mișkin Reputație: 344 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Septembrie 5, 2015 picoaie, văd că ai ales a doua variantă, drept pentru care te felicit! Foarte Multă Muie îți doresc și eu tie,dacă vrei poți să și înghiți, să ai și tu ceva cald în burtă! Daca nu iti este de ajuns,revino P.S. Am făcut o oală de fasole cu afumătură și plec acum să o împart la aurolaci. Îți păstrez și ție o porție? NU,BRE,tine-o pentru parastasul parintilor tai
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 5, 2015 Postez când vreau și cum vreau, dacă nu îți e cu supărare! Dacă îți este, e treaba ta, nu ai decât să mă ignori, sau de continui, să-ți iei mui virtuale. Văd că ai ales a doua variantă, drept pentru care te felicit! Foarte Multă Muie îți doresc și dacă vrei poți să și înghiți, să ai și tu ceva cald în burtă! P.S. Am făcut o oală de fasole cu afumătură și plec acum să o împart la aurolaci. Îți păstrez și ție o porție? e bine să faci fapte de milostenie.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Septembrie 5, 2015 Iţi faci de râs parintii, masculul alfa Deja exagerezi aducand in fiecare postare parintii in discutie....de-te-n pulili noastre dă imigrant pârăt Ai mâncat ceva azi? ( iesclus fotografiile) 1
mișkin Reputație: 344 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Septembrie 5, 2015 Deja exagerezi aducand in fiecare postare parintii in discutie....de-te-n pulili noastre dă imigrant pârăt Ai mâncat ceva azi? ( iesclus fotografiile)Stai pe burtă.
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 5, 2015 Stai pe burtă.te-ai basit? 1 3
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 5, 2015 picoaie, văd că ai ales a doua variantă, drept pentru care te felicit! Foarte Multă Muie îți doresc și eu tie,dacă vrei poți să și înghiți, să ai și tu ceva cald în burtă! Daca nu iti este de ajuns,revino P.S. Am făcut o oală de fasole cu afumătură și plec acum să o împart la aurolaci. Îți păstrez și ție o porție? NU,BRE,tine-o pentru parastasul parintilor tai :laugh2 Ești jalnic băiete! 2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2015 Postat Septembrie 5, 2015 Ești jalnic băiete!Va recomand sa va duceti la Otopeni la festival mancare buna, sprit ok mai lasati certurile astea 4 4
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 5, 2015 Ce festival?
justlove Reputație: 8972 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Septembrie 5, 2015 de belit pl la cal e doar o gluma 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2015 Postat Septembrie 5, 2015 Ce festival?Festivalul folcloric si zilele orasului. E ceva frumos. Am fost eu aseara 4 4
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 5, 2015 Ie și cu beremici? 2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2015 Postat Septembrie 5, 2015 Ie și cu beremici?Ie cu de toate, mai ceva ca shaorma balci in toata regula 3 4
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 5, 2015 Mișto! Petrecere plăcută!
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 5, 2015 i'auzi. bâlci de bâlci. sper că berele nu ie calde și înghețățurile topite.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 6, 2015 Festivalul folcloric si zilele orasului. E ceva frumos. Am fost eu aseara bre Ticutza ai baut o bere in cinstea mea? 'ai spune sincer
Administrator pisicuts Reputație: 114353 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 6, 2015 bre Ticutza ai baut o bere in cinstea mea? 'ai spune sincer
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 6, 2015 tu cel mai bine te exprimi prin manele. hai baga una ca observ ca iar te joci cu focul http://media.giphy.com/media/AxVvk1YxVCiJpldhE4/giphy.gif 2
johnny&white Reputație: -438 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Septembrie 6, 2015 Ie și cu beremici? Creste burtoaca.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2015 Ce festival? de belit pl la cal =)) 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 6, 2015 hahaah ))))) ce-a zis-o myjustlove ))
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 6, 2015 =))Io o știam pe aia cu ursu' și concursu'. 3 2
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2015 Io o știam pe aia cu ursu' și concursu'. Aia e și mai mișto
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 6, 2015 S a aflat?ce fan nebun si oligofren am . iti dau pupicii cat ii da la daywalker sa iti spuna? cam cat de rau iti doresti tu sa stii asta ?
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2015 Postat Septembrie 6, 2015 Si eu iti dau Crezi ca lui Diamond i a dat cineva ceva sa ne spună cine i Kendra?Stai sa treacă ceva timp ca si Daywalker ne spune cine i Kendra fără sa l întrebam ) Te pup in pizda 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum