rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 4, 2015 ce se fumeaza pe aici si mie nu-mi da nimeni?
mișkin Reputație: 344 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Septembrie 4, 2015 ce se fumeaza pe aici si mie nu-mi da nimeni?"fumuri" de proastă calitate.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 4, 2015 ce zici miskinelule, acu te parui cu de ceu? in cuvinte evident ca suntem oameni civilizati
mișkin Reputație: 344 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Septembrie 4, 2015 ce zici miskinelule, acu te parui cu de ceu? in cuvinte evident ca suntem oameni civilizatiEu vreau sa-l ajut,însă el nu vede asta, nu ma vede, din cauza fumurilor. E păcat să ajunga schizofrenic. Plm...o sa vada el Haloperidolul...sa îl întrebe pe Indubitabil...iţi paralizeaza şira spinării...sa nu spere la Rispolept Consta sau Invega, alea sunt pentru aia cu bani şi pile.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 4, 2015 Eu vreau sa-l ajut,însă el nu vede asta, nu ma vede, din cauza fumurilor. E păcat să ajunga schizofrenic.Plm...o sa vada el Haloperidolul...sa îl întrebe pe Indubitabil...iţi paralizeaza şira spinării...sa nu spere la Rispolept Consta sau Invega, alea sunt pentru aia cu bani şi pile.are Inji nevoie de Invega sau xeplion? oare plateste bine daca ii dau?
mișkin Reputație: 344 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Septembrie 4, 2015 are Inji nevoie de Invega sau xeplion? oare plateste bine daca ii dau?Nu cred.Pare destul de rezistent la tratament.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 4, 2015 Nu cred.Pare destul de rezistent la tratament.atunci nu-i dau. mi s-a spus sa nu fac afaceri cu oameni saraci in plus ce ar fi lumea asta fara schizo? atat de mai putine voci interesante de auzit? no way
mișkin Reputație: 344 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Septembrie 4, 2015 atunci nu-i dau. mi s-a spus sa nu fac afaceri cu oameni saraci in plus ce ar fi lumea asta fara schizo? atat de mai putine voci interesante de auzit? no wayDaimon' ala...da-i lui, Invega...poate işi revine. Are şi bani.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 4, 2015 Iata vocile, cum canta ele in armonie
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 4, 2015 Daimon' ala...da-i lui, Invega...poate işi revine. Are şi bani.nu stiu despre cine vorbesti
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2015 Postat Septembrie 4, 2015 S a aflat Pana la urma cine este rozkendra ? N-am avut timp sa citesc tot si acum este prea mult scris sa ma apuc sa citesc. Edit PS : E vr'o scula sau nu? )))0
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2015 Postat Septembrie 4, 2015 ambii, Rozkendra si Marean numero uan sunt angajati cu jumătate de normă la BGS! Impreuna, impart o arma airsoft cu care fac de pază la palatu lu Becali! al dreaq ce esti tu.......... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2015 Postat Septembrie 4, 2015 Eu vreau sa-l ajut,însă el nu vede asta, nu ma vede, din cauza fumurilor. E păcat să ajunga schizofrenic.Plm...o sa vada el Haloperidolul...sa îl întrebe pe Indubitabil...iţi paralizeaza şira spinării...sa nu spere la Rispolept Consta sau Invega, alea sunt pentru aia cu bani şi pile.Iar ai inceput ? Sictir sclavete !
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2015 Să-i trăiască fetița lu Salam și să fie sănătoasă și fericită! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2015 Postat Septembrie 4, 2015 Să-i trăiască fetița lu Salam și să fie sănătoasă și fericită! 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Septembrie 4, 2015 Bre,nu mai confunda halucinatiile cu revelatii, atunci când eşti zglobiu, high, you know.E inofensiv atâta timp cât nu iţi faci biserica precum LRH sau, ferească Dumnezeu, partid politic ca Gigi. Ia uite... Inca o poza, din lounge.Au şi croissant şi brioşe daneze. Peace upon you. Lasa-ma ba cu halucinatiile tale,si cu revelatiile tale,plus ca si repeti ceea ce scrii...ai scris acelasi lucru acu` vreo saptamana,nu ti-am raspuns,si acum dai copy paste,crezand cacreierul ala al tau caca opere de arta P.S: Le-ai luat la oamenii aia aproape tot bufetul gen ca daca tot ai platit #cubrecfastincluded(sau merge diurna de la firma ).sa fie bogatie,sau ti-ai pus ca melteanul,cat doua persoane,sa uiti de singuratate,si sa te simti implinit? ...poze la copaci nu ai facut......... 1 3
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 4, 2015 ... sau un apus de soare. 1
