skyseven Reputație: 15269 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:- Oras:- Postat Septembrie 4, 2015 avand in vedere ca mi-am primit raspuns oficial intr-un pm aruncat in scarba la ceva ce m-a taiat si m-a facut sa devin alba la fata (mi s-a mai intamplat o singura data in viata, sa mi se taie firu' fara sa imi doresc a riposta) adica aici https://nimfomane.com/forum/topic/396-sugestii-aprecieri-sfaturi/page-89eu chiar va doresc toate cele bune. femei, bani, sanatate, familie, prosperitate, etc etc. si va doresc sa treceti la persoane mai de calitate decat aici Cred ca nu te astepti sa gasesti doar lume civilizata pe forum. Stii la ce ma gandesc? cu cat devii mai in "centrul atentiei", cu atat esti intr-un fel mai vulnerabila. Vei crea un precedent, pe care unii il vor savura cu tot cinismul. Singurul raspuns just in asemenea situatii e tacerea, ignoranta. I-a sa vezi cum se face liniste pe topic si se retrag toti inspre casele lor.
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Postat Septembrie 4, 2015 dobre a scapat usor
mișkin Reputație: 344 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Septembrie 5, 2015 Lasa-ma ba cu halucinatiile tale,si cu revelatiile tale,plus ca si repeti ceea ce scrii...ai scris acelasi lucru acu` vreo saptamana,nu ti-am raspuns,si acum dai copy paste,crezand cacreierul ala al tau caca opere de arta P.S: Le-ai luat la oamenii aia aproape tot bufetul gen ca daca tot ai platit #cubrecfastincluded(sau merge diurna de la firma ).sa fie bogatie,sau ti-ai pus ca melteanul,cat doua persoane,sa uiti de singuratate,si sa te simti implinit? ...poze la copaci nu ai facut.........Niciodată nu iau breakfast included:)Tocmai am luat 2 portii de babi guling, așa, sa iasa diurna, vorba ta. Pun o poza cu copaci,as requested. #lasatedecannabiscaitiiamintileormintiuca
mișkin Reputație: 344 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Septembrie 5, 2015 ... sau un apus de soare.Ia uite,picoaie
barrabas Reputație: 210 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:$$$ Oras:$$$ Postat Septembrie 5, 2015 Mișto la all inclusive. Poți sa bagi pana cazi jos. Succes maxim la emigranții din Romanistan. 1
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 5, 2015 Cred ca nu te astepti sa gasesti doar lume civilizata pe forum. Stii la ce ma gandesc? cu cat devii mai in "centrul atentiei", cu atat esti intr-un fel mai vulnerabila. Vei crea un precedent, pe care unii il vor savura cu tot cinismul. Singurul raspuns just in asemenea situatii e tacerea, ignoranta. I-a sa vezi cum se face liniste pe topic si se retrag toti inspre casele lor. Poate voiai să spui ignorarea. I-a vezi, așa e? Ia uite,picoaie Felicitări! Ai fost la Eforie Sud? Niciodată nu iau breakfast included:)Tocmai am luat 2 portii de babi guling, așa, sa iasa diurna, vorba ta. Pun o poza cu copaci,as requested. #lasatedecannabiscaitiiamintileormintiuca Tu și Dobre ce mai puneți poze cu ce mâncați sau visați să mâncați. Asta înseamnă să fii ... cocalar! 6 3
mișkin Reputație: 344 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Septembrie 5, 2015 Felicitări! Ai fost la Eforie Sud? Tu și Dobre ce mai puneți poze cu ce mâncați sau visați să mâncați. Asta înseamnă să fii ... cocalar! Ieși oțâră din cimitir, nu mai fa pe lacheul şi rapsodul traseistelor la optzeci de ani, strange niste bani şi hai... Jimbaran Beach O sa mori prost şi-n genunchi.
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 5, 2015 Mă, tu nu vezi că-ți dai singur la temelie? Vai de pula ta de cocalar cu arfe! Cine te pune să postezi poze cu ce mănânci tu sau vecinii, ca Dobre? E adevărat că ăla punea poze cu ceafă și cartofi prăjiți pe farfurie de unică folosință, tu totuși marchezi un mic progres. Felicitări!
laurelian Reputație: 2012 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 5, 2015 Mă, tu nu vezi că-ți dai singur la temelie? Vai de pula ta de cocalar cu arfe! Cine te pune să postezi poze cu ce mănânci tu sau vecinii, ca Dobre? E adevărat că ăla punea poze cu ceafă și cartofi prăjiți pe farfurie de unică folosință, tu totuși marchezi un mic progres. Felicitări!Lasă-l, bre, că e băiat bun, a crezut că n-am ce mânca și a vrut să îmi dea și mie din puținul lui, ca să nu mă simt prost... sau maidanez... sau pula mea, el știe. 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2015 Postat Septembrie 5, 2015 On topic: S a aflat pana la urma cine este pizda?
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 5, 2015 Mîșkin. 1 2
mișkin Reputație: 344 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Septembrie 5, 2015 Mă,picoaie tu nu vezi că dai singur la temelia alor tai, aia vanati de Securitate ))? Vai de pula ta de hodorog rapsod de stoarfe! Cine te pune să faci pe Solomon pe nimfomane.com? E adevărat că cine nu are bătrâni, sa-si cumpere, însă tu nici macar gazat la Dachau nu erai bun:laugh2 Plm...experienta de viata nu inseamna intelepciune, asta se vede în persoana ta.Felicitări!))) Pune ba o poza cu fasolea aia!
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2015 Postat Septembrie 5, 2015 ))) Pune ba o poza cu fasolea aia!si tu una cu mopu'
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 5, 2015 ))) Pune ba o poza cu fasolea aia! Îți e foame, este?
mișkin Reputație: 344 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Septembrie 5, 2015 Îți e foame, este?)))) O să crapi... hodorog prost. )
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 5, 2015 Gata, l-ai făcut pe Dobre de râs! 2 2
mișkin Reputație: 344 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Septembrie 5, 2015 Gata, l-ai făcut pe Dobre de râs! Iţi faci de râs parintii, masculul alfa
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 5, 2015 Așa... și? Care ar fi problema ta?
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2015 Postat Septembrie 5, 2015 Gata, l-ai făcut pe Dobre de râs! e facuta pe fuga.............sa nu-l prinda sefu
mișkin Reputație: 344 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Septembrie 5, 2015 Așa... și? Care ar fi problema ta?problema e ta, picoaie, doar ca tu eşti prea prost ori dement sa realizezi ce faci. dement, pari putin..prost, de la o posta ti se simte mirosul. )) QueEstiDobitoc
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 5, 2015 Și ne mai mirăm de ce sunt românii prost văzuți peste hotare! Mîșkin este exemplul viu. Sau încă viu...
mișkin Reputație: 344 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Septembrie 5, 2015 Și ne mai mirăm de ce sunt românii prost văzuți peste hotare! Mîșkin este exemplul viu. Sau încă viu...Şi ne mai miram de ce tinerii nu au viitor în România! picoaie este exemplul viu.Din fericire, nu pentru mult timp. ))
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 5, 2015 problema e ta, picoaie, doar ca tu eşti prea prost ori dement sa realizezi ce faci. dement, pari putin..prost, de la o posta ti se simte mirosul. )) QueEstiDobitoc Bine bă, ok... am înțeles! Și cam ce te fute pe tine grija?
mișkin Reputație: 344 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Septembrie 5, 2015 Bine bă, ok... am înțeles! Și cam ce te fute pe tine grija?N-ai înțeles,nu vezi ca nu te abții? Taci din gură.Ori tine prelegeri din coteț. Tablagiu de doi bani.
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 5, 2015 Postez când vreau și cum vreau, dacă nu îți e cu supărare! Dacă îți este, e treaba ta, nu ai decât să mă ignori, sau de continui, să-ți iei mui virtuale. Văd că ai ales a doua variantă, drept pentru care te felicit! Foarte Multă Muie îți doresc și dacă vrei poți să și înghiți, să ai și tu ceva cald în burtă! P.S. Am făcut o oală de fasole cu afumătură și plec acum să o împart la aurolaci. Îți păstrez și ție o porție? 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum