Sari la conținut

Cine e RozKendra

Postări Recomandate

• Oras:Undisclosed
Postat

ce se fumeaza pe aici si mie nu-mi da nimeni?

"fumuri" de proastă calitate.

• Oras:worldwide
Postat

ce zici miskinelule, acu te parui cu de ceu? in cuvinte evident ca suntem oameni civilizati

Postat

ce zici miskinelule, acu te parui cu de ceu? in cuvinte evident ca suntem oameni civilizati

Eu vreau sa-l ajut,însă el nu vede asta, nu ma vede, din cauza fumurilor.

E păcat să ajunga schizofrenic.

Plm...o sa vada el Haloperidolul...sa îl întrebe pe Indubitabil...iţi paralizeaza şira spinării...sa nu spere la Rispolept Consta sau Invega, alea sunt pentru aia cu bani şi pile.

Postat

Plm...o sa vada el Haloperidolul...sa îl întrebe pe Indubitabil...iţi paralizeaza şira spinării...sa nu spere la Rispolept Consta sau Invega, alea sunt pentru aia cu bani şi pile.

are Inji nevoie de Invega sau xeplion? oare plateste bine daca ii dau? 

Postat

are Inji nevoie de Invega sau xeplion? oare plateste bine daca ii dau?

Nu cred.

Pare destul de rezistent la tratament.

Postat

Nu cred.

Pare destul de rezistent la tratament.

atunci nu-i dau. mi s-a spus sa nu fac afaceri cu oameni saraci :)

in plus ce ar fi lumea asta fara schizo? atat de mai putine voci interesante de auzit? no way

Postat

atunci nu-i dau. mi s-a spus sa nu fac afaceri cu oameni saraci :)

in plus ce ar fi lumea asta fara schizo? atat de mai putine voci interesante de auzit? no way

Daimon' ala...da-i lui, Invega...poate işi revine.

Are şi bani.

Postat

Daimon' ala...da-i lui, Invega...poate işi revine.

Are şi bani.

nu stiu despre cine vorbesti :)

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

S a aflat Pana la urma cine este rozkendra ? N-am avut timp sa citesc tot si acum este prea mult scris sa ma apuc sa citesc.

Edit PS : E vr'o scula sau nu? :))))0

Vizitator
Postat

ambii, Rozkendra si Marean numero uan sunt angajati cu jumătate de normă la BGS! Impreuna, impart o arma airsoft cu care fac de pază la palatu lu Becali! 

al dreaq ce esti tu..........

• Like 1
Vizitator
Postat

Iar ai inceput ?

Sictir sclavete ! :)

Vizitator
Postat

Să-i trăiască fetița lu Salam și să fie sănătoasă și fericită!

• Like 1
  • Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Bre,nu mai confunda halucinatiile cu revelatii, atunci când eşti zglobiu, high, you know.

E inofensiv atâta timp cât nu iţi faci biserica precum LRH sau, ferească Dumnezeu, partid politic ca Gigi.

Ia uite... Inca o poza, din lounge.Au şi croissant şi brioşe daneze.

Peace upon you.

Lasa-ma ba cu halucinatiile tale,si cu revelatiile tale,plus ca si repeti ceea ce scrii...ai scris acelasi lucru acu` vreo saptamana,nu ti-am raspuns,si acum dai copy paste,crezand cacreierul ala al tau caca opere de arta :)

P.S: Le-ai luat la oamenii aia aproape tot bufetul gen ca daca tot ai platit #cubrecfastincluded(sau merge diurna de la firma :) ).sa fie bogatie,sau ti-ai pus ca melteanul,cat doua persoane,sa uiti de singuratate,si sa te simti implinit? :)...poze la copaci nu ai facut.........

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

ma duc sa sar in pula ca pe trabulina. va tzuccc din mers.  :laugh2

Aoleu, sa nu sari mancati-as pana nu te uiti daca mai e pula acolo ca au mai sarit unele asa in gol si si-au rupt pasaretul pe asfalt sau gresie))) :laugh2  :laugh2

• Minus 1
Vizitator
Postat

Lasa-ma ba cu halucinatiile tale,si cu revelatiile tale,plus ca si repeti ceea ce scrii...ai scris acelasi lucru acu` vreo saptamana,nu ti-am raspuns,si acum dai copy paste,crezand cacreierul ala al tau caca opere de arta :)

P.S: Le-ai luat la oamenii aia aproape tot bufetul gen ca daca tot ai platit #cubrecfastincluded(sau merge diurna de la firma :) ).sa fie bogatie,sau ti-ai pus ca melteanul,cat doua persoane,sa uiti de singuratate,si sa te simti implinit? :)...poze la copaci nu ai facut.........

Nu era farfuria lui..............facea poze clientilor in timp ce spala pe jos ...............

• Like 2
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

"fumuri" de proastă calitate.

Bre, nu stiu daca s-a observat sau nu, insa eu nu ma prea numar printre "dusmanii" tai cu care te paruiesti toata ziua - pentru ca, in afara unor momente cand sari (pentru gustul meu) calul in duelurile verbale, in genere imi cam place despre cum gandesti si le zici. There, I've said it, sa ma linseze brigada.

Totusi, la faza asta nu ma pot abtine sa remarc: de acord, sunt multe "fumuri" pe aici... insa sincer, nu stiu nici unde s-ar incadra postarea (repetitiva, cu obstinatie) a pozelor gen "sa moara dusmanii mei", menite sa demonstreze... ce? ca Miskin a fost in Singapore, Miskin a zburat la business class, Miskin e baiat umblat, frateh...  :)

• Like 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Bre, nu stiu daca s-a observat sau nu, insa eu nu ma prea numar printre "dusmanii" tai cu care te paruiesti toata ziua - pentru ca, in afara unor momente cand sari (pentru gustul meu) calul in duelurile verbale, in genere imi cam place despre cum gandesti si le zici. There, I've said it, sa ma linseze brigada.

Totusi, la faza asta nu ma pot abtine sa remarc: de acord, sunt multe "fumuri" pe aici... insa sincer, nu stiu nici unde s-ar incadra postarea (repetitiva, cu obstinatie) a pozelor gen "sa moara dusmanii mei", menite sa demonstreze... ce? ca Miskin a fost in Singapore, Miskin a zburat la business class, Miskin e baiat umblat, frateh... :)

Bueyyy! Lăsați-l pă mișkin să sufere!

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Totusi, la faza asta nu ma pot abtine sa remarc: de acord, sunt multe "fumuri" pe aici... insa sincer, nu stiu nici unde s-ar incadra postarea (repetitiva, cu obstinatie) a pozelor gen "sa moara dusmanii mei", menite sa demonstreze... ce? ca Miskin a fost in Singapore, Miskin a zburat la business class, Miskin e baiat umblat, frateh...   :)

Duelul verbal scris e ca procesul nerbal, tot scris?  :laugh2

• Like 2
  • Minus 3
Postat

avand in vedere ca mi-am primit raspuns oficial intr-un pm aruncat in scarba la ceva ce m-a taiat si m-a facut sa devin alba la fata (mi s-a mai intamplat o singura data in viata, sa mi se taie firu' fara sa imi doresc a riposta) adica aici   https://nimfomane.com/forum/topic/396-sugestii-aprecieri-sfaturi/page-89

eu chiar va doresc toate cele bune. femei, bani, sanatate, familie, prosperitate, etc etc. si va doresc sa treceti la persoane mai de calitate decat aici :)

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

avand in vedere ca mi-am primit raspuns oficial intr-un pm aruncat in scarba la ceva ce m-a taiat si m-a facut sa devin alba la fata (mi s-a mai intamplat o singura data in viata, sa mi se taie firu' fara sa imi doresc a riposta) adica aici   https://nimfomane.com/forum/topic/396-sugestii-aprecieri-sfaturi/page-89

eu chiar va doresc toate cele bune. femei, bani, sanatate, familie, prosperitate, etc etc. si va doresc sa treceti la persoane mai de calitate decat aici :)

raspuns dublat,

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...