bipolar Reputație: 535 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:offline Oras:offline Postat Septembrie 6, 2015 Ultima carte pe care am citit-o a fost "Invataturile parintelui Arsenie Boca". Am decis sa citesc aceasta carte in urma unui eveniment nefericit care s-a petrecut acum un an si jumatate si care mi-a marcat viata. Din cartea Parintelui, am invatat sa ma iubesc pe mine dar mai ales pe cei din jurul meu si sa iert greselile celor care vor cu tot dinadinsul sa iti faca rau. O recomand tuturor!
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2015 Postat Septembrie 6, 2015 Uff... man, multumim, da chiar... n-ai (alta, alte) treaba/treburi ??? 1
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Septembrie 6, 2015 Eu am incercat cartea de telefon, dar m-am lasat pagubas, era prea greu de urmarit, avea prea multe personaje... 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2015 Postat Septembrie 6, 2015 Eu am incercat cartea de telefon, dar m-am lasat pagubas, era prea greu de urmarit, avea prea multe personaje...Stai sa vezi cartea de bucate cate personaje are !!! Varza acra, castraveti murati, lapte batut, briose, papanasi, etc.... E o carte grea, tare grea... uff 2
cassy Reputație: 16361 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Septembrie 6, 2015 Mai e un topic pe aici, fix cu acelasi titlu daca-mi amintesc bine 2
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 6, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Septembrie 6, 2015 Ultima carte pe care am citit-o a fost "Invataturile parintelui Arsenie Boca". Am decis sa citesc aceasta carte in urma unui eveniment nefericit care s-a petrecut acum un an si jumatate si care mi-a marcat viata. Din cartea Parintelui, am invatat sa ma iubesc pe mine dar mai ales pe cei din jurul meu si sa iert greselile celor care vor cu tot dinadinsul sa iti faca rau. O recomand tuturor! Este totusi neplacut ca revenim la spiritualitate doar in momentele de mare cumpana ...
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 6, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Septembrie 6, 2015 Stai sa vezi cartea de bucate cate personaje are !!! Varza acra, castraveti murati, lapte batut, briose, papanasi, etc.... E o carte grea, tare grea... uff Capsunici, Savarine, Ecleruri ....
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 6, 2015 Asul de cupă.
lana Reputație: 3245 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 6, 2015 Mă scuzați că întreb, dar sunt derutată...aici e forumul nimfomane sau am intrat din greșeală pe forumul BOR?! Multumesc anticipat! Peseu: nu mai pot cu proștii plictisitori și ciupiți de molii! 3
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2015 Postat Septembrie 6, 2015 Ce iti spune secțiunea " Discuții Generale"? Peseu. Daca te amesteci cu prostii, nu te mai deosebește lumea de ei, zice ca ești de a lor.) Iti propun sa ieși acasă.Peseu doi: Eu nu mai pot de atâția deștepți,, printre care sunt si eu )
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 6, 2015 Voiai să spui "deștepți" , este?
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2015 Io am citit Joker-ul, că ține loc de orice carte. http://i62.tinypic.com/oqdrfm.jpg 1
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Septembrie 6, 2015 http://www.basilurtea.ca/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/i/m/img_010259.png
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 6, 2015 stai in loc capro , numai sari de pe un thead pe altu, ca ma confund drq cu mine si nu mai stiu daca am scris io sau s-a postat ceva nou 2
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Septembrie 6, 2015 si, volumul I mi se pare de nelipsit din nicio biblioteca a unui intelectual (cu blazon) care se respectă, mai ales ca vine iarna! (in traducere, te iau de bucă!) http://www.ruskiwaydeli.com.au/assets/full/2200.jpg
laurelian Reputație: 2012 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 6, 2015 Capsunici, Savarine, Ecleruri ....Momițe...
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 6, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Septembrie 6, 2015 Momițe... Ale' ti le las tie
laurelian Reputație: 2012 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 6, 2015 Ale' ti le las tie Mulțumesc...
marix Reputație: 9360 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2015 În ultima carte pe care am pus mâna, am găsit un vinars Brancoveanu ... 1
goti Reputație: 186 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:neinteresant Oras:neinteresant Postat Septembrie 12, 2015 @bipolar,totusi ai grija cu iubirea de sine,pentru ca...te face mandru,ori ,mandria ,potrivit ICCO este radacina tuturor relelororicum,bine ca citesti,si mai ales lecturi de spiritualitate...de seria PSB,cand te iei?
laurelian Reputație: 2012 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 12, 2015 @bipolar,totusi ai grija cu iubirea de sine,pentru ca...te face mandru,ori ,mandria ,potrivit ICCO este radacina tuturor relelororicum,bine ca citesti,si mai ales lecturi de spiritualitate...de seria PSB,cand te iei? Prea multă iubire de sine duce la orbire...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum