi parasi aceasta lume virtuala ca vad ca in afara de multe vorbe si minciuni nineni nu are tupeul sa si faca ceva! Oricum....pui mic....binele si raul exista in egala masura din punct de vedere psihologic!Atat de simplu! Si sa nu uit.... sa nu incepi niciodata un razboi daca nu esti sigur sau sigura ca il vei castiga! Eu....nu am nimic dd pierdut sau castigat! Era mai simplu sa imi raspunsi la niste intrebari! Vroiam ADEVARUL! Atat. Dar e greu....! Sa aveti o viata frumoasa

EU nu raspund la intrebari sandilaule Si nu esti Tu in masura Sa adresezi intrebari. Spune cine esti, cine vrei Sa pari ca esti, Si vorbim

Cat o priveste pe rozica, pana mea, daca o am in casa, ori o fac Sa taca , ori plec in lume. Haidi ca sunt departe Si nu am timp de sandilai!

• Minus 3
  • Oras:sud
Postat

Stimabile. Nu ai facut doi membrii ai unei brigazi idioti ca nu ai enumerat si specificat numele lor!!! Si ma doare f putin de ce brigazi vb tu. In general sunt unii care plini de pishat pe ei...suntvfoarte vocali aici din spateke tastaturii. Eu zic asa. Spune mi te rig frumos cum si unde vrei sa ne intalnim ca sa vad ce ai vrut sa zici ca misc in cacat si sa plimb ursul....nu de alta darcastea sunt numite in anchetele politiste ticuri verbale. Comune cei drept unei femei retarde si cu bacul luat la 1500 de euro fai pizda. Vrei sa dai in mine ? Esti barbat??? Ia suna ma ....ca vad ca esti foarte smechera!!!

0765 916 992

sun.o pă Sorina dă pă numaru ăsta
  • Like 2
Postat

0765 916 992

E clar..nu ai sa o futi pe @sorina4you cat ii haul. E numar de Cosmote! :laugh2

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Domnule @master74bi, de fapt ce dorești dumneata mon cher?  Dacă nu sunt prea indiscret! Ce problemă te frământă, poate îți putem fi de ajutor.  

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

Domnule @master74bi, de fapt ce dorești dumneata mon cher?  Dacă nu sunt prea indiscret! Ce problemă te frământă, poate îți putem fi de ajutor.  

Vroiam ADEVARUL! Atat.

Unii sunt obsedati de femei, altii de barbati iar altii cauta "Adevarul" sub multiple forme. Cele mai des intalnite sunt femeile si barbatii.. :laugh2

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Unii sunt obsedati de femei, altii de barbati iar altii cauta "Adevarul" sub multiple forme. Cele mai des intalnite sunt femeile si barbatii.. :laugh2

Picon stie cel mai bine , el e slava forumului  :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
Postat

... acum și pururea și-n vecii vecilor... Amin! :pope

Postat

pă tarabă mai greu.eventual online

• Like 1
Postat

pă tarabă mai greu.eventual online

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...