lastprig367 Reputație: 5 Postat Martie 21, 2016 Postat Martie 21, 2016 multumesc, dar esteeee pana acolo. pe la sfarsitul anului voi lua serios si voi purcepe la executie. daca ar fi va rezulte cum vreau eu in mod ideal as face gemeni ideea e ca la fetilizarea in vitro urmezi niste tratamente initial care isi cresc super mult sansele de gemeni sau tripleti pe bune vb loooolacu trei deodata ca single mom its way to much dar gemeni mergeinainte trebuie totusi sa aranjezi multe chestii semnificative, mai exact totul. e un an marcant pt mine, in care voi schimba absolut orice, ma rog, tot ce conteaza. ei find o persoana f decisa si categorica am stiut mereu ce vreau si am actionat nu am stat sa despic atat.....si mereu in situatii haotice gaseam instincual drumul potrivit mie. iarasi nu......pe scurt dupa calatorie trebuie sa ma mut definitiv din buuresti. nu imi place aici, refuz sa duc o sarcina sau sa aduc pe lume un copil in Bucuresti. nu cxoncep asa ceva. aici e complicat m-as muta si ma mut dar nu stiu unde. vreau tot in ardeal, si aproape de ai mei,dar nu langa ai mei lol. intr-un oras mai mare decat al lor dar mai mic ca B. sa fie cochet si sa nu ma plictiseasca. dar sa nu fie galagios si obositor. {remarci cum sunt de sucita, perfectionista si le vreau pe toate in una nu? lol}trebuie sa schimb jobul si nu stiu ce vreau sa fac. deloc. am mai multe optiuni, acuma nu stiusi nu ma atrage cu nimic. asta e pb la mine pt mine munca niciodata nu este o placere sau macar un getaway, bani bani si strict bani. evident nu fac ceva in sila si nu trag de mine,dar orice job nu e ca si cum ar fi o placere, o pasiune,etc strict bani. si atunci daca nu te agati de ceva de care esti pasionat e greu sa alei ce sa facibuuun acuma nu stiu daca sa ma intorc in Ardeal si sa fac singurica bebe sau sa accept o cerere in casatorie. am inca vreo 2,3 solide pending. s fi atat de ingrijita ma refer si ca atentie, si financiar, daca ar fi sa lucrez art fi alegerea mea, daca nu iarasi alegerea mea, pe scurt as fi sustinuta si ingrijita din toate pct de vdr inclusiv afectiv. vb desigur de pers pe care le cunosc de ani de zile. aceste casatorii oricare din ele ar fi inafara Romaniei insa. insa parintii mei nu-s deloc incantati sa nu locuiesc si sa fiu plecata pe termen lung din Romania departe de ei. evident ar accepta si pana la urma eu decid ce e mai bine pt mine, dar nu imi place sa cauzez suparari si disconfort parintilor mei. imi iubesc familia autentic si vreau sa particip activ sa ii vad veseli si ok. dupa cum vezi am atatea dileme personale si nust pe unde sa o apuc deloc......inainte actionam asa rapid, chiar cred ca imbatranesc de stau asa mult pe ganduri. actionam si o luam de la zero de pe o zi pe alta cu o forta si vigoare exceptionale acu stau ,rumeg, ratacesc in prea multe directii.....there is seriously someth wrong and unlike me......Interesant. Preventiv insa ar fii ideal sa schimbam mediul conversatiei. Sa lasam haterii in pace. Ai un email ceva?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 21, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Martie 21, 2016 putem vb aici, oricum spun in linii mari deci nu ma afecteaza/poate afecta ceva.scuze mailul meu este pt pers pe care le cunosc deja bn @Lup mpb se pune cam altfel daca voiam sa ma casatoresc cu unu din astia o faceam deja, dar eu cred ca un copil trebuie sa vina din dragoste..... in orice tin la ricare din ei si ma simt f bine, ne distram etc, dar nu este iubire si nu am fost niciodata indragostita. ori oare daca accept acum nu este cam compromis ca vreau sa ma asez si asta stabila din toate pct de vdr? in orice caz mie mi-a sunat mereu gresit sa construiesti o casnicie doar ca si compromis social, d singuratte ca vrei copii ca vrei stabilitate financiara sau mai stiu eu care ce vrea.... casnicia parintilor mei este atat de solida si frumoasa ca se iubesc cu adevarat, si acum se pupa se maseaza, se inteapa in replici, se cicalesc, iar se pupa, hotorasesc totul impreuna etcin fine mi se pare ca pe alocuri scartaie sa accept ceva in situatia mea. mi se pare fortat si artificial. i dunno
lastprig367 Reputație: 5 Postat Martie 21, 2016 Postat Martie 21, 2016 Eu am deja 2 copiii. Din experienta iti voi spune. Este destul de greu sa cresti prunci. Din punctul meu de vedere as zice ca situatia perfecta sa cresti prunci este sa stai acasa cu ei. Evident nu in Bucuresti.
