Sari la conținut

Cine este de vina?

bipolar

Postări Recomandate

• Oras:offline
  • Oras:offline
Postat

Cine se face vinovat de migratia celor peste 300.000 de musulmani? SUA, Franta, Marea Britanie ? Acesta sa fie inceputul sfarsitului statelor Uniunii Europene, din cauza unor invadatori imperialisti care au supt de la sanul tarilor mici pentru propriul succes? Cine are de suferit de pe urma acestei invazii ?

Vom reusi sa nu aducem mania lui Dumnezeu asupra omenirii prin interzicerea acestora pe pamant European?

Vizitator shadowkiss
Reputație: 0
Postat

Interesant subiect, dar ma depaseste , politica e curva asa ca nu ma bag, prefer ceva mai practic si util decat vorbe si pierdere de timp, no offense.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Un actor important - Rusia, lipsește din lista, s-ar putea să fie implicată mai mult decât pare la prima vedere ...

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Un actor important - Rusia, lipsește din lista, s-ar putea să fie implicată mai mult decât pare la prima vedere ...

Rusia "a început intervenția militară în Siria, trimițând un contingent aerian la o bază a Armatei Siriene pentru a ataca ISIS și rebelii islamiști", anunță siteul israelian Ynet, citat de B92.

Conform aceleiași surse, piloții ruși vor ajunge și ei în Siria în următoarele zile. Diplomații occidentali afirmă că "forța expediționară rusă a ajuns deja în Siria și s-a instalat într-o bază aeriană a forțelor armate".

"Se pare că bază se află în apropierea Damascului și va servi, ca o bază rusească de operațiuni", arată aceeași sursă.

Siteul israelian afirmă că "mii de soldați ruși vor ajunge în Siria, inclusiv instructori, personal logistic, tehnic dar și membrii ai diviziei aeriene și piloții care vor opera avioanele".
  • Like 1
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Eu nu inteleg ceva, poate sunt eu mai proastă, dar de ce ii tot răspundeți penalului asta la topice? Eu inteleg că e plictiseala mare aici pe forum, dar chiar așa?!

• Like 1
  • Oras:Undisclosed
  • Oras:Undisclosed
Postat

Eu nu inteleg ceva, poate sunt eu mai proastă, dar de ce ii tot răspundeți penalului asta la topice? Eu inteleg că e plictiseala mare aici pe forum, dar chiar așa?!

Aplica metoda Lana.

Şi l-ai dovedit.

• Oras:-----------
Postat

Cine se face vinovat de migratia celor peste 300.000 de musulmani? 

pe vremea cand inca ma mai uitam la CNN, luna mai anu asta, era vorba de 4 milioane refugiati din Siria in Liban, de 8 milioane de oameni din Siria si 12 milioane din Irak in pericol iminent de a muri de foame, ce e in africa nu stiu, important e ca mi-am luat acuma un bec de la Dedeman cu telecomanda la care-i schimb culorile

• Like 2
  • Oras:sud
Postat

Si ei si noi suntem manipulati de media aflata in mainile multinationalelor

Şi nu vrem absolut deloc să ne facem bine şi punem botu la toate minciunile lor !

• Oras:arad
Postat

Şi nu vrem absolut deloc să ne facem bine şi punem botu la toate minciunile lor !

Noi suntem prea putini,Politicienii vanduti sunt multi...

Postat

Există si multă ignoranţă , ca să nu zic altfel, oamenii nu vor adevărul, vor să fie minţiţi frumos şi ... vom vedea noi pă dracu

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Noi suntem prea putini,Politicienii vanduti sunt multi...

Care noi? Aia douaj' de milioane? 

Asta-mi aminteste de aia cu grupul de 100 de turisti gasiti in chiloti, fara bagaje si fara bani - si au povestit politiei ca i-au jefuit doi oameni, neinarmati; si politistii au intrebat:

"pai bine, si totusi, sunteti 100 de oameni... nu ati putut sa va aparati, daca erau neinarmati cei doi?"

"Eeeei, pai vedeti... ne-a fost teama... ei erau DOI, iar noi eram singuri..."

• Like 1
Postat

Care noi? Aia douaj' de milioane? 

Asta-mi aminteste de aia cu grupul de 100 de turisti gasiti in chiloti, fara bagaje si fara bani - si au povestit politiei ca i-au jefuit doi oameni, neinarmati; si politistii au intrebat:

"pai bine, si totusi, sunteti 100 de oameni... nu ati putut sa va aparati, daca erau neinarmati cei doi?"

"Eeeei, pai vedeti... ne-a fost teama... ei erau DOI, iar noi eram singuri..."

Exact la asta ma refeream. 

O singura data s-a razvratit aceasta natiune (89) si atunci ne-au furat revolutia. Mai asteapta mult si bine pana v-a fi alta.

Postat

Cine se face vinovat de migratia celor peste 300.000 de musulmani? SUA, Franta, Marea Britanie ? 

uteru (+ erectia)

p.s. mutilarea genitala a femeilor egal sinuciderea comunitatii, fara labii si clitoris nu se poate face nimic, decat sa emigreze mai bine ar fi asteptat izolarea perimetrului si inevitabilul bombardament nuclear

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...