bipolar Reputație: 535 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:offline Oras:offline Postat Septembrie 6, 2015 E duminica. Aveti de gand sa mergeti la biserica sa va purificati sufletul? Cand a fost ultima data cand ati ajuns in Casa Domnului si cum v-ati simtit dupa ce ati plecat?
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 6, 2015 Doar la moschee. 2 2
skyseven Reputație: 15269 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:- Oras:- Postat Septembrie 6, 2015 E duminica. Aveti de gand sa mergeti la biserica sa va purificati sufletul? Cand a fost ultima data cand ati ajuns in Casa Domnului si cum v-ati simtit dupa ce ati plecat? acum vreo,... zece ani si m-am simtit penibil, 1
skyseven Reputație: 15269 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:- Oras:- Postat Septembrie 6, 2015 Doar la moschee. Pupi moaste!? Libidinosule!
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 6, 2015 Acum te simți mai bine Skyseven? L.E. musulmanii nu au și nu pupă moaște. 3 2
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 6, 2015 E duminica. Aveti de gand sa mergeti la biserica sa va purificati sufletul? Cand a fost ultima data cand ati ajuns in Casa Domnului si cum v-ati simtit dupa ce ati plecat?Merg la biserica de obiecei, nu numai Duminica. De foarte multe ori raman scarbit de "calitatea" oamenilor care slujesc. Consider ca un credincios convins CREDE, nu pupa in cur si poalele unor nemernici, in marea lor majoritate securisti.PS. Fratele cui esti de deschizi numai topice "inteligente"???? 5 2
skyseven Reputație: 15269 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:- Oras:- Postat Septembrie 6, 2015 Acum te simți mai bine Skyseven? L.E. musulmanii nu au și nu pupă moaște. Nu, ca am o durere cronica de prostata, daca nu au si nu pupa din alea, nu sunt autentici!
skyseven Reputație: 15269 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:- Oras:- Postat Septembrie 6, 2015 PS. Fratele cui esti de deschizi numai topice "inteligente"???? @benz, 1
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 6, 2015 @benz,In conditiile astea, comentariile sunt de prisos!
bipolar Reputație: 535 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:offline Oras:offline Autor Postat Septembrie 6, 2015 Nu trebuie sa pupi poatele securistilor pentru a te apropia de Dumnezeu.
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 6, 2015 Doar la moschee. esti Toma Necredinciosu'? ) OnTopic: De cand mi-am pus telecablu, ma uit duminica de duminica la Trinitas TV, iar in timpul saptamanii las pe Taraf TV. 1 3
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 6, 2015 Nu, ca am o durere cronica de prostata, daca nu au si nu pupa din alea, nu sunt autentici! Prostamol Uno Producator: Berlin-Chemie Recomandat: Afectiuni genito-urinare » Pentru prostata http://www.pcfarm.ro/images/default_paleta.JPG Pret: 85.95 lei Prospect Prostamol Uno:Prostamol Uno IndicatiiTulburari de mictiune in adenomul de prostata stadiul 1 (dificultati de urinare dar cu o golire completa a vezicii urinare) si stadiul 2.Prostamol Uno administrat corect amelioreaza aceste simptome Compozitie si Mod de PrezentareO capsula moale contine 320 mg extract alcoolic purificat din fructe uscate de Serenoa Repens si excipienti.Cutie cu 2 blistere a cate 15 capsule moi ( 30 capsule moi). Precautii: administrarea medicamentului pe stomacul gol poate provoca uneori greata. Mod de AdministrareDoza este de o capsula moale de Prostamol Uno pe zi administrata la aceeasi ora. Capsula trebuie inghitita intreaga, dupa masa cu o cantitate suficienta de lichi.Prostamol Uno poate fi utilizat chiar timp de cativa ani. Prezentare:Cutie 60 capsule Producator:Berlin-Chemie 4 2
alx93 Reputație: 435 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2015 M-as duce la un lacas de cult unde lucreaza vestalele virgine sa ma binecuvanteze si sa ma mantuiasca.Mai pe seara, as trece sa depun niste ofrande si sa aprind lumanari pentru a o cinsti pe zeita Afrodita-Venera si m-as ruga la zeii Eros si Priapus ca sa ma faca sa fiu tare in bormasina. Apoi, mi-as incheia seara a unei zile sfinte intr-un bordel ca un adevarat pagan cuviincios . 1
roberto Reputație: 4138 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2015 Mergem...la biserica ma-tii de retardat 2
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 6, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Septembrie 6, 2015 E duminica. Aveti de gand sa mergeti la biserica sa va purificati sufletul? Cand a fost ultima data cand ati ajuns in Casa Domnului si cum v-ati simtit dupa ce ati plecat? Bineinteles, dar nu neaparat duminica .... purificrea sufletului se face prin fapte bune, prin milostenie, rar mai intalnesti insa un preot cu har, care sa slujeasca in serviciul oamenilor si al Domnului si nu il al sau, dar exista, am intalniti cativa, putini ce-i drept. Nu judec pe nimeni, deci nici preotii, lor li se va masura si vor fi judecati dupa cuviinta, dar nu de catre noi ... 2
skyseven Reputație: 15269 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:- Oras:- Postat Septembrie 6, 2015 purificrea sufletului se face prin fapte bune, prin milostenie, ai uitat de ...moaste si icoane. trebuiesc pupate si astea! Am o dilema, poate primesc un raspuns competent. Ce diferenta e din punct de vedere fizic intre a pupa o pizda, un cur si o (un) moaste? ultimul nu stiu de ce gen e
roberto Reputație: 4138 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2015 ai uitat de ...moaste si icoane. trebuiesc pupate si astea! Am o dilema, poate primesc un raspuns competent. Ce diferenta e din punct de vedere fizic intre a pupa o pizda, un cur si o (un) moaste? ultimul nu stiu de ce gen e Pizda, respectiv curul ar trebui sa fie atasate unei persoane care este inca in viata Azorel ce parere are? 1
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 6, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Septembrie 6, 2015 ai uitat de ...moaste si icoane. trebuiesc pupate si astea! Am o dilema, poate primesc un raspuns competent. Ce diferenta e din punct de vedere fizic intre a pupa o pizda, un cur si o (un) moaste? ultimul nu stiu de ce gen e Mai, a pupa o pizda sau mai frumos spus o capsunica apetisanta, e ceva frumos, miroase bine, gusta bine e curata, cur nu servim deci nu-mi dau cu parerea, pe cand racla cu moaste pe care o pupa toti care cine stie cat de sanatosi sunt .... zic asa ca idee de comparatie .... 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 6, 2015 Mai, a pupa o pizda sau mai frumos spus o capsunica apetisanta, e ceva frumos, miroase bine, gusta bine e curata, cur nu servim deci nu-mi dau cu parerea, pe cand racla cu moaste pe care o pupa toti care cine stie cat de sanatosi sunt .... zic asa ca idee de comparatie ....as pupa-o pe Sexyating. mai am loc? ))
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 6, 2015 El nu pupă moaște. De Azareth zic.
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 6, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Septembrie 6, 2015 as pupa-o pe Sexyating. mai am loc? )) baga-mare, cin' te opreste
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 6, 2015 ingineru chiuie și joacă tontoroiul
bipolar Reputație: 535 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:offline Oras:offline Autor Postat Septembrie 6, 2015 Mergem...la biserica ma-tii de retardat "Judecata de apoi este aproape" Ioan, 32:4 Bineinteles, dar nu neaparat duminica .... purificrea sufletului se face prin fapte bune, prin milostenie, rar mai intalnesti insa un preot cu har, care sa slujeasca in serviciul oamenilor si al Domnului si nu il al sau, dar exista, am intalniti cativa, putini ce-i drept. Nu judec pe nimeni, deci nici preotii, lor li se va masura si vor fi judecati dupa cuviinta, dar nu de catre noi ...Un raspuns sincer. Apreciez
roberto Reputație: 4138 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2015 "Judecata de apoi este aproape" Ioan, 32:4"Marsh, ma-n pula mea" Roberto, 32:4=8 =)) 4
skyseven Reputație: 15269 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:- Oras:- Postat Septembrie 6, 2015 "Judecata de apoi este aproape" Ioan, 32:4 Un raspuns sincer. Apreciez Eu ii judec pe toti preotii din lume care nu cunosc "adevarul" dar il propovaduiesc! Daca nu ar primi nici un ban pentru munca pe care o fac ar mai face meseria asta!? Nu are importanta daca te amagesti ca cunosti (deci esti prost) sau stii sigur ca nu cunosti (si esti ipocrit). Am un gand pentru ei, dar nu-l spun aici caci suna cam nasol.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum