Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Lasă-l mă,nu vezi ce liniste e?

Pai si nu ti-e dor sa vezi cum topaie cu cate un blush si un boob flash? :D :D Fonixule ce zodie esti? Ia de acum incolo cine mi se adreseaza sa zica si zodia sa stiu si io

• Oras:Bucuresti
Postat

Pai si nu ti-e dor sa vezi cum topaie cu cate un blush si un boob flash? :D :D Fonixule ce zodie esti? Ia de acum incolo cine mi se adreseaza sa zica si zodia sa stiu si io

Postat

aoleu te-am verificat si est cornuta. taurash......

Postat

Pai si nu ti-e dor sa vezi cum topaie cu cate un blush si un boob flash? :D :D

Nu

Fonixule ce zodie esti? Ia de acum incolo cine mi se adreseaza sa zica si zodia sa stiu si io

Zodia porcului

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Roziiiiiii, e chiar vocea ta ? Sau vocea României ?

:laugh2  :laugh2 a mea da, cum pana mea sa aiba o domina o voce asa infantila, e culmea!! stie nimeni ca-mi fac veacu pe aici, doara :D adica nimeni care ma cunoaste face 2 face

Postat

Roziiiiiii, e chiar vocea ta ? Sau vocea României ?

ete ca ii zic si la Pisi ceva ca nu am terminat de negociat cu el, trebie sa il perii putin. Daca nu-i place ii dau urechile mele din costumasu de iepuras playboy, care are urechile exact asa ca in poza de la profilu lui la despre mine, o poza de super caterinca ce imi place mult

http://vocaroo.com/i/s172nvBqc5K9

• Oras:sud
Postat

ete ca ii zic si la Pisi ceva ca nu am terminat de negociat cu el, trebie sa il perii putin. Daca nu-i place ii dau urechile mele din costumasu de iepuras playboy, care are urechile exact asa ca in poza de la profilu lui la despre mine, o poza de super caterinca ce imi place mult

http://vocaroo.com/i/s172nvBqc5K9

Incearcă să te laşi de fumat . Mai zi ceva cu răsete că eşti haioasă

Postat

Incearcă să te laşi de fumat . Mai zi ceva cu răsete că eşti haioasă

eu chiar rad pe bune toata ziua si cat lucrez, pana si submisivilor le place veselia mea, dar bine ei interpreteaza ca rad pe seama lor si de cele mai multe ori asa fac :))) Cu mama cel putin cat ne apuca o tura de ras de ala tampit radem mai mult de rasu celeilalte si nu ne optim pana ne doare falcuta si abdomenu . In rest toata lumea incearca sa ma opresca mai ales astia de pe la bloc, ca merg ca o iapa in viteza sa rad cu ei, mereu ma cearta ca-s mereu grabita 

http://vocaroo.com/i/s0b4tO1dZwc8

Doamne chiar ca  a dat strechea in mine astazi  :laugh2  :laugh2

http://vocaroo.com/i/s1cZLuozdNRs

Postat

eu chiar rad pe bune toata ziua si cat lucrez, pana si submisivilor le place veselia mea, dar bine ei interpreteaza ca rad pe seama lor si de cele mai multe ori asa fac :))) Cu mama cel putin cat ne apuca o tura de ras de ala tampit radem mai mult de rasu celeilalte si nu ne optim pana ne doare falcuta si abdomenu . In rest toata lumea incearca sa ma opresca mai ales astia de pe la bloc, ca merg ca o iapa in viteza sa rad cu ei, mereu ma cearta ca-s mereu grabita 

http://vocaroo.com/i/s0b4tO1dZwc8

Doamne chiar ca  a dat strechea in mine astazi  :laugh2  :laugh2

http://vocaroo.com/i/s1cZLuozdNRs

Chiar nu mai ştim să regasim copilul din noi ? L-am pierdut ? Sau ne e ruşine ? Aştept reacţii 

• Like 2
Postat

Chiar nu mai ştim să regasim copilul din noi ? L-am pierdut ? Sau ne e ruşine ? Aştept reacţii 

sa vezi ce crize de rasete am cand vad un adult cu un bulgare in mecla sau un animalut derapand pe gheata/parchet in tine ce face ture dupa careva, stiu ca nu-i frumos, dar nu ma pot abtine :)))

Vizitator
Reputație: 0
Postat

• Like 3
Postat

sa vezi ce crize de rasete am cand vad un adult cu un bulgare in mecla sau un animalut derapand pe gheata/parchet in tine ce face ture dupa careva, stiu ca nu-i frumos, dar nu ma pot abtine :)))

Uneori mai trebuie si un pic de discernamânt, nu crezi? 

Postat

Uneori mai trebuie si un pic de discernamânt, nu crezi? 

ei las' ca nu-s retardata la chestii solemne stau potolita, dar sunt f practica si rapida. adica nu ma plang niciodata vreodata de probleme ori le rezol cum stiu eu mai bine si daca nu tine de mine las timpu sa aseze lucrurile. eu chiar cred in eficienta timpului si daca stai sa te intinzi pe negativism nu doar ca nu rezolvi nimic, dar pierzi si timpu prost , mai bine te prosteti si te distrezi. plus probleme atrag mereu mai multe pb si tot asa...si in general cand e vb de chestii f serioase primu lucru cand ma simt f odihnita e sa fac planuri de la a la z, nu doar B si C. triez rapid din ele pana la cele tangibile si aleg principalu si rezervele :) 

Postat

ei las' ca nu-s retardata la chestii solemne stau potolita, dar sunt f practica si rapida. adica nu ma plang niciodata vreodata de probleme ori le rezol cum stiu eu mai bine si daca nu tine de mine las timpu sa aseze lucrurile. eu chiar cred in eficienta timpului si daca stai sa te intinzi pe negativism nu doar ca nu rezolvi nimic, dar pierzi si timpu prost , mai bine te prosteti si te distrezi. plus probleme atrag mereu mai multe pb si tot asa...si in general cand e vb de chestii f serioase primu lucru cand ma simt f odihnita e sa fac planuri de la a la z, nu doar B si C. triez rapid din ele pana la cele tangibile si aleg principalu si rezervele :)

In general ai dreptate , dar atenţie la accidente cauzate de grabă, repezeală. Să fii sigură că poţi călca pe un teren solid . 

Postat

In general ai dreptate , dar atenţie la accidente cauzate de grabă, repezeală. Să fii sigură că poţi călca pe un teren solid . 

aici la mine e problema grava, fizic ma accidentez urat din cand in cand din cauza asta, dar nu ma pot abtine. acu is aici, in 30 sec undeva cocotata, in minutu urmator sar in sus continuu, apoi dansez, apoi .... tot asa.de aia imi place mult schiatu imi aleg pante de alea abrupte si bag viteza cu muzica urland in casca.  si la coborare nu merg niciodata cu telegondola ci iau o sanie si ori pe dedesupt pana jos, ori de nebuna prin padure slalom printre copaci, mama a zis odata ca am vrut sa o omor si dupa cateva saptamani zicea mai ne intoarcem cu sania printre copaci?:))))imi place viteza si imi place in parcuri de distrctie pe rollecoastere si toate draciile. efectiv ma simt bine cand sunt smucita :)))

Postat

Aaaa si btw de cate ori am avut glezna/ele luxate mereu am fost in tenesi, niciodata cand eram pe tocuri , adica mai mereu sunt pe tcouri. Eu pe tocuri pot alerga si  super ca lumea si nu arat ca si cum sunt descentrata :))))))

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

.... tot asa.de aia imi place mult schiatu imi aleg pante de alea abrupte si bag viteza cu muzica urland in casca.  si la coborare nu merg niciodata cu telegondola ci iau o sanie si ori pe dedesupt pana jos, ori de nebuna prin padure slalom printre copaci,....

Adica tu schiezi doar la urcare? De'te dreaq de mafioata... =))

• Like 5
  • Minus 5
Postat

Adica tu schiezi doar la urcare? De'te dreaq de mafioata... =))

:laugh2  :laugh2  senzatii extreme. de vreo 5 ani zic la anu invat cu placa, am invatat un drac. am incercat putin si numai in fund eram......

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

ai idee de cate ori mi-a luat Inji cu japca toate threadurile mele zglobii? 

Nu retin exact chiar toata cronologia forumului, asa ca nu mai stiu daca de cand te-ai inscris, l-ai prins pe inginer in perioada lui de glorie. Dar pot sa zic ca, atunci cand era in forma, lua cu japca aprox. 80-90% din threadurile de pe DG - asa ca nu tre' sa crezi ca avea ceva special cu ale tale...

Pe de alta parte, doar ca fapt divers (nu te lua de mine! :) )... dac-ar fi sa faci un sondaj de opinie printre useri, punem pariu pe-un i7 5960X, ca o buna parte din ei ar zice cam acelasi lucru despre tine? ;)

de vreo 5 ani zic la anu invat cu placa, am invatat un drac. am incercat putin si numai in fund eram......

Sunt chestii total diferite, imho. Am schiat un pic la viata mea, si indraznesc sa zic ca intr-o vreme, ma descurcam relativ decent... dar placa nu s-a prins de mine de nicio culoare. Oricat am incercat... kururi de pamant, pana la cer si inapoi. Asa ca... opinia mea, mere cu pere: n-au nicio legatura, in afara de faptul ca se petrec tot pe zapada. Poti sa fii as la oricare din ele si sa fii lemn la cealalta.

Da' nu schimba vorba...! si nu te fa ca nu intelegi ce-a intrebat Harry. OK, la coborare eviti telegondola, pentru mai multe senzatii extreme... da' la urcare, la urcare cum iti satisfaci setea de adrenalina?? ;)

• Like 3
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Nu retin exact chiar toata cronologia forumului, asa ca nu mai stiu daca de cand te-ai inscris, l-ai prins pe inginer in perioada lui de glorie. Dar pot sa zic ca, atunci cand era in forma, lua cu japca aprox. 80-90% din threadurile de pe DG - asa ca nu tre' sa crezi ca avea ceva special cu ale tale...

Pe de alta parte, doar ca fapt divers (nu te lua de mine! :) )... dac-ar fi sa faci un sondaj de opinie printre useri, punem pariu pe-un i7 5960X, ca o buna parte din ei ar zice cam acelasi lucru despre tine? ;)

Sunt chestii total diferite, imho. Am schiat un pic la viata mea, si indraznesc sa zic ca intr-o vreme, ma descurcam relativ decent... dar placa nu s-a prins de mine de nicio culoare. Oricat am incercat... kururi de pamant, pana la cer si inapoi. Asa ca... opinia mea, mere cu pere: n-au nicio legatura, in afara de faptul ca se petrec tot pe zapada. Poti sa fii as la oricare din ele si sa fii lemn la cealalta.

Da' nu schimba vorba...! si nu te fa ca nu intelegi ce-a intrebat Harry. OK, la coborare eviti telegondola, pentru mai multe senzatii extreme... da' la urcare, la urcare cum iti satisfaci setea de adrenalina?? ;)

'moară mămica câtă rabdare ai să dai atâtea explicații la zurlia asta :)

Postat

Pe de alta parte, doar ca fapt divers (nu te lua de mine! :) )... dac-ar fi sa faci un sondaj de opinie printre useri, punem pariu pe-un i7 5960X, ca o buna parte din ei ar zice cam acelasi lucru despre tine? ;)

Sincer nu ma deranjeaza sa zica asta, atata timp cat nu se exprima ca in satra. Stii ca tin de gluma, tu mereu ma iei peste picior. Dap inteleg ca asa face el , dar pe la inceput i-am zis eu ca ii dau foc de viu si m-a tinut minte si mi-a scos ochii de cateva ori cu aceeasi faza si pe ale mele parea mai indracit . Plus imi zicea mereu ca-s evreu psihoterapeut Schnapps. Asta pana s-a convins ca nu am alt cont si ca-s lady nu un span evreu :)))

Mi se pare ciudat ca nu am prins placa ca-s naturala la cam toate activitatiile sportive, inafara de patine. Praf sunt antitalent total. Ceea ce este de neinteles pentru ca pe role sunt super ok, sar peste trepte, fac 8uri, ma rog, diverse scheme....... si imi place sa invat brutal, asa am facut si cu schiatu,dat drumu direct din varf cu viteza, franat direct din viraje, pe astea le-am invatat prma data nu iau un sport incetisor, sa nu ma julesc, praf ma fac din prima zi. In weekendu in care am invatat sa schiez in copilaria mea toata statiunea montana ma cunostea :)))

LA urcare ori stau cuminte in teleg si admir peisaju ori daca urcam cu masina cant pe muzica, nu simt nevoia de adrenalina si zbucium  chiar tot timpu..... Sunt destul de extremista ori f cuminte si serioasa, ori hipernergica. 

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Să te apuci și de surfing, zic.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...