advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 15, 2015 Stimabile. Nu ai facut doi membrii ai unei brigazi idioti ca nu ai enumerat si specificat numele lor!!! Si ma doare f putin de ce brigazi vb tu. In general sunt unii care plini de pishat pe ei...suntvfoarte vocali aici din spateke tastaturii. Eu zic asa. Spune mi te rig frumos cum si unde vrei sa ne intalnim ca sa vad ce ai vrut sa zici ca misc in cacat si sa plimb ursul....nu de alta darcastea sunt numite in anchetele politiste ticuri verbale. Comune cei drept unei femei retarde si cu bacul luat la 1500 de euro fai pizda. Vrei sa dai in mine ? Esti barbat??? Ia suna ma ....ca vad ca esti foarte smechera!!!Asta e numarul meu si nu mi e frica sa il pun aici:0765 916 992Hai sictir jartea!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 15, 2015 Stimabile. Nu ai facut doi membrii ai unei brigazi idioti ca nu ai enumerat si specificat numele lor!!! Si ma doare f putin de ce brigazi vb tu. In general sunt unii care plini de pishat pe ei...suntvfoarte vocali aici din spateke tastaturii. Eu zic asa. Spune mi te rig frumos cum si unde vrei sa ne intalnim ca sa vad ce ai vrut sa zici ca misc in cacat si sa plimb ursul....nu de alta darcastea sunt numite in anchetele politiste ticuri verbale. Comune cei drept unei femei retarde si cu bacul luat la 1500 de euro fai pizda. Vrei sa dai in mine ? Esti barbat??? Ia suna ma ....ca vad ca esti foarte smechera!!!Asta e numarul meu si nu mi e frica sa il pun aici:0765 916 992da nici platita nu vreau sa iti aud vocea, sau sa iti vad mecla. ma aud si ma vad la fta cu oameni care imi plac
master74bi Reputație: 4 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:Infern Oras:Infern Postat Septembrie 15, 2015 Rozalio...vezi ca din dedublarea personalitatii nu mai stii cui raspunzi si unde
master74bi Reputație: 4 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:Infern Oras:Infern Postat Septembrie 15, 2015 Hai sictir jartea!
master74bi Reputație: 4 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:Infern Oras:Infern Postat Septembrie 15, 2015 Advanced: nu ai coaie sau esti pisdza?? Eu am tupeu
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 15, 2015 Stimabile. Nu ai facut doi membrii ai unei brigazi idioti ca nu ai enumerat si specificat numele lor!!! Si ma doare f putin de ce brigazi vb tu. In general sunt unii care plini de pishat pe ei...suntvfoarte vocali aici din spateke tastaturii. Eu zic asa. Spune mi te rig frumos cum si unde vrei sa ne intalnim ca sa vad ce ai vrut sa zici ca misc in cacat si sa plimb ursul....nu de alta darcastea sunt numite in anchetele politiste ticuri verbale. Comune cei drept unei femei retarde si cu bacul luat la 1500 de euro fai pizda. Vrei sa dai in mine ? Esti barbat??? Ia suna ma ....ca vad ca esti foarte smechera!!!Asta e numarul meu si nu mi e frica sa il pun aici:0765 916 992Bah, pula am; coaie am: Mi se rupe de tine ca esti sandilau, deci, Sa Te futa cainii de labagiu, mi se rupe de tine zdreanta! Te tin coaiele!? 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 15, 2015 Hai sictir jartea!da-l incolo ca e dus cu capu.rau!
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 15, 2015 Advanced: nu ai coaie sau esti pisdza?? Eu am tupeuStiu ca Ai tupeu. Pacat ca doar atat Ai! 3
master74bi Reputație: 4 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:Infern Oras:Infern Postat Septembrie 15, 2015 Uite. Pt linistea ta ca vad ca esti aparatorul domnisoarelor de aici. Eu ...am postat nr meu de tel. Ok. Nu am coaie sunt un scla financiar am pula mika si doar visez la pizda rozalie.... ok! Uire sfat intelept! Tac din gura dar sa nu se astepte nimeni la cewa ce urmeaza! Sau si mai bine. Tocmai mi a venit o idee. Am sa fac o plimbare la malul marii negre la Constanta ca sa ma linistesc! Si voi parasi aceasta lume virtuala ca vad ca in afara de multe vorbe si minciuni nineni nu are tupeul sa si faca ceva! Oricum....pui mic....binele si raul exista in egala masura din punct de vedere psihologic! Atat de simplu! Si sa nu uit.... sa nu incepi niciodata un razboi daca nu esti sigur sau sigura ca il vei castiga! Eu....nu am nimic dd pierdut sau castigat! Era mai simplu sa imi raspunsi la niste intrebari! Vroiam ADEVARUL! Atat. Dar e greu....! Sa aveti o viata frumoasa
d d p o f Reputație: -201 Postat Septembrie 15, 2015 Postat Septembrie 15, 2015 http://greenwoodcalendar.com/wp-content/uploads/2015/01/deflated-balloon-628x363-628x330.jpg?4da5f7
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 15, 2015 Uite. Pt linistea ta ca vad ca esti aparatorul domnisoarelor de aici. Eu ...am postat nr meu de tel. Ok. Nu am coaie sunt un scla financiar am pula mika si doar visez la pizda rozalie.... ok! Uire sfat intelept! Tac din gura dar sa nu se astepte nimeni la cewa ce urmeaza! Sau si mai bine. Tocmai mi a venit o idee. Am sa fac o plimbare la malul marii negre la Constanta ca sa ma linistesc! Si voi parasi aceasta lume virtuala ca vad ca in afara de multe vorbe si minciuni nineni nu are tupeul sa si faca ceva! Oricum....pui mic....binele si raul exista in egala masura din punct de vedere psihologic!Atat de simplu! Si sa nu uit.... sa nu incepi niciodata un razboi daca nu esti sigur sau sigura ca il vei castiga! Eu....nu am nimic dd pierdut sau castigat! Era mai simplu sa imi raspunsi la niste intrebari! Vroiam ADEVARUL! Atat. Dar e greu....! Sa aveti o viata frumoasaEsti in eroare COAIE BLEGI! marsh ma labagiule. "Rozica" stie ca ma iau de ea de cate ori pot. Te vas insa ca aduci cu jilli Si cu troleul sarlatan ... deci,ma pish pe tine! 3
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 15, 2015 PS . Pentru linistea ta, ddpof Este unul din membrii idioti Ai brigazii! Sictir 3
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 15, 2015 Uite. Pt linistea ta ca vad ca esti aparatorul domnisoarelor de aici. Eu ...am postat nr meu de tel. Ok. Nu am coaie sunt un scla financiar am pula mika si doar visez la pizda rozalie.... ok! Uire sfat intelept! Tac din gura dar sa nu se astepte nimeni la cewa ce urmeaza! Sau si mai bine. Tocmai mi a venit o idee. Am sa fac o plimbare la malul marii negre la Constanta ca sa ma linistesc! Si voi parasi aceasta lume virtuala ca vad ca in afara de multe vorbe si minciuni nineni nu are tupeul sa si faca ceva! Oricum....pui mic....binele si raul exista in egala masura din punct de vedere psihologic!Atat de simplu! Si sa nu uit.... sa nu incepi niciodata un razboi daca nu esti sigur sau sigura ca il vei castiga! Eu....nu am nimic dd pierdut sau castigat! Era mai simplu sa imi raspunsi la niste intrebari! Vroiam ADEVARUL! Atat. Dar e greu....! Sa aveti o viata frumoasaEU nu raspund la intrebari sandilaule Si nu esti Tu in masura Sa adresezi intrebari. Spune cine esti, cine vrei Sa pari ca esti, Si vorbim Cat o priveste pe rozica, pana mea, daca o am in casa, ori o fac Sa taca , ori plec in lume. Haidi ca sunt departe Si nu am timp de sandilai! 3
d d p o f Reputație: -201 Postat Septembrie 15, 2015 Postat Septembrie 15, 2015 Incearca si cu cealalta jumatate de Xanax.
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 15, 2015 Stimabile. Nu ai facut doi membrii ai unei brigazi idioti ca nu ai enumerat si specificat numele lor!!! Si ma doare f putin de ce brigazi vb tu. In general sunt unii care plini de pishat pe ei...suntvfoarte vocali aici din spateke tastaturii. Eu zic asa. Spune mi te rig frumos cum si unde vrei sa ne intalnim ca sa vad ce ai vrut sa zici ca misc in cacat si sa plimb ursul....nu de alta darcastea sunt numite in anchetele politiste ticuri verbale. Comune cei drept unei femei retarde si cu bacul luat la 1500 de euro fai pizda. Vrei sa dai in mine ? Esti barbat??? Ia suna ma ....ca vad ca esti foarte smechera!!!Asta e numarul meu si nu mi e frica sa il pun aici:0765 916 992sun.o pă Sorina dă pă numaru ăsta 2
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 15, 2015 Incearca si cu cealalta jumatate de Xanax. Adica cu ma-ta!? 3
135792468 Reputație: 445 Postat Septembrie 15, 2015 Postat Septembrie 15, 2015 Asta e numarul meu si nu mi e frica sa il pun aici:0765 916 992E clar..nu ai sa o futi pe @sorina4you cat ii haul. E numar de Cosmote!
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 15, 2015 Domnule @master74bi, de fapt ce dorești dumneata mon cher? Dacă nu sunt prea indiscret! Ce problemă te frământă, poate îți putem fi de ajutor.
d d p o f Reputație: -201 Postat Septembrie 15, 2015 Postat Septembrie 15, 2015 http://greenwoodcalendar.com/wp-content/uploads/2015/01/deflated-balloon-628x363-628x330.jpg?4da5f7
skyseven Reputație: 15269 Postat Septembrie 16, 2015 Oras:- Oras:- Postat Septembrie 16, 2015 Domnule @master74bi, de fapt ce dorești dumneata mon cher? Dacă nu sunt prea indiscret! Ce problemă te frământă, poate îți putem fi de ajutor. Vroiam ADEVARUL! Atat. Unii sunt obsedati de femei, altii de barbati iar altii cauta "Adevarul" sub multiple forme. Cele mai des intalnite sunt femeile si barbatii.. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2015 Postat Septembrie 16, 2015 Unii sunt obsedati de femei, altii de barbati iar altii cauta "Adevarul" sub multiple forme. Cele mai des intalnite sunt femeile si barbatii.. Picon stie cel mai bine , el e slava forumului 2 1
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 16, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 16, 2015 ... acum și pururea și-n vecii vecilor... Amin!
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 16, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 16, 2015 Unii sunt obsedati de femei, altii de barbati iar altii cauta "Adevarul" sub multiple forme. Cele mai des intalnite sunt femeile si barbatii.. pă tarabă mai greu.eventual online 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 16, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 16, 2015 Unii sunt obsedati de femei, altii de barbati iar altii cauta "Adevarul" sub multiple forme. Cele mai des intalnite sunt femeile si barbatii.. pă tarabă mai greu.eventual online
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 16, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 16, 2015 Picon stie cel mai bine , el e slava forumului ...și puterea și inchinarea
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum