bipolar Reputație: 535 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:offline Oras:offline Postat Septembrie 6, 2015 Mi-am adus aminte de un articol foarte interesant care este adresat in special femeilor. Duhovnicul Arsenie Papacioc vorbeste deschis despre iubirea dintre femeie si barbat. "Am constatat că lumea n-a fost atentă la cuvintele de mai înainte, care spuneau că bărbatul este dator să-şi iubească nevasta. Dragă mireasă, dacă nu te iubeşte, să nu-l asculţi!“. Să nu ne jucăm cu cuvintele! Fata nu e numai o jucărie de pat sau o jucărie de bucătărie; suntem plini de obligaţii, suntem plini de datorii. Prin urmare, trebuie să vezi într-o iubită de la început, când poţi să judeci – pentru că dacă te-ai îndrăgostit nu mai judeci – nişte lucruri pentru viitor, până la sfârşitul vieţii". Articolul intreg il puteti cititi apasand aici
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 6, 2015 Mă, tu vrei un papacioc, este? 6 2
cine Reputație: -598 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 6, 2015 +1
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Septembrie 6, 2015 Bipolar, una si cu una fac doua: zi repede (da' REPEDE!) care esti? pisicuts in cautare de trafic, sau dominoplayer? 2
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 6, 2015 Bipolar, una si cu una fac doua: zi repede (da' REPEDE!) care esti? pisicuts in cautare de trafic, sau dominoplayer? Pisicuts e ca Sfanta Treime!Pisicuts "The One", a tot stiutorul, facatorul forumului si al curvasariei in toata taraPisicuts "Mantuitorul1", care din The One s-a facut, taie si spanzura toti necredinciosii si necurvariiPisicuts "Duhul Ratacit", de revelatii facatorul, rebelul risipitor care se plimba doar in AeMGhe si petrece doar la Sarpele Roz Pai se umilea pisicuts cu petarde in astea?!? Cand da bomba, intra lumea online record. Ii trebuiesc 4-5 servere sa faca fata la volumul de postari. Asta inseamnsa sa fii instigator! 2 3
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2015 Ba este atat timp cat ai nevoie de o pompa pentru a o face function.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 6, 2015 Bipolar, una si cu una fac doua: zi repede (da' REPEDE!) care esti? pisicuts in cautare de trafic, sau dominoplayer? zi si mie cine e dominoplayer ca-s curioasa
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Septembrie 6, 2015 zi si mie cine e dominoplayer ca-s curioasa To make a long story short, un forumist care - printre altele - suferea de "curiozitati" asemanatoare si facea tot felul de "experimente" de-astea psihologice, including (but not limited to) deschideri de threaduri cu intrebari existentiale, sa vada cum reactioneaza lumea. De fapt, ma rog, pot doar sa presupun ca ala era motivul... 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2015 Deci functioneaza perfect legea atractiei. LE. The cat mi-ai incurcat socoteala, ai postat in acelasi timp cu mine. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 6, 2015 To make a long story short, un forumist care - printre altele - suferea de "curiozitati" asemanatoare si facea tot felul de "experimente" de-astea psihologice, including (but not limited to) deschideri de threaduri cu intrebari existentiale, sa vada cum reactioneaza lumea. De fapt, ma rog, pot doar sa presupun ca ala era motivul...Mda, dar facea curiozitati fine gen Moshu si interesate ca studiu social ori de astea pescaresti ca benz sau bipolar? este totusi o diferenta si mie imi place sa ma mai amuz cu oamenii cateodata
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 6, 2015 Deci functioneaza perfect legea atractiei. LE. The cat mi-ai incurcat socoteala, ai postat in acelasi timp cu mine. da lol ati postat ambii in acelasi timp
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 6, 2015 zi si mie cine e dominoplayer ca-s curioasa 2 3
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 6, 2015 da lol ati postat ambii in acelasi timp sorina, rade cumva de tine ironic?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 6, 2015 sorina, rade cumva de tine ironic? io am impresia ca daca vi cu fitile de astea de petarde expirate de dinaintea noului mileneu de nu se aprinde petarda, voi posta ambele in aceleasi timp. cate o trozneala eu din o parte, ea din cealalta pan te potolesti ))
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2015 Dolores, ma tem ca nu ai prins-o p-asta. Dar ca sa lamurim necunoscuta, iti spun ca Domino este prajit, un fel de inginer. 1
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Septembrie 6, 2015 LE. The cat mi-ai incurcat socoteala, ai postat in acelasi timp cu mine. Great minds think alike... @Roz: depinde de depande - personal am avut mereu impresia ca omul din spatele tastelor era inteligent; acuma pe forum... sa zicem ca a provocat si el destul trafic... @Dolores - cum i-am zis si Shawormei (btw, Preacuviosule if you're reading this, pe unde umbli??)... anunta si tu in plm cand postezi chestii de genu' videoclipului ala, ca iar tre' sa-mi sterg monitorul de cafea...
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 6, 2015 Dolores, ma tem ca nu ai prins-o p-asta. Dar ca sa lamurim necunoscuta, iti spun ca Domino este prajit, un fel de inginer. Mie Inji mi se pare ca a dezvoltat un stil personal superior. Acu l-am cautat si eu pe piesa asta si la theaduri ca 'cea mai frigida curva cunoascuta' e benz style
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 6, 2015 Dolores, ma tem ca nu ai prins-o p-asta. Dar ca sa lamurim necunoscuta, iti spun ca Domino este prajit, un fel de inginer. bot se cheama 1 3
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Septembrie 6, 2015 bot se cheama io cand am zis (si am si exemplificat!) nu m-a crezut nimeni...
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 6, 2015 Pisicuts e ca Sfanta Treime!Pisicuts "The One", a tot stiutorul, facatorul forumului si al curvasariei in toata taraPisicuts "Mantuitorul1", care din The One s-a facut, taie si spanzura toti necredinciosii si necurvariiPisicuts "Duhul Ratacit", de revelatii facatorul, rebelul risipitor care se plimba doar in AeMGhe si petrece doar la Sarpele Roz Pai se umilea pisicuts cu petarde in astea?!? Cand da bomba, intra lumea online record. Ii trebuiesc 4-5 servere sa faca fata la volumul de postari. Asta inseamnsa sa fii instigator! cat-as-god.jpgfai tu ma faci sarpe? adica m-am dat de gol ca-s vrajitoare , dar nu-s sarpele chiar..... io zic ca esti invidios ca Pisi imi dedicata manele si tie nu. Daca nu esti de ajuns mafiot.........
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2015 Deși iau în râs toți popii și conducerea BOR (mi se rupe pula de ei), în cazul ăsta chiar nu am ce să comentez. Arsenie Papacioc....acest om a fost aproape un sfânt. Simplul fapt că i se pomenește numele pe un forum de puli în pizdă, este un păcat. P.S. Vorbesc serios 2
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 6, 2015 io cand am zis (si am si exemplificat!) nu m-a crezut nimeni...vezi daca nu umbli cu mine, ca te credeam eu? 1 3
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 6, 2015 fai tu ma faci sarpe? adica m-am dat de gol ca-s vrajitoare , dar nu-s sarpele chiar..... io zic ca esti invidios ca Pisi imi dedicata manele si tie nu. Daca nu esti de ajuns mafiot.........nu fai. e un restaurant select in Bucuresti. te duc cand cresti mai mare si ii intelegi adevarata valoare 1 3
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Septembrie 6, 2015 femeia-i facută să fie futută, nu știam că popii sunt așa de avansați în perversiuni la cioc
poc pic Reputație: 181 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 6, 2015 femeia-i facută să fie futută, nu știam că popii sunt așa de avansați în perversiuni la ciocHai ca incepi sa fii haios, da-te 'reaq de simpatic!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum