Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Daca ai fii putin atent, ai observa ca de obicei raspund provocărilor si comentariilor aiurea.

Cui pula mea raspunzi, tu, bai retardinho, cand tu esti ala care alearga in permanenta  dupa aia doi-trei useri pe tot forumul?!?

Ba din contra, retardinho, situatia sta taman invers( toata lumea a vazut asta), cei care raspund provocarilor suntem noi, aia doi-trei useri pe care ii sugi de pula zilnic, tu, .....botanistule :)

Stai in pula noastra in banca ta si vei vedea ca noi nici nu bashim de tine....inexistentule :)

Acestea fiind spuse, sa ti-o tragem la muie...in cor :)

• Like 1
  • Oras:worldwide
Postat

Intelegi?

btw cu juma roz juma verde nu vrea in ruptu capului, mi-a explicat rabdator ca la copii mici ca roz e pt admini only

Vizitator
Reputație: 0
Postat

nu dau bani  pt vrajeli din astea, ce io ii cer lui ca il populez forumul cu veselia-mi tipica? PAi cand mi-a dat el macar o ciocolata , flori si pantofi cu toc inalt.? mai bine il inveti tu de bine , numa cu prostii si linguseli l-ati invatat. macar eu il plac autentic fara ass kissing :)

De astia ? :)

http://9eba410b89d8c2b814f2-f653ee9e3b6aad4b2107b6a1ab482f61.r53.cf2.rackcdn.com/product-hugerect-302152-112265-1396208977-26d145f5a5c605c4095b48d41a530f15.jpg

Postat

De astia ? :)

http://9eba410b89d8c2b814f2-f653ee9e3b6aad4b2107b6a1ab482f61.r53.cf2.rackcdn.com/product-hugerect-302152-112265-1396208977-26d145f5a5c605c4095b48d41a530f15.jpg

merg ca e misto c u buzele aleaq si-s asa mai pitipoancesti, cateodata ma dedau si la asa ceva cand nu merg pe stilul clasic, elegant. seamana cu o perechi ce am luat-o ieri, mi-am comandat 5 perechi un pantof si 4 sandalute

Vizitator
Postat

5 perechi la fel !!??? Banuies ca modele diferite !

Postat

5 perechi la fel !!??? Banuies ca modele diferite !

evident ca diferite, de fapt 2 la fel ,dar culori diferite ca imi placea mult cum era facuta sandaua adica roz metalic si verde metalic. si evident cumparate intr-o sesiune de dom financiar, patite cu cardu lui, dominarea finanicara is za best :heart: :heart: grea, complexe si cu beneficii incredibile, parca le port mai cu drag cand mi se iau submisivii decat cand mi le cumpar eu. si sa vezi de ziua mea , Carciun ,Revelion ce prapad fac ...BTW imi place mult si combinatia roz alb verde mi se pare vesela si tineressca asa am bucataria io

post-169611-0-83280300-1443897045_thumb.png

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Am devenit temut. Nu că mi-aș dori, dar la stână mai trebuie și câini. Azi ai mei au pierdut

Postat

Am devenit temut. Nu că mi-aș dori, dar la stână mai trebuie și câini. Azi ai mei au pierdut

la ce te eferi? care, ce a pierdut? imi plac mult animalutele, chiar m-am intins cu mama la tel acu vreo ora si ii spuneam cat de mult imi lipseste sa am o potaitza dragalasa. cainele lor este crescut dresat de mine , are cea mai frumoasa personalitate pe care am intalnit-o vreodata la un animal, efectiv e iubita de toata lumea, inclusiv de cei care nu plac animalele, e prietena excelenta cu pisica o siameza fitzosa cu ochi albastrii . Si mi-e dor si de fostu caine un giant mare si albinos, caprioara cum o alint care cantareste 51 kg in conditiile in care eu am 48. ma pricep de minune la caini

post-169611-0-59077100-1443903386_thumb.jpg

post-169611-0-94771400-1443903386_thumb.png

post-169611-0-44321900-1443903387_thumb.jpg

Postat

Frumos. Eu m-am referit la Dinamo

pozele cu cea mica sunt facute la cabana de munte unde ma duc sa ma incarc ca baterii, era putina zapada atunci, cred ca era primavara . Imi plac zilele alea in care poti schia intr-o jacheta subtire sau chiar tricou , este soare si cald , dar inca zapada pastrata :) Plus ca atunci cand nu ezapada inghetata nu tb sa ceruiesti schiurile, mereu mi-e lene ca nu se zgarie