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Martie 22, 2016 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Martie 22, 2016 Eu am deja 2 copiii. Din experienta iti voi spune. Este destul de greu sa cresti prunci. Din punctul meu de vedere as zice ca situatia perfecta sa cresti prunci este sa stai acasa cu ei. Evident nu in Bucuresti.mami nu sta acasa cu mine ca are treaba cu farmacistele 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 22, 2016 Sunt incantat ca putem folosi un ton civilizat. Citesc forumul de 2 ani. Abia acum am avut curajul sa imi fac cont. Promit insa ca pe viitor ne vom mai ciocnii in pareri contrare.Sper doar ca vom pastra acest ton. Interesant. Preventiv insa ar fii ideal sa schimbam mediul conversatiei. Sa lasam haterii in pace. Ai un email ceva? Eu am deja 2 copiii. Din experienta iti voi spune. Este destul de greu sa cresti prunci. Din punctul meu de vedere as zice ca situatia perfecta sa cresti prunci este sa stai acasa cu ei. Evident nu in Bucuresti. ... în plm... 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 22, 2016 Clar!
Administrator pisicuts Reputație: 114621 Postat Martie 22, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 22, 2016
Administrator pisicuts Reputație: 114621 Postat Martie 22, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 22, 2016 m-am facut cuminte corina!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 m-am facut cuminte corina!! De unde? Si eu zic ca sunt cuminte... pula/pizda straina este cea mai buna 3
lastprig367 Reputație: 5 Postat Martie 23, 2016 Postat Martie 23, 2016 Clar!Domnule Picon ma voi conforma, cerintelor gramaticale. Pentru fiecare i ce lipseste dau o bere. Multumesc pentru corectura
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 23, 2016 Postat Martie 23, 2016 Eu am deja 2 copiii. Din experienta iti voi spune. Este destul de greu sa cresti prunci. Din punctul meu de vedere as zice ca situatia perfecta sa cresti prunci este sa stai acasa cu ei. Evident nu in Bucuresti. pe la cluj ce mai e ?)
lastprig367 Reputație: 5 Postat Martie 23, 2016 Postat Martie 23, 2016 pe la cluj ce mai e ?)Hehe...eram fericit sa fiu acum in cluj....dar nu sunt
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 23, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 23, 2016 https://scontent.fotp3-2.fna.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/1918955_1025161994187266_8306901996546850791_n.jpg?oh=ab7549eb040283146717202b124bcdf5&oe=57848B50 1 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 23, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Martie 23, 2016 am decis sa ma logodesc. ma simt f fericita cu alegerea mea si a logodnicului meu. Dumnezeu sa va dea sanatate si iubire . va doresc cel putin atata stabilitate cum voi urma sa am daca nu inzecita.multumesc daca imi pastrati un gand bun
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 23, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Martie 23, 2016 ook, deci nu vad de ce anumite persoane s-ar certa aici njici macar in numele meu...eram cu tata la telefon si pe mess cu fiancee si imi spunea sa ascult melodia dupa ce am primit pachetu de la dhl....si melodia e totusi un mesaj de iubire, si da te-am iubit pisicuts,dar tu esti retardat emotional si melodia zice
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 23, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Martie 23, 2016 omg o iau atat de razna cu toata logodna asta ca simt ca ma sufoc..... mqa gatuie efectiv... trebuie sa imi vizitez parintii imediat. si indiferent de aprobare tb sa petrec euu timp vcu ei. efectiv simt o perna pe fata saau o mana in gat...
gogoloi Reputație: 207 Postat Martie 23, 2016 Oras:nimfomane Oras:nimfomane Postat Martie 23, 2016 ....este un virusZii sa-ti coaca pizda! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 23, 2016 Postat Martie 23, 2016 omg o iau atat de razna cu toata logodna asta ca simt ca ma sufoc..... mqa gatuie efectiv... trebuie sa imi vizitez parintii imediat. si indiferent de aprobare tb sa petrec euu timp vcu ei. efectiv simt o perna pe fata saau o mana in gat.......si`n cur te bate vantu 1 1
gogoloi Reputație: 207 Postat Martie 23, 2016 Oras:nimfomane Oras:nimfomane Postat Martie 23, 2016 ....si`n cur te bate vantu Tine-ti respiratia sa nu raceasca Rozica.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 23, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Martie 23, 2016 Tine-ti respiratia sa nu raceasca Rozica.roz nu a racit, in schimb ....
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Martie 24, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Martie 24, 2016 ei sunt? 4 4
Administrator pisicuts Reputație: 114621 Postat Martie 26, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 26, 2016 unde e rozkendra 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Martie 26, 2016 unde e rozkendra)Bobo dar de ce nu deschizi tu un topic cu titlu asta pe subforum?nb
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum