Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:offline
Postat

E duminica. Aveti de gand sa mergeti la biserica sa va purificati sufletul? Cand a fost ultima data cand ati ajuns in Casa Domnului si cum v-ati simtit dupa ce ati plecat?

• Oras:-
Postat

E duminica. Aveti de gand sa mergeti la biserica sa va purificati sufletul? Cand a fost ultima data cand ati ajuns in Casa Domnului si cum v-ati simtit dupa ce ati plecat?

acum vreo,... zece ani si m-am simtit penibil, :laugh2

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Acum te simți mai bine Skyseven?  :laugh2

L.E. musulmanii nu au și nu pupă moaște.

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:B
  • Oras:B
Postat

Merg la biserica de obiecei, nu numai Duminica. De foarte multe ori raman scarbit de "calitatea" oamenilor care slujesc. Consider ca un credincios convins CREDE, nu pupa in cur si poalele unor nemernici, in marea lor majoritate securisti.

PS. Fratele cui esti de deschizi numai topice "inteligente"????

• Like 5
  • Minus 2
Postat

Acum te simți mai bine Skyseven?  :laugh2

L.E. musulmanii nu au și nu pupă moaște.

Nu, ca am o durere cronica de prostata, :laugh2 daca nu au si nu pupa din alea, nu sunt autentici! :laugh2

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Doar la moschee.  :laugh2  

esti Toma Necredinciosu'? =)))

OnTopic: De cand mi-am pus telecablu, ma uit duminica de duminica la Trinitas TV, iar in timpul saptamanii las pe Taraf TV.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Nu, ca am o durere cronica de prostata, :laugh2 daca nu au si nu pupa din alea, nu sunt autentici! :laugh2

Prostamol Uno   Producator: Berlin-Chemie Recomandat: Afectiuni genito-urinare » Pentru prostata http://www.pcfarm.ro/images/default_paleta.JPG    Pret:

85.95 lei  

Prospect Prostamol Uno:

Prostamol Uno

Indicatii

Tulburari de mictiune in adenomul de prostata stadiul 1 (dificultati de urinare dar cu o golire completa a vezicii urinare) si stadiul 2.

Prostamol Uno administrat corect amelioreaza aceste simptome

Compozitie si Mod de Prezentare

O capsula moale contine 320 mg extract alcoolic purificat din fructe uscate de Serenoa Repens si excipienti.

Cutie cu 2 blistere a cate 15 capsule moi ( 30 capsule moi).

Precautii: administrarea medicamentului pe stomacul gol poate provoca uneori greata.

Mod de Administrare

Doza este de o capsula moale de Prostamol Uno pe zi administrata la aceeasi ora. Capsula trebuie inghitita intreaga, dupa masa cu o cantitate suficienta de lichi.

Prostamol Uno poate fi utilizat chiar timp de cativa ani.

Prezentare:

Cutie 60 capsule

Producator:

Berlin-Chemie

• Like 4
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

M-as duce la un lacas de cult unde lucreaza vestalele virgine sa ma binecuvanteze si sa ma mantuiasca.

Mai pe seara,   as trece sa depun niste ofrande si sa aprind lumanari pentru a o cinsti pe zeita  Afrodita-Venera si  m-as ruga la zeii Eros si  Priapus ca sa ma faca sa  fiu tare in bormasina.  

Apoi, mi-as incheia seara a unei zile sfinte  intr-un bordel  ca un adevarat pagan cuviincios . 

• Like 1
Postat

Bineinteles, dar nu neaparat duminica .... purificrea sufletului se face prin fapte bune, prin milostenie, rar mai intalnesti insa un preot cu har, care sa slujeasca in serviciul oamenilor si al Domnului si nu il al sau, dar exista, am intalniti cativa, putini ce-i drept. Nu judec pe nimeni, deci nici preotii, lor li se va masura si vor fi judecati dupa cuviinta, dar nu de catre noi ...

• Like 2
Postat

purificrea sufletului se face prin fapte bune, prin milostenie,

ai uitat de ...moaste si icoane. trebuiesc pupate si astea!  Am o dilema, poate primesc un raspuns competent. Ce diferenta e din punct de vedere fizic intre a pupa o pizda, un cur si o (un) moaste? ultimul nu stiu de ce gen e :laugh2

Postat

ai uitat de ...moaste si icoane. trebuiesc pupate si astea!  Am o dilema, poate primesc un raspuns competent. Ce diferenta e din punct de vedere fizic intre a pupa o pizda, un cur si o (un) moaste? ultimul nu stiu de ce gen e :laugh2

Pizda, respectiv curul ar trebui sa fie atasate unei persoane care este inca in viata =))

Azorel ce parere are? :slap2

• Like 1
Postat

Mai, a pupa o pizda sau mai frumos spus o capsunica apetisanta, e ceva frumos, miroase bine, gusta bine e curata, cur nu servim deci nu-mi dau cu parerea, pe cand racla cu moaste pe care o pupa toti care cine stie cat de sanatosi sunt .... zic asa ca idee de comparatie ....

• Like 1
Postat

Mai, a pupa o pizda sau mai frumos spus o capsunica apetisanta, e ceva frumos, miroase bine, gusta bine e curata, cur nu servim deci nu-mi dau cu parerea, pe cand racla cu moaste pe care o pupa toti care cine stie cat de sanatosi sunt .... zic asa ca idee de comparatie ....

as pupa-o pe Sexyating. mai am loc? =))))

Postat

El nu pupă moaște. De Azareth zic.

Postat

Mergem...la biserica ma-tii de retardat =))

"Judecata de apoi este aproape" Ioan, 32:4

Bineinteles, dar nu neaparat duminica .... purificrea sufletului se face prin fapte bune, prin milostenie, rar mai intalnesti insa un preot cu har, care sa slujeasca in serviciul oamenilor si al Domnului si nu il al sau, dar exista, am intalniti cativa, putini ce-i drept. Nu judec pe nimeni, deci nici preotii, lor li se va masura si vor fi judecati dupa cuviinta, dar nu de catre noi ...

Un raspuns sincer. Apreciez

Postat

"Marsh, ma-n pula mea" Roberto, 32:4=8 =)) =)) =))

• Like 4

Postat

Un raspuns sincer. Apreciez

Eu ii judec pe toti preotii din lume care nu cunosc "adevarul" dar il propovaduiesc! Daca nu ar primi nici un ban pentru munca pe care o fac ar mai face meseria asta!? Nu are importanta daca te amagesti ca cunosti (deci esti prost) sau stii sigur ca nu cunosti (si esti ipocrit). Am un gand pentru ei, dar nu-l spun aici caci suna cam nasol. :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...