Postat

Duie Minamo, mula pea!

a zis care dude, mie-mi plac :) sunt ca nsite mure care-s pe toate drumurile

Postat

merci pt muzica, stii ca-s cu rocku. ma bag la film si nani szper ca reusesc si ca pepsi nu ma freaca toata noaptea. sper sa nu ma dezamagesca primele 2 sunt f bune. I spit on your grave 3 ladies n gents 

PS maine e zi mare dimineata timp de calitate cu mine insami spa at home, exfoliere piele, epilare, cremuiri si masti, coafata, mani pedi, pranz cu familia iubitului si apoi pe la noi/ la el adica :)

Metallica , ceva rar:

Lars - voce

James- drms

Jason - chitara

Kirk- bass

http://filmehd.net/i-spit-on-your-grave-3-2015-filme-online.html

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

Nici macar troll nu stie sa fie.....nu-l ajuta tastatura :)

Marsh ma handicapatule, ai scos capul din butoi?

Vizitator sarlatanu
Postat

Ceai ma?

Vizitator sarlatanu
Postat

merci pt muzica, stii ca-s cu rocku. ma bag la film si nani szper ca reusesc si ca pepsi nu ma freaca toata noaptea. sper sa nu ma dezamagesca primele 2 sunt f bune. I spit on your grave 3 ladies n gents

PS maine e zi mare dimineata timp de calitate cu mine insami spa at home, exfoliere piele, epilare, cremuiri si masti, coafata, mani pedi, pranz cu familia iubitului si apoi pe la noi/ la el adica :)

Metallica , ceva rar:

Lars - voce

James- drms

Jason - chitara

Kirk- bass

PLM, daca faci toate aste, de noi cand mai ai timp? Măcar sa mergi si tu din 10 in 10 min la toaleta si sa stai cate 10 minute sa postezi si aici.

PS. Vezi ca dau din casa acum si s ar putea sa mi iau ban de la motan. Mi a zis mie ca daca faci 400 de postați / zi timp de 30 de zile consecutiv, atunci va fi aproape obligat sa te facă rozcuverde. Ssstttt, sa nu afle ca ti am is.

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Metallica , ceva rar:

Lars - voce

James- drms

Jason - chitara

Kirk- bass

• Like 6
  • Minus 2

Postat

PLM, daca faci toate aste, de noi cand mai ai timp? Măcar sa mergi si tu din 10 in 10 min la toaleta si sa stai cate 10 minute sa postezi si aici.

PS. Vezi ca dau din casa acum si s ar putea sa mi iau ban de la motan. Mi a zis mie ca daca faci 400 de postați / zi timp de 30 de zile consecutiv, atunci va fi aproape obligat sa te facă rozcuverde. Ssstttt, sa nu afle ca ti am is.

nu auzi mah ca face culoare noua dar face pt un grup de membrii deci da culoarea mea speciala si altora :( Daca era ma bagam pe colorare rapida, crezi ca-s fraiera . eu nu postez zece min aici, vreo 5 replici imi iau maxim 1 minut. de la 8 dimi ma fac pretty , ma finisez, fac una alta pt mine si acu plec la pranz, va tzuc

PS lasa-l pe Barnabas ala are acelasi lucru de fiecare data suge un cactus si apoi posteaza la mine, un dance inainte de plecare.

https://www.youtube.com/watch?v=xX7e-9GIgPE

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...