Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

A rămas ... am rămas eu cu pocornu nehait! Neserioși dom'le! 

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

A rămas ... am rămas eu cu pocornu nehait! Neserioși dom'le!

M-aș duce io, dacă Troleu nu vrea, da' mi-e că mă doboară din prima... Are avantajul mirosului/jegului. Cu așa ceva nu te poți pune!

• Like 1
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

M-aș duce io, dacă Troleu nu vrea, da' mi-e că mă doboară din prima... Are avantajul mirosului/jegului. Cu așa ceva nu te poți pune!

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtl1/v/t1.0-9/12002084_1643887685862399_4748981334916922200_n.jpg?oh=63f8ef60457ab7dc4066b27d8a23ebd4&oe=56A009A5

• Like 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

da-mi voie sa-ti raspund si eu, phoenix:

- pe mine nu m-a inteles nime', ni' macar Amanda :)

pricepesti, tu, oare, phoenix?!? ma tem ca nu... :(

dar nu conteaza...

ps: eu am inteles-o pe Amanda, la un moment dat.

pentru ca si eu, spre deosebire de tine si de majoritatea de pe aici, am trecut, oarecum, prin momente asemanatoare.

voi toti, fara exceptie, nu aveti cum sa intelegeti acele momente unice in viata.

si nici nu va doresc sa treceti prin acele momente...care fac diferenta.

de aceea am inteles-o, la acele momente unice din viata ei.

oricum, prin afirmatia ta negandita "pe tine te-a inteles doar Amada,si cu asta spun totul" - dovedesti...exact ceea ce dovedesti.

dispret :(

phoenix, invata sa nu mai dispretuiesti oamenii.

dar nu ma astept sa dati toti, sau fiecare, tot ce e mai bun in voi, pe acest site de acest nivel :)

stii ce zic :)

te rog sa n-o mai desconsideri atat de evident, pe Amanda.

habar nu ai despre ce vorbesti cand afirmi "pe tine te-a inteles doar Amada,si cu asta spun totul".

--------

te citez, in continuare (desi gresesc prin faptul ca incerc sa te trezesc...):

"Peseh...daca vrei poze cu Roz,iti cedez drepturile,dar conditia e sa n-o dai in diverse de prost gust"

???

de prost gust?!?

esti...departe, pe departe, phoenix.

scuza-ma ca ti-am raspuns.

n-o s-o mai fac.

pre_1443853467__cfnm_63-753557.jpg

• Like 4

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:ici-colo
  • Oras:ici-colo
Postat

si ti-am spus sa nu-ti mai pui selfie-uri pe forumu' lu' mod1   :)

• Oras:worldwide
Postat

si ti-am spus sa nu-ti mai pui selfie-uri pe forumu' lu' mod1   :)

ia vezi ca poate te poftesc si pe tine si pe mod afara, e iarasi silentios sigur coace o perversa sa ma umbreasca el cumva. intr-o zi tot in parui. in alta ordine de idei tu trebuie sa inveti sa nu iti pese daca esti sau nu placut de niste oameni oricare ar fi pe forum si in general fa ca mine sa iti pese doar de cm te percep cei dragi, care intr-adevar au drepturi sa emita critici sau sa dea dilike daca e cazul. eu am o turma intreaga de bovine/ porcine sau ce natie de guitz sunt , niste oi tembele, niste potai cu spume la gura, care atunci cand nu ma plac in loc sa ma evite cum face un om normal si de bun simt numai dupa fundul meu stau sa imi urmaresca toata ativitatea. urate specimene dupa mine gramada, mi-e ca se prinde prostie si uratenia fizica si devin mai putin apetisanta cu corpusor meu de zana frumos contruita genetic. mda lol

Pisi daca iti spun ca te iubesc si imi mentin declaratia forever

faci cadou si imi colorezi numele frumos si vesel? Nu mai fi asa nebun, stii ca iti doresti. Mie nu imi plac barbatii care fac numa ce vor ei, hai fa-mi pe plac doar acu. Daca vrei iti dau sarmalute

Postat

Dar de ce îți trebuie fucsia aia? Vrei să fii moderator?  :laugh2

Postat

Dar de ce îți trebuie fucsia aia? Vrei să fii moderator?  :laugh2

Ca sa se potrivesca cu Roz din nume. Nu vreau roz de ala spalacit ca al lor e urat cu draci si spume, eu vreau culoarea mea, gratioasa si intensa si calicu asta nu vrea sa imi dea Piconash :( sa vezi ce ma oftic si incep sa plang. la oftica plang ca proasta sunt culmea......

uite asa vreau culoarea 

http://www.dresslafemme.net/images/Hot%20Pink%20Sparkles%20Long%20Prom%20Dresses%20With%20One%20Strap.jpg

Postat

Măi Pisicuts, fă-i frate o culoare specială pentru ea, că ne-a făcut creierii fundă!  :laugh2  Și poți să-i fuți o dungă apoi, dacă se mai mâțîie pe aici ca domnul Goe.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 4
  • Minus 3
Postat

Măi Pisicuts, fă-i frate o culoare specială pentru ea, că ne-a făcut creierii fundă!  :laugh2  Și poți să-i fuți o dungă apoi, dacă se mai mâțîie pe aici ca domnul Goe.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

likeeeeeeee. Nu ca daca primesc nu ma mai milogesc si nu-l mai haituiesc si pisez. Si pe bune ca o sa il iubesc mult tare, sunt super mituibila de fel, e numa vina mamei care in loc sa isi ceara scuze si sa comunice dupa ce o comitea cu mine imi cumpara cadouri sa ma impace. Cu cat greseala era mai mare cu atat cadoul mai scump...Numa prostii a facut, se vede ca a fost mama foarte tanara si complet imatura...  Cum sa traga linie eu daca-s poftita afar nu ma intorc nici de-al dracu. Ce pana mea sunt la dominare financiara aici sa joc x si 0? Am un sub pe financiar care pe langa tariful pe ora de skype ei bine jucam online x si 0, table, sah si de cate ori pierde adica mereu il pun ca platesca tribut de fiecare data

HAi iubi Pisi asculta-l pe Piconash si fa cadou

Postat

Pisi daca imi dai culoare frumoasa si modifici numele cu majuscule (loaza ce esti auzi la el a scris roz cu minuscula si Kendra aidoma) iti livrez o floricica frumoasa. Ti-as trimite ghiveci , dar nu stiu daca esti in stare sa ai grija de o planta si daca o ucizi ma deprim.  Am incercat eu odata si saraca nu s-a adaptat ca nu sufar lumina in casa  , ci mai mulrt lumanarele si a murit saraca.:( Era frumusica si vesela si am ucis-o :(. Acu am un cactus, dar tie nu-ti dau cactusi ca nu vreau sa te intepi. Fucsia, fucsia fuxxxxia!!!! incep sa devin enervanta si e numa vina ta sa stii

Postat

:slap2

da da,  sunt natanga. in cativa ani voi invata sa gradinaresc si voi avea si eu terasa frumusica si cocheta ca a mamei toata alba si lucioasa ca are niste placi misto de la podea pana se tavan si cu zeci de flori viu colorate. las ca scresc eu mare. e vina tatei, qam mostenit o gena troglodita iti zic eu. Ea saraca le ingrijeste si eu cu tata la fumat hop mai daramam cate unu. Sau ne agatam si rupem o craca din greseala ca-s f pline si bogate mereu le pune ceva ingrasamant. Sunt asa incarcate ca zici cqqa-s pe steroizi. plants crack le pune :D

Postat

ai dă pula mea :(

piei Satana ca ma simt foarte vesela si pe tine nu te sufar, ptui ca imi deochi stare de bine

• Administrator
Postat

ia vezi ca poate te poftesc si pe tine si pe mod afara, e iarasi silentios sigur coace o perversa sa ma umbreasca el cumva. intr-o zi tot in parui. in alta ordine de idei tu trebuie sa inveti sa nu iti pese daca esti sau nu placut de niste oameni oricare ar fi pe forum si in general fa ca mine sa iti pese doar de cm te percep cei dragi, care intr-adevar au drepturi sa emita critici sau sa dea dilike daca e cazul. eu am o turma intreaga de bovine/ porcine sau ce natie de guitz sunt , niste oi tembele, niste potai cu spume la gura, care atunci cand nu ma plac in loc sa ma evite cum face un om normal si de bun simt numai dupa fundul meu stau sa imi urmaresca toata ativitatea. urate specimene dupa mine gramada, mi-e ca se prinde prostie si uratenia fizica si devin mai putin apetisanta cu corpusor meu de zana frumos contruita genetic. mda lol

Pisi daca iti spun ca te iubesc si imi mentin declaratia forever

faci cadou si imi colorezi numele frumos si vesel? Nu mai fi asa nebun, stii ca iti doresti. Mie nu imi plac barbatii care fac numa ce vor ei, hai fa-mi pe plac doar acu. Daca vrei iti dau sarmalute

• Like 4

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

cauta-ma -pe afara, e soare si sigur o sa iti placa. taci ca imi negociez culoare cu iubi Pisi si am nevoie de toate resursele de concentrare

Nu te doare "veselia"? :)

Postat

iubi Pis Pis daca iei in calcul noua nuanta o sa ma oduiesc ca o cadana pe o manea de a ta si eu nu fac de astea decat daca-s beata rau, ce zici? Vrei asa? :D

Postat

iubi Pisi stai asa sa vezi ce idee mi-a traznit acuma! deci daca ma faci fericita te amuz si eu si fac ceva ce nu am facut niciodata adica karaoke si cant eu o manea oricare vrei. Sernada iti fac Pisi, hai fii dulce si fa cadouash . Si dupa ce ma inregistrez cantand maneaua postez aici :laugh2  Promit ca nu mai sunt enervanta si stresanta si ma joc cuminte apoi. Daca nu vrei ce ti-am trimis atunci alege tu una vie asa pt mine , dar intens colorata nu spalacite. Vreau ceva al meu si numa al meu

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ca sa se potrivesca cu Roz din nume. Nu vreau roz de ala spalacit ca al lor e urat cu draci si spume, eu vreau culoarea mea, gratioasa si intensa si calicu asta nu vrea sa imi dea Piconash :( sa vezi ce ma oftic si incep sa plang. la oftica plang ca proasta sunt culmea......

uite asa vreau culoarea 

http://www.dresslafemme.net/images/Hot%20Pink%20Sparkles%20Long%20Prom%20Dresses%20With%20One%20Strap.jpg

culoarea pulii nu vrei ca sa fii in ton cu forumu ?

• Like 4
  • Minus 1
Postat

culoarea pulii nu vrei ca sa fii in ton cu forumu ?

ete pula . coloratura pulii poate varia..... si nu imi plac culoriile sterse, vreau una mai turbata. Pisi te amenint! daca nu imi dai culoarea mea incep sa plang. Vrei sa imi ai tristetea pe constiinta? :(

Vizitator
Reputație: 0
Postat

uite asa vreau culoarea 

Asa e parca mai frumos, Ross' ! Ce zici ? :blushing2 (In legatura cu culoarea) :)

http://images1.fanpop.com/images/photos/1700000/The-Pink-Girls-fantasy-wallpapers-1730062-800-600.jpg

• Like 1

Postat

Pisicuts e sadic.  :laugh2

chiar ca  :laugh2  :laugh2  daca ai stii de cand cersesc. :( si il cicalesc grav cred ca cand vede pm de la mine stie ca scrie fucsia in el  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...