Sari la conținut

Arsenie Papacioc: "Femeia nu este o jucarie in pat!"

bipolar

Postări Recomandate

• Oras:offline
  • Oras:offline
Postat

Mi-am adus aminte de un articol foarte interesant care este adresat in special femeilor. Duhovnicul Arsenie Papacioc vorbeste deschis despre iubirea dintre femeie si barbat.

"Am constatat că lumea n-a fost atentă la cuvintele de mai înainte, care spuneau că bărbatul este dator să-şi iubească nevasta. Dragă mireasă, dacă nu te iubeşte, să nu-l asculţi!“. Să nu ne jucăm cu cuvintele! Fata nu e numai o jucărie de pat sau o jucărie de bucătărie; suntem plini de obligaţii, suntem plini de datorii. Prin urmare, trebuie să vezi într-o iubită de la început, când poţi să judeci – pentru că dacă te-ai îndrăgostit nu mai judeci – nişte lucruri pentru viitor, până la sfârşitul vieţii".

Articolul intreg il puteti cititi apasand aici

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Mă, tu vrei un papacioc, este?  :slap2

• Like 6
  • Minus 2
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Bipolar, una si cu una fac doua: zi repede (da' REPEDE!) care esti? pisicuts in cautare de trafic, sau dominoplayer? :)

• Like 2
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Bipolar, una si cu una fac doua: zi repede (da' REPEDE!) care esti? pisicuts in cautare de trafic, sau dominoplayer? :)

Pisicuts e ca Sfanta Treime!

Pisicuts "The One", a tot stiutorul, facatorul forumului si al curvasariei in toata tara

Pisicuts "Mantuitorul1", care din The One s-a facut, taie si spanzura toti necredinciosii si necurvarii

Pisicuts "Duhul Ratacit", de revelatii facatorul, rebelul risipitor care se plimba doar in AeMGhe si petrece doar la Sarpele Roz

Pai se umilea pisicuts cu petarde in astea?!? Cand da bomba, intra lumea online record. Ii trebuiesc 4-5 servere sa faca fata la volumul de postari. Asta inseamnsa sa fii instigator!

post-165178-0-89951000-1441539780_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:worldwide
Postat

zi si mie cine e dominoplayer ca-s curioasa :)

Postat

To make a long story short, un forumist care - printre altele - suferea de "curiozitati" asemanatoare si facea tot felul de "experimente" de-astea psihologice, including (but not limited to) deschideri de threaduri cu intrebari existentiale, sa vada cum reactioneaza lumea. De fapt, ma rog, pot doar sa presupun ca ala era motivul...

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Deci functioneaza perfect legea atractiei.  :girly

LE. The cat mi-ai incurcat socoteala, ai postat in acelasi timp cu mine. :D

• Like 1
Postat

To make a long story short, un forumist care - printre altele - suferea de "curiozitati" asemanatoare si facea tot felul de "experimente" de-astea psihologice, including (but not limited to) deschideri de threaduri cu intrebari existentiale, sa vada cum reactioneaza lumea. De fapt, ma rog, pot doar sa presupun ca ala era motivul...

Mda, dar facea curiozitati fine gen Moshu si interesate ca studiu social ori de astea pescaresti ca benz sau bipolar? este totusi o diferenta :) si mie imi place sa ma mai amuz cu oamenii cateodata

Postat

Deci functioneaza perfect legea atractiei.  :girly

da lol ati postat ambii in acelasi timp :D

Postat

• Like 2
  • Minus 3
Postat

da lol ati postat ambii in acelasi timp :D

sorina, rade cumva de tine ironic?  :cry2

Postat

sorina, rade cumva de tine ironic?  :cry2

io am impresia ca daca vi cu fitile de astea de petarde expirate de dinaintea noului mileneu de nu se aprinde petarda, voi posta ambele in aceleasi timp. cate o trozneala eu din o parte, ea din cealalta pan te potolesti :)))

Postat

Dolores, ma tem ca nu ai prins-o p-asta. Dar ca sa lamurim necunoscuta, iti spun ca Domino este prajit, un fel de inginer. ;) 

• Like 1
Postat

Great minds think alike... :)

@Roz: depinde de depande - personal am avut mereu impresia ca omul din spatele tastelor era inteligent; acuma pe forum... sa zicem ca a provocat si el destul trafic...

@Dolores - cum i-am zis si Shawormei (btw, Preacuviosule if you're reading this, pe unde umbli??)... anunta si tu in plm cand postezi chestii de genu' videoclipului ala, ca iar tre' sa-mi sterg monitorul de cafea...

Postat

Dolores, ma tem ca nu ai prins-o p-asta. Dar ca sa lamurim necunoscuta, iti spun ca Domino este prajit, un fel de inginer. ;)

Mie Inji mi se pare ca a dezvoltat un stil personal superior. Acu l-am cautat si eu pe piesa asta si la theaduri ca 'cea mai frigida curva cunoascuta' e benz style

Postat

bot se cheama

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Pisicuts e ca Sfanta Treime!

Pisicuts "The One", a tot stiutorul, facatorul forumului si al curvasariei in toata tara

Pisicuts "Mantuitorul1", care din The One s-a facut, taie si spanzura toti necredinciosii si necurvarii

Pisicuts "Duhul Ratacit", de revelatii facatorul, rebelul risipitor care se plimba doar in AeMGhe si petrece doar la Sarpele Roz

Pai se umilea pisicuts cu petarde in astea?!? Cand da bomba, intra lumea online record. Ii trebuiesc 4-5 servere sa faca fata la volumul de postari. Asta inseamnsa sa fii instigator!

attachicon.gifcat-as-god.jpg

fai tu ma faci sarpe? adica m-am dat de gol ca-s vrajitoare , dar nu-s sarpele chiar..... io zic ca esti invidios ca Pisi imi dedicata manele si tie nu. Daca nu esti de ajuns mafiot.........

Postat

Deși iau în râs toți popii și conducerea BOR (mi se rupe pula de ei), în cazul ăsta chiar nu am ce să comentez.

Arsenie Papacioc....acest om a fost aproape un sfânt.

Simplul fapt că i se pomenește numele pe un forum de puli în pizdă, este un păcat.

P.S. Vorbesc serios

• Like 2
Postat

fai tu ma faci sarpe? adica m-am dat de gol ca-s vrajitoare , dar nu-s sarpele chiar..... io zic ca esti invidios ca Pisi imi dedicata manele si tie nu. Daca nu esti de ajuns mafiot.........

nu fai. e un restaurant select in Bucuresti. te duc cand cresti mai mare si ii intelegi adevarata valoare  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:-----------
  • Oras:-----------
Postat

femeia-i facută să fie futută, nu știam că popii sunt așa de avansați în perversiuni la cioc 

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

femeia-i facută să fie futută, nu știam că popii sunt așa de avansați în perversiuni la cioc

Hai ca incepi sa fii haios, da-te 'reaq de simpatic!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...