Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
Postat

fah intrebarea este te tine sau nu? oriunde maine ,orice ora orice loc in "Bucuresti. hai vino punk . hai sa te invat ce inseamna golaneala si sa fii futut in cur ca vb mut si prost de golani. nu vrei? ok, da' tot dau de tine. in ziua cand vei fi penetrat pe strada intre fese sa stii de ce .

ok?

http://prietenas.ro/wp-content/uploads/2012/10/89aZM.gif

• Oras:worldwide
Postat

Iar te ai matolit? :)))

nu , incerc sa ii demostrez prin fapte unui golan mort de foame ca nu e asa vagabond cum se crede . dar nu vrea sa dea un loc sde intalnire sa ii arat practic cine este :) 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

fah intrebarea este te tine sau nu? oriunde maine ,orice ora orice loc in "Bucuresti. hai vino punk . hai sa te invat ce inseamna golaneala si sa fii futut in cur ca vb mut si prost de golani. nu vrei? ok, da' tot dau de tine. in ziua cand vei fi penetrat pe strada intre fese sa stii de ce .

ok?

https://g33kp0rn.files.wordpress.com/2012/12/what-da-fark-did-i-just-read.jpg?w=640

Postat

ok?

stai calm ca daca refuzi te gasesc eu dupa o vreme , acu e prea evident :) ai avut sansa ta :) acu este adio . sfatul meu sincer este sa nu mai postezi in perimetru meu poate imi trece, dar nu promit..... peste ceva vreme daca iti sparge cineva muia sa stii ca-s io :P :))) daca dupa imi dai adresa cu mare placere :)) tine minte ca ai cva polite de platit, cand stai rupt in cur si te gandesti cine oare :)

Vizitator
Postat

De ce este asa nervoasa Rossy in seara asta ? :(

• Oras:Bucuresti
Postat

Smecheria acestei fete e la nivel de anii '90, faza pe licee. Probabil ca vrea sa se intalneasca pentru smardoiala in fata la Mc la Unirii.

Sa fii tare in gura pe net sau la telefon e egal cu 0. 

Deja bajetii asteapta adresa si au pulile sculate si electrosocul in mana.

• Like 7
  • Minus 8
Postat

mda, nu stiu sa zic de ce "nu ma prea place phoenixu"...

dar ai intuit exact :)

ps: nu am idee ce ma face sa raspund pe aici...am decis sa nu mai raspund la unele discutii inutile :)

poate pentru ca...tu chiar imi placi, nebuna cum esti :)

nooo, nu-ti cer nimic :)

zic si eu, asa...real si realist :)

si-mi mai plac si alte fete de pe-aici :)

dar doar de la distanta :)

Esti prea simplu pt viata asta asta,fii si tu insutiț

Nu totul se rezuma la o viata de cacat ca  a ta,iesi din tipare si vei avea o revelatie

Postat

De ce este asa nervoasa Rossy in seara asta ? :(

nu-s nervoasa Lup, raspund cum sunt tratata atata tot. Feresca Sfantu sa si duc pana la capat :)

• Like 1
Postat

nu , incerc sa ii demostrez prin fapte unui golan mort de foame ca nu e asa vagabond cum se crede . dar nu vrea sa dea un loc sde intalnire sa ii arat practic cine este :)

Fa, slinoasooooo, te cumpar-te vand, iar te cumpar-iar te vand.....si o tin asa pana zici piua, de-te dreaq de juguroasa :(

Si tu vorbesti de smardoiala?

Ai mancat ceva azi? 

Stai dreaq in banca ta, pocnitoareo.....cand unii dintre noi stiau de smecherie, tu nici pe teava pulii nu erai, bididoaico :(

Postat

Da, manca-ti-as, tremura lumea interlopa cand se aude numele tau. Ma mir cum de n-am auzit de tine prin oras, nebuno.

Cica rozkendra e deja acolo sus langa Nutu si Gheara.

Ar trebui sa-i dea cineva ban o vreme si sa-i curme suferinta.

• Like 6
  • Minus 8
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Aaașaaa... mi-am luat și semințe! Bere aveam.  :laugh2

• Like 3
  • Minus 3
Postat

E panica rau. A cazut deja Vodafone, se suna clanurile intre ele.

S-a enervat asta mica, pica ISP-urile pe capete.

• Like 5
  • Minus 8
Vizitator
Postat

Ufff, bre, stai ca mi-ai facut pofta de seminte de bostan... Pana mea, numai filme nedevelopate am pe birou unde sa mai pun si semintele =)) =))

• Like 1
Postat

Fa, slinoasooooo, te cumpar-te vand, iar te cumpar-iar te vand.....si o tin asa pana zici piua, de-te dreaq de juguroasa :(

Si tu vorbesti de smardoiala?

Ai mancat ceva azi? 

Stai dreaq in banca ta, pocnitoareo.....cand unii dintre noi stiau de smecherie, tu nici pe teava pulii nu erai, bididoaico :(

:)))  :laugh2  :laugh2  te fut cu 4-5 dupa mine in cateva ture de nu stii de unde ai iesit si unde vrei sa intrii. daca esti asa smecher de ce refuzi sa ma vezi maine? :)hai ca tot m-ai frecat de ceva vreme pt un motiv care este. macar asuma-ti ce faci ca mine. fii smecher real, am zis ora si loc in rest pa. gay batran 'labist'. nu labagiu, te alint labush, labist, ;labial,mlabush. ACU MARSH fara ora si loc nu iti raspund. nici un scuipat nu meriti. zi in pm ora si loc daca altfel nu poti :) 

• Like 1
  • Oras:ici-colo
  • Oras:ici-colo
Postat

Da-mi voie sa-ti raspund

pe tine te-a inteles doar Amada,si cu asta spun totul

Peseh...daca vrei poze cu Roz,iti cedez drepturile,dar conditia e sa n-o dai in diverse de prost gust

da-mi voie sa-ti raspund si eu, phoenix:

- pe mine nu m-a inteles nime', ni' macar Amanda :)

pricepesti, tu, oare, phoenix?!? ma tem ca nu... :(

dar nu conteaza...

ps: eu am inteles-o pe Amanda, la un moment dat.

pentru ca si eu, spre deosebire de tine si de majoritatea de pe aici, am trecut, oarecum, prin momente asemanatoare.

voi toti, fara exceptie, nu aveti cum sa intelegeti acele momente unice in viata.

si nici nu va doresc sa treceti prin acele momente...care fac diferenta.

de aceea am inteles-o, la acele momente unice din viata ei.

oricum, prin afirmatia ta negandita "pe tine te-a inteles doar Amada,si cu asta spun totul" - dovedesti...exact ceea ce dovedesti.

dispret :(

phoenix, invata sa nu mai dispretuiesti oamenii.

dar nu ma astept sa dati toti, sau fiecare, tot ce e mai bun in voi, pe acest site de acest nivel :)

stii ce zic :)

te rog sa n-o mai desconsideri atat de evident, pe Amanda.

habar nu ai despre ce vorbesti cand afirmi "pe tine te-a inteles doar Amada,si cu asta spun totul".

--------

te citez, in continuare (desi gresesc prin faptul ca incerc sa te trezesc...):

"Peseh...daca vrei poze cu Roz,iti cedez drepturile,dar conditia e sa n-o dai in diverse de prost gust"

???

de prost gust?!?

esti...departe, pe departe, phoenix.

scuza-ma ca ti-am raspuns.

n-o s-o mai fac.

• Oras:sud
Postat

Să-ţi faci timp să le dai cu sare 

Postat

:)))  :laugh2  :laugh2  te fut cu 4-5 dupa mine in cateva ture de nu stii de unde ai iesit si unde vrei sa intrii. daca esti asa smecher de ce refuzi sa ma vezi maine? :)hai ca tot m-ai frecat de ceva vreme pt un motiv care este. macar asuma-ti ce faci ca mine. fii smecher real, am zis ora si loc in rest pa. gay batran 'labist'. nu labagiu, te alint labush, labist, ;labial,mlabush. ACU MARSH fara ora si loc nu iti raspund. nici un scuipat nu meriti. zi in pm ora si loc daca altfel nu poti :)

Fa-ti dreaq un pustiu de bine si deconecteaza-te de la internet o perioada, te-a imbolnavit/virusat de smecherie....COCLITA :))

http://www.lustpin.com/pics/aa/23/658-m.gif

• Like 2
Postat

Fa-ti dreaq un pustiu de bine si deconecteaza-te de la internet o perioada, te-a imbolnavit/virusat de smecherie....COCLITA :))

bla bla ratat rahatel nu ai tupeu sa dai moaca in moaca cu mine :) nu-i nimic, multumesc, ma scutesti de explicatii suplimetar e cand vei fii muit public :) si intamplator din moment ce ai refuzat cand se va intampla voi avea langa f foarteee multe persoane :) care vor spune unde am fost :) stai calm ca tot dau de tine , multumesc pt lipsa de colaborare :)

Postat

La noi pă acte mai văd pă la final 

"Vă mulţumim pentru colaborare " . O fi dă bine ?  :thinking

Postat

Zmardoi...peste tot zmardoi! Pffff...

Crecă merg să dau o bucă dar mi-e lene.  :laugh2

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Zmardoi...peste tot zmardoi! Pffff...

Crecă merg să dau o bucă dar mi-e lene.  :laugh2

Cheam-o la tine !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...