moccasin Reputație: -4 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2015 ma duc sa sar in pula ca pe trabulina. va tzuccc din mers. Aoleu, sa nu sari mancati-as pana nu te uiti daca mai e pula acolo ca au mai sarit unele asa in gol si si-au rupt pasaretul pe asfalt sau gresie))) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2015 Postat Septembrie 4, 2015 Lasa-ma ba cu halucinatiile tale,si cu revelatiile tale,plus ca si repeti ceea ce scrii...ai scris acelasi lucru acu` vreo saptamana,nu ti-am raspuns,si acum dai copy paste,crezand cacreierul ala al tau caca opere de arta P.S: Le-ai luat la oamenii aia aproape tot bufetul gen ca daca tot ai platit #cubrecfastincluded(sau merge diurna de la firma ).sa fie bogatie,sau ti-ai pus ca melteanul,cat doua persoane,sa uiti de singuratate,si sa te simti implinit? ...poze la copaci nu ai facut.........Nu era farfuria lui..............facea poze clientilor in timp ce spala pe jos ............... 2
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Septembrie 4, 2015 "fumuri" de proastă calitate. Bre, nu stiu daca s-a observat sau nu, insa eu nu ma prea numar printre "dusmanii" tai cu care te paruiesti toata ziua - pentru ca, in afara unor momente cand sari (pentru gustul meu) calul in duelurile verbale, in genere imi cam place despre cum gandesti si le zici. There, I've said it, sa ma linseze brigada. Totusi, la faza asta nu ma pot abtine sa remarc: de acord, sunt multe "fumuri" pe aici... insa sincer, nu stiu nici unde s-ar incadra postarea (repetitiva, cu obstinatie) a pozelor gen "sa moara dusmanii mei", menite sa demonstreze... ce? ca Miskin a fost in Singapore, Miskin a zburat la business class, Miskin e baiat umblat, frateh... 2
laurelian Reputație: 2012 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 4, 2015 Bre, nu stiu daca s-a observat sau nu, insa eu nu ma prea numar printre "dusmanii" tai cu care te paruiesti toata ziua - pentru ca, in afara unor momente cand sari (pentru gustul meu) calul in duelurile verbale, in genere imi cam place despre cum gandesti si le zici. There, I've said it, sa ma linseze brigada. Totusi, la faza asta nu ma pot abtine sa remarc: de acord, sunt multe "fumuri" pe aici... insa sincer, nu stiu nici unde s-ar incadra postarea (repetitiva, cu obstinatie) a pozelor gen "sa moara dusmanii mei", menite sa demonstreze... ce? ca Miskin a fost in Singapore, Miskin a zburat la business class, Miskin e baiat umblat, frateh... Bueyyy! Lăsați-l pă mișkin să sufere!
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 4, 2015 Bre, nu stiu daca s-a observat sau nu, insa eu nu ma prea numar printre "dusmanii" tai cu care te paruiesti toata ziua - pentru ca, in afara unor momente cand sari (pentru gustul meu) calul in duelurile verbale, in genere imi cam place despre cum gandesti si le zici. There, I've said it, sa ma linseze brigada. Totusi, la faza asta nu ma pot abtine sa remarc: de acord, sunt multe "fumuri" pe aici... insa sincer, nu stiu nici unde s-ar incadra postarea (repetitiva, cu obstinatie) a pozelor gen "sa moara dusmanii mei", menite sa demonstreze... ce? ca Miskin a fost in Singapore, Miskin a zburat la business class, Miskin e baiat umblat, frateh... Duelul verbal scris e ca procesul nerbal, tot scris? 2 3
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 4, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Septembrie 4, 2015 Duelul verbal scris e ca procesul nerbal, tot scris? Las ca e mai bine-asa, scris, iti dai seama daca ar fi chiar vebal duelul asta, ar fi numa' tipete si urlete si vaiet ... toate pe acorduri de manele de la DJ Pisic.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 4, 2015 avand in vedere ca mi-am primit raspuns oficial intr-un pm aruncat in scarba la ceva ce m-a taiat si m-a facut sa devin alba la fata (mi s-a mai intamplat o singura data in viata, sa mi se taie firu' fara sa imi doresc a riposta) adica aici https://nimfomane.com/forum/topic/396-sugestii-aprecieri-sfaturi/page-89eu chiar va doresc toate cele bune. femei, bani, sanatate, familie, prosperitate, etc etc. si va doresc sa treceti la persoane mai de calitate decat aici
skyseven Reputație: 15269 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:- Oras:- Postat Septembrie 4, 2015 avand in vedere ca mi-am primit raspuns oficial intr-un pm aruncat in scarba la ceva ce m-a taiat si m-a facut sa devin alba la fata (mi s-a mai intamplat o singura data in viata, sa mi se taie firu' fara sa imi doresc a riposta) adica aici https://nimfomane.com/forum/topic/396-sugestii-aprecieri-sfaturi/page-89eu chiar va doresc toate cele bune. femei, bani, sanatate, familie, prosperitate, etc etc. si va doresc sa treceti la persoane mai de calitate decat aici raspuns dublat,
